Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz carl18 #109 üzenetére

"Több csajjal beszéltem és egy részük azt mondja ne legyen a srác kedves meg alamuszi, legyen rámenős vagány beszológatos stb."
    -Ez pontosan így van. Kibszott egy világot élünk. Ha bunkó vagy és kegyetlen, az tetszik nekik. Ha kedves vagy, előzékeny és figyelmes, akkor egy gyenge pöcs vagy csak. Mondjuk annak a nőnek akinek ilyen az értékrendje, az annyit is ér a szememben. A baj ott kezdődik, hogy 10-ből 9 ilyen. :D.

• Geller72

veterán

Nem tudom, mennyire segít rajtad, de azért teszek egy próbát. :D. Hasonló cipőben jártam párszor és járok most is. A különbség annyi, hogy az első esetben annyi lehettem, mint te most, most meg majd 20 évvel több. :D. Szerintem nem kellene ezen különösebben aggódni és természetesen az online csatornákat most felejtsd el. :D. A társkereső oldalak szart sem érnek. Most zárd be mindegyiket, nyugodtan. Ami nekem működik, most is: Szeretem a természetet, bicajozni, sétálni, kirándulni, könyvtárba járni..stb szeretek. A közelünkben van egy csoportosulás, (ami facsén is megvan, a könnyebb kapcsolattartás érdekében). Túráznak. Semmi komoly, elmegyünk egy napra, és jól érezzük magunkat, egymást. Ebbe a csopiba csöppentem bele és én is meglepődtem, mennyire működik. :D. Annyira, hogy zavarba hozott a lehetőségek tárháza. :D. Igen, válogatnom kell. Nagyon jó a társaság és ami meglepő, kb 4x annyi a nő, mint férfi. :D. És nem csak ilyen társulás van, de ilyet szerintem te is találsz a közelben. Főleg Pécs környékén. ;). Ne add fel, a te korodban meg főleg ne. Igen, sajnos a mai nők többsége kicsit álomvilágban él, annyi fehér ló a világon nincs, amennyi ennyi hercegnek kellene. :DD

Új hozzászólás Aktív témák