- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy picit átalakitásra került a CM690-esem
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezelött egy Thermaltake Kandalf-om volt, de azt nem szerettem. Ellenben ez egy elegáns, praktikus és nagy házikó. Érdekes, amikor ezt még csak cipeltem hazafelé, arra gondoltam, hogy mekkora downgrade volt, és amikor beszereltem a cuccokat, megismerketdtem vele közelebbről, rájöttem nem is kell nekem ennél jobb.
Viszont szebb lehetne egy picit
Feltöltöm a képeket, hogy mire jutottam, és a segitségeteket várnám, hogy hova tovább, mert sajnos kifogytam az ötletekből. Eselleg moddolt már valaki ilyen házat?
Plexit szeretnék még rá rakni, de saját készitésűt. Valaki csinált már ilyet? Megosztanátok velem?
És ime a képek:
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezelött egy Thermaltake Kandalf-om volt, de azt nem szerettem. Ellenben ez egy elegáns, praktikus és nagy házikó. Érdekes, amikor ezt még csak cipeltem hazafelé, arra gondoltam, hogy mekkora downgrade volt, és amikor beszereltem a cuccokat, megismerketdtem vele közelebbről, rájöttem nem is kell nekem ennél jobb.
Feltöltöm a képeket, hogy mire jutottam, és a segitségeteket várnám, hogy hova tovább, mert sajnos kifogytam az ötletekből. Eselleg moddolt már valaki ilyen házat?