Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chopin42

őstag

válasz iszoke #151 üzenetére

Én igen, kifejezetten olyan a fajtajelleg is, meg mindenhová követ, akkor is ha kapott enni...

• chopin42

őstag

válasz Paxker315 #147 üzenetére

Nem kapkodás, de ha akarnék gyereket, ami saját, pár éven belül kellene, emellett egyre távolabb kerül a 30 alatti korosztály, felette pedig egyre több a...nos második kör, csak gyerekkel. Aki lehet másikat nem akar, csak eltartásra keres valakit stb, ILLETVE sosem lehetsz olyan fontos, mint a gyereke, csak második/sokadik. Legtöbben 30 alattinak néznek, de pik-pakk itt a 40, úgy meg hatványozottan hátrányosabb lesz minden.
    Példád: Ismerek egy gazdag, vezető informatikus csávót, 40+éves, sosem volt senkije. És nem is lesz, ahogy él:0 szociális kapcsolat, állandóan dolgozik, rengeteg pénze van, sosem költ.
    Nem akarok így élni, erre a sorsra jutni, és ez a következő 2-3 évben fog eldőlni, van egy olyan érzésem.
    Függetlenül attól, hogy elkezdtem sportolni, kicsinosítom a testem, a magasság megvan, igényes leszek, ahogy eddig, szépen betonozom az egzisztenciám. De valószínűleg magamnak. A macskám így is szeret xd

• chopin42

őstag

válasz GoodSpeed #143 üzenetére

Igen, valószínű a covid alatt futottak fel ezek a sz@rok, boldog-boldogtalan felregelt, mert magányos volt. De egyébként általánosan írtam, hogy a chatelés sz@r.

• chopin42

őstag

válasz GoodSpeed #140 üzenetére

Most kicsit eltekintenék mindettől, tegyük fel, hogy 50-50% a siker (az életben sem volt annyi, több nő válogathat mint pasi szerintem, ez mindig is így volt, csak ezek a sz@rok felszorozták 10-el a nők javára a különbséget).
    Engem az taszít, hogy akárkivel beszélgetek online, egyszerűen megőrülök attól, hogy akadozva kell olvasgatnom, sokszor fél napok telnek el válaszok között, látom, hogy fent van de nem ír stb...szóval hogy online lehetetlen normálisan beszélgetni. 2-3 nap és elhal a francba. "Mély beszélgetéseket kedvelem" a kedvencem: nincsenek érzelmek, nevetés, szomorkodás, csak rövid mondatok, szavak, töredezve. Nem látod a megdöbbent arcokat, a mosolyt, a huncutságot, az illatokat nem érzed, stb. Lélektelen, akármit csinál az ember. Felsorolás. Egy chatGPT többre képes lassan, mert az legalább -ahogy látom- szépen fogalmaz. Szinte akkor is, ha akar az illető, ugyanis akkor ő is hamar találkozik, mert tényleg kíváncsi. És itt hal meg a dolog: nagyon-nagyon el vannak kényelmesedve az emberek, és várják a csodát a kanapén ülve. Én kimennék az utcára, de alig van már ott valaki. Ilyen "havervagy" szarokra belépő van, meg eleve, a kor tünet is, hogy ilyeneket kell szervezni.
    A linkelt profilhoz: Értelmes beszélgetés kontra kizárja az értelmiséget, kultúrát. Keressen akkor egy gázszerelőt, aki ha kicsit is intelligens, élből pattintja...gyökér. És mennyi ilyen nyomorult van.

• chopin42

őstag

válasz GoodSpeed #138 üzenetére

Az a vicc, hogy még NEKI is előbb lesz randija, mint egy normális faszinak :D
    Bár ez inkább szomorú.

• chopin42

őstag

válasz carl18 #114 üzenetére

De amúgy az onlyfans meg az instagram is csak a sok (esetleg önhibáján kívüli) egyedüli recsk@király miatt megy, és a 30 alattiak mája is ezért hízik-csak hogy lelépjenek egy 50-es kamionsofőrrel. Tény, hogy amiket nőismerősöktől visszahallottam netes sz@rokról, hogy iszonyatok vannak fent férfi oldalon, tömegével. Majd elmondtam nekik, hogy igen ám, de ha napi 100 nyomorult belájkol, a nagy számok törvénye alapján fog egy-két jobb is és persze VÁLOGATHAT addig. De férfiként te vagy, aki 100 nőt belájkolsz és az eredménye másnapra ugyanúgy 0. A 0-t pedig lehet szorozni, osztani, 0 marad. És ha véletlenül beesik egy, nos, az nem feltétlen az az egy, akinek kellene...nagyon nem.

• chopin42

őstag

válasz carl18 #112 üzenetére

Olvasom itt amiket írtok, és kicsit (nagyon) szomorú vagyok. Egy biztos: nem csak a netes társkeresőkön, sokaknak az életben is rohadt nagy az egója. Azt sose tudtam semmibe nézni, aki egy f@sszal van. Meg is érdemli. Ha mindegyik azzal akar lenni, talál bőven nyomorultat, mindenféle nyomorult kinézettel. Most épp a kócos hajú pálcika nőies cuccokban a menő, ahogy egy két szórakozóhelyen, wannabe stb-n láttam. Ha már wannabe, neccparti és társai: olyan arcok fordulnak ott meg tömegével, hogy nem hogy ismerkedni, látni se akarom őket többé. Olyan mértékű picsulás megy a Pécsi Estben stb-is, meg iszonyat tömegnyomor, büdös, ihatatlan túlárazott szar kínálat, skinhed ultrák kidobónak, NŐK a férfibudiban (engem rohadtul felháborít), hogy elment az életkedvem, akármikor voltam. Szóval ezt a részét bárminemű ismerkedésnek rövid úton kizártam. Az az ötletem támadt, ha olyanom van, négy-öt körül odamegyek kocsival a diszkó elé, és esetleg egy kevésbé szakadt nem hányásveszélyes csajt "megvigasztalok", akit a f@sz palija otthagyott, vagy nem is volt neki, csak már a barátnői is leléptek, ahogy az a srác is, akivel a diszkóban smárolt...

• chopin42

őstag

válasz janeszgol #89 üzenetére

Abszolút tudatosult, illetve igyekszem magamra koncentrálni, új hobbit találni esetleg, jól érezni magam. Aztán lesz ami lesz :)

• chopin42

őstag

válasz NvidiaRTX #57 üzenetére

Megtisztelsz. Úgy értem, ne anyu-apu pénzelje, illetve ne kelljen 33 évesen apunak kuncsorogni hogy a kislány kezét foghassam. Ha a csaj elköltözött, vagy legalább külön lakrészben él, és nem atjáróház, akkor mindegy. Legyek p*cs.
    Annó ez laza kapcsis dolognak indult, jó kis poénkodás ment alatta. Most komolyabban venném, dea különböző "túlzó" elvárások miatt p*cs vagyok. Érdekes.

• chopin42

őstag

Az anyagiak kontra munkahely: ugye én tanár vagyok, ami manapság itthon szitokszó. Emellett másfél állással keresem meg a durván 60%-át a maszek autószerelőnek, vagy a maszek könyvelőnek akit ismerek. Egyik sem tanulta a szakmáját, jók benne nagyon. Én 20 évet jártam iskolába, hogy azzal keressem a kenyerem, ami vagyok.
    És ha nem lenne hitelem, lehet, hogy váltanék, pl autószerelőnek, villanyszerelőnek, mert imádok látható munkát végezni, sokkal jobban vonz, mint egy monitor előtt üldögélni.
    Élőben amúgy sem látszik, hogy ki micsoda, ha épp nem koszos a keze és jól öltözött.
    De ugye online a diplomás tanár már nem feltétlen elég "Chad"-ként sem.
    Mindegy.

• chopin42

őstag

válasz carl18 #14 üzenetére

Megnéztem ezt a videót, meg a "normie" előzményt is...
    És valami brutális. Pontosan ezt tapasztalom én is, úgyhogy nem fogok ezektől az applikációktól megnyomorodni, nem én! Ezek, meg a "közösségi" média dezinformáló hatása mindenkit megnyomorít. Mindenkit. Az instagram, ezek meg a többi külsőségekre épülő förtelem csak arra való, hogy az ember nyomorultabbul érezze magát, mint indokolt.
    Szóval köszi a linket, elég brutál, de sajnos ez van, ha az ember nem a top 10% külsőre. És még akkor sem garantált semmi.
    ncc1701Nos, művész, zenész körökben nem annyira jellemző a melegellenesség vagy rasszizmus, és nekem is van egy meleg ismerősöm, akinek kb 10X rosszabb. A faszi sportos, jó anyagi helyzetű, klasszikus brácsaművész, természetjáró stb, és nem talál magának senkit. Rendben, nem én vagyok a célközönség, ez kicsit árnyalja a dolgot, de aki a célközönsége, az ugyanolyan válogatós, vagy még sokkal rosszabb, mint a hetero vonal.

• chopin42

őstag

válasz Kalandor #29 üzenetére

Hatmillió karakter se lenne elég, a blog elég fapados, nem akartam senki idejét rabolni. A probléma összetett, sokrétű, de röviden összefoglalva benne van a lényeg: sokszor túl nagyok az elvárások és túl kevés cserébe amit kap az ember. Pár hölgy ismerősöm (régebbről) ugyanerről számolt be, csak a különbség annyi, hogy 100+lajk/nap jött nekik,és szinte mind idióta volt. De lehetett is bőven válogatniuk. Szóval általános és szomorú probléma.

• chopin42

őstag

válasz Jack Hunter #28 üzenetére

:C ezt vegyem bóknak? :DDD Akár irónia, akár nem, jót röhögtem :DD
    Sebaj, sok boldogságot, akinek van valaki akivel (sok) minden klappol, becsülje meg. :R

• chopin42

őstag

válasz Kalandor #10 üzenetére

Ja, és nem zárom ki a gyerekeseket. A rokkantakból kevés van, de nincs velük bajom. A ronda szubjektív, nem igen nevezném rondának őket, de attól még nem jön be mind. És igen, tudom, a belsőt takarhatja akármilyen külső-de ezeken a randiappokon meg az életben is azt látod meg először, nem? Egyébként rokkantakkal azért nem randiznék, mert lehet, hogy a személyisége, nem jön be, és akkor mi van? Legyek én az az ember, aki mézesmadzag volt? Gyerekesek: az a baj szintén, ha valami nem klappol, a gyereket is bánthatom akarva-akaratlanul, és azt NEM akarom. Gyerekek, nem akarom, hogy bántódásuk essen, mert mondjuk anyu nem bír, vagy valami. Előfordulhat. Elő is fordult az elmúlt egy hónapban...de ügyeltünk rá legalább, hogy a gyerekekkel ne nagyon találkozzak, elővigyázatosságból. Olyan nők, akik nem jönnek be, nos vannak mindenkionek. Én sajnos egy ilyen gyenge jellem vagyok, hogy elvárnék valami minimumot, aminek a nők a 10x-esét várják el (a gyerekesek, rokkantak, kövérek, rondák akárkik mindenki).

• chopin42

őstag

válasz LamerGyuri #25 üzenetére

Hmm...azt hiszem itt páran kicsit másként értékelik az irományaim. Hol pattintottam le? Kit? Ki volt "normális" "fullos" nő, akikről írtam? Voltak randik ilyen olyan emberekkel. Nem jött össze. Az egyik pl egy 5 évvel idősebb tök jó csaj volt, akinek az volt az életcélja, hogy egy gazdag faszi pénzelje. Egy másik minden áron férjet keresett, én meg pont nem voltam alkalmas, ő pl napi 3 sráccal randizott és mindet lepattintotta, ezt hónapokig, mire talált egy rendes faszit. Vele mentem a buliba, ahol a hosszútáv dolgot találtam, és az is úgy volt, hogy egész este le se szart, meg előtte is kb csak akkor "használt" ha panaszkodott, pedig korrekt és tisztességes voltam vele. A Kalandornak írt csajszi volt a 3. Válás után kicsit lazábbra vettem a figurát, de azért csak beesett egy komoly, több mint másfél éves dolog, aminek pár hónapja lett vége. Nem gyanús? Egyébként meg nem a kardomba dőlök, tökéletesen elfogadom mindenki véleményét, ha velem van a gond, és igen, a 6-8-10 mindenkire igaz lehet. Nekem azzal van bajom, hogy-ahogy páran felhozták-külföldön is feltűnt, hogy 10/3 lepattintja a 10/7-et. Lehet, hogy én 6-os vagyok, de a 6-osok nem engem keresnek, ha már számosítunk.
    Kalandor szelíden megpróbálom: nem tudom, miből jött le, hogy kilót keresek. Átlagos, normális embert keresek, akinek nincs jelentős traumája, nem drogfüggő, alkoholista, munkanélküli stb. Nincs bajom a kövérekkel, a drogosokkal, a mentális betegségben szenvedőkkel, traumatizáltakkal. De ez nem egészséges, és nem is értem, hogy jön ide. Extra elvárás lenne? Vagy ne is érdekeljen a külső/semmi, luk-luk? Kicsit nyersen fogalmaztam, de ha mindenki a traumái miatt lenne túlsúlyos nem lenne helye az egészséges életmódot népszerűsítő marketingnek. Vagy mittudomén. Nagyon sikerült azt megtalálni, hogy nálam aki dagadt az nem nyerő-pedig nem így van. De én tiszteletben tartom azt, hogy szerinted egy p*cs vagyok, aki csak lukra megy de nem akármilyenre. :U

• chopin42

őstag

válasz Angie™ #19 üzenetére

Én olyan ember vagyok, aki ha mondjuk új ételt készít, átnyálaz 20 receptet, saját ötleteket is bevet, aprólékosan előkészül, és kb 1 centiről vezeti végig a folyamatot. A zenetanulás is ilyen. Nem nekifeszülők, csak olyan alkat vagyok, aki minden idegszálát a feladatra irányítja és minden lehetőségre igyekszik odafigyelni. Emellett 33 vagyok, szóval azért olyan sok időm nincs, hogy kiderüljön, egyedül kell-e élnem, vagy más kölkét nevelni, netán dugipajtikkal átvészelni a magányt. Ha 23 lennék, más lenne a helyzet, mindenesetre meglátom majd, mi lesz, és lesz a mi lesz :K

• chopin42

őstag

válasz carl18 #14 üzenetére

Majd megnézem.
    Mindenkinek: igazából régóta terveztem megírni, hogy mennyire elcseszettnek érzem az egészet, és most vettem rá magam. Nem vagyok depis, vagy ilyesmi, edzeni fogok, lesz rá időm. Csak eléggé vészjósló, hogy nem vagyok ronda, dagadt, egy kötelező minimumnál még talán jobb is az anyagi helyzetem (másfél állás és plazmázás mellett... :U ), teljesen önellátó, életképes, főznitudó (nem is akárhogy mások szerint) macska és állatbarát vagyok. És mégis, "normie" számait sem érem el (pár hónap átlaga, illetve kicsit több, ha az első két részt is beleszámolom). Nem érzem az én hibámnak. Igen, gyúrhatnék, lehetnék én a társaság színfoltja, a buli királya, a nagypofájú lazacsávó, aki mindig mindenhez máshogy öltözik, süt róla a sárm és a siker. De azért valljuk be: ez nem életszerű, és nem általános. És persze ha az ember meggebed, akkor sem lesz ráírva minden előnye, és a valódi előnyök megismeréséhez pl ismerkedni és találkozni kell. Mindent meg fogok tenni a lehetőségemihez mérve, aztán vagy összejön, vagy lesz kutyám is, pénzem is, tiszta lesz a kocsi, nyugi is az életemben. ;)
    Kalandor#10
    Bármennyire is esetleg nem az jött le, alapvetően elég sok testalkatot és kinézetet tudok kedvelni. Olyan nagy elvárás, hogy ne legyen (sokkal) vastagabb a teste/combja, karja, tokája, mint az enyém? Vagy hogy legyen érettségi és stabil munka vagy normális szakma? Esetleg ne a szüleivel éljen, vagy legalább tervezzen elköltözni (és ne hozzám)? Tudom hogy vannak betegségek, stb, de az eddigi 33 életévem alapján ki merem jelenteni: aki túlsúlyos, túl sokat zabál. Legyen az akármennyi, és nem bír parancsolni magának, nincs akaratereje. Én pedig képes voltam 28 órát egyfolytában gyakorolni, vagy munka mellett lenyomni 8 órát reggel esti bontásban, 9 óra meló mellett, de elmentem segédmunkázni is 2 éve, mert kellett a pénz. És fogadjam el, hogy kövér mert "beteg"?
    Még a kezdetről van egy példa: aranyos tanítónő, széparcú, kedves, képeken látszott, hogy nem vékony, de nem tűnt olyan vésznek. Míg megláttam, 18 évesen hogy nézett ki: mint kb mindenki szerelme, de 6-7 év alatt duplára hízott. Persze az ismerkedés alatt végig hallgattam, hogy fogyni szeretne így, úgy, edzeni stb, és ez pozitív volt, mindaddig, míg elmondta, hogy mennyit és milyen kajákat szokott enni: pizza, hambi, sült krumpli, 2 big mac stb. Ezzel indult az élő találka, de bár lemondtam volna: élőben annyira...nem volt vékony, hogy azt hittem, visszafordulok. Mindegy, végigcsináltam a randit, mert nem akartam bunkó lenni, és a végén közöltem, hogy nem egymást keressük, persze nem így, hanem hogy "túl gyorsan haladunk és úgy érzem, még nem állok készen". F@sz voltam, de talán mégsem. Persze letörölt, végig sértődött, ignorált, de pár hónap múlva azért csak bejelölt, így láttam, hogy mit és mennyit edz. Nem sikerült lefogyni, a mai napig. Ekkor döntöttem el, hogy SOHA TÖBBÉ hetekig tartó chatelgetés, mert óhatatlanul befürdik vele az ember. Időpocsékolás. Lehet, hogy olyan a szagom, hogy nem bírja és ez csak élőben derül ki, stb.

• chopin42

őstag

válasz totron #7 üzenetére

Nincs kint. Történt amúgy sokminden, nagyon hosszú lett volna leírni, de igen, kedves ferfitársainknak köszönhetően mindegyikük egója az egekben. Nem siratok senkit, csak a felhozatal tényleg olyan, mint egy tágra nyílt olló. És egyébként tök jó hozzászólások születnek.
    Az eredeti konklúzió egyébként az lett volna, hogy "Jajj annak, aki komoly kapcsolatot keres ezeken ".
    Igazából az lesz, hogy mint 2 éve, magammal fogok foglalkozni. Aztán lesz ami les.

• chopin42

őstag

válasz Jack Hunter #5 üzenetére

Hahaha, jó példa :C
    Majd meglátom. Így leírva nem hangzik rosszul. Mindenesetre akkor is nevetséges, ami megy. Ez van

• chopin42

őstag

válasz PSti #1 üzenetére

Perpill a lakáshitel miatt nem opció, illetve egymást erősítő dolgok vannak annyira nem akartam belemenni.
    Narxis
    Igen, sajnos nem jó irányba megyünk, de tényleg kb az jön le, hogy aki nincs kitömve látványosan pénzzel, az bekaphatja.
    gabykaSzoktam járni az utcán. Le kellene szólítanom a szembejövőt? Vagy hogy gondoltad? Írjam ki, hogy randi 20 fillér? És ha környékemen nincs ránézésre sem leszólítható? Heti 5 napot reggeltől estig dolgozok, szombat-vasárnap meg kevesen lófrálnak...És ha nem esett volna le, nem a legjobb punci kell, hanem egy értelmes nő. Nem topmodell. Hanem ne legyen rajta 20 kiló felesleg, ne legyen 33 évnél idősebb, legyen hol aludnia, ami nem a szülei. Dugni már sikerült párszor ezekkel az alkalmazásokkal, ha számodra ennyi a lényeg. De tulajdonképpen igazad van. Élőben szeretnék ismerkedni, csak még nem tudom, hol kezdjem, mert nincs egy haver, akivel bevethetem magam az éjszakába/nappalba stb.

Új hozzászólás Aktív témák