Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz BLiNk3r #3786 üzenetére

Én se nagyon vettem észre ilyet.. igaz, nincs nyitva a házam.. merrefelé láttad a ledet?
    Hang: nem lehet,hogy csak a winyo "tekert"? Bár gondolom annak felismernéd a hangját.

Daemon09

Rakd át esetleg másik helyre.. vagy másik fiókba..

esetleg még azt kellene megtapasztalni, hogymi rezonál be.. a ház. oldallap pl.. vagy a keret zörög miben a winyó van... :F

Nekem is van egy tompa morajlásom az "új" WD black-el..(leglábbis gondolom,hogy attól.. amióta az is bent van, azóta hallom... érzem) olyan ritmikusan előjövö hang.. morgás.. mintha valami körbeforogna. és egy ponton felerősödne.. majd elhalkul.. felerősödik... elhalkul.... ehh. nehéz leirni.. és fura is mert lassu forgás hang...1-2 sec/felerösödés...

Ami fura, nálad (is),hogy elvileg ezekben a keretekben, van 4 darab gumipogácsa, amiben vannak azok a tüskék, amiken fekszik a winyó.. igy elvileg nem adhatja át a rezgést.. annyira :D

Mondjuk elvileg nálam se kellene..Arra gondoltam, hogy esetleg mivel nincs túl nagy hely a keret és a winyo között, hozzá ér a kerethez a winyó háza.. a keret meg a házzal van kapcsolatban.. ha ezért, adja át, oda lehet rakni valami gumit.. pl ablakszigetelő profil..

Mondjuk az enyém allig hallható.. nem is foglalkoztam vele nagyon.. igaz, időm se nagyon lenne rá

Üdv. Laci

• Kolondrum

félisten

válasz BLiNk3r #3786 üzenetére

Nálam nincs ilyen hang. :(

Nem érzésre állapítottam meg hanem volt rákötve hőmérő. 32-5fokon ment a táp a világ életében terhelés mentesen. De a legutóbbi takarításkor kivettem mert nincs rá szükségem. 2 érzékelős szgép tápról megy.

Új hozzászólás Aktív témák