- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy ez is egy érdekes dolog, hogy a nők általában tovább élnek a férfiak, de mégis inkább az a természetes, hogy nem azonos korú párok vannak, hanem a férfi még idősebb is 5-10 évvel, és ez így van nagyobb arányban. Ami még csavar, hogy én is furán nézek azokra ahol a nő idősebb 5-10 évvel mint a férfi
-
E.Kaufmann
veterán
-
Ha már szakmunkás... most nem lövöm el az országos poént, hogy Lölő milyen MilF-et kapott
Viszont ...Az előző lakhelyemen 2002-2019 között egy szó szerint milliárdos mellett laktam... ő vásárolt ki...
A lényeg, hogy 1987-ben 8 osztályos apuka egy nehézgépkezelőivel jókor volt jóhelyen alapított egy magáncéget, szállítmányozásra.
A fiának is szakmunkásképzője van (hentes
), a fia feleségének is szakmunkásbizonyítvány ...A 90'-es években ismerték meg egymást a szakmunkásképzőben, azóta is együtt vannak, bár voltak problémák a hűséggel állítólag.
Jelenleg csak Személyszállitó kis teher autóból 55 db van van a gépparkban, ezen felül még Volvo (ezek teherautók) és Caterpillar munkagépekből 115 db plusz Volvo Négy. B 8*6 Terepes 48 db ... és még nem számoltam össze mindet...
de szerintem ezek után kijelenthető, hogy mindőnket akik itt a topicban vagyunk, kivásárolna simán, megkeresi az éves jövelemünket 2 hét alatt...
Na de gondoljatok bele, egy ilyen fickó Tinderen mit csapathat!
-
Erről eszembe jutott egy ismerősöm története...
A nő sportos kinézetű, jó testű, egykoron sportolt is. Egy kevesebb mint 500 fős településről származik. Eleinte nem nagyon találta a helyét a világban pedig jól nézett ki. Mindennel próbálkozott. Katonaság, erőemelés ... érettségi után mégsem találta a helyét a faluban. Valahogy bekerült a kisvárosba, ahol kb 11x annyian laknak mint a faluban, de se kórház se semmi, csak egy gyár. 2-es érettségivel sikerült a gyárban elhelyezkednie.Ott ismerte meg a jelenlegi párját, a nő 33 éves, a párja meg 39 azt hiszem. Na nem a raktárosok közül került ki a párja, hanem a gyár üzemvezetője, közgazdász diplomával, két nyelv magabiztos ismeretével, és rendszeresen megy tárgyalni a német multinak.
Már van két gyermekük, de a pasi nem vette el a nőt. A nő meg úgy mondja, hogy anyósom, apósom... egyszer összekaptunk, én meg beszóltam, hogy nem is vett el feleségül, akkor hogy lehet az anyósod?
Szóval a nőci kifogta az aranyhalat. Gyorsan szült is. Odaköltözött a pasashoz. A kapcsolatuk be van jelentve a munkáltatónál, így a csajnak szülés után külön részlegen kellett megint munkát találni, hogy ne legyen összeférhetetlenség.
Facebookon volt a csajszinak pár barátnőjével közös csoportja. Aztán ott berakott olyan üzeneteket amiket ő készített a saját telefonján, vagyis ő fotózta le, és ő küldte be a csoportba is... és kiderült, hogy nagy tagbaszakadt autómentős csávónak is küldött olyan üzenetet, hogy elkérheti e a telefonszámát, mert sosem lehet tudni, mikor lesz szüksége egy erős férfira.
Úgy, hogy stabil kapcsolata volt közben, meg azóta is az.
Az üzenetről úgy tudtam, hogy én is csoporttag voltam egy olyan csoportban, ahol a nő korábbi barátnője, betolta, miután megromlott a kapcsolatuk...és akkor jött a felismerés, hogy a fickó altatja a csajt, hogy gyűjtsenek álomesküvőre (mondjuk ezt én évekkel korábban megmondtam neki, hogy elég lenne két tanúval odaállni), és akkor elítéltem magamban a mukit ... de az üzenet után már úgy láttam, hogy árnyaltabb a dolog.
Hiába van ott meg a szellemi fölény, a stabil egzisztencia, erős nőnek, erős férfi kell
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest