- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BLiNk3r #3786 üzenetére
Én se nagyon vettem észre ilyet.. igaz, nincs nyitva a házam.. merrefelé láttad a ledet?
Hang: nem lehet,hogy csak a winyo "tekert"? Bár gondolom annak felismernéd a hangját.Daemon09
Rakd át esetleg másik helyre.. vagy másik fiókba..
esetleg még azt kellene megtapasztalni, hogymi rezonál be.. a ház. oldallap pl.. vagy a keret zörög miben a winyó van...
Nekem is van egy tompa morajlásom az "új" WD black-el..(leglábbis gondolom,hogy attól.. amióta az is bent van, azóta hallom... érzem) olyan ritmikusan előjövö hang.. morgás.. mintha valami körbeforogna. és egy ponton felerősödne.. majd elhalkul.. felerősödik... elhalkul.... ehh. nehéz leirni.. és fura is mert lassu forgás hang...1-2 sec/felerösödés...
Ami fura, nálad (is),hogy elvileg ezekben a keretekben, van 4 darab gumipogácsa, amiben vannak azok a tüskék, amiken fekszik a winyó.. igy elvileg nem adhatja át a rezgést.. annyira
Mondjuk elvileg nálam se kellene..Arra gondoltam, hogy esetleg mivel nincs túl nagy hely a keret és a winyo között, hozzá ér a kerethez a winyó háza.. a keret meg a házzal van kapcsolatban.. ha ezért, adja át, oda lehet rakni valami gumit.. pl ablakszigetelő profil..
Mondjuk az enyém allig hallható.. nem is foglalkoztam vele nagyon.. igaz, időm se nagyon lenne rá
Üdv. Laci
-
válasz
BLiNk3r #3784 üzenetére
Ajánlhatok valamit? Én a táp problémára azt találtam ki hogy egy harisnyát méretre vágtam és a csavarokhoz rögzítettem. Bevált! Ritkán takarítom a gépet, ha oda keveredek mint pl 2 napja h kipucolom akkorra már a hőfokokkal is baj van. Az a harisnya annyi port megfog, hogy mérhető a vastagsága.
A gép elejében van egy 12-es venti, ahhoz van gyári szűrő, azon annyira vastagon szokott lenni, hogy a HDD-k már túlmelegedés határon vannak, onnan tudom, hogy portalanítani kell. Oldalt is van egy vetni, szintén szereti a port, oda is harisnyát tettem, meglepően jól néz ki, csak ügyesen kell betenni, hogy egyenletesen feszüljön és ne látszódjon az egyenetlen széle.
-
Zolás
addikt
válasz
BLiNk3r #3781 üzenetére
Ha lefelé néz hüvösebb levegőt sziv ami jó tesz a tápnak.
Viszont ha porosabb a környezet akkor érdemesebb befelé forgatni mert ugy nem sziv be sok koszt.
Neked kell eldöntened hogy melyik irányba nézzen. Ha meg moddolsz a táp elé egy porszüröt akkor meg alap hogy lefelé néz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged