- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
"Több csajjal beszéltem és egy részük azt mondja ne legyen a srác kedves meg alamuszi, legyen rámenős vagány beszológatos stb."
-Ez pontosan így van. Kibszott egy világot élünk. Ha bunkó vagy és kegyetlen, az tetszik nekik. Ha kedves vagy, előzékeny és figyelmes, akkor egy gyenge pöcs vagy csak. Mondjuk annak a nőnek akinek ilyen az értékrendje, az annyit is ér a szememben. A baj ott kezdődik, hogy 10-ből 9 ilyen..
-
Geller72
veterán
Nem tudom, mennyire segít rajtad, de azért teszek egy próbát.
. Hasonló cipőben jártam párszor és járok most is. A különbség annyi, hogy az első esetben annyi lehettem, mint te most, most meg majd 20 évvel több.
. Szerintem nem kellene ezen különösebben aggódni és természetesen az online csatornákat most felejtsd el.
. A társkereső oldalak szart sem érnek. Most zárd be mindegyiket, nyugodtan. Ami nekem működik, most is: Szeretem a természetet, bicajozni, sétálni, kirándulni, könyvtárba járni..stb szeretek. A közelünkben van egy csoportosulás, (ami facsén is megvan, a könnyebb kapcsolattartás érdekében). Túráznak. Semmi komoly, elmegyünk egy napra, és jól érezzük magunkat, egymást. Ebbe a csopiba csöppentem bele és én is meglepődtem, mennyire működik.
. Annyira, hogy zavarba hozott a lehetőségek tárháza.
. Igen, válogatnom kell. Nagyon jó a társaság és ami meglepő, kb 4x annyi a nő, mint férfi.
. És nem csak ilyen társulás van, de ilyet szerintem te is találsz a közelben. Főleg Pécs környékén.
. Ne add fel, a te korodban meg főleg ne. Igen, sajnos a mai nők többsége kicsit álomvilágban él, annyi fehér ló a világon nincs, amennyi ennyi hercegnek kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest