- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
_Warrior_ #2065 üzenetére
Grat a hazikohoz..
a 4pines 12v os tap nekem is csak a lap folott elhuzva ertr a helyere hatul mar nem ert elezert a vga elott van elhuzva nekem ises ugy pont eler a helyere..
sztm amennyi mindent lehet mar kapni toldok forditok mi1mas igy sztm mar ehez is kapni toldast
vagy ha nem akkor barkacs.. -
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #2059 üzenetére
-
Devil Smile
őstag
jelenleg igy nez ki a belseje.. meg nem volt idom meg turelmem elrendezni jobban a kabeleket.. majd 2nap mulva ugyis jon az uj ramom akkor nagytakaritok benne meg elrendezgetem a kabeleket is
-
Devil Smile
őstag
A gephez adnak 3db 12es ventit ha jol tudom akkor 22dB esek
minden ventihelyre tudsz tenni 14est is kiveve hatra oda 12es nel nagyobb nem fer el
nekem ugy van elrendezve a venti h elol alul es fent az elso helyen sziv..hatul es felul hatul kifuj..
az elso huti a vinyokat
az also huzza a friss levegot a VGA nak a felso elso meg a cpu huto ventit latja el friss levegovel.
az oldalan meg nekem mar nincs venti hely..
de ezt par hsz el elorebb lathatod miert..festesrol meg garirol meg annyit h mi az ami elromolhat egy ilyen sima hazon?? a 2 gomb?
bar felul az usb meg az e-sata lehet kontakt hibasde ennek sztm kicsi a valoszinusege..remelem tudtam segiteni..
Udv
-
Devil Smile
őstag
-
Devil Smile
őstag
sajnos nekem is ujra kell majd fujni az oldalat
mert egy igaz tiszta fa lapon vagtam ki de a vagas altal kelettkezett fempor es forgacs bement a falap es az oldallap koze es szepen osszekaristolta..
1m rol mar nem nagyon latni
meg kozelebbrol is csak akkor latni ha ugy esik ra a feny..de engem zavar
uh majd kap uj festest.. -
Devil Smile
őstag
Hali all
vegre raszantam magam es megnyestem a hazam oldallapjat
a kepeket mindjart feltoltom
Kirajzolva a kivagando resz..
kivagva..
plexivel meg nincs beragasztva es a folia is rajtavan
hetvegen veszek FBS t es akkor jonnek az ujabb kepek.. -
Devil Smile
őstag
udv all
Par kep a CM690esemrol
van kozte kis ganyolas is..majd a tobbi kepet is megosztom csak lemerult az elem a digigepbe.. :S
-
Devil Smile
őstag
A kulon tap nekem is rovid Asus 450es tapom van egy P45DS4 hez es nekem is a VGA elott kell elvezetnem mert pont nem er el kb 3cm kellene...
mar megtepkedtem a tapbolis az utolso mm eket is de nem eleg..
holnap szerzek fenykepezogepet lovok en is par kepet mostmar..
meg atrendezem a ventiket is meg kitesztelem hogy lesz a legjobb a szellozese ... -
-
Devil Smile
őstag
Az elozo hazam ebbol kerultek at a dolgok mig a regi kecoba szukosen voltak a CM690be mar szinte tavcsovel lesik 1mast a HWek
-
-
Devil Smile
őstag
Udv all
penteken en is szert tettem egy ilyen hazikora.. vasarnap sikerult is belekoltozni..
viszont ami nem tetszik benne :
1, A bekapcsolo es reset gomb eleg sz@rul sikerult nekik
2, Gb P45-DS4 es lapom van es a 16x Pcie es slotba egy 8800gts rajta egy AC S1 es nem lehet az oldallapra ventit tenni mert nem fer el a huto a ventitol..
a masik oldalso venti hely (felso) meg pont a proci huto folott van (CM TX-2) tehat ha oda tennek ventit nem ernek vele semmit.. (asszem kivagom az oldalat es kap egy plexit..
3, hatul ahogy a taptol kihuzod a kabeleket ha nem a felso lyukon akarod behozni hanem pl oldalt akkor az a kihajtott lemez eleg passzos hajthattak volna kisebbre is..egyelore ennyi a negativ tapasztalat
pozitiv tapasztalat
nagyon pozitiv az h a tap nem a hazbol huzza a levegot hanem kulon szellozteti magat meg hogy gumi bakokon fekszik es a csavarozasnal pedig szivacsba simul..
pozitiv az elforgatott vinyo rack.. es a hozzatartozo kis Hdd keretek szinten gumibakolassal
nem elhanyagolhato a 3db 12es venti sem hisz manapsag mit kapunk "ajandekba"
legalabb ezer ft darabja de inkabb tobb (reg vettem ventit nem tudom az arakat)az ember ha szepen elakarja rendezni a kabeleket es nem akarja h minden a lathato reszen fusson akkor ez a haz jo valasztas (felteve ha nem AC S1 es vga hutese van es nem akar az oldallapra ventit..
osszegezva a + es - dolgokat jo valasztasu haziko.. megerte az arat (13,5e Ft)
ha sikerul digigepet szerezni csinalok par kepet a szerkezetrol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest