Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Paxker315

veterán

válasz totron #184 üzenetére

Oh, majd érdemben-hosszabban válaszolok, de egy apróság:
    "Nem feltétlenül autizmusból vagy egyéb zavarokból kifolyólag (ezt nem rólad személy szerint feltételezem, hanem mindenki felé mondom)"

Nagyon szép megérzés, ugyanis. Pontosan erről van szó & autistaként azonosulok már "kőkemény" 1 éve. :R Aztán, tud néha problémát okozni.

• carl18

addikt

válasz totron #168 üzenetére

Sajnos ezek szép lassan derültek te ki milyen is ő valójában, de legalább megmondaná a szemembe nem akar tőlem semmit. :U Mindig is gerinctelen lépésnek tartottam mikor valaki nem akar valakitől semmit de élvezi hogy hajtanak érte.
    Az meg még xarabb ezért cserébe minden xarnak elhord a hátam mögött. :DDD

#169GoodSpeed
    "új tendenciát is... a kémiáét :D Ráadásul ez ősi."
    Ez most valóban dívatba van van egy alkalmazott van neki 3 puja egy bora-borától.
    Kajak 32 év körüli 3 gyerek után is vékony jól nézz ki, és a csaj panaszkodik télen neki kell fát vágni munka mellet stb. :DDD De hát jól választott bejött a élet, az ura nem vág neki fát.
    Miért panaszkodik, ilyen téren nem jogos ő ezt választotta és meg is van neki a jutalma.

Meg néha úgy érzem egy olyan fuck Logic "Troger bora-bora" = Future Bad Life.
    Ez ilyen alap logika lenne amihez nem kell 120-as IQ.
    Meg én is annak vagyok a híve legyen már valakibe tartás, ha egy minőségi csaj egy "Chad" ingyen prostíja akkor az mi fajta etiket? Mi fog vissza a jövőbe ne legyen ilyen?

A kedvesség és a lovagiasság régi kihalt, és aki ezt tagadja szimplán idióta.
    Egy kép többet mond minden szónál!

• iszoke

senior tag

válasz totron #171 üzenetére

Ugye tudod, mekkora esélyed lenne ma egy nőnél, ha azzal indítasz, hogy a kölcsönösség jegyében mindenki maga fizeti randinál a saját cechét? :DDD Hadd fogalmazzak úgy, hogy hiába gyilkolták meg a lovagiasság intézményét, attól még elvárják, hogy azt velük szemben továbbra is alkalmazzák (tisztelet a kivételnek).

A reklámipart viszont nem nevezném "simulékony ösztönlénynek", ennyi erővel a bulvársajtó is az, vagy a propaganda. Sokkal inkább tekinthető a kapitalista társadalmi rendszer egyik árnyoldalának, ami az egyén bizonytalanságát kihasználva vetet meg vele mindenféle sz@rt és így termeli meg a saját profitját. Undorító mivel hamis énképet közvetít akárcsak a celebek, és ezen nem is nagyon lehet változtatni ilyen berendezkedés mellett.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz totron #168 üzenetére

Igazából látok egy új tendenciát is... a kémiáét :D Ráadásul ez ősi. Ugye az egyszerűbb, iskolázatlan rétegekre volt az jellemző, hogy akivel megvolt a kémia, egyből összefeküdtek, meg családot alapítottak a semmire ...

Régebben ettől távoltartottam magamat... de már látok benne egyfajta egyenességet, ahol nincs ez a több tucat körös dolog, ahol itt vagy ott úgyis bukik a dolog.

Szóval akinek bejössz kémia alapján, annak bejössz, ott van esély ...amelyiknek meg udvarolgatni kell, meg ajándékot venni jó drágán, meg azt nézi, hogy mid van, ott nem lehet szó első látásra szerelemről ... magyarán ott csak utólag alakulhat ki a kémia is :( Ezért kell meghódítani ... mert magától nem indulna be ...

Más. Most látok pár reklámot. Éppen az imént a Dove-ot. Áttértek az olyan modellekre, akik még hagyján, hogy olyan Plus Size modellek, hogy garantáltan én lennék felül a libikókán :D , de mellé még rusnyák is :( Az új szexi... :(

• iszoke

senior tag

válasz totron #133 üzenetére

"(#115) chopin42, a bőség folyamatos zavara nem tanítja meg a kislányt küzdeni, veszteséget feldolgozni, értékelni, ezek hiányában később is bajosan lesz belőle felnőtt ember."

Ebben az a szép, hogy amikor kezd kikopni a külső, és rájön, hogy abból már nem fog sokáig megélni hirtelen fontossá válik a tartós kapcsolat, de már senkinek nem fog kelleni, mert van szebb, csinosabb, fiatalabb...

• carl18

addikt

válasz totron #133 üzenetére

Nem igazán szoktam színészkedni, önmagam adom tudok lenni kedves vicces.
    Ha rossz a kedvem kicsit bunkó de mindenkinek vannak rossz napjai.

Ha valami ketrecharcos nőjét betalálod így is úgy is összecsomagol. :DDD

"A poén az, amikor olyanokat látok akik direkt ezt a pozíciót keresik. Tele hiú reményekkel, természetesen."
    Igen, nekem is van pár haverom akik annyira ki vannak bármelyik nőnél bepróbálkoznak annak reményében majd összejön velük. Nyilván a nő lekoptatja stb, de sose értettem mikor valakinek annyira kapcsolat kell hogy bárkivel beérné.
    Ez valahogy az is közrejátszhat kinek kell egy olyan dolog amit bárki bármikor megkaphat.
    Szerintem ha valaki randizik valakivel meg kell találni az egyensúlyt, ne mesélj magadról túl sokat várd meg ameddig ő kérdezz stb.
    Pedig sok ilyen haveromnak elmondtam mindenki lájkolgatja minden nő képét, ezzel csak magát égeti egyedülálló aztán a nők egóját nőveli. Én elmondtam hogy ha egy nő nem akar tőled semmit akkor nem kell vele fölöslegesen simpelni, állj tovább és ne pazarold a drága időt fölösleges "Simpelésre".

Én is fiatalon 2015-be volt hogy még belementem "E-fajta" idő pazarlásba.
    Már most ha érzem egy csaj komolytalan soha többet nem is keresem.
    Ha nem vesz komolyan, azért fölösleges időt pazarolni facebookon chateljünk. :U
    Meg a legjobb ha sose ér rá találkozni, mindig közbejön valami.

De úgy büszke vagyok magamra, már nem vagyok palimadár gyorsan leszűröm ha komolytalan.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz totron #128 üzenetére

"A faszabuk-adatlapokat elnézve, a divatot, a szófordulatokat, na meg ezós világlátást annyira nem...: eszetlen mértékben másolják egymást, hangra, bitre pontosan. Visszatérő, elszörnyülködtető gondolatom ez."

Nekem még az tetszik, amikor mottónak valami idézetet tesznek be, hogy mutassák milyen olvasottak :D Vagy angol szöveget, haladóbbak meg latint...

csak aki nem beszél arabosul, ne beszéljen arabosul...

"Gondolkodtam a fénymásolós-szépségversenyes történet főszereplőjén. Neki megvolt a szépsége, hogyhogy nem tört ki?"

A raktáros szépnél például én látok egyfajta bizonyítási kényszert, mintha bizonyítani akarna folyamatosan, hogy ő dolgozik, meg van benne némi kisebbségi komplexus is (ez abból ered, hogy a pasas beosztásából fakadóan is sokkal többet keres mint ő), amit MLM-ezéssel próbál kompenzálni.

Amúgy ha a pasi szemszögéből nézzük van más szempont is. Ő a góré a gyárban, mint telepvezető. A párja felett egyfajta ÓberÚristen. A nő mondta is, hogy miután felvállalták a kapcsolatukat, át is kellett helyezni a gyáron belül másik részlegre, hogy ne legyen összeférhetlenség... de ez is érdekes, mert a pacák a vezető tisztségviselő, már eleve a többi raktárost nyomasztja, hogy az akkor is előnyben van velük szemben ...
    A nő viszont megint csak fogva van, mert lehet, hogy áthelyezték - mondjuk ezt nem teljesen értem, hogy ugyanott miért, de oké - de akkor is tőle függ ... és ez összeférhetetlenség akárhogyan is nézzük.

"Jaja, ikszdé. Nem gondol erre a férfi, mikor párt választ? Hogy miket fogok én nemzeni? Pont a nem értelmiségi réteg fő motivációja az utódlás, és mint fő célt, kidolgozottan, megfontoltan illene prezentálni a világ felé. Teoretikus kérdés."

De azért válaszolok. Mindennek ára van... annak, hogy szépet, kívánatosat kapjon, illetve olyat, aki tőle függ egzisztenciálisan is, annak ez az ára. Ha a nő nem kegyelem kettessel érettségizett volna, akkor nem odament volna gürizni, valószínűleg sosem látják meg egymást, és másikat fog lőni :D Egyszerűen a f@xa feláll az esze meg elmegy ha meglátja... azt hiszem manapság ennyi a szerelem :D Ebben benne van az, hogy az anyjukra ütnek, de az is, hogy rá... két okos embernek is lehet buta a gyermeke, szóval még ez is mellette szól ...

Itt a fickó a dominánsabb. Persze nincs kizárva, hogy végül megfekteti egy autómentő, de ha nem is totális a kontrol, ahhoz közeli ... totális csak akkor lehetne, ha 0-24-ben bezárná (ezt ugye jogilag nem lehetséges megoldani :D) , vagy magánnyomozóval követtetné (mondjuk utóbbi opciónál lehet mégis meglepődne :D )

Egyébként a nő már tesztelte a pacákot, írt neki levelet, egy volt barátnője nevében, de az ipse nem válaszolt :D

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

"Az egyedüllét réme megbocsájtásra sarkall. Meg pultos-mérnök? Jó, legyen, de nah..."

Ezt még gyorsan leírom. Szóval én úgy látom, hogy racionálisan látom a világot a maga elfajzott szörnyűségében, de ebben az elfajzásban is van logika...

Viszont amit ennél a nímandnál láttam meg - megjegyzem utólag, mert annyira eltért mind az értékrendemtől mind pedig a jelenlegi trendtől, hogy egyszerűen összeegyeztetetlen volt a logikával - az olyan mértékben sokkolt, hogy még most is ledöbbent.

Olyan sztorikból sokat láttunk már, hogy szegény de szép nő + gazdag pasi. Még akár olyan is, hogy csóró sármos pasi + gazdag nő. Van olyan is, hogy fiatal pasi + idősebb nő. Akkor ezeknek a variációi. Sokféle van.

De én ezt a gnómot 2017-ben ismertem meg. Pontosabban fizikai mivoltában, mert igazából csak 2019 után derült ki minden olyan dolog, amik után egyenként képedtem el.

Amit állított magáról: Árva volt (ez igaz), nehezen küzdötte fel magát (ez is igaz, mert a derecskei nyomortelepről meg a bönrtönből illetve a pultos állásból nehéz volt idáig), ő nem dekoratív (ezt láttam az első pillanattól kezdve :D), Cum Laude végzett (hát ez már egyáltalán nem igaz, mert középiskolai végzettsége lehet (két gimnáziumban néztük meg, egyik helyen sem érettségizett), főiskolai diploma sincs a kanyarban sem :D), Neurológus, de nem praktizál, mert nem tudja az állami EÜ-ben megadni azt a színvonalat amit a betegei megérdemelnének, ezért vállalkozik (a vessző előtti rész nettó hazugság, vállalkozni meg a szervizmérnök kobold fejű csávója vállalkozik, bár tény, hogy a luvnya be van a cégeknél mint CÉGJEGYZÉSRE JOGOSULTAK ügyvezetőként jegyezve, miközben egésznap otthon döglik :D, szóval a csávó elintézte, hogy legyen neki majd nyugdíj is), Egészségügyi szakjogász, ezt később mondta, mert ő erre szakosodott :D ( ez megint hazugság, és ekkor már aktívan kerestük a múltjának igazságát),

Ami a valóság: Előnytelen külső (néha sminkben talán nem hányod telibe, de anélkül...),
    alacsony iskolázatlanság, 600 éve integrálódni nem bíró felmenők, büntetett előélet (ez engem is elepesztett), ostoba mint két marék beton, de hazudik mint a vízfolyás, lassú beszéd, mert addig gondolkozik, hogy kinek mit hazudott :D, közönségesség (feltör belőle a kultúrája, amit örökölt), bátorság (mert a kanjának jók a kapcsolatai). Modorosság.
    Szélsőségesen nárcisztikus pánikbeteg.

egykori pultos, aki megfogta a szervizmérnököt, hogy mivel azt nem találtuk meg, de vélhetően előbb találják meg az első intelligens létformát a földön kívül mint ennek az okát :D Az viszont tény, hogy a mérnök pénze az olya mint Sámsonnak a haja.

Ebben a nőben csak az érték hiányzik. Elérte, hogy a pasi vegyen neki egy külön autót. Egyértelmű, hogy ő a domináns. Mindent amit vesznek ingatlant, a lányára íratja. A mukinál öregebb valamennyivel. Elérte azt is, hogy az embernek a saját szüleivel romoljon meg a kapcsolata, és legalább 2011 óta vannak együtt!

Gyermeket csak azért szült, hogy meg tudja tartja ezt az embert.

A megcsalásról kb hatósági papírja van... ugyanis mint mondtam, egy burkolót fogott magának, aki burkolta :D A burkolónak akkoriban ment tönkre a kapcsolata. A szervizmérnök, az szinte sosincs otthon, mert állandóan dolgozik. A burkoló meg kéznél volt. A burkolóba bele is szeretett, annyira, hogy szerelmes leveleket küldött neki, a lebukás akkor következett be, amikor a burkoló és a volt barátnője között újból felmelegedőben volt a viszony, és a burkoló közölte vele, hogy vége van... na ekkor öntötte el az agyának a kevéske részét a vér :D

Elkezdte zaklatni a fickót, meg a régi/új párját is. Az utóbbinak a kocsiból kiabált ki, hogy hepatitises k*rva, közben az se kurva nem volt, se hepatitises...

Elment a burkoló háza elé vergődni, de a burkoló nem engedte be, erre kihívta a hibbant nő a rendőrséget. A rendőrök kimentek, és azt mondta, hogy őt a burkoló zaklatja... A burkoló meg ennyit mondott: biztos úr, nézze már meg ki van kinek a címénél :D

Aztán a burkoló még a mérnöknek odaadta a szerelmes leveleit, de még a bugyiját is, amit elküldött :D ... és ugye ez lenne az a rész, amikor a nő visszaszorul a derecskei nyomorba, ám nem... ez valahogy elérte, hogy továbbra se legyen kidobva ...

Ez olyan történet, amivel korábban még csak nem is találkoztam. El sem hinném, ha jelentős részére én magam nem láttam volna bizonyítékot, illetve ne autentikus személyektől származna az infó. Arra, hogy ezek együtt vannak, nem kell egyéb bizonyíték, hiszen látom ... és már ez olyan dolog, hogy vizuális szempontból sem klappol.

Extrém negatív példaként elkönyveltem, arra az esetre, ha kellene egy kis motiváció, a mire számítsak egy ellenkező neművel kapcsolatban esetleg :D

Persze most ha látnátok, csak annyit állapítanátok meg, hogy nem egy szép nő... de márkás, viszonylag drága ruhákban jár, meg szép kocsival, el sem nagyon tudnátok képzelni, hogy ez honnan mászott fel, és milyen egyedi út van mögötte.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

Azt szoktam mondani, ha valakinek nem elég magas az IQ-ja, akkor ha kielégítő az EQ-ja azzal szokták vigasztalni :D

"Na de most akkor azt mondod mindezzel, hogy a többség szintje ez, a többség ilyen, anyagias, egyszerű, számító. Hány érik meg gondolkodásában és mitől?"

Ilyenek, de csak részben a természet és az evolúció terméke ez. Bizonyításként nem kell messze menni annyira az időben. Szocializmus, Kádár- rendszer.

Ott nem azért volt meg az ideális kapcsolatok képe, mert az ösztönök teljesen eliminálva lettek volna, hanem azért, mert a rendszer nem küldött kihívó jeleket, másként mondva vészjelzéseket.

Akkor ha nem született egy nő okosnak, nem kellett attól tartania, hogy munkanélküliként tengődik, vagy hajléktalan lesz belőle. Elment takarítani, vagy ha kicsit értelmesebb volt, irodára dolgozni, nem kellett az utóbbi álláshoz sem középfokú C-s nyelvvizsga két idegennyelvből, stabil, kiszámítható egzisztenciája volt.

Aztán még extra: Nem voltak ilyen igények, mint most. Sok lakásban még telefon sem volt nemhogy kábeltévé, az autókra 4 évet vártál és ha menő voltál akkor nem kis Polskid volt, hanem Nagy Polski.

Nem lehetett korlátlan mértékű pénzed, de értelme sem volt, mert max vehettél a Balatonon egy nyaralót, és másra nagyon nem tudtad elkölteni. Megvetted a kaját, kifizetted a számlákat, rendben tartottad a lakást a kor színvonalának megfelelően (akkor még nem voltak ilyen nyalánkságok mint: Klíma, légszűrő, műanyagnyílászáró, számítógépvezérelt szellőztetőrendszer, Internet, PC-k, okostelefonok, laptopok, elektromosan vezérelt fűtésrendszerek stb) és ennyi.

Éppen ezért könnyű volt beleszeretni Együgyű Benőbe is, mert el tudta tartani a családot, és igazából csak az volt a lényeg, hogy két hasonló kvalitású álljon össze, legyen meg a kémia.

"Híh, ez gonosznak tűnhet, de tényleg 2 külön skála vonatkozik a nemekre, ilyen tekintetben is"

Nagyapám aki az orvostudományban is eléggé jártas volt, ha nem értett egyet egy doktornő döntésével, mielőtt megkerülte volna, csak legyintve ennyit mondott: doktornő...

Az a baj velük, hogy élesben hoznak téves döntéseket, és ez arra is igaz, amelyik ugye lediplomázik. Nem mindig tévednek, de magasabb a hibaarányuk ... és hát talán ez is összefügg azzal, hogy bizonyos kultúrákba nem mindig voltak egyenrangúak.

Ha azt mondom , hogy Svájc, mindenkinek az ugrik be, hogy fejlett társadalmú, gazdag ország, amely még a világháborúkból is ki tudott maradni a bankrendszerének köszönhetően.

Kevésbé ismert tény, de 1971-ig a nőknek nem volt szavazati joga! Hoppá...

A nők egyébként azonos munkáért a legtöbb helyen, de Magyarországon fixen, kevesebb összeget kapnak. Miért?

Gondolkodtam a fénymásolós-szépségversenyes történet főszereplőjén. Neki megvolt a szépsége, hogyhogy nem tört ki?

A személyiségijogok egyszerre védenek, és korlátoznak... most például korlátoznak, mert bár az ismerőseim között van, a tudta nélkül nem tehetek közzé sem róla fényképet, sem a raktárosról sem a pultosról (mondjuk az utóbbitól rémálmaitok lennének :D )

De a történetet elmondhatom. 1982-ben született. Mindig a pénzes pasikra utazott. Leérettségizett, bár pont a szépségverseny idején volt az érettségi, elment táborozni, történelemből meg megbukott :D Azt mondta azért, mert szépségtáborban volt :D

2001-ben pótvizsgázott :D

1997-99-ben a bihari alig 14,5 ezres városka egyik leggazdagabb emberének (akkor az volt, ma már messze nem az, de eltelt több mint 20 év) a fiával kavart. A városban ennek a családnak volt elsőként úszómedencés háza ... hát nyáron nem semmi látvány volt, mert egyrészt ott volt ez a nő, és hát olyan kerítés volt ami semmit sem takart :D , másrészt volt egy másik szépség is a buliban, aki az ő fiújának a testvérének volt a csaja.

De ez a szülői ház volt, a srácnak volt egy lakótelepi lakása, így az Audival mindig hazamentek oda. Az Audit vagy 2 évig jogosítvány nélkül vezette :D '99-2000-ben, robbant a városkában a dolog, hogy szétmentek.

Az történt, hogy a csaj megcsalta a srácot, de a srácnak szóltak, hogy csalja, folyamatosan. Az ipse eleinte nem akarta elhinni, de csak ott volt a fülében a dolog, hát utánajárt. Bebizonyosodott, és a férfi azonnal kidobta.

Onnantól a csajról elterjedt, hogy több f&xt fogott mint kilincset, bár szerintem addig is :D

De még a fickóval együtt volt, amikor közhasznúként fénymásolt. Talán bizonyítani akart vagy nem tudom, hát végül is, nem közmunkán nyírta a füvet ...

Aztán évekig csak bulizott, de nem lehetett tudni, hogy kivel kavar, mert olyan gyakran cserélt. Aztán 2010 körül elvetette feleségül magát egy olyan előnytelen csávóval, aki nem volt ugyan öreg, de nagyobb melle volt mint bármelyik csajnak a buliban, miközben nem is volt annyira kövér ... olyan hermafrodita beütés... minden csak nem alfahím.

Viszont a fickó közbeszerzésekben utazott, rengeteg pénze volt. Pár évig együtt éltek házasságban. Vannak akik azt mondták, hogy falból, mert kályha volt... ezt nem tudom, de azt igen, hogy válás után: asszonytartás címen komoly összeget fizetett neki minden hónapban, évekig!

Aztán 2017 körül találta meg a nő azt az embert akiben minden megvan! Jó képű, korabeli, orvos, akinek remek magánvállalkozása van, és akit amikor megláttam azt mondtam, hogy na, ha ezzel az emberrel találkozik '99-ben talán kimarad a sok mellék @...

Ezt el kell ismernem, hogy ez a fickó, tényleg hozzávaló. Úgy volt, hogy már nem nagyon valószínű, hogy 40-hez közel szülni fog, legalábbis ez volt az elterjedt, mint utólag bebizonyosodott tévhit, mert szült is neki kettő gyermeket!

Kitombolta magát, de végül rájött, hogy az élet véges, fiatalabb nem lesz, és ésszel meg lehet szívvel is döntött! Az asszonytartás előtt is luxusban élt, sőt szerintem a '90-es évek második felétől abban él folyamatosan. De nem egy buta luvnya! Van magához való esze, voltak ösztönei is, de végül az utóbbi éveket úgy csinálta, hogy az biztosítéknak is jó legyen!

A következővel majd folytatom, csak most sokat írtam, de néha hosszú az igazság, és a történelem :)

• Iramirez

aktív tag

válasz totron #124 üzenetére

Igen van amelyik kinővi van amelyik nem :) Plussz lehet,hogy kinövi de közben ilyen alfabikákról álmodozik...mindenki más...

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz totron #124 üzenetére

Nézd az a helyzet, hogy akikről én beszéltem, azok IQ szempontjából maximum átlagosak, és az is a női nemen belül... de leginkább buták, egyszerű világnézettel, és azzal a szintén egyszerű céllal, hogy találjanak egy pasast aki eltartja őket. Ehhez egyetlenegy dologra van szükségük szépségre. Ha az nincs meg, akkor mennek közmunkásnak a lakásom elé füvet nyírni...

Akiről Te beszélsz, az érettebb gondolkodású. Egy intelligens, okos, magasan kvalifikált nő, szóba sem áll nem értelmiségivel általában... sőt, megfigyelhető, hogy a saját foglalkozása, érdeklődési körén belül keresgél. Ha a nő nem csak intelligens hanem szép is, akkor nem érdeklik ezek a primitív ösztönöknek imponáló Izom Tibik, akiknek közös ismertetőjele, hogy egyrészt ostobák, akik az "élet iskoláját" járták ki, másfelől bűnöző életmódot folytatnak. Eleve nem akar neki szülni, mert tudja milyen fajta... vagy börtönben végzi vagy nem, de szégyenbe hozza.

Ez volt a női vonal...

Férfi részen viszont más a helyzet. Ott azt érzékelem, hogy egy intelligens ember is hajlandó a f@xa után menni. Személy szerint én ezt személyesen tapasztaltam meg két példánál is, de vannak ezen felül más példák is.

Ennek több oka is lehet. Az évszázados berögzöttség, hogy a férfi a családfenntartó, a nő az nő, nem kell neki okosnak lenni, egyébként sem jó, ha a nő okosabb mint a férfi, mert akkor elveszti a szellemifáklya-vivő szerepét.

Neki kell irányítania. Ezen egyébként nem vagyok fennakadva, mert tradicionális dolog. A férfinak megad ez a felállás mindent, a vezetőszerepet, az alárendeltséget a másik oldalon, és mivel sokkal több a szép de buta nő, mint a szép de okos, az esélyeket is arra, hogy minőségi szépséget kap... tehát a gyönyör is biztosítva van. Azonban lehetnek problémák, ilyen az, ha a gyerek az anyja eszét örökli :D

Vagy az, ha a butucska párnak nem elég a fickó, és elkezd vonzódni máshoz, nála sokkal iskolázatlanabbhoz, és az ki is derül... akkor emberünk is beég. A raktáros nő nem bukott még le a párja előtt (vagy legalábbis nem tudok róla), de a pultos igen a mérnök előtt (ráadásul az még csúnya is), és az meg is bocsájtott neki :D

Nekem például a Nagymamám nagyon szép nő volt, a Nagypapám meg matematika -fizika szakos gimnáziumi tanár, 58 évet éltek le együtt, sosem csalta meg a Papát. De a mai világban az ilyen kapcsolat összehozása majdnem lehetetlen. Akkor még sokkal megbecsültebb volt a pedagógusi pálya, nem villákban meg luxus autókban mérték az embert. De ennek vége...

• chopin42

őstag

válasz totron #7 üzenetére

Nincs kint. Történt amúgy sokminden, nagyon hosszú lett volna leírni, de igen, kedves ferfitársainknak köszönhetően mindegyikük egója az egekben. Nem siratok senkit, csak a felhozatal tényleg olyan, mint egy tágra nyílt olló. És egyébként tök jó hozzászólások születnek.
    Az eredeti konklúzió egyébként az lett volna, hogy "Jajj annak, aki komoly kapcsolatot keres ezeken ".
    Igazából az lesz, hogy mint 2 éve, magammal fogok foglalkozni. Aztán lesz ami les.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés