- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
A táp elhelyezése körül is van egy kisebb hitvita:
- lentről szívja be a levegőt: hideg levegőt kap, tehát kevésbé melegszik a táp. Ebben az esetben viszont kintről jobban megál bene a por, ha szűrő van, akkor meg kevesebb levegőt kap.
- fentről szívja be a kicsit melegebb levegőt: jobb a házban a légáramlás, az alsó részen levő passzív hűtésű részeknél is lesz egy kis légmozgás. Innen viszont a táp kap melegebb levegőt, tehát jobban melegszik.De ez mint mondtam: 90% hitvita! Ha így működik, akkor jó.
-
válasz
TommyGun #4084 üzenetére
Sajnos a CM oldalán sem láttam, de dobj nekik egy mail-t (http://www.cmstore.eu/contact-us/), hátha tudnak segíteni.
-
válasz
Picturemaker #3584 üzenetére
Tapasztalataim alapján igen, mivel az alaplap-tálca mögött szépen el lehet vezetni mindent!
-
Állj!!!
Hol lett zárlatos a ház? Hacsak nem a bekapcs gombnál (ami alap esetben csak kikapcsolásokat produkál) akkor ott valami más gebasz van... Én a tápra gyanakodtam volna, de mint látom, az is megadta magát! Nem lehet hogy a hálózattal van valami gond? Nekem tényleg furcsa, hogy egy ház zárlatos... Az, hogy eldeformálódik, az még oké, de hogy csak simán zárlatos...
-
válasz
dangerzone #3468 üzenetére
Ha beleszólhatok... A felső venti szerintem mindenképpen kifelé fújja a levegőt, már csak azért is, mert a meleg levegő eleve felfelé szeretne haladni, így még a fizika is rátesz egy lapáttal!
-
válasz
Kolondrum #3421 üzenetére
Nekem ennyire sikerült eltüntetni a kábeleket: [link]
A hátlapi kártyarögzítőktől a vinyókeretig 30,5 - 31 cm@betyarr: Én csak azt tudom mondani, ami nekem van, és működik:
1-1 db 12 Nexus NF-12P az oldallapon a vidkarinál (befelé szív), fent (kifelé fúj), hátul (kifelé fúj), valamint az eredeti az előlapon. -
Én is nekiálltam elrendezni a kábeleket, most hogy megvan a plexis oldallap... A következő dolog, amire készülök: Feketére fújni a belsejét, kívül pedig a középső sáv kap egy grafitszürke színt. Már csak rá kell szánni magam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest