Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz Salamander #190 üzenetére

Ez a nem támogatjátok a "csóró" szépségeket egy álláspont. Sokan pl így leplezik, hogy nem is tudnák megtenni.

Viszont a másik oldalon. Ahol én lakom ott rengeteg olyan látsz, hogy luxus verdát hajt egy luxus nő... tegnap is láttam egyet, és eszembe jutottatok az álláspontotokkal, hogy most tulajdonképpen egy munkanélküli nőt látok jó eséllyel, luxus körülmények között vezetni egy olyan autót ami másnak évtizedes fizetése...

Vagy várjunk csak? Munkanélküli? Lehet, hogy nem, hiszen "dolgozik", mert olyan pasassal kell együtt lennie akit vélhetően nem szeret. Aki nem szerepel az ideáljai között, mert mondjuk jelentősen öregebb nála, nem egy testépítő alkat, és még nem is jóképű... plusz ha csettint akkor jön a szex.. akitől esetleg még undorodik is... Akkor már lehet ezt munkának is tekinteni nem?

A másik oldal szemlélete: Azzal, hogy "felkarol" egy gyönyörű nőt, reprezentálja a környezete felé, hogy milyen gazdag, hogy őt választotta, hogy boldog párkapcsolatban élnek, hogy erről a nőről álmodik minden nyomorult, de sosem kaphatja meg, ellenben ő bármikor, és kiváló vele a szex.

Persze nem fenékig öröm a dolog, mert tudja, hogy nem teljesen őszinte a szerelem. De nincs tökéletes kapcsolat. Jóska sem azért választotta csámpás Rozit, mert vele tökéletes lenne a szépsége, hanem azért mert nem jutott neki más.

Gazdagéknál a verseny tárgya: kinek van a szépségek között is a legszebb nője?!

• carl18

addikt

válasz Salamander #190 üzenetére

Igazság szerint én azt vettem észre, néha a nők túl vannak hypolva főleg ha szép.
    Egy normális világba egy normális kapcsolatba mind két félnek vannak hibái amiket el kell fogadni.

Én azt vettem észre sok a kényszerkapcsolat ahol valaki nagyon akar magának valakit aztán sikerül is találni és hát ha nincs ló jó a szamár is alapon.
    Igen, szerintem is az a baj sok egyének el van szállva magától mert sok a udvarló.

Új hozzászólás Aktív témák