- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
Kolondrum #3604 üzenetére
Üdv!
Nyárias időben elfordult nálam a 4 HDD 42 fokosra hevülése. Hát úgy voltam vele, hogy előbb utóbb úgy is kell, mert kinövöm a ház 5x3,5 kapacitását, meg előny ha hűvösen vannak. Amúgy rengeteget javít a vinyók hőmérsékletét 27-28 fokon vannak (kettő egymás fölött). A led az alsó venti fényerejéhez képest erősebb, és szembe világít, ezt a negatívumot orvosolnom kell, ugyanis filmnézés közben kivilágítja a retinámat.Kinézetre nagyon szép, és a venti fénye a plexin keresztül(Lekapcsolt neonnal a 3x5,25 "csőben" visszafele
) nagyon tuti. A konllúzió STB-3T4-E3-GP termékre értékelésem szerint:
Pozitívum:
- Nagyon jó hűtési teljesítmény
- Viszonylag könnyen szerelhető
- Gyönyörű Dizájn
- Alacsony ár
- Gyárilag porszűrővel ellátott
Negatívum:
- Puha, gyenge rosszminőségű anyag (tapad a fémkeretre a zsír pl. az újlenyomat is, azonnal karcolódik)
- Szúrós fényű ledek a ventillátorbanAz árát megérte, viszont összességében max. 7/10re értékelném.
-
LW
őstag
Sziasztok.
Megérkezett minap STB-3T4-E3-GP vinyókeretem CM690hez, így alkalmam nyílt egy kis karbantartásra, ha már szétkaptam a ház elejét, akkor rendbe hoztam a rövidre vágott bekapcsológombomat is egy kis sufnituninggal, méghozzá egy kevés ragasztószalag és kartonpapír segítségével. Az eredmény itt látható. Teljesen bevált megoldásnak könyvelhető el, nem lötyög, nem zörög és szinte ingyen orvosolhatóRemélem másnak is megihlettem a fantáziáját.
A STB-3T4-E3-GP terméket köszönöm Engusz kollégának. (egy kis reklám)
-
LW
őstag
Szia.
A ventillátor szabályozásával úgy vagyok, hogy a gép elejére nem aggatok semmi tekerőt, mert evégre nem DJ pult. Ami mindenképp ellene szól a vele keletkező kábeldzungel. Két féle ZM-MFC1 van az eredeti és az új (plusszos) változat. Ez utóbbi valóban klappol CM RC-690be. Az ventik nálam egy-egy ellenállással vannak szabályozva, fix fordulaton tartja őket és teljesen diszkrét. Szép darab az említett termék. Ha nincs plexi a házadon vagy és el tudod szépen rendezni a kábeleket, akkor mutatós lehet.
-
LW
őstag
válasz
Kolondrum #3553 üzenetére
Sziasztok! Hello SymbianOS.
Üdv a klubban!Nekem is csak Bécsből sikerült hoznom gyári ablakos CM690-et. Gratulálok hozzá.
A napokban rendeltem egy ilyen kiegészítőt hozzá. Ajánlja a Cooler Master is. Elszaporodtak a HDDk a házamban, remélem ez elcsitítja őket ha nem is teljesen. Arra gondoltam, hogy lehet leveszem az elejét és a rácsos 5,25 fedőhelyeken lélegezhetne a venti az elején, van valakinek a termékkel nagyvonalakban tapasztalata? Ha megjött, írok róla -
LW
őstag
Szia
Ha légszállítás/hangot tartod szemelőtt akkor Noctua, viszont itt elég húzós áron adják őket. Adnak hozzá 2 (3pin-3pin)szabályzó és egy molex-3pin kábeleket.
Gyártó honlapja: http://noctua.at/main.php?show=productview&products_id=12&lng=en
Ha viszonylag jó áron szeretnél hozzájutni ajánlani tudom BandiT kollegát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged