Hirdetés
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csizi12
csendes tag
De! Én vettem egyet kb. 1 hónapja és nagyon megvagyok elégedve vele, igaz előtte egy nem tudom milyen típusú 6 éves Codegen házam volt.
Hosszas kísérletezgetés után a következő ventillátorkonfig jött be nekem.
- A gyáriak közül az első és a hátsó maradtak a helyükön az alaplapi 3 pin-es fordulatszabályozós tápellátással.
- Ami oldalt volt azt leraktam a táp melletti helyre 12V-on alulról befúvó állásban.
- Felülre raktam 2db 12 cm-es ventit (1 Chieftec, 1 Raidmax) 5V-on. Ezek felfelé tolják ki a levegőt a házból.
- Egy 12 cm-es Chieftec-et pedig beraktam a DVD alá az üres 5.25-ös helyekre befúvó módban, úgy hogy szivaccsal kiékeltem a házhoz, hogy rendesen álljon. Ez 12V-on jár, és a porszűrős 5.25-ös takarólemezek előtt van közvetlenül.Így idle-ben a proci 31-32, az alaplap 32, a videókari (Radeon 3850) 42 fokos. Teljes terhelésen a proci elszalad max 45-46-ig, az alaplap 35-ig, a videókártya pedig 68-70 fokig. A fent említett ventikonfiggal előlről hátra és alulról felfelé is megvan oldva a levegőmozgás.
Az oldalsó venti alaphelyzetben nagy szélzajt csinált, és ahogy észrevettem nem igazán hűtőtte jobban a videókártyát, mint most, ellenben a belső áramlásokat megzavarva a proci és az alaplap hőmérsékletét felvitte 4-5 fokkal.
A ventiket, amik lemezzel érintkeznek kis O gyűrűkkel csavaroztam fel, így csak egy minimális szélzajt hallani a gép felől, de azt is csak akkor, ha a szobában minden kussban van.
Összefoglalva nagyon tetszik a ház, bár amikor vettem kicsit sajnáltam 17 db ezrest leszurkolni érte, de megérte. Most jó pár évig megvan oldva a házkérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- JBL Charge 5
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest