Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz chopin42 #149 üzenetére

"Legtöbben 30 alattinak néznek, de pik-pakk itt a 40, úgy meg hatványozottan hátrányosabb lesz minden.
    Példád: Ismerek egy gazdag, vezető informatikus csávót, 40+éves, sosem volt senkije. És nem is lesz, ahogy él:0 szociális kapcsolat, állandóan dolgozik, rengeteg pénze van, sosem költ."

Ha hetero és nincs semmi fétise, akkor pedig valaki becélozhatná, ha más nem, mint eltarónak ...

• Paxker315

veterán

Értem. Minden esetre ha megnyugtat: van ismerős, ahol bőven 10év fölött van az életkor-gap a férfi&nő közt (két számomra fontos és közeli ismerős pl. már vagy másfél évtizede házas, és, 14 év van korkülönbségben). Szvl 40-t közelítve sem feltétlen "elengedős" a 25-28 közti korosztály. Nyilván itt más szempontok is "játszanak" (hosszú táv: azért nők várható élettartama magasabb, így, akár annak is lehet értelme, ha 4-5 évvel idősebb partnert keres az ember).

Nekem pl. adtak olyan tanácsot, hogy a 36-44 közti nők közt keresgéljek. Ennek is van-lehet hátránya, de nyilván kevésbé esélyes, hogy kihasználva, anyagilag abúzálva képzelnék el a következő éveiket.. ;)

Egyébként lehet, a citált IT-s szakinak ez az igénye? Mert, ha igen, akkor szerintem teljesen rendben van, még, ha Nálad nem is perspektíva.

• iszoke

senior tag

"A macskám így is szeret xd"
    Én ezt nem merném kijelenteni, a macskák azt szeretik ha eltartják, nem azt ha van gazdájuk, ha pedig kieresztik őket képesek mindent elpusztítani maguk körül (főleg a madarakat és más kis állatokat). Ismerős párhuzam?

• Paxker315

veterán

válasz chopin42 #20 üzenetére

"Emellett 33 vagyok, szóval azért olyan sok időm nincs, hogy kiderüljön, egyedül kell-e élnem, vagy más kölkét nevelni, netán dugipajtikkal átvészelni a magányt. Ha 23 lennék, más lenne a helyzet,"

Ez pontosan mit is takar? Azért kérdezem, mert, életkorban hasonló vagyok (32), de, életemben soha nem volt partnerem-kapcsolatom, és kb 30 éves voltam, mikor tudatosult, hogy egyszer szeretném megtapasztalni v csak úgy benyomásokat szerezni az egész folyamatról. És aláírom, rendkívül averzív a fizikai proximitás-kontaktus, nagyon szelektív vagyok, ki jöhet 1.5 métertől közelebb, nem bírom elviselni, ha engedély nélkül hozzámnyúlnak. Csak a stabil-erős érzelmi kötődésekre viszont nagy szükségem van, így legújabb ötletem, párkapcsolat, de fizikai proximitás minimalizálásával, rel szabadon (szigorú különélés, különszámla, heti 1-2 találkozótól nem több).

Tkp nem is feltétlen gondolom, hogy nekem ezzel most kellene foglalkoznom, mert a nap 15 ébren töltött órájából preferenciálisan szoliter 10-12 óra, bár szükségem van a szociális kapcsolódásra és érzelmi szálakra.

~30. szülinap óta elő-elő kerül, hogy most hogyan tovább, és eddig minden pro&kontra mérlegelés konklúziója az volt, hogy egyelőre még nem vagyok elég érett partner-társ kapcsolathoz, s valoszinuleg több hátránnyal járna számomra, számtalan potenciális sérüléssel, veszéllyel. Emiatt mondjuk semmilyen platformra nem regisztráltam, nem szoktam kezdeményezni és nem is érzem az idő nyomását - "határidő határozatlan ideig kitolva".

Egyébként ismerek embereket, akik szinte egész 20-as éveiket kapcsolatokban élték le, és tudom, hogy nem ritka az ilyen, de mit csináljak akkor, ha ~18-28 évesen hallani sem akartam az ötletről, később meg odáig jutottam, hogy nem tagadtam meg kategorikusan, de, nem volt túl vonzó ötlet? Emiatt jelenleg arra tendálok, hogy, tökéletesen lényegtelen, hogy az első kapcsolat, első partner 17-37-57 vagy akárhány évesen is lenne, nincs időbeni megkötés, hogy mikor. Meg mondjuk lehet, ilyen téren szerencsés alkat vagyok, hogy picit később jött ez a lépcső&igény, ráadásul nem is állandó jelleggel (~évente 1.5-2 hónap nagyjából, amikor foglalkoztat a gondolat, de mintha gyakoribb lenne az elmúlt 2 évben kb..)

Szóval, 33-nál miért érzed azt, hogy nincs elég idő? hat évtized kb.. Sőt, életed egyharmada. Rengeteg lehetőség-idő-mozgástér, szerintem. De fehér terület ez számomra, így, igazából csak feltételezések. :R Miért kellene 30-as éveid elején kapkodni?

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz chopin42 #145 üzenetére

Amúgy volt régen szó arról, hogy mi számít normálisnak és mi gyanúsnak. Évekkel ezelőtt talán pont valamelyik hazai randioldal kérdezett meg "szakembert" .. azt mondta ha valaki már több mint 2 hónapja van fent van, az gyanús... Érdekes, mert amúgy meg a Tider és Badoo 2-3 hét inaktivitásnál már elrejti az adatlapod, és mert nagyon sokan 2-3 hónap után is fent vannak...

Mert egyébként nyilván egyfajta rotálódás lenne a helyes... Felmegy Jancsi és Juliska 90 napon belül egymásra találnak, összejönnek, ilyenkor az az evidencia, hogy mind a kettő törli magát 3,14csába :D Aztán jöhet Zoltán és Zoe, majd amikor Jancsi és Juliska szétmennek, megint felregisztrálnak és kezdődik elölről...

Ezzel szemben az van, hogy fent marad mind a kettő, csak inaktívan, majd amikor szétmennek, megint aktívak lesznek :D

Ez a 3 hónap azért is érdekes, mert régen volt olyan Magyarországon is ha jól emlékszem, aminél látható volt, hogy mikor regisztrált, de a maiaknál már nem, másrészt meg inkább azt jelenti, hogy nem gyanús, csak nem talált párt.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz chopin42 #141 üzenetére

A nem tesz fel képet, több dologról is tanúskodik. Az egyik, hogy már annyira el vannak halmozva fiúkkal, hogy ezt is megengedheti magának, mert még így is ráírogatnak... :D

Még az okostelefonok előtt, a chat.hu-n például volt lehetőség az adatlapra fényképet feltölteni. Volt egy csávó a Debrecen szobában, aki erősen kritizálta a nőket, amolyan megmondó ember volt. Idegesítették az ilyenek, és azt mondta, hogy amelyiknek nincs képe az ronda! Igen, valószínűleg, de szerintem megjelenik ott a másik véglet is.

Van a szép és okos nők között olyan, amelyik sokkal, sokkal szebb az átlagnál, és attól van már teljesen ki, hogy mindenki csak meg akarja :D Senkit nem érdekel a jelleme .. na és szerintem ő sem tesz fel képet.

"Most kicsit eltekintenék mindettől, tegyük fel, hogy 50-50% a siker (az életben sem volt annyi, több nő válogathat mint pasi szerintem, ez mindig is így volt, csak ezek a sz@rok felszorozták 10-el a nők javára a különbséget)."

Régebben én úgy gondoltam, hogy a minőségibb nők nem mennek fel ezekre az appokra, mert nincsenek rászorulva. Csak a kurvák, de abból is szétválik a dolog, mert a nimfomán és kielégíthetetlen az persze ott van mindenhol is. A szimplán szép meg elintézi szórakozóhelyen ezt a dolgot. Eleinte egyébként - évekig tartott az az eleinte - , hogy egyik rusnyább volt mint a másik ... :( Nem győztem balra tolni őket. Meg kövér, meg leghízottak. Igénytelenek... szóval az volt fent általában, akinek már más reménye nem volt. De jó pár éve, elkezdett megváltozni a dolog. Most már sokkal több a szép, és minden korosztályban. Már nem a vizuális kínálattal van gond, hanem azzal, hogy ezek olyan igényeket támasztanak amiket már kiveséztünk. Tehát még régebben a jobb nők le sem szarták ezeket az alkalmazásokat többnyire, most úgy lógnak fent, mintha be lennének zárva a szórakozóhelyek... Lehet a Pandémia zavarta fel őket, és rászoktak :D

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz chopin42 #139 üzenetére

Ja a lényeget hagytam le :D

Informatikusok azok gyenge lelkűek :D
    Csak két képre fért rá... mert ugye meg akartam mutatni, mennyi arcot mutat magából :D

"Az a vicc, hogy még NEKI is előbb lesz randija, mint egy normális faszinak :D
    Bár ez inkább szomorú."

Nos az a helyzet, hogy én levontam azt a konzekvenciát, miszerint férfiként ennek a Tindernek, Badoo-nak meg a többi ilyen randi appnak nem igazán van értelme. Marad a klasszikus verzió. Az gyorsabb... Itt ugye az lett volna a lényeg, hogy - amennyiben működőképes - kényelmesebb, nemcsak lokális, és nagyobb merítésű lett volna... de ilyen körülmények között ez nem működőképes.
    Már csak azt nem értem, hogy, mivel látszik: a férfiak közül csak a Superman (az sem elég, kell neki egy ménes meg egy birtok is), jön számításba, ami kicsit engedve a gyeplőn egy számjegyű rétegét jelenti az egyessel kezdődő SZIG számúaknak, hogy mikor esik le a maradék 90-95%-nak, hogy ez egy nagy semmi? Miért vannak fent?

Mert szerintem, ha csak az alfák maradnának fent, a többi meg gyorsan felismerné a reális helyzetet, ezek az appok lehalnának, hiszen a két nemből csak az egyik lenne jelentős tömeggel fent, és azoknak meg az esne le, hogy nincs kínálat...

Mert most az van, hogy a nő felregisztrál és Kánaán. A férfi felregisztál és semmi :D

• carl18

addikt

válasz chopin42 #115 üzenetére

Igen, az Onlyfans a tartalomgyártóknak nagyon jó hisz eladnak egy tartalmat úgy hogy nem kell senkivel ágybabujni. Magyarán ha valakinek nagyon bejön egy nő és hát onlyfans privát görcseit megveszi kicsapja rá de ez hülyeség mert az a nő soha nem lesz a övé.

Úgy ahogy mondod, ameddig szar van addig veréb is.

Azért durva a videó elején a szőke csaj az összes férfit 0-ra vagy 1-re értékeli. :Y
    Woman Get Rejected By Sigma Man
    Minden férfi 0, de ő 10/10.
    .

• carl18

addikt

válasz chopin42 #113 üzenetére

Jó pár haverommal azt beszéltük hamarabb kellet volna születni, ahol az ember jobban talált volna régi mentalítású csajt. Még azt mondom sok 30 év feletti nők nagyobb esélyel földhöz ragadtabb, ők bennük még mázlival lehet kifogni olyan aki normális.

Igen, azért ha szórakozóhelyekre jársz ajánlom ne egyedül tedd. Sajnos manapság van egy réteg akik sajnos azért járnak fel szórakozni hogy kakaskódjanak.
    Meg ott általában ott alakul ki egy konfliktus ha valami csajra rámozdulsz és kiderül van gazdája. Ha a bikája és spanjai ott vannak kicsit elázva a piától akkor lehetnek feszültségek stb.

Én csak arra lennék kíváncsi úgy ősszintén mennyi idő múlva áll helyre a rend?
    Úgy rend hogy mondjuk egy átlagos nő beérje egy átlagos férfival.
    Persze azért a társkeresés mázli kérdése, jókor kell jó helyen lenni és a megfelelő nőt kifogni. Csak azt olvastam manapság azért van nehéz dolga egy férfinek például a 18-25 közötti nőkre hajt minden férfi átlagba a 18-45 év közötti is.

A nemek értéke kor függvényébe, ez alapján egy nő 23 éves éri a legtöbbet. Egy Férfi esetében 36 éves kor az ahol a legmagasabb a értéke. :R Így azért tegyük hozzá nincs minden veszve. Szóval van esély csak kitartoan kell keresgélni.

Egy haverom 30 éves és mindig ilyen 45-51 éves csajok mozdulnak rá. :DDD Azok szó nélkül összejönnének vele.
    De úgy vettem észre a mai 30 alattiaknál a legrosszabb a helyzet, a közösségi média és a környezet tólja alájuk a lovat. Aztán látják "Héé instagram sok követő" ott a onlyfans azzal annyi pénzt kereshet mint amennyit alkalmazotként soha.

• janeszgol

félisten

válasz chopin42 #91 üzenetére

Én is hasonló követelményeket támasztok, ha társat keresek. Szóval rendesen darálom a nőket. :)
    De engem nem zavar, ha egyedül maradok. Addig meg élvezem velük az életet, csak nem összeköltözéssel.

• NvidiaRTX

őstag

válasz chopin42 #4 üzenetére

"legyen hol aludnia, ami nem a szülei"
    Nálam itt el is véreztél a témában. :U

Anno a legtöbb család egy házban lakott nagymamákkal együtt még is tudtak szaporodni az emberek még abban a "prűd" korszakban is.
    A modern világ elk.rvult és ha nincs SAJÁT házad/lakásod és autód egy senki vagy.
    Ennyi magányos ember még soha nem volt mint most.

Ha a fent felsorolt javak egy kapcsolat alapja akkor az onnéttól fogva halott ügy és ez rád is vonatkozik.
    Anyámék 30 év házasság után váltak el pont ezek miatt a modern világi javak miatt.

Jó napot. :R

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz chopin42 #17 üzenetére

"Olyan nagy elvárás, hogy ne legyen (sokkal) vastagabb a teste/combja, karja, tokája, mint az enyém? Vagy hogy legyen érettségi és stabil munka vagy normális szakma? Esetleg ne a szüleivel éljen, vagy legalább tervezzen elköltözni (és ne hozzám)?"

Tehát azt keresed, hogy a nőnek legyen saját lakása, jó munkahelye, stabil egzisztenciája a szüleitől függetlenül, és legyen vonzó is...

Nem tudom, hogy hol éltél eddig, de a vonzó, dekoratív, magyarul a jó nők között általában az a divat, hogy ennek megteremtését pont tőled várják el. Különben nincs rád szükségük.
    Ha ezt nem tudod elfogadni, és pláne megadni nekik, akkor kiestél.
    és ez a kevésbé okos példány.

Amelyiknek esze is van, az eleve olyan értelmiségi párt keres, aki ilyen vagy olyan elit diplomával is rendelkezik, és milliós fizetéssel bír. Aki sosem menne el segédmunkásnak, mert nincs rá szorulva, ebből fakadóan ott eleve kiestél.

Ezt azért 33 évesen be kellene látni.

• totron

addikt

válasz chopin42 #36 üzenetére

Meg nekem az is szemet szúrt fentebb, hogy rokkanttal eleve azért nem kezdesz, mert feltételezed, hogy félre magyarázná az esetleges elutasításod. Ilyenekkel ne terheld még pluszban az ügyet, egy felnőtt érzelmi intelligenciával bíró egyed nem játssza meg a betegségkártyát, hanem felfogja, elfogadja amit mondasz. Az különben is az a szint lenne mint amikor egy nő gyerekkel akarja magához láncolni a pasit vagy mikor gyerekkel akarják megjavítani a házasságot a felek - ez is jól mutatja, hogy eltolódott egy agyi kémiájú sportról van itt szó kérem, nagyban.
    Tehát ne zárj be eleve kapukat magad előtt olyanokra jellemző és feltételezett reakciók miatt akikre amúgy sem lősz. A kategóriákat, mint elvárásokat/falakat hagyd el, mert így ugyanazt a csapdát állítod saját magadnak mint amire panaszkodsz, hogy mások nehézzé-lehetetlenné teszik az egymásra találást. Világos, hogy sokan kiesnek, de ne ennek lekommunikálása legyen fókuszban.

Abban nincs egyébként semmi érzéketlenség vagy antiPC-ség, hogy rokkant rokkanttal keresi a kapcsolatot, de az sem hülyeség, hogy cukorbetegek állnak össze. Van vegyes felállás is persze, a lényeg, hogy ne érezd magad szarul, ha nem egy merőben más életutú személy felé húzol, ez teljesen természetes. Vagyis ne érezd magad irányítva. Ha valami saját döntés az életben, az a párkapcsolat. Nyilván tudod te ezt magadtól is, de valahogy mindig gondolnak tenni arról az embertársak, hogy önigazolásuk, birkaságuk, múltbéli keservük szirénhangként beszűrődjön a másik választásába. Kivételt képezhetnek az igaz barátok véleményei, de a végső döntés ott is vastagon saját kell hogy legyen, természetesen. A csak baráti véleményeken alapuló választás megint csak egy no comment, óvodás szint. Menet közben az érzelmiek elvihetik ezeket az otthon, fotelben még magabiztosan tudott alapvetéseket, csak ezért említem. De értem, nem fenyeget semmi ilyen veszély, hisz jelentkező sincs. :) Viszont szintén a szabadság jogán meg ha úgy alakul simán válassz egy nagyban eltérő problémakörű, sorsú nőt. Rengetegen nem gondolkodnak dobozon kívül eleve, olyan mélyen áthatják a szemléletet a társadalmi normák és korlátok.

Elvonulásra gondoltál már? Pár hét abszolút ingerszegény környezet rakhatna beléd egy cél eléréséhez szükséges perdületet, felfrissült szemmel tekinthetnél az egészre. Egy poshadt szagú,. megfáradt keresőtől csak menekül a másik nem.

• ncc1701

veterán

válasz chopin42 #36 üzenetére

Poén volt. :) Amúgy tökre megértelek, én 48 vagyok, és szerintem kb egyedül maradnék, ha most anya lépne. Pedig van ház, kocsik, nincs adósság, 10 évet letagadhatok (nem szerintem, mások szerint), IT szakma, relatív jó fizu, 21 éves korom óta legalább heti 4x konditerem, heti 100km bicajozás, és még normális is vagyok.
    De azt látom, h a csajok 14-16 éves korukig néznek jól ki általában, amíg tart a genetika, 18-20-as korosztály már narancsbőr, plöttyedt alkat, sport, mozgás semmi, viszont igények az egekben. És már a 30-35 éves korosztályban is nagyítóval kell keresni az igényesebben kinézőt, és ide csatolnám a koromat, h amint egy 30 eleji csaj megtudja, h mennyi vagyok, már lefagyott, pedig ha bekamuzom, h 39 vagyok, benyeli, csak nem szeretek kamuzni. És azt képzelheted, h mennyi olyan 40 körüli nő van, aki adott magára az életében, és legalább normálisan néz ki. Kb 0.01%.

És nem, nem kell engedni a kinézetre vonatkozó elvárásaidból, mert ha egy nő most nem indít be, akkor az a kapcsolat hosszú távon sem fog működni.

• Dr. Mózes

aktív tag

válasz chopin42 #27 üzenetére

A 30 körüli feleség alapanyagoknak szerintem már nagyrészt van gyerekük. Én se szívesen nevelném fel más gyerekét, de ahogy telik az idő, úgy nő a gyerekesek aránya, és így számodra a "piac". Pasiként az hogy 33 vagy és nincs gyereked, egyáltalán nem probléma, de nőként a társadalom hatalmas nyomást helyez rájuk. Ismerősöm is ebben a korban van, és szinte belebetegszik, hogy nincs még pasija + gyereke. Ha nem gond a 120 km távolság összehozhatlak titeket ;]
    Az, hogy csak a belsőt kell nézni, és nem számít ha rokkant, kövér, vagy ronda meg orbitális marhaság. Ha nem gerjed be a pasi a nő látványától, akkor annak a kapcsolatnak rövid távon meszeltek. Persze ha a pasinak a kezdetektől nem probléma, hogy pl. kövér akkor nincs gond, de nálad jól teszed, hogy kizárod őket, mert csak magadnak spórolsz energiát, mert téged zavar, és ezzel nincs semmi gond, tök mindegy más mit mond.
    28 vagyok, 5 éve vagyok együtt menyasszonyommal, badoon ismerkedtünk meg, októberben jön a baba :) Előtte rettentő magányos voltam, és igazán jó kapcsolatom egy se volt, szóval meg tudlak érteni, kitartás.

• Kalandor

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz chopin42 #27 üzenetére

Ja, és nem zárom ki a gyerekeseket.
    Az írásodból indultam ki, aszerint függetlent keresel.

de ezeken a randiappokon meg az életben is azt látod meg először, nem?
    És?

Egyébként rokkantakkal azért nem randiznék, mert lehet, hogy a személyisége, nem jön be, és akkor mi van?
    Akkor megmondod neki, hogy mégsem szeretnél járni vele. Nem értem mi a gond.

Én sajnos egy ilyen gyenge jellem vagyok, hogy elvárnék valami minimumot, aminek a nők a 10x-esét várják el
    Most azt mondod, valami minimumot vársz el, míg az írásod szerint legyen jól kinéző, lakjon önállóan, legyen munkája, ne legyen gyereke, stb. ami le van írva. Ez azért nem a minimum. Nem vagyok a célcsoportod, nekem mindegy, csak akkor a blogposztod mégsem annyira igaz, mert itt a hozzászólásokban egyre finomodik.

• Jack Hunter

tag

tökre meglepődtem, de így első blikkre mi tökéletes pár lennénk.Kár hogy házas vagyok, meg pasi. :DDD

• Kalandor

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

A kommunizmusban az életet, a legtöbb ami elérhető dolgokat szimbolikusan a Gazdálkodj okosan jelentette. És sokan így is éltek, 2 szoba panel, bútor, OTP betét, két hét Zalakaros. És boldogok voltak, ha darabra minden megvolt.
    Én azt érzem valahogy így keresel társat. Legyen csinos, fiatal, független, stb-stb. Szomorú, hogy kilóra-centire-forintra keresel valakit. Lélektelen lóvásár.

ki merem jelenteni: aki túlsúlyos, túl sokat zabál.
    "Csodálkozol a kokainistán, s nem érted?
    Gondolkozzál az okain is tán - s megérted! "
    De miért kövér? Ezer oka lehet. Betegség, trauma, stb. Téged ez nem érdekel, kilóra méred az embert. Te csak addig jutsz, hogy kövér. Nem kell és nem is lehet megváltani a világot, de te olyan hidegen pöckölöd le az embereket, ahogy a gyártósoron a selejtet a fúvóka.
    Megteheted, még fiatal és egészséges vagy, nyerésben vagy, megy a szekér. Amire próbálok rávilágítani, azt lehet hogy majd akkor érted meg, ha nem így lesz. Bár az is lehet hogy akkor sem, szerencsével le lehet így élni egy életet.

Már bánom, hogy nem fogtam be a pofám. Te ezt így látod, neked a habosbabos kell, életeket-sorsokat kilókban-centikben mérsz. Risztekpá :R

• Angie™

addikt

válasz chopin42 #20 üzenetére

Szerintem így nem lehet igazi párt találni. Ez nem egy időfutam és nem egy megoldandó probléma amit ha nem sikerül időben véghezvinned akkor kiesel a játékból..
    A netes társkeresés szerintem zsákutca. Igazi programokon kell résztvenni és igazi emberekkel kell beszélni, találkozni.

• Angie™

addikt

Szerintem nem szabad erre a témára annyira nekifeszülni.. Ha erölteted a párkeresését, akkor még nehezebben fog sikerülni... Nekem ez a tapasztalatom.

• Iramirez

aktív tag

válasz chopin42 #8 üzenetére

Saját és baráti kör tapasztalata...
    kb talán 30 ból jó, ha egy jó,okos,értelmes.Kiélni magad testileg,inkább az lehet ezeken az oldalakon.
    Ne feszülj a kérdésre az megérzik.Amúgy meg ahogy az egyik kollega mondta,egyszerűen kicsi a merítés.túl nagyok az elvárások,ez jobban szűkiti a lehetőségeket.
    ráadásul a nők sosem a jó fiúkat keresik.Az unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés