- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Na erről eszembe jutott az a hittan tanárnéni, akivel fél napot sétáltunk és beszélgettünk hitről, lélekről, majd szkájpon diszkréten ledagadtozott (túl nagy vagyok hozzá).
Ja mellékesen elég szerencsétlen fotói voltak, +10-20 évet adott rá, de úgy voltam vele, sok a szabadidőm, max iszunk egy bambit. Sajnos ő szebben nézett ki, én meg ezek szerint nem
-
-
carl18
addikt
Hát de pont ez a baj ha a Chad se felel meg, akkor mi lenne a megfelelő?
1 a millióból? Azt olvastam ezekkel a társkeresőkkel az a baj sok nő csak egó gyűjtésre szedi. Mivel egy nőnek ír 50-100 férfi így aztán hamar a bőség zavara támad, egy angol videó kommentjéből szedtem. "A Tinder az a hely, ahol egy 10/3 csaj elutasíthat egy 10/8 srácot." (Angolul képzeld el)
Meg hát sok nő életét is tönkre teszi ez, szó szerint vannak videó válogatások 35 felett falnak ütköznek. Woman Breaks Down In Tears Because Men Don’t Approach Her!!!
De legyünk pozítivak ez is egy módja annak hogy csökkenjen a túlnépesedés.Nem lehet mit csinálni a világ változik, most ezt a korszakot éljük.
Amiből hiány van az túl értékelik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest