Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #200 üzenetére

"Hát igen elég kicsi az esélye hogy saját erőből gazdagodott meg.
    Már tudtommal egy nő házaságot köt egy pénzes palival ha utána vásárolnak házat és vállnak a fele a nőé. Ez is egy módja a kitörésnek láttam már pár érdekes dolgot."

A pasasok rafináltabbak mint a nők, és a nők egyébként is kiszolgáltatottabbak, hiszen ők a csóróbbak, a kettő + a jogi rész miatt itt a pasas-centrikus megoldás:

Hány év házasság után lesz közös a vagyon? - Blikk

Ez 4 napos cikk. Ezért nincs annyi házasság, na meg van házassági szerződés intézménye is... amelyik pasas nem hülye, az úgy játszik a nővel, mint macska az egérrel, és úgy szaporodik vele, ahogyan akar, kvázi büntetlenül, max a gyt-t fizeti!

"Külföldi munkára ment, volt valami főköke 15 évvel lazán idősebb tőle, na azzal jött össze.
    A pénzén kívül nem tudom mi fogja meg rajta, oké hogy márkás ruhákat hord a fazon de ez a teleszart buvár ruha testalkat szerintem nem dívat.
    Már van is 2 gyerekük kocsival mennek ide oda szóval megy a szekkér."

Az a helyzet, hogy ez attól is függ, mennyire sekélyes jellem a nő... mert van olyan, amelyik őszintén megszédül egy jólöltözött pasastól, úgy, hogy ruha nélkül észre sem vette volna. Aztán olyan is van, amelyik arra megy, hogy a pasas legyen eszes... bár ez ritkább... de ha ilyen akkor azért néz fel rá...

"Én általában abból indulok ki hogyha egy 10/9 csaj összejön egy 10/5 sráccal arra ne mondja már senki se hogy nem érdekből történik. (Ha az a fazon csak alkalmazott lenne? akkor is ekkora lett volna a sikere?)"

Valószínűleg nem, de itt ugye szóba jön több minden. A jövőépítésen túl az az érzés, hogy ez a fickó nem egy alfa ránézésre, de mégis a társadalomban lenyomta a környékbelieket, tehát pénzügyileg mégis domináns.

"Meg manapság tényleg azt látom, hogy megy nagybaj az orrba szájba csalás aztán ha ez kiderül a kapcsolatnak vége is lesz. Csak itt azzal van a gond legyen az nő vagy férfi, hogyha valakit mondjuk 10-et/csaltak/átkurtak és mondjuk ez a kognitív torzítás berögzül utána hogy bízon meg újra az emberekben..."

Mennél szebb a nő, és mennél jobban képbe van a pasi azzal ,hogy neki milyen is a fizikai valósága, annál nehezebb megbíznia a nőben, akkor is ha nagyon csóró a nő, mert a kertésszel is akár ... viszont az egészségesebb ha a nő is gazdag, csak akkor meg az van, hogy vagy nem vele foglalkozik, hanem egy adoniszabb multimillomossal, vagy kevésbé szép :D
    Mindennek ára van.

"Szerintem az biztos valahogy ez a generáció ismerkedik a legnehezebben.
    Ott a Tinder és társai, de ha vagy nem gazdag vagy Chad akkor ez ki is van lőve."

Speciel szerintem ezeket törölni érdemes, nem hatékonyak egyáltalán.

"A Toi-Toi Wc-s srác is bármelyik csajt megkaphatná, hallotam Tiszafüreden lesz neki koncert. Pont azon gondolkoztam 10 csaj-ból hány nem adná magát neki oda ha beszélhetne vele?"

Erről én még nem is hallottam...

• Salamander

tag

LOGOUT blog

válasz carl18 #187 üzenetére

"Nyilván nem megyek bele valami egyedülálló munkanélküli anyjukával egy kapcsolatba csak hogy legyen valakim."

Pont ugyanerre jutottam én is. Elváltam, van egy kisfiam, aki kb. 2 hetente nálam van és ha jön egy normális lehetőség, akkor az jó (lenne), de minek erőltetni. Ráadásul az általad vázolt helyzet pont ugyanolyan lenne, mintha nem váltunk volna el (sőt, valószínűleg részemről nem kerülne sokba újra egy családnak lenni).

Szórakoztassa a beképzelt hercegnőket az, akinek van megfelelő ideje, meg pénze, de ezen én már túl vagyok. Most van időm a hobbijaimra és nem kell beszámolni mindenről, csak a közös hétvégéket kell egyeztetni, de az jó dolog, ha az ember gyereke nála van. :)

Egyébként én sem vagyok egy főnyeremény, mint "használt áru", de ez van.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #187 üzenetére

"Nyilván nem megyek bele valami egyedülálló munkanélküli anyjukával egy kapcsolatba csak hogy legyen valakim. ;]"

Tulajdonképen körbe értünk, ez tegnap ugrott be... arról van szó, hogy egy családban a férfi a családfenntartó, a családfő. Régen ez így volt. Nagyon sok nő esetében az volt bejegyezve a XX. század első negyedéig, hogy háztartásbeli. Voltak olyanok is, akik cselédek voltak aztán a szépségükkel megfogták a "gazdájukat". Aztán az 50-es évektől a 90-esig vége lett ennek, és a nők is felemelkedtek a szolgasorsból, elmentek dolgozni. Mert mondjuk ki, aki cseléd volt, az addig dolgozott - ráadásul keményen - , ameddig ki nem emelték abból a sorból. Ha nem volt elég szép, akkor egész életében végig
    keccsölt.

Aztán volt egy ilyen egyenjogúságú szakasz pár évtizedig. Most megint ugyanott tartunk, mint 100 évvel ezelőtt. Ha nem szép, és nem tudott tanulni, meg nem is örökölt, akkor mehet közmunkásnak, vagy munkanélkülinek. Most hivatalosan nem cseléd, hanem "közfoglalkoztatott".
    Most a kukás is "úr"... megszólítás alapján, csak ugye anyagilag nincs megbecsülve.

Régen egyenesebb volt a világ, a valóság, mert nem volt ennyire kozmetikázva. Akkor a földesúr tegezett, te meg önözted. Most meg papíron úr vagy, csak fizetésnél nem te ülsz be a Bentley-be, hanem Közmű holding vezetője. Sikerült a megszólítások szintjén a társadalmi evolúciónak idáig eljutnia. De ennyi.

Szóval azt akarom mondani, hogy a szebbje az bizony elvárja, hogy neki ne kelljen dolgoznia, és el is tartsd. Ha kevésbé finnyás, akkor lehet háztartásbeli, de ez a max, mert egyébként legyen bejárónő, ő meg shoppingol a plázában.

Tehát választani kell, vagy szép nem lesz, vagy eltartod. Ha nem tudod eltartani, akkor a választást eldöntötte a szociális helyzeted. Régen olyan is volt, hogy nézték a hozományt a nőnél is (nyilván nem a cselédnél). Most is nézik, csak most a férfinál, és ha nem a nő, akkor a nő szülei.

• totron

addikt

válasz carl18 #158 üzenetére

Az első történetnél a direktkommunikáció sokat segíthetett volna: miért tetted oda azt a táskát, és ő is megmondhatta volna a szemedbe, hogy jaj, de jóképű vagy, béjb, s talán egyéb kontextusban is felmerülhetett volna a verés, nem a semmire. Persze csak úgy, szemtől szembe, korrekten közölni a benyomásokat, terveket, kapcsolati státuszt túúl egyszerű lenne. Én biztos leredukáltam volna az agyalásban töltött órák számát és rákérdezek. Az idősebb pasi téma borítékolható volt amúgy meg. Imádják többnek érezni magukat a másik által, értelemszerűen ebbe kölcsönösség nem vegyülhet, mindig felfelé kapaszkodik az egységnyi női jellem. Egy egészséges felállásban kölcsönösen felnéznek egymásra a felek és ezt nem közhelyként puffantom most el, hanem Discovery jelleggel, hogy ilyen is van, igaz, nem élethosszig. Változunk, alakulunk, entrópia is van, szét kell esni kötelezően, kapcsolatilag is, egyénként is, rothadjunk hát.

A ködösítés a másik amit eredményesnek éreznek, el kell engedni, ill. a legelején kiszűrni az erre való hajlamot. Vannak jelei, csak meg kell akarni látni, meg érdemes tisztázni a legelején, hogy mik azok, amik nálad semmiképp sem működnek. Infantilis terelés, nonszensz jobban tudás/eleve tudás amiről fogalma sem lehet, de nem kérdez meg téged és társai. Ezek a jegyek később sem fognak változni, mélyen vésődött kulturális hozottságok/személyiségjegyek, illetőleg értelmi korlátok is sokszor. Xar nyakba kapásáról írsz, meg hogy sokmindent megtanultál kiszűrni az elején - ez az irány jó. Rutinnal elkerülöd a szart még mielőtt belevonódnál érzelmileg.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #158 üzenetére

"Most 30 évesen ott tartok már minden reakciót leszűrők, Arcmimika stb, kérdések mi felől érdeklődik. ismerkedésnél is minden apró reakciótleszűrők.
    Nem tudom én lennék-e kevés ehhez a világhoz de bennem ez a sok xar évek alatt összejött ismerkedés elég durva traumát hagyott bennem.
    Igazság szerint van szorongásom és a bizonytalanság váltja ki belőlem."

Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy jó e figyelni a reakciójukra, meg minden apróbb részletre. Azért nem mert sokszor ellentétes konzekvenciákat vonhatsz le mint ami be fog következni.

Nekem egy olyan volt, ami érzelmileg megviselt még 2010-ben. Ráadásul az arca is érdekes volt, mert volt amikor nagyon bejött, de szerencsére olyan is, amikor mintha más lett volna, és pont nem jött be. Ez utóbbi segített magamat túltenni rajta... Illetve ezután, már nem különösebben érdekelt a reakciójuk sem. Magamat adtam, ha jó jó, ha nem nem. Azóta sincs ezen stresszelés. Nem mutatom ki azt ha valaki nagyon bejön. Ne érezze! Attól csak lebízza magát.

De már a 20-as éveimben is azt csináltam, hogy elment mellettem egy csúcsnő, nem fordultam direkt utána... nem vagyok homo, de erősebb volt bennem a tartás, én nem fogok loholni utána. Érezze azt, hogy ez nem fog a lába előtt heverni, meg lesni a kíváncsiságát.

Baromi büszke voltam. Ezt viszont ki is mutattam. Uhh, hát ez egy kicsit összetett lesz. Szóval az átlagnál jobb családból származom. Nem neveltek erre a büszkeségre - más esetleg beképzeltségnek tarthatta - de nekem mondhatni genetikailag kódolt tartásom volt.

Pusztán ez a fajta mentalitás védelmet nyújtott nekem attól, hogy bárki is megalázhasson. Szembe mertem szállni bárkivel, kihasználtam a családom adta lehetőségekben rejlő potenciált is.

Azonban húszas éveim vége felé pánikbeteg lettem. Ennek lelkieredetű okai voltak. Egy dolog, hogy kifelé tartod magad, de belül meg elkezdesz őrlődni, és bántanak azok a dolgok, amik nem sikerültek. Körülbelül 60 órát beszélgettem egy pszichológussal. Mindenféle tesztet elvégeztettem, mert úgy éreztem ,hogy valami nem klappol.

Rászűrettem Aspergerre, autizmusra, bipolaritásra, mindenre és mind negatív lett. Kitöltöttem egy 440 kérdéses MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory) töltöttem ki, illetve Rorschach test is végeztem. Mert érdekes módon egy idő után egyszerre csodáltam, hogy ilyen tartásom van, és nekem ez nem megjátszás, ez belülről jön, és egyszerre éreztem, hogy ez nem átlagos.

Valami durva dologra számoltam - mert egyébként jó hipochonderként mindig a legrosszabra készülök -aztán mondtak egy enyhe dolgot. Én meg megkönnyebbülve kérdeztem: Ennyi? Tényleg csak ennyi? Igen, és hát 8-9 éve madarat lehet velem fogatni.

Egyrészt azért, mert ez mindig megvédett, ha ez nem lett volna bennem páran keresztül gyalogolhattak volna rajtam, mint a Wehrmacht az Eben-Emael erődön :D

Ez automatikusan felismerteti velem azt a pontot ahol blokkolni kell a továbbiakat. Vesztes helyzetben sem engedi nekem, hogy végig csináljam, görcsösen próbáljam, ahogyan azt egy átlagos tenné. Ehelyett felismerem, hogy ezt már megnyerni nem lehet, és még azon a ponton 180 fokos fordulatot veszek még emeltfővel. Azon a ponton, amikor más még erőlködik, mert lát egy picinyke esélyt, aztán bebukja, és megalázottan jön ki belőle. Nálam ez nem történhet meg. Ehhez persze gyors felfogóképesség is kell, és nálam ez a két dolog kiegészíti egymást.

Lehetett olyan, akit esetleg pont így hagytam elúszni. De összességében rám nem jellemző, hogy megengedjem, sőt egyáltalán a lehetőségét megadjam, hogy játsszanak velem.

Nálam ne várja egyik sem, hogy udvarolgassak neki, meg könyörögjek. Ezeket a virágos lovagokat is letűnt idők letűnt lovagjainak tartom, azt a nőt meg amelyik az ilyen nüanszokért letolja a bugyit szintén egy véglénynek érzem.

Az érdekesség, hogy a mai k*rvák ebből a szempontból evolúciós lépcsőt jelentenek, mert ezek már nem egy szép csokorért tolják le, hanem egy szép autóért! :D Legalább látszik, hogy erkölcs az ugyan nincs bennük, de némi intelligencia, öntudatra ébredés az igen. Nem adják olcsón, ha már nem érzelemből b@gzanak :D

• iszoke

senior tag

válasz carl18 #160 üzenetére

Tévedés. Ilyen nincs, hogy "aki mer". Kockázatvállalás van szerencsejátékban meg pár egyéb helyzetben. A párkeresés nem ilyen. Ott két rossz közül választasz úgy, hogy fel se fogod, mert azt hiszed jó döntést hozol. Megy az önámítás ezerrel és csak akkor veszed észre, amikor már késő.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #134 üzenetére

"Ha nem vesz komolyan, azért fölösleges időt pazarolni facebookon chateljünk."

Badoon pl egy csomónak az van beírva, hogy ezt keresem: beszélgetni ... az ilyen bírom...
    de van köztük olyan is, amelyik azért írja be, mert tart attól, hogy valamelyik ismerőse ráakad, és ezt szégyelli.

Szerintem ritka az amelyik tényleg csak beszélgetni akar. Aztán ott vannak azok aki azt írják be, hogy még nem tudják mit akarnak :D

De a pálmát azok viszik, akik a bemutatkozásban leírják, hogy párkapcsolatban élnek, és vagy válófélben vannak, vagy megmondja kereken, hogy nyílt kapcsolat :D

• totron

addikt

válasz carl18 #112 üzenetére

És azt vettem észre hogy nem lehet a Balancot megtalálni, ha túl kedves vagy folyton kostolgatnak ha elkezdesz "Faxfej" lenni akkor meg azért vagy rossz.
    Közhely, de maradj önmagad. Ha váltogatod a rád nem is jellemző éneket, akkor az amellett, hogy pluszenergia és fölösleges energiapazarlás, lehet, hogy pont olyasvalaki felé mutatod olyan énedet akinek pedig pont az alapjárati személyiséged felelne meg pont. Persze az elkeseredett keresgetésben próbál változtatni az ember, értem én, az évek meg repülnek.
    Amíg az ember fiatalabb gyakori, hogy idomulni akar a másik félhez, a másik nemhez, hogy szeretetet kapjon és elfogadást. De pont ez a túlzott idomulás teszi pont érdektelenné a másik szemében. Nyilván egy egy bizonyos fokú kompromisszumkészség elengedhetetlen egy értelmes párkapcsolatban, de nem erről beszélek. Hosszú távon is jobb, ha olyan érdeklődését kelted fel aki magadért szeret és aki téged is érdekel. Meg kell alapozni a jó kezdést hogy aztán menet közben minél jobban elquródhassanak a dolgok. :K

Párszor éreztem közeledik, de én ilyen tartalék/pótlék kapcsolatba nem mennék bele.
    Sokan belemennek. Önbecsülés hiánya befigyel. Lehet ecsetelgetni, hogy a szeretővel csak a jót kanyarintjuk ki az életből, de mindez csak blabla, alapvetően egy magát valamire is tartó ember nem megy bele ilyenbe vagy ha belesodródott a másik által, akkor nem marad tartósan benne. A poén az, amikor olyanokat látok akik direkt ezt a pozíciót keresik. Tele hiú reményekkel, természetesen.

Csak okos ember végső esetbe folyamodik közel harchoz.
    Elég ha az egyik ketrecharcos beállítottságú sajnos.

Meg ott általában ott alakul ki egy konfliktus ha valami csajra rámozdulsz és kiderül van gazdája.
    Amely tény addig, "rejtélyes okok" miatt nem derült ki. Persze, mert élvezi a jellemtelen spiné, kedves az egójának, ha őérte verik egymást a kanok. Nem vagyok az erőszak híve tényleg, de az ilyennek tényleg juthatna pár ütés a szándékosan megkeltett bunyóból néha, legalább részben érezzék már mi módon nyalogattatják értéktelen lényük egóját. A befoltozhatatlan önbizalomhiány, ugye...

Persze azért a társkeresés mázli kérdése, jókor kell jó helyen lenni és a megfelelő nőt kifogni.
    Is. De ami mázlinak vagy szerencsének van titulálva azok mögött nagyon sokszor tudatos döntések, berögzöttségek, kultúra által behatárolt választások állnak, később, ezek következményeinek összegét divatos a szereplőkön kívüli "sors"-ként titulálni. Önfelmentés level egymillió.

manapság azért van nehéz dolga egy férfinek például a 18-25 közötti nőkre hajt minden férfi átlagba a 18-45 év közötti is.
    18-25 között nincs túl sok agy, ki hajtana rájuk? 26+-tól már könnyebb a helyzet, hol itt a probléma?

(#115) chopin42, a bőség folyamatos zavara nem tanítja meg a kislányt küzdeni, veszteséget feldolgozni, értékelni, ezek hiányában később is bajosan lesz belőle felnőtt ember.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #121 üzenetére

"És a kérdés hol lesz ennek a vége? Egy most 30-35 éves férfinek nincs 15-20 éve hogy majd változik a világ és akkor talál nők mikor a férfiakat újra értékelni fogják."

Nincs, de ez olyan helyzet, hogy a jelenlegi rendszerben újgazdag/elit tagja sem lehet boldog, mert oké, megvan neki a nő, de ott van a kétely, hogy talán nem is őt szereti, hanem a pozícióját.

Nálam a regionális telepvezető fickónál - mióta láttam rá bizonyítékot meg pláne hiszem -meggyőződésem, ha emberünk nem lenne abban a pozícióban amelyikben,, hanem csak annyi lenne a gyárban mint a nője, azaz raktáros, a nő le sem sz@rná.

Na most szerintem ez a fickó nem hülye. Ebből következik, hogy ezzel tisztában kell lennie... ha pedig tisztában van, milyen lehet ezzel a tudattal élni? Megvan a nő? Megvan. Szereti? Lehet még maga a nő sem tudja, hogy igazából a jövő biztonságát szereti...

De szívből tutira nem, akkor nem írna nagy erős autómentős csávóknak.

Szóval érdekes világ ez abból a szempontból is, hogy a "rossz fiúk" az egyetlen réteg, amelyet ezek őszintén szeretnek, és amely biztos lehet benne, hogy őket őszintén szeretik, a többivel vagy nem állnak szóba, vagy egy paktum részeként vannak velük.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #116 üzenetére

A nő a videóban nem is olyan nagy szám, mondhatnám úgyis, hogy Debrecenben nem biztos, hogy megfordulnék utána...

Amúgy Magyarországon is berobban 47 évesen Molnár Anikó...

Régebben úgy tartották, hogy aki a minőségre ment, az könyvtárakban ismerkedett, vagy egyetemeken. Az utóbbiban még mindig van ráció, csak mondjuk huszonévesen ...
    Könyvtárban annyira nem ... ugye ez automatikusan annak a pozitívumával is jár, hogy nem lehet elvileg hülye ... de most itt éppen azon szomorkodunk, hogy már az agyatlanok körében is hiány van :(

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #114 üzenetére

" Még azt mondom sok 30 év feletti nők nagyobb esélyel földhöz ragadtabb, ők bennük még mázlival lehet kifogni olyan aki normális."

Nekem is az a tapasztalatom, hogy az 1990 után született, már ugye 2000 felett lett nagykorú, az már ebben a mocsok világban szocializálódott ... és ebből fakadóan kuka.

Sokkal jobb lenne a helyzet egy '80-as években születettel, de az meg már lassan klimaxol...

Ha meg olyat nézünk amelyik '90-ben mininum 18 éves volt, az pedig már 50-51 éves, és még ott is az van, hogy '90-ben még csak 18 volt, 2000-ben meg 28 és simán felvehette az új stílust. Persze a korral változtatnia kellett, az ilyen már a korából fakadóan kapja a sallerokat, de valljuk be ezek nálam is 10 évvel idősebbek ... :(

2000-ben ismetem egy nőt, fantaszikus testtel ... akkor volt 34 ... hát most az 57 éves...

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

Az online nemzetközi és helyi társkeresőknek két árnyoldala van.

A nemzetköziek érdekes módon, kevésbé szigorúak. Példa: A hazaiaknál nincs semmi ingyenesség, lényegében ha nem fizetsz, meg sem éri a telefonra letölteni a kliensüket. Még üzeneteket sem küldhetsz, fogadhatsz.

Badoo, Tinder: masszívan fizetősek, de úgy, hogy ellentétben a hazai kicsikkel, itt válogathatsz, sőt üzenetet is küldhetsz, ezen felül ha egyezés van akkor megjelentek egymás előtt. Már ebben többet nyújtanak mint a hazai "magyaros", még kapzsibb konkurensek, de mégis gyenge a hatékonyságuk, ennek pedig több oka is van, a korábbiakat kibeszéltük, hogy összejön nagyon nehezen egy-egy match, de akkor hiába írsz rájuk, nem válaszolnak, mert még a férfi oldalon mondjuk van 4-5 egyezés, addig a másik oldalon van ennek a 6-10x-ese.

A fő probléma, hogy ameddig nem fizetsz, nem látod, hogy kiknek tetszettél. Személy szerint én azt is problémának látom, hogy nem egy észlények általában a másik oldalon sem, nem írnak rá az emberre, aztán pár nap múlva - bár vélhetően megjelennek több tucat másik pasinál is, mint egyének akiknek tetszenek -pár nap vagy pár hét "várakozás" után eltűnnek, vagy azért, mert törölték magukat, vagy azért, mert átnézik a listát - egyébként ez a mi szempontunkból jobb, mert kap az egójuk - és hirtelen azt mondják, hogy a francba, ennek nem kellek :D

Pusztán reklámokból ezeket a szolgáltatásokat nem lehet fenntartani ilyen gazdaságosan az üzemeltetőnek, mint így. Magyar viszonyokhoz képest drága. De ott van a Tinder, ahol egyszer kellene - elvileg - befizetni egy örök licencet, de az a baj, ha tényleg összejössz eggyel vélhetően azt fogja követelni, hogy töröld magad, és akkor repült a pénz, ha meg megtagadod, akkor ő repül...

Bár a Tinder és Badoo jobbak mint a hazai vacakok valamelyest, de így is azon a határon mozognak, hogy megfontolandónak tartom a NEM használatukat.

A Facebook társkeresője lenne a legígéretesebb. Ott nincsenek ilyen szívatások. Mégis az a tapasztalat, hogy sokkal kevesebben használják, mint ezeket a homályosító, pixelesítő szívatásokat :(

• chopin42

őstag

válasz carl18 #114 üzenetére

De amúgy az onlyfans meg az instagram is csak a sok (esetleg önhibáján kívüli) egyedüli recsk@király miatt megy, és a 30 alattiak mája is ezért hízik-csak hogy lelépjenek egy 50-es kamionsofőrrel. Tény, hogy amiket nőismerősöktől visszahallottam netes sz@rokról, hogy iszonyatok vannak fent férfi oldalon, tömegével. Majd elmondtam nekik, hogy igen ám, de ha napi 100 nyomorult belájkol, a nagy számok törvénye alapján fog egy-két jobb is és persze VÁLOGATHAT addig. De férfiként te vagy, aki 100 nőt belájkolsz és az eredménye másnapra ugyanúgy 0. A 0-t pedig lehet szorozni, osztani, 0 marad. És ha véletlenül beesik egy, nos, az nem feltétlen az az egy, akinek kellene...nagyon nem.

• chopin42

őstag

Olvasom itt amiket írtok, és kicsit (nagyon) szomorú vagyok. Egy biztos: nem csak a netes társkeresőkön, sokaknak az életben is rohadt nagy az egója. Azt sose tudtam semmibe nézni, aki egy f@sszal van. Meg is érdemli. Ha mindegyik azzal akar lenni, talál bőven nyomorultat, mindenféle nyomorult kinézettel. Most épp a kócos hajú pálcika nőies cuccokban a menő, ahogy egy két szórakozóhelyen, wannabe stb-n láttam. Ha már wannabe, neccparti és társai: olyan arcok fordulnak ott meg tömegével, hogy nem hogy ismerkedni, látni se akarom őket többé. Olyan mértékű picsulás megy a Pécsi Estben stb-is, meg iszonyat tömegnyomor, büdös, ihatatlan túlárazott szar kínálat, skinhed ultrák kidobónak, NŐK a férfibudiban (engem rohadtul felháborít), hogy elment az életkedvem, akármikor voltam. Szóval ezt a részét bárminemű ismerkedésnek rövid úton kizártam. Az az ötletem támadt, ha olyanom van, négy-öt körül odamegyek kocsival a diszkó elé, és esetleg egy kevésbé szakadt nem hányásveszélyes csajt "megvigasztalok", akit a f@sz palija otthagyott, vagy nem is volt neki, csak már a barátnői is leléptek, ahogy az a srác is, akivel a diszkóban smárolt...

• Geller72

veterán

válasz carl18 #109 üzenetére

"Több csajjal beszéltem és egy részük azt mondja ne legyen a srác kedves meg alamuszi, legyen rámenős vagány beszológatos stb."
    -Ez pontosan így van. Kibszott egy világot élünk. Ha bunkó vagy és kegyetlen, az tetszik nekik. Ha kedves vagy, előzékeny és figyelmes, akkor egy gyenge pöcs vagy csak. Mondjuk annak a nőnek akinek ilyen az értékrendje, az annyit is ér a szememben. A baj ott kezdődik, hogy 10-ből 9 ilyen. :D.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #102 üzenetére

Az én nagyszüleim 58 évet éltek le egymás mellett. Ma már ez szinte elképzelhetetlen kategória. Persze 1958-ban amikor megházasodtak, más volt minden, a kultúra, a társadalmi berendezkedés, az értékrendek.

Ami most megy a világban az olyan a palackból kiengedett szellem féle dolog. Nehéz lesz visszaállni a helyes irányba, ha egyáltalán lesz olyan ... de ha lesz is, nincs időnk rá megvárni.

"Én manapság csak azt sajnálom hogy úgy elkorcsosúlt a világ, mikor házasság van minden happy jön a puja meg mindenki dicsekszik az online média, facebookon is az online szerelem úgy zajlik rakják ki a örökké posztokat 3 hónap múlva meg már nincsenek együtt."

A skandinávoknál anno bevezették a 3 év próbaházasság intézményét anno... a mai kapcsolatok jelentős része sokkal hamarabb véglegesen zátonyra fut, és ahogyan írtad utóddal.

"Én már nem hiszek semmi féle szerelembe, ha lesz is újra kapcsolatom nem akarok bele többet látni mint ami valójában. Együtt vagyunk, nyilván biztos azért választott engem mert nem talált tőlem jobb opciót."

Magam sem hiszek benne. Pontosan, az esetek jelentős részében, az van, hogy amennyiben nem talál jobbat... és itt a jobb nem is annyira az egyén jellemének szól, vagy külsejének, hanem a társadalomban betöltött szerepének. Eléggé gusztustalan dolog :(

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #53 üzenetére

Annak idején én pl a az internetes társkeresőket még olyan kényelmi szolgáltatásnak is tekintettem.
    Ahol elvileg meg lett volna az, hogy az ismerkedés nem korlátozódik a szórakozóhely territóriumára, nemcsak pénteken este van "buli", nem kell keresgélni a szalmakazalban, hanem fent van a női egyed, ha bejön bejön, ha nem jön be nem jön be... Persze akkor is elővigyázatos voltam, mert pl nem akartam csapdába esni, mint pl pasinak írogatni, mert női képpel van fent :D

De nem a kamuprofilok kiszűrése volt a legnagyobb gond ...

Jelenleg: azok akik viszonylag biztonságosak, nos azok már 30 körüli anyák. Azok egy kicsit lentebbi igényeket támasztanak. Kibulizták magukat, megnyugodtak. Persze más használt játékát nem a legjobb dolog újra használni... de úgy elk*rvult a világ, hogy egyrészt a 20 évesek is többet fogtak mint kilincset, másrészt meg, ahogyan öregszik az ember tisztában kell lennie azzal, hogy ezek már masszívan a pénzre mennek. Viszont a jó hír egy magambeli korúnak, hogy ezek a feleennyi időseknél is arra mennek :D Az nem nagyon érdekli őket, hogy apuci kicsi fiának apucitól van e pénze vagy máshonnan, a lényeg ,hogy legyen.

De a mai nálam is fiatalabbaknak tényleg nehéz a dolguk, ha "tiszta" nőt keresnek... persze az imént általam leírt nőnél is megvolt az, hogy a telepvezetőnek, csak többed kézből jutott :D

Radics Peti "munkásság" ismerem :D Szoktam nézni, amúgy a felesége jó nő volt :D Vajon miért :D Rocker, + Youtuber, az ilyesmire buknak :D

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #46 üzenetére

Szerintem ez jelentős részben egy gazdasági/politikai irányvonal begyűrűzése a társkeresésbe is.

"Ahogy írtad 2000 előtt talán még a szép nők is beérték egy hűséges szakmunkással/kőmüves például. Manapság már sokkal több az elvárás, rossz esetbe el is küldenek a "Halál" Faxára ha megtudják fizikai munkás vagy. :DDD"

Nos én még a 80-as években születtem. Most lehet, hogy úgy fog tűnni, hogy én egy népköztársasági újszülött vagyok :D begyepesedett értékrenddel de, én úgy látom a dolgot, ahogyan most leírom.

Nem volt az sem egészséges, hogy valaki 8 osztállyal lehetett vállalati osztályvezető, de az sem az, ami most megy már 20+éve megy. Miszerint:

- 1 diploma nem diploma
    - Egy nyelvvizsga nem nyelvvizsga (most már azt is csinálják, hogy kit érdekel, hogy évekkel ezelőtt megszerezted legálisan, tehát nem "vetted", ott fognak tesztelni, és ha kiderül, hogy az idővel felejtettél mehetsz is
    - és a diplomádnál sem mindegy, hogy hol végezted. Az persze állami cégeknél is követelmény, hogy egyetemi diplomádnak kell lennie bizonyos tisztségekhez. Főiskolaival meg balra a másik ajtó... Az álommelóba érdemes belenézn, amikor a Summa Cum Laude -t is elzavarja ... meg azt mondja, hiába vagy jó ha nem tudsz elég pénzt keresni.

Szóval a 80-as években ami egészséges volt: nagyon magas volt a házasságkötések száma, mert akkor a nők addig nem dobták le a bugyit, ameddig meg nem volt az esküvő, de cserébe nem sokadik voltál a sorban, hanem az első!

A mai élettársi kapcsolatot vadházasságnak hívták, az abból fogantak meg a zabigyerekek voltak.

Mi van ma? Ahogy megnyíltak a határok két dolog tűnt el, az egyik a házasság szentsége .Erre szokták mondani páran , hogy magas volt a válások száma is, hát persze a nagy számok törvénye szerint, sokkal több házasságkötés esetén a felbontások száma is magasabb.

A másik dolog, hogy a 90-es években úgy akarták csökkenteni a munkanélküliséget, hogy minél tovább benttartják a tanulókat az iskolában. Ez egy időhúzás volt, mert azzal, hogy lentebb vitték a felsőoktatási ponthatárokat és megnyíltak azok előtt is a főiskolák kapui, akik egyébként nem kerültek volna be, annyit értek el, hogy a felhígított "értelmiségiek" 3-4 évvel később lettek munkanélküliek.

Mert ugye fizikusnak, matematikusnak, kémikusnak nem lehetett mindenkit benyomni, hát a reál helyett létrehoztak olyan humán szakokat, amelyeket el tudtak végezni, és aminél már "értelmiséginek" számított. Egy hibát azonban elkövettek alapvetően méghozzá, mert sokaknak bentragadt a diplomája, mert nem volt képes letenni a nyelvvizsgát...
    Amelyik meg letette, az kapott olyan diplomát, amelyikre csak piaci kereslet nem volt, pl filozófus, vagy más olyan humánszak amire nem volt kereslet.

Innen eredt az, hogy nálunk már a szakmunkásoknak nem volt értéke... Most pár éve elkezdték erőltetni, hogy a szakmunkás végzettség, az jobb mint a gimnáziumi érettségi, mert szakmát ad. Külön bája van annak, hogy pont azok, akik korábban kitalálták, hogy mindenkinek diplomát, aki nem nettó fogyatékos.

Csak mondjuk párválasztásnál egy kőművesnek rosszabb az esélye, mint egy informatikusnak. A nőknél is megjelent a karrierista típus, aki nem szül, mert nincs rá ideje, aki majd 40-42 évesen vállal be esetleg egy császárt. Újból javasolnám az álommeló versenyzőinek a megnézést. A magasan képzett nőknek nincs idejük a családra, napközben dolgoznak, délután meg képzik magukat tovább. Őket nem kell eltartani, de olyan párt is keresnek, akiknek szintén nincs igényük arra, hogy a napi ingyen szexen túl minőségbeli időt is együtt tudjanak tölteni, mert ugyanazt csinálják.

Tehát ez a felső réteg. Alattuk pedig azok vannak, akik a külsejükből próbálnak megélni. Nekik az a "munkájuk", hogy 20 év alatt megkeressék azt az embert, aki nemcsak eltartja őket, de biztosítja azt is, hogy soha ne kelljen dolgozniuk az életben.

Nem olyan jó sors azért az sem, mert nem élete szerelmét keresi, az csak az I-n a pont, inkább azt akinél még nem hányja el magát, de felállítja az I-t. Akinél esélye van arra, hogy nem cseréli le, ha nem hülye annyira, hogy agyba-főbe csalja, és akinek eltűri hogy az ipse az megcsalhassa...

de még mindig jobb a helyzete, mint azoknak a férfiaknak akik ugyanazt akarják elérni mint a nő, csak férfiban :D Magyarán, hogy a nő tartsa el, és biztosítson neki életteret.

Egykori történelem tanárom mondta még 1997-ben: Nézzetek meg a szépségversenyeket. Olyan csajok vannak, hogy csuda, de ha nem tud megszólalni angolul, mehet a francba!

• ncc1701

veterán

válasz carl18 #48 üzenetére

Ilyemire eléggé lököttnek kell lenni, h ne vállalkozz magadnak.

• ncc1701

veterán

válasz carl18 #46 üzenetére

Azért itthon egy kőműves/ács/viacoloros ősmagyar migráns jobban keres, mint egy értelmiségi otp-s középvezető. Vagy akár egy csőgörényes, és nem is szólva a gázszerelőkről, ugyebár. Csaxólok.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #40 üzenetére

"Ennek főként az internet az oka, a társkeresők instagram és hogy a nőkra túl kereslet van.
    Meg tegyük hozzá a jó nők egy része már"Instagram model" vagy Onlyfans oldalt is müködtett."

Főként az az oka, és az ottani kínálat túlcsordulása. Régebben azt mondták, hogy csak van fent internetes társkeresőn, akinek élőben nincs lehetősége, pl azért, mert egy kis faluban lakik, de az okok változatosak lehetnek...

A valóság ezzel szemben az, hogy azok is fent vannak ezeken akik csak szórakoznak, vagy egyszerűen nem elég nekik egy nő, nem bírnak a vérükkel, és egyébként alfahím kategória lenne ...

Aztán ott vannak a burzsuj kölykök, akik pl - ha már a Tinder hozódott fel - mindjárt előnyben vannak. Egyfelől olyan képet tesznek fel, amin támasztják vagy apu Porsche-ját, vagy már a sajátjukat.

A legenyhébb előnyük, hogy ők a Tinderen is feloldanak minden fizetős funkciót, így egyből látják, hogy kik lájkolták be őket...

Ezek mellett ott vannak még Badoon meg a külföldiek mellett az összes hazai társkeresőn is.

Vegyünk egy jó, de annál kevésbé etikus nőt, aki a pénzre megy, és tudja, hogy gyönyörű ...

Egy ilyen kaninak nem kell megerőltetnie magát. Felteszi a fényképet, amin igazolja is, hogy ő van, meg feltesz még pár képet a Maldvíról, Dubajból, New York-ról stb.. A kocsi mellett sok milliós karóra fityeg a karján, meg Jachtozik is...

és nagyjából foghat magának több csajt is egyidejűleg.

Ezek alatt vannak a valamivel kevésbé pénzesebbek, de még mindig igencsak jó partik. Folyamatosan fent van mindegyik réteg és folyamatosan halásznak, vadásznak, tehát még az sincs, hogy elvitte a környék szépét, aztán eltűnt :D

25 évvel ezelőtt azért korlátozottabb volt a dolog. Mert ezek a társkereső oldalak még nem nagyon léteztek, vagy csak kezdetlegesek voltak.

Nyilván az lenne az egészségesebb verzió, ha tényleg csak azok lennének fent a társkeresőkön, akiknek még nincs párjuk, de ez nem így van. Vagy azok, akik élőben nehezebben ismerkednek, pl introvertáltak.

Most viszont az van, hogy az átlagos szépségű nőknek is 50-100 jelentkező is lehet, de a férfi oldalon egy átlagosnak alig van valamennyi. Ez pedig eltolta a balance-t.

A társkereső alkalmazásoknál van jobb, és ingyenes netes keresés. A Chat... ismerek legalább két párt akik már 10+ éve házasok, és teljesen a chaten jöttek össze. Ott ismerkedtek meg. Ott másabb a dolog, mert eleinte csak beszélgetnek, és nem úgy megy a szelektálás mint Auschwitzi rámpán :( Az ősidőkben még fényképet is alig lehetett küldeni, pl 2000-2001-ben :D Beszélgettek az emberek, aztán pár hét után találkoztak. Akkor derült ki, hogy külsőre bejönnek e egymásnak vagy sem a felek. Meg van e kémia, vagy nincs. Anno még így ment:
    Hi
    Hi,
    Hogy nézel ki?
    178 cm magas vagyok, barna haj, kék szem stb :D

• chopin42

őstag

válasz carl18 #14 üzenetére

Megnéztem ezt a videót, meg a "normie" előzményt is...
    És valami brutális. Pontosan ezt tapasztalom én is, úgyhogy nem fogok ezektől az applikációktól megnyomorodni, nem én! Ezek, meg a "közösségi" média dezinformáló hatása mindenkit megnyomorít. Mindenkit. Az instagram, ezek meg a többi külsőségekre épülő förtelem csak arra való, hogy az ember nyomorultabbul érezze magát, mint indokolt.
    Szóval köszi a linket, elég brutál, de sajnos ez van, ha az ember nem a top 10% külsőre. És még akkor sem garantált semmi.
    ncc1701Nos, művész, zenész körökben nem annyira jellemző a melegellenesség vagy rasszizmus, és nekem is van egy meleg ismerősöm, akinek kb 10X rosszabb. A faszi sportos, jó anyagi helyzetű, klasszikus brácsaművész, természetjáró stb, és nem talál magának senkit. Rendben, nem én vagyok a célközönség, ez kicsit árnyalja a dolgot, de aki a célközönsége, az ugyanolyan válogatós, vagy még sokkal rosszabb, mint a hetero vonal.

• Narxis

nagyúr

válasz carl18 #18 üzenetére

Bizony, a nagyobb választék miatt magabiztosabbak a nők, így képbe jöhet a kinézeten túl az is, hogy milyen dumája van, milyen az anyagi helyzete. Meg hát ha azt nézem ráírnak csak 50-en akkor érdemi kommunikációt abból 5-10-el ha folytathat. A netes társkeresőn egy jól beálított képpel egy nőnek óriási a merítési lehetősége.

• chopin42

őstag

Majd megnézem.
    Mindenkinek: igazából régóta terveztem megírni, hogy mennyire elcseszettnek érzem az egészet, és most vettem rá magam. Nem vagyok depis, vagy ilyesmi, edzeni fogok, lesz rá időm. Csak eléggé vészjósló, hogy nem vagyok ronda, dagadt, egy kötelező minimumnál még talán jobb is az anyagi helyzetem (másfél állás és plazmázás mellett... :U ), teljesen önellátó, életképes, főznitudó (nem is akárhogy mások szerint) macska és állatbarát vagyok. És mégis, "normie" számait sem érem el (pár hónap átlaga, illetve kicsit több, ha az első két részt is beleszámolom). Nem érzem az én hibámnak. Igen, gyúrhatnék, lehetnék én a társaság színfoltja, a buli királya, a nagypofájú lazacsávó, aki mindig mindenhez máshogy öltözik, süt róla a sárm és a siker. De azért valljuk be: ez nem életszerű, és nem általános. És persze ha az ember meggebed, akkor sem lesz ráírva minden előnye, és a valódi előnyök megismeréséhez pl ismerkedni és találkozni kell. Mindent meg fogok tenni a lehetőségemihez mérve, aztán vagy összejön, vagy lesz kutyám is, pénzem is, tiszta lesz a kocsi, nyugi is az életemben. ;)
    Kalandor#10
    Bármennyire is esetleg nem az jött le, alapvetően elég sok testalkatot és kinézetet tudok kedvelni. Olyan nagy elvárás, hogy ne legyen (sokkal) vastagabb a teste/combja, karja, tokája, mint az enyém? Vagy hogy legyen érettségi és stabil munka vagy normális szakma? Esetleg ne a szüleivel éljen, vagy legalább tervezzen elköltözni (és ne hozzám)? Tudom hogy vannak betegségek, stb, de az eddigi 33 életévem alapján ki merem jelenteni: aki túlsúlyos, túl sokat zabál. Legyen az akármennyi, és nem bír parancsolni magának, nincs akaratereje. Én pedig képes voltam 28 órát egyfolytában gyakorolni, vagy munka mellett lenyomni 8 órát reggel esti bontásban, 9 óra meló mellett, de elmentem segédmunkázni is 2 éve, mert kellett a pénz. És fogadjam el, hogy kövér mert "beteg"?
    Még a kezdetről van egy példa: aranyos tanítónő, széparcú, kedves, képeken látszott, hogy nem vékony, de nem tűnt olyan vésznek. Míg megláttam, 18 évesen hogy nézett ki: mint kb mindenki szerelme, de 6-7 év alatt duplára hízott. Persze az ismerkedés alatt végig hallgattam, hogy fogyni szeretne így, úgy, edzeni stb, és ez pozitív volt, mindaddig, míg elmondta, hogy mennyit és milyen kajákat szokott enni: pizza, hambi, sült krumpli, 2 big mac stb. Ezzel indult az élő találka, de bár lemondtam volna: élőben annyira...nem volt vékony, hogy azt hittem, visszafordulok. Mindegy, végigcsináltam a randit, mert nem akartam bunkó lenni, és a végén közöltem, hogy nem egymást keressük, persze nem így, hanem hogy "túl gyorsan haladunk és úgy érzem, még nem állok készen". F@sz voltam, de talán mégsem. Persze letörölt, végig sértődött, ignorált, de pár hónap múlva azért csak bejelölt, így láttam, hogy mit és mennyit edz. Nem sikerült lefogyni, a mai napig. Ekkor döntöttem el, hogy SOHA TÖBBÉ hetekig tartó chatelgetés, mert óhatatlanul befürdik vele az ember. Időpocsékolás. Lehet, hogy olyan a szagom, hogy nem bírja és ez csak élőben derül ki, stb.

• Narxis

nagyúr

Brutál ez a videó, még a Chad se büszkélkedhet olyan jó arányokkal ha nem tesszük mellé a Normie számait. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák