- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
betyarr #3432 üzenetére
A táp ventije lefelé néz nem? Alulról szívja be a levegőt, márpedig a magasító nem sok levegőt enged be. Nekem ezzel nem sok bajom lesz mert egy emelvényen lesz agép és a ház hosszúsága miatt jókora rész lelóg majd róla, kb a fél 14-es venti helye, lesz honnan szívni. Túl tárgyaljuk a dolgot.
Ezen áll a házam, erről hátul le fog lógni, ki van számolva minden. szűrőt én is teszek bele majd. [link]
-
válasz
betyarr #3409 üzenetére
Én akkor tudok nyilatkozni ha már megvan a ház, de van tippel a szellőzésre, sőt a táp szellőzés buta kialakításának javítása is megoldott elvi síkon.
PhoenixK! Na ez nekem így tökéletes lenne, gyönyörű! A kábelek egy része a ház mögött megy?
Legalább 33cm hely kell mert nem fér be a vga karim!
Nincs más át kell építeni a VGA-mat, nagyszerű! -
Peti78
őstag
válasz
betyarr #2617 üzenetére
Ha az oldaláról beszélsz, azt valóban érdemes lezárni ha nem teszel oda ventit. De te porszűrőt akartál rakni olyan helyekre ahol nincs. Namármost a gyári megoldásnál a bemeneti szellőzőkön az elsőt és az alsót kivéve nincs porszűrő. Lezárni meg nem porszűrővel kell, mert azon is bemegy a por. Ha az oldalát lezárod, akkor éppen nagyobb lesz a huzat. Előlről hátulra megy anélkül, hogy elkezdene ténferegni az oldala felé, ahova hermetikus zárás nélkül menne. Legalábbis szerintem.
-
Peti78
őstag
válasz
betyarr #2605 üzenetére
Na ha a gyári ajánlást nézed, akkor 2 db bemeneti ventihely van a gépben. Azok el vannak látva porszűrővel, és ha azokat nem akarod lecserélni, akko mégis ezeket hova szeretnéd tenni? A kimenetikre? Minek?
Még a táp alá tehetsz egyet, ahova szerintem kell is valamilyen porszűrő megoldás.
Amúgy mi pénzbe kerül egy ilyen? Csak mert ha van egy nő az életedben, akkor kérj tőle harisnyát, vágd méretre, lakkozd be a széleit, (hogy ne szaladjanak a szemek) és pászítsd fel. Ennyi. Ez nem kerül pénzbe, ráadásul megvan benne a barkács élvezete.
Azt pedig tudomásul kell venni, hogy bármit teszel a venti elé, lefogja a levegőt, szal a cúgot. -
Symbio
senior tag
válasz
betyarr #2576 üzenetére
Mi az, hogy egy darab szűrő sincs benne (ez nem kor függő
)? Leszedted az elejét a háznak? Ott kell lennie, az első ledes venti, ami a műanyag szűrőre van rögzítve. A második a ház aljában van a táp előtt, de az venti nélkül.
Nem ismerem az alaplapodat, de a boot alatt pl Delete gombbal kell megszakítani betöltést, akkor jutsz a BIOSba, különben boot paritiot keres valamelyik lemezen. Azért mert nincs Win, azért nem fogy belépni a BIOSba.(nem akarom kétségbe vonni a szakmai hozzáértésedet, de hogyan akarsz így Wint telepíteni
)
-
Peti78
őstag
válasz
betyarr #2556 üzenetére
Ha egy venti átrakása nem számít kisebb dolognak, akkor nem tudom, hogy mi. Egy gépet azért nem nagy kunszt összerakni, bár ha jól meg akarod csinálni, akkor kicsit időigényes. Pont ezért nem fogják normálisan elrendezni benne a mazzzagokat és egyebeket.
Nekem potkemmel fúrás faragással tübb órámba került, de nem kétség, hogy megérte
Arra kíváncsi lennék, azért a plusz pénzért (mennyi is?) hogy mégis milyen teszteket futtatnak le egy oprendszer nélküli gépen. Max memtesztet, ami valljuk meg őszintén úgy működik, hogy gép a sarokba be, gomb megnyom és annyi.
Az összeszerelése a gépnek meg annyira pofonegyszerű, hogy nem találok rá megfelelő szavakat. Rossz helyre nem tudsz tenni semmit, igazából elrontani sem.
Ha meg valami gyári hibás, az mindegy hogy nálad, vagy ott derül ki, kicserélik a gar attól nem vész el, hogy nálad nem indul.
alibabo ezt a szórakozást nem adnám át másnak az 100 -
Symbio
senior tag
válasz
betyarr #2551 üzenetére
Neked ugyanúgy nem nagy kunszt ezt megcsinálni (és hidd el, nem kell hozzá elektromos behajtó, igaz akkor 30mp-cel tovább tart
). Csak egyszer kell nekidurálni magadat a szerekésnek és utána már nem lesz ekkora mumus (a következő házadat meg már saját magad rendezed be)
-
Symbio
senior tag
válasz
betyarr #2537 üzenetére
Én még nem találkoztam egyirányú ház ventivel
Ha nagyon nem akarsz semmit barkácsolni, akkor az oldalsó ventit tedd a táp elé alulra, ott van szűrő is.
A tápnál meg nem is lenne praktikus a táp és a ház közé rakni a szűrőt, mert ahhoz nem férsz hozzá tisztításkor (hacsak nem akarod sűrűn kiszerelni a tápodat emiatt). Veszel egy pl ilyen szűrőt és kívülről kétoldalas ragasztóval felrakod a táp alá.
-
Symbio
senior tag
válasz
betyarr #2524 üzenetére
A gomb igaz, hogy kicsit oldalt van, de elölről kell megnyomni.
USB: ha felül marad annyi helyed, hogy egy usb madzagot be tudsz dugni, akkor tegyél oda egy hosszabbítót. Ha meg annyi hely sincs, akkor nem tudom mi lesz a szellőzéssel, mert se oldalt, se a tetején nem hatásos igazán. Az 590-es nem lett volna jobb választás ebben az esetben? -
Symbio
senior tag
válasz
betyarr #2502 üzenetére
Mert mi a gond az USB-vel
A többi csatival sincs gondom, egyedül talán a power LED jelenthet gondot, de az jobb be sem kötni, mert díszkivilágítást csinál este a szobában (alvás mellette kizárt
)
Táp szűrő: egy szimpla 120-as fémrács szűrő kétoldalas ragasztóval rögzítve.
-
Gerisz
addikt
válasz
betyarr #2500 üzenetére
Én levettem az összes ventit 5V-ra.
Nekem most 4 van benne. ami bőven elég!
A szivacsot lehet tisztítani, egyszerűen kifújod a port belőle.
Öcsémnek az 590-ben Ilyen AC ventik vannak, ha azokat is leszabályzom akkor jók, de egyébként nem valók többre mint a CM. Most rendeltem neki S-Flex ventiket, azokat rakjuk be a gyárik mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest