- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen házam vanNagyon meg vagyok vele elégedve. A hűtése brutál jó. Belülről feketére lefestettem, és zajcsökkentés céljából eltávolitgattam a kis műanyagokat az elején illetve a tetején a ventik elött. Ez más haszonnal is járt, méhozzá, hogy felülre a burkolat alá 1 12cm-es venti a ház és a müynag, illetve fém rács közé befér, és szerintem még szebb is sokkal, nameg nem fogja annyira a port
ha valakit érdekel, akkor később még töltök fel képeket. Szerintem nagyon jól elvezetgettem a kábeleit is, és alig látszik egy-kettő. Szép tágas, kellemes a megjelenése. Talán egy cadilack-hoz tudnám hasonlitani. Nem túl hivalkodó, de elegáns, és minőséget áraszt magából
Mindenkinek ajánlani tudom csak! (amúgy már fél éve ilyenem van
)
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy picit átalakitásra került a CM690-esemNagyon meg vagyok vele elégedve. Ezelött egy Thermaltake Kandalf-om volt, de azt nem szerettem. Ellenben ez egy elegáns, praktikus és nagy házikó. Érdekes, amikor ezt még csak cipeltem hazafelé, arra gondoltam, hogy mekkora downgrade volt, és amikor beszereltem a cuccokat, megismerketdtem vele közelebbről, rájöttem nem is kell nekem ennél jobb.
Viszont szebb lehetne egy picitFeltöltöm a képeket, hogy mire jutottam, és a segitségeteket várnám, hogy hova tovább, mert sajnos kifogytam az ötletekből. Eselleg moddolt már valaki ilyen házat?
Plexit szeretnék még rá rakni, de saját készitésűt. Valaki csinált már ilyet? Megosztanátok velem?
És ime a képek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged