- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
Az lenne az igazi uber ales ,hogy ha az adventi akcioba is beraknak -20% 55.992 Ft-ert
Forget about it
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Én is elkezdtem szemezni a Z10-el, főleg ezzel az android felé való nyitással, meg nem volt még soha BB-m
Engem is nagyon érdekelne, hogy a t-nél független-e. Mert ennyiért tényleg best buy.Oneplus 12
-
bok92
addikt
Ingyenes adatforgalom mérő appot tudtok mondani? Mert eddig csak fizetősöket láttam?
-
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #4893 üzenetére
Köszi akkor jó.
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Testvéremmel együtt ma este mi is csatlakoztunk hozzátok.
Tesómnak fehér,nekem fekete,szépek.
Testvéremmel előző telefonja is BlackBerry volt,nekem ez az első ilyen telefonom,szóval légyszíves ha hülyeségeket kérdezek nézzétek el. -
tom956ster
aktív tag
Üdv a kedves tulajoknak. Szeretném megkerdeni, hogy a gyári csomagja a telefonnak nem rejt bluetooth headsettet is? Valamiert ez van a fejemben és szeretném helyretenni. Azt tudom, hogy megy bis-bes nélkül, gondolom így már tudja azt mint egy droid ( push exchange, push gmail, wifi thethering, nincs semmi apn nyűg mint régen.) Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
sasa134
addikt
válasz BobChemistry #4879 üzenetére
azért frissítsd a FB appot a BlackBerry World -ből ha nem a legfrissebb van fent de alapvetően meg kell várni míg beàll.
Avanti Roma
-
OneUtd
csendes tag
Régóta szemezek egy ilyen telóval, de nem tudom, honnan vegyem meg, természetesen egy szolgáltató nem árulja, az pedig a voda, ahol flottában vagyok. Most néztem, hogy T-nél dominoval is 69 900, ha igaz, hogy független szerintetek meg merjem venni onnan? Van valami más tippetek?
köszi
-
rbalint88
addikt
no, valaki kipróbálta a T-s telót más kártyával?
-
-
sasa134
addikt
válasz BobChemistry #4873 üzenetére
az első 2-3 napban ne várj rendes FB működést. Indexel, szinkronizàl. Ez van. Majd jó lesz, türelem.
Avanti Roma
-
MODERÁTOR
válasz icezozo #4874 üzenetére
De komolyan, ha veszek hétvégén egy yodafon simet, beleteszem a telefonba, nem kavarja össze a dolgokat? Annak idején egy barátommal egy próba erejéig (szintén azt ellenőriztük hogy függő-e a telefon) lett egy nagy kavar, mert az ő kártyáján is volt bis meg az enyémen is. Ha egy sima bistelen feltöltős kártyát rakok bele az gondolom oké lesz?
-
BobChemistry
őstag
Belefutott már valaki a következő hibába?
Elindítom a Facebookot, nézném az üzeneteket, de nincs megjeleníthető üzenet. Pedig ma is írtak, szóval lennie kellene, PC-n meg tudom nézni, de a telón nem.
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #4868 üzenetére
külföldön élek, magyar kártyám egy 8520-ban van, a céges telóm egy 9780, a maszek német meg a Z10. Perfekt
Avanti Roma
-
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4866 üzenetére
Az enyémre rá van írva a dobozra hogy Telekom plc, mégis úgy tűnik független.
-
Viper26
nagyúr
válasz icezozo #4865 üzenetére
Basszus annyira egyben van, hogy csak lesek, az a "vanbenneanyag-érzés" fogja el az embert.
Két dologra lennék még kíváncsi...Dead trigger 2, és Ingress.Ha ezek is rendben vannak rajta akkor komoly bajban leszek
Ha jól gondolom akkor a januári update-tel már megoldott lesz az apk-k natív telepítése / futtatása?Erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
lezerpiramis
őstag
válasz icezozo #4864 üzenetére
Ó, nálam simán bejátszik néha egy-két keményebb nap a 9300-assal, persze azért ott a zsebemben a Z10 Külföldre a 8520-as a nyerő (Wi-Fi), belföldön meg a 8310-8800 párosból valamelyik (még jobb üzemidő, BB Maps). Utóbbiakból szépen kicsupáltam a gyári háttérképeket és a felesleges témákat, szóval egész sok szabad alkalmazásmemóriájuk van, majdnem több, mint egy OS 5-öt futtató Stormnak
Egyszer azért felszállok majd a metróra a 7290-essel telefonálva, kíváncsi vagyok
-
icezozo
addikt
-
BobChemistry
őstag
Nah, a menyasszonyom telefonja is megjött, arra mondjuk épp most megy fel a 10.2.0.424-es OS.
Ez is T-s, fehér színű, de a dobozra nincs ráírva, hogy magyar telekomBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
icezozo
addikt
válasz lezerpiramis #4859 üzenetére
nálam is van egy zsák BB persze csak nosztalgia esetére
http://qwankido.hu/
-
Viper26
nagyúr
Kipróbáltam ma este egy Z10-et...hááát nem kellett volna, azóta is azon agyalok, hogy mennyire jó.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Crafter32
őstag
Én elsősorban a Q10 miatt váltottam. Nem tudok billentyűzet nélkül élni. És csak ezután jösz rá mennyire elmaradott az android a BB mellett. A többi telefont is gesztusokkal próbálod kezelni. Kersed a Hub-ot stb. Vibert soha nem használtam, de most állandóan a BBM -t nyomom. A Sony-t nagyon élveztem, de a BlackBerry gyorsasággal hihetetlen módon leveri. Nincs idióta reklám nem fagy soha. 2 hetente elég újraindítani. Sokkal kevesebbet hasznalja az ember az asztali gépet, mert az email -k brutál jól kezeli.
-
icezozo
addikt
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #4856 üzenetére
Nekem egyelőre csak a Gmail van beállítva a hubban, meg egy Twitter, egy foursquare acc. De a gmailben nálam nagy a forgalom, mert oda van beirányítva 5 másik fiókom is, köztük a céges is.
-
rjg
őstag
Sziasztok! A T "jóárasításának" köszönhetően én is gondolkozom rajta, hogy belekóstolnék a BB10 világába. A tesztet és az utolsó néhány száz hozzászólást elolvastam és egy-két számomra fontos kulcsszóra rákerestem, de hátha valakinek van kedve, kapacitása reagálni a hozzászólásomra. Az Androidot megjelenése óta használom és lekopogom, soha nem volt bajom a rendszerrel, ami ráadásul szépen fejlődött és 4.1 felett már az egységes megjelenésével és a tudásával is korrekt megoldást ad az igényekre. A valódi multitasking hiánya és a gyári prioritáskezelés néha zavaró, de ezen egy-két tweak-kel lehet segíteni, a 4.3 stabil, gyors és megbízható.
Ezek ellenére hajt a kíváncsiság és szívesen kipróbálnám az új BB-t, (a régit 2004 körül bő egy évig használtam) de érdekelne a szintén Androidról - vagy iOS-ről- váltók véleménye, hogy miért váltottak és mi a tapasztalatuk, értékelésük, megérte-e és ha igen, miért váltaniuk?MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
bok92
addikt
Üdvözletem! A mai naptól kezdve én is csatlakoznék a társasághoz!
-
Benji77
aktív tag
Kezd jó lenni az akksi időm.
Második töléssel reggel 7h-or vettem le a töltőről.
FB,skype,céges+magán levelezés folyamatosan, fél óra beszélgetés.
Most 90%-ot mutat
Ja...és ez is függetlennek mondja magát. -
ZP67
tag
Köszi a választ.
Én is így gondolom, ez lenne a normális, de láttunk már karón varjút.
Főleg, hogy a T BB ügyfélszolgálat (amit úgy tűnik kiheréltek hibabejelentő vonalra...) ennek ellenkezőjét állítja, azaz, ha emailezni és BBM-ezni is akarok, akkor kell a BIS + kell egy mobilinternet. De nagyon nem tűnnek kompetensnek, ezért érdeklődöm itt is.
Üdv,
ZP -
jcage
tag
válasz Gyurvagyi #4841 üzenetére
Arra én is. Mondjuk megadta a nevét az ügyintéző, szóval hétfőn megkeresem, ha félreinformált...
Igen, olvastam a hozzászólását. Ráadásul megnéztem a SIM beállítást és az enyém is UNLOCKED, pedig T-től vettük.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
sasa134
addikt
válasz BobChemistry #4838 üzenetére
Nekem azzal nincs. De (ízlés kérdése) az a bajom h teljesen elfedi, hogy az egy BB a kezedben.
Nekem ez van - nem szép, de jól szolgál, ha fel akarod az élére állítani. Illetve a hátulján van BB felirat.
Páromnak ez van:[link] - ezt bátran ajánlom, aktív tok, nagyon szép (fehér teló + piros tok).
Avanti Roma
-
icezozo
addikt
van még kiadó hely a PH BBM csoportban!
OS 10 BBM csoport betelt
http://qwankido.hu/
-
Coc@s
őstag
válasz BobChemistry #4836 üzenetére
Én a mindennapokban még az anno iPhone-hoz rendelt, kb. 100 Forintos szifon fülest hordom magammal, azzal tökéletesen működik.
Aztán hogy kinek mennyire kényelmes, a fülén - is - múlik.18 éve itt
-
BobChemistry
őstag
A gyári headset-et bármire le lehet cserélni? Mert nekem ez a kialakítás elég kényelmetlen.
-
jcage
tag
válasz sasa134 #4827 üzenetére
Egyébként az nem járható út, hogy Sachibar-ral nem a saját szolgáltatómat választom ki, hanem pl Telenort? Mert ott speciel felajánlja 10.2-t, csak ugye T-nél nem.
Egyébként azt mondta a T-s BB ügyfélszolgálat, hogy 12.08ig minden Z10-re megérkezik a frissítés OTA-n.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Coc@s
őstag
Nekem van Telenoros kártyám is (a cég backupnak adja arra az esetre, ha olyan helyre kell mennem pl. hibára, ahol pont a T esettt ki, esetleg pont azért kell odamenni , akkor is elérhető legyek ill. tudjak telefonálni ), de az sajna nem mikro-SIM.
Levághatnám méretre, de nincs SIM adapterem, és a 20-as telóm az nem mikros.Így gyakorlati próbát egyelőre nem tudok tenni.
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
nagyúr
válasz rbalint88 #4828 üzenetére
Én nem már... Kirógtuk már régen a vodát!
A frissítést a telefon akkor volt nálam is a 429-re megcsinálni, mikor ki-be kapcsoltam, és közben hagytam egy fél órát. Mérgeskedtem is, hogy miért nem jön, de aztán ez a "kis szőke női praktika" segített.
Apropó!
- Mit csinál a szőke nő egy lezárt szobában két vasgolyóval??
- Az egyiket elveszti, a másikat elrontja!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ZP67
tag
Sziasztok,
Azt ertem, hogy BB10-hez nem kell BIS, legalabbis majdnem, de mi van akkor, ha csak BIS-em van? (Telekom)
Mukodik minden funkcio?Koszi a segitseget!
Udv,
ZP -
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4824 üzenetére
Nem mintha bajom lenne vele
-
BobChemistry
őstag
Hm, akkor ezek szerint jól jártunk. Mint a Motorola defy esetén. Csak akkor a késedelmes frissítést nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
-
nagyúr
Kedves tagok kérdezték, hogy hol lehet megnézni a gép függetlenségét.
Imho: Beállítások -› Biztonság és Adatvédelem -› SIM kártya -› ott figyel lent a lényeg. Telefonhálózat zárolása! Nálam minden független.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Kingfisher79
tag
l.sebestyen, sasa köszönöm szépen
The RIMpire fights back!
-
BobChemistry
őstag
Na végre met a mobilnet is. Koszonom a segitseget.
-
sasa134
addikt
válasz Kingfisher79 #4805 üzenetére
Akkor vált arany színűre a Porsche óra, ha éjszakai módbe rakod a telót.
Zárt képernyőnél lassan swipe felfele - elkezd megjelenni a kijelzőn a kép, de ne oldd fel teljesen. Engedd el. Most fentről swipe, a kis bedside ikont húzd a kijelző aljàig. Voila, éjszakai mód - minden csendes de minden megy a háttérben, az óra pedig szép arany színű.Vagy óra app, fentről swipe --> éjszakai mód.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Crafter32
őstag
válasz BobChemistry #4803 üzenetére
De azt betudod állítani, hogy a névjegyzékben lassad a Facebook -ot is vagy sem.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Kingfisher79 #4805 üzenetére
%-os akku kijelzés csak a 10.2.1-től felfele van. menűben a beállításokban tudod megnézni %-ban.
-
sasa134
addikt
válasz BobChemistry #4808 üzenetére
Beállítások / Fiókok/ Facebook / Események, szülinap szinkronizáció OFF
Avanti Roma
-
BobChemistry
őstag
Azt hogy tudom kikapcsolni, hogy a közelgő FB események (szülinapok) ne jelenjenek meg a kezdőképernyőn, bekapcsolt képernyőzár esetén? Marha idegesítő, hogy ott van, hogy holnap (40 perc múlva) ennek és ennek lesz a szülinapja...
A kontaktos problémát a törlés megoldotta, és a Nokiáról lementett vcardokat bluetooth-on sikerült átmásolni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4806 üzenetére
Ne töröld szerintem, mert lehet hogy visszaszinkronizálja a törlést! Várj ezzel míg valaki mond valami hozzáértőbbet.
-
Kingfisher79
tag
Na, elkezdtem ismerkedni a Z10 -zel. Sim kártya nélkül
.424-es verziót dobta fel, frissítettem. Pár kérdésem lenne:- akksi %-os kijelzését hogyan tudom beállítani?
- beállítottam a porsche órát, nagyon állat, de ha jól láttam arany színben is lehet. Ilyet hogyan tudnék csiholni?
- van playbookom is, az is brit eredetû, de csak egy átalakítóm van. Jól gondolom, h jó a playbook töltõ a Z10 -hez is?Egyébként nagyon tetszik a rendszer, jó felépítésû, ezért csodálkozom azokon, akik azt mondják, h bonyolult és logikátlan. Nagyon jó, h nem kell ki-be lépkedni, át lehet "csúszni" bárhova
Elõre is köszönöm az éjszakai baglyok segítségét
The RIMpire fights back!
-
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4803 üzenetére
Melyik OS? Mert a 10.1 nekem is ezt csinálta, inkább töröltem a fb fiókot.
-
BobChemistry
őstag
Nah, Facebookról mindenkit bemásolt a kontaktokba...lehet szemezgetni :-(
-
savliget
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy egyértelmű a kérdésem, de ha veszek egy Z10-t a Telekomnál, és az esetleg független, akkor, ha berakom a vodás sim-et, akkor vodás firmware-t fog kerseni frissítéskor? Olvastam, hogy a T esetén még nem találja meg magától a legújabb szoftvert, és úgy kell felpakolni. Tudja valaki, hogy a Vodfone esetében is kell trükközni a felpakolással?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest