Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Kolondrum #3608 üzenetére
Régen én ilyen "diszkó" őrült voltam ... Értsd: Teli mindenféle színes villogó fényes vacakkal a gépház... De mára szerencsére kinőttem ezt a korszakot
Most inkább a "legyen halk, de mégis szellős" a fontos. CM 690 nekem teljesen tökéletes volt.
Hogy kicsesztek velem közel 4 héttel ezelőtt.... Volt 2 olcsó (nevét nem mondom meg) webshop. Mind2ben összeállítottam a konfigom... közel ugyan olyan ár jött ki. Háznak a cm690 et jelöltem be. Rendelés előtt 1 nappal mind a 2 webshopból ELTŰNT a házikó. Azt hittem lefejelem magam...
Szomorú történet ....Üdv: Dave
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Kolondrum #3599 üzenetére
Szia ! Nemlehet hogy nálatok van több por ? (nem gúnyolódásként mondom). Nekem is ilyen házikóm volt igaz csak kicsivel több mint egy évig, de közel nem volt ilyen poros mint ahogy ezt te leírtad
Nálam a szobába laminált padló van és a drága feleségem 2-3 naponta porszívózik én meg felmosok
Talán ezért nincs olyan sok por ?
Nálam jópár hónap után is szép ( nem mondom hogy por mentes ) volt belűl, a venti rácsa kívül pedig akor kezdett csak porosodni, szürkülni.
Ezután hogy megnéztem benn, hogy mi újság az oldal ventihez pakoltam egy textil szűrőt (valami lazább régi pólóból kivágtam egy akkora darabot ...azán go garázs és odabiggyesztettem.) Nekem igaz hogy házi barkács volt ,de a célnak megfelet. Nem is lett poros belűl.
Ellenben az elülső kék venti az szíjja a port a rácsra rendesen. De túl lehet élni, nem vészes. Párszor le kell törölni és végülis ennyi. Aznap szétkaptam a ház elejét ,megnéztem az elsülső venti porszűrőjét, viszonylag tiszta volt.Szerintem jókis házikó volt, nekem nagyon bejön. Most vettünk nemrég új gépet és ugyan ilyen házat szerettem volna, de egyik napról a másikra a kiszemelt webshop(ok) ból eltünt
Végülis Termaltake lett belőle, de "majdnem" hasonlítanak egymásra
A táp megoldás pedig kifejezetten teszett, ez volt az első házam amiben alúl kapott helyet a táp. Az hogy a cpu tápcsatija az a 4-8 pines (nemértek hozzá sry), hogy ért el alúlról teljesen leg felűlre... megoldotta a tápom
Mert a corsairnak (VX450) 60 vagy hány centis ez a kábele.
Rengeteg hely volt benne, pedig egy ASUS Silent knight II csücsült a procin.Én 10 / 10 -et adok nekijje
Bocsi a hosszú kommentért.
Üdv: Dave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged