- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az én nagyszüleim 58 évet éltek le egymás mellett. Ma már ez szinte elképzelhetetlen kategória. Persze 1958-ban amikor megházasodtak, más volt minden, a kultúra, a társadalmi berendezkedés, az értékrendek.
Ami most megy a világban az olyan a palackból kiengedett szellem féle dolog. Nehéz lesz visszaállni a helyes irányba, ha egyáltalán lesz olyan ... de ha lesz is, nincs időnk rá megvárni.
"Én manapság csak azt sajnálom hogy úgy elkorcsosúlt a világ, mikor házasság van minden happy jön a puja meg mindenki dicsekszik az online média, facebookon is az online szerelem úgy zajlik rakják ki a örökké posztokat 3 hónap múlva meg már nincsenek együtt."
A skandinávoknál anno bevezették a 3 év próbaházasság intézményét anno... a mai kapcsolatok jelentős része sokkal hamarabb véglegesen zátonyra fut, és ahogyan írtad utóddal."Én már nem hiszek semmi féle szerelembe, ha lesz is újra kapcsolatom nem akarok bele többet látni mint ami valójában. Együtt vagyunk, nyilván biztos azért választott engem mert nem talált tőlem jobb opciót."
Magam sem hiszek benne. Pontosan, az esetek jelentős részében, az van, hogy amennyiben nem talál jobbat... és itt a jobb nem is annyira az egyén jellemének szól, vagy külsejének, hanem a társadalomban betöltött szerepének. Eléggé gusztustalan dolog
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...avagy minden 6-os 8-asnak hiszi magát, és 10-est keres minimum. Előzmények: első rész, második rész Aki ezt olvassa,...
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest