- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BLiNk3r #3786 üzenetére
Én se nagyon vettem észre ilyet.. igaz, nincs nyitva a házam.. merrefelé láttad a ledet?
Hang: nem lehet,hogy csak a winyo "tekert"? Bár gondolom annak felismernéd a hangját.Daemon09
Rakd át esetleg másik helyre.. vagy másik fiókba..
esetleg még azt kellene megtapasztalni, hogymi rezonál be.. a ház. oldallap pl.. vagy a keret zörög miben a winyó van...
Nekem is van egy tompa morajlásom az "új" WD black-el..(leglábbis gondolom,hogy attól.. amióta az is bent van, azóta hallom... érzem) olyan ritmikusan előjövö hang.. morgás.. mintha valami körbeforogna. és egy ponton felerősödne.. majd elhalkul.. felerősödik... elhalkul.... ehh. nehéz leirni.. és fura is mert lassu forgás hang...1-2 sec/felerösödés...
Ami fura, nálad (is),hogy elvileg ezekben a keretekben, van 4 darab gumipogácsa, amiben vannak azok a tüskék, amiken fekszik a winyó.. igy elvileg nem adhatja át a rezgést.. annyira
Mondjuk elvileg nálam se kellene..Arra gondoltam, hogy esetleg mivel nincs túl nagy hely a keret és a winyo között, hozzá ér a kerethez a winyó háza.. a keret meg a házzal van kapcsolatban.. ha ezért, adja át, oda lehet rakni valami gumit.. pl ablakszigetelő profil..
Mondjuk az enyém allig hallható.. nem is foglalkoztam vele nagyon.. igaz, időm se nagyon lenne rá
Üdv. Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest