- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Ezt hol olvastad? A Xiaomi hivatalos magyar disztrije ismereteim szerint a Wayteq Europe Kft. Tehát szerintem csak ők, és a Mi leányvállalata nyithat itthon boltot.
Az hogy az EUStocknak van e köze a Wayteqhez (tulajdonosi háttér), no az más kérdés, de az EU Stock s.r.o. tuti nem nyitott MiStore üzletet MO-n.
-
HUNited
őstag
Nagyon helyes, ők legalább korrektek, az eddigi 10+ vásárlásim alapján (bár szerintem van összefinódás a Wayteq-el, elég nehéz elhinni hogy nincs, mivel ők adják a garit is, és eu stock nem hajlandó olyan készüléket árulni, ami a wayteqnek presztizsvesztés lehetne - pl tabletek, notebookok, magasabb kategóriás telók)
-
HUNited
őstag
válasz
Celithrandi #435 üzenetére
Ilyen még nem fordult elő soha. Mondom, a hó végén lejáró kártyám (2 vagy 3 éves) mintha új lenne. 3 kari meg nem kell, hitelkártya játék a tűzzel a (ma már) semmiért (visszatérítéseket kb kiherélték, nem éri meg számomra foglalkozni vele), banknak meg elég egynek fizetni, azt sem érdemlik meg :-)
-
HUNited
őstag
válasz
fateless #428 üzenetére
A tied is jó megoldás. Én költségvetést vezetek a mobilomon, ezért is kényelmes, mindjárt be is írom (többnyire míg várok a pénztárban, higy tudjam mennyit fogok fizetni). Ráadásul a tárcám nem mindig jellene h8gy nálam legyen (más kérdés hogy ketyós vagyok és nem teszem ki a lábam a házból iratok nélkül).
Szerintem nagyon praktikus ez a dolog, de sosem láttam még mást így fizetni.
Mondjuk én nekep a pénzügy mellett a technológia is az érdeklődési köröm, szóval ha a kettőt ötvözi valami, attól nagyon jól tudom magam érezni.
Az én srácaim kicsit nagyobbak, ha tehetem nélkülük megyek boltba, mert türelmem no az viszont nincs (mindent megvenni, szaladgálni, mindent megtapogatni heh nem kell). -
HUNited
őstag
válasz
fateless #420 üzenetére
3 bank megoldását volt "szerencsém" tesztelni. Ebből 2 valóban nehézkes, más más okok miatt. Ez amit én használok (priviben szívesen leírom, nem egy ismert nagy bank) nagyon gyors és kényelmes, még úgy is, hogy én csak feloldott képernyő mellett használom (biztonság miatt).
A fizikai kártyám talán ha 3-4 alkalommal használtam azóta.
-
HUNited
őstag
A leg kényelmesebb fizetési mód. Mindig nálam van, ki be kapcsolhatom a bankkártyát (bankfüggő, én a jelenleg aktuálisan legjobb banknál vagyok sok éve, aki európában először vezette be az Android Payt, és náluk is az első 100 felhasználó között), tehát nagyon biztonságos.
Mindenkinek ajánlom az NFC fizetést, aki nem KP gondolkodású. Szóval nálam mára elsődleges szempont, az FHD kijelző és 5"+ méret mellett.
Most Huawei P20 Lite telóm van, nem szeretem de kezdem megszokni. A szoftvere az emui nagyon undorító, majd ha lesz időm, keresek rá valami jobbat, meg úgy tudom rootcoak nincs az újabb rendszerekre.
-
HUNited
őstag
válasz
Barthezz2 #413 üzenetére
Nekem. Alig jobb a szememben mint a note sorozat. Fotó ilyesmi nem érdekel. A miuit rühellem, rmn2-n is altert tettem fel.
Egy közepes, NFC-s, Android One készüléknek 60k magasságában (eustock nettó dealeri) örülnék.
Az A1 pl NFC kivételével nagyon jó lett volna számomra.
-
HUNited
őstag
No a csalódott felhasználók hangját illene meghalgatni. Azért most csillogtatom a tudásom, mert ehhez értek. Marketinges vagyok, fogyvéd referens, jogi ismeretekkel bírok. Hiteltelen lennék, ha mondjuk a procijáról akarnék okoskodni (ahogy sok érdeklődő, én is ez miatt olvastam bele - ma először - a topikba).
-
HUNited
őstag
Egyébként NFCvel nem lenne rossz telefon, úgy én is elfogadnám.
Amíg xionál nem jönnek rá, hogy a középkategóriába is kell ez a chip, max másodlagos telefon lehet sok felhasználónál (nekem is az volt az RMN2). Addig az optimális ár - használhatóság bajnok a Huawei, és szerintem nem véletlenül tart ott ahol van (top2 ha jól tudom?).
Nálam pl. Az NFC fizetés miatt nem jöhet szóba xiaomi (mi sorozat nem éri meg szerintem az árát).
Egyébként nem vagyok Xiaomi ellenes, eustockos cuccom nagyon sok van.
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #397 üzenetére
Gondolom a Wayteq nyitotta ezt az üzletet (nem néztem utána, de tudtommal ők a disztrik). Namost a GVH büntetés az éves árbevétel 4%-a. Nem 115000 forintról beszélünk.
A "központnak" meg nem az utolsó pillanatban kellene gondolkodni, vagy ha mégis, vállalják az árát. Hameg az üzemeltető vette figyelmen kívül a szerződést, beszántani és sóval behinteni :-)
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #393 üzenetére
Engem ez nem érint. Ha érintene, nem az első lenne hogy kijárom.
A várhatóan pedig a készülékváltozatra vonatkozott, nem arra hogy általánosságban elérhető lesz vagy sem.
Szerk: nem vagyok felháborodva, nem engem vagy a családom ültették fel. Az hogy ismerem szabályokat és leírtam mit csinálnék, nem jelenti hogy érdekel :-D
-
HUNited
őstag
válasz
szabi__memo #389 üzenetére
Igen, de a vevőnek joga hogy hülye legyen. A kereskedőnek nem joga hogy hülyére vegye. Erre lennének a hatóságok, de azzal nem megy semmire a felhasználó hogy a céget megbüntetik, neki nem jár pénz, csak ha pereskedik.
-
HUNited
őstag
Egyébként engem nem érdekel a készülék, de megértem azokat a felhasználókat akik ez miatt utaztak fel BPre, hogy csalódottak.
Marketingesként nem értem miért a felhasználókat kell szivatni. Az meg hogy a vásárlóközönség még az ő pártjukat fogja, megerősíti bennem hogy az elvakult fanatizmus hova juttatja a felhasználókat.
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #384 üzenetére
Nem, viszont fogyasztóvédelmi referens (is) vagyok, ismerem a jogszabályokat (igen, a tudatos fogyasztóról hiszi néhány kereskedő, hogy biztos ő szívott valamit).
És mellesleg telekürtölték a szaksajrót vele, hogy kapható lesz. Lehet a haveri/lefizetett oldalakról eltüntetik a sajtóközleményt, de a Google nem felejt.
-
HUNited
őstag
Szerimtem uszitsuk rájuk a GVHt, csalogató reklám, úgy megbüntetik őket, mindjárt be is zárnak. Aztán aki ez miatt utazott fel, pertársaságot alapít kártérítésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest