- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz icezozo #31746 üzenetére
Hát ha csak hitvitát lehet folytatni a témával kapcsolatban, akkor ne is.
Részemről nem lenne akadálya vita nélkül megbeszélni ezeket.
Eddig legalábbis nem volt vita.Én mindenesetre, bármi máshoz hasonlóan a BB-t, mint platform kezelem, és ebből a szemszögből is nézem a dolgokat.
Elfogadom, hogy valami meg nem, de azért nem kéne mindjárt hittant írni belőle
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
sz.balazs.95
veterán
-
pranksta
tag
válasz icezozo #31319 üzenetére
na, ha ez azt jelenti, hogy mától nem fogok naponta értesítést kapni a szoftverfrissítésről, akkor boldog leszek
@K e n y a: a Facebook alkalmazással az a probléma, hogy nem lehet úgy beállítani, hogy csak az üzenetekről jöjjön értesítés. vagy mindenről jön, vagy semmiről.
[ Szerkesztve ]
dubito ergo sum
-
tresh
veterán
válasz icezozo #30560 üzenetére
Akkor az enyem hibas erezhetoen jobban banik az akkuval pedig most nyustolom mi merre hogy can az uj rendszerbe. Nekem sokkal jobban bejon mint az elod. Az ikonok kulonosen tetszenek. Jah es az enyem nem laggol semmi baja nincs sokkal gyorsabb a rendszer bongeto is faja lett. Alakul ez az os nagyon jo iranyba
-
steyer9094
tag
válasz icezozo #29901 üzenetére
Nagyon irigy vagyok,bezzeg a kútviz tulajok várhatnak februárig
Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
Coc@s
őstag
válasz icezozo #29561 üzenetére
Nekem is van 100-1 es Z10-em.
Nekem annyira jött elő, hogy 5-10% körül kikapcsolt.
Egy idő után kicseréltettem. Ez is hasonló. DE.
10.3.1-el van annyira jó az üzemidő, hogy tökmindegy hány %-ot mutat a kijelzés, bőven végigbírja a napot.
Innentől meg nem érdekel, hogy 5-10 % -ot írna, amikor kikapcsol!18 éve itt
-
nagyúr
válasz icezozo #28998 üzenetére
Q10-en sajnos matrica van.... Már a spanyolok is írtak róla, nem tetszett.
Nekünk sem tetszik.Ennél nagyobb baj a matrica hegyek a csoportban. Most elképzelem, hogy egy vállalati belső csoportnál repkednek csókok, seggrázó vörös kandúrok, meg Ace Ventura és Miki egér, körömlakkozó Dr.Szöszi.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Kodaka
csendes tag
válasz icezozo #28815 üzenetére
"Középkeretet kijelzővel" az akkumulátor fedlapja és az azalatt lévő műanyag borítás sértetlen.
Coc@s
Első kérdésre a válasz. Mert még nem találtam
Másodikra meg. Két telefonom volt. Egy Z10-es és egy sima 5-ös iPhone. De most én kérdenék vissza. Honnan jöttél rá, hogy a képek iPhone-nal készültek? -
Coc@s
őstag
válasz icezozo #28789 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de az órával kapcsolatban úgy vagyok (a magam vén 52 éves fejével), hogy az már aztán tényleg legyen egy hagyományos kivitel. Szívem szerint egy nagyon jó minőségű mechanikus automata órát vennék, de annyi pénzem nincs arra, így megelégszem egy quartz szerkezettel, de az is analóg kijelzésű (igaz, solar-os).
Mondjuk sportolóknak, futóknak, .... megértem, ha valamilyen célhardvert viselnek, de egyébként...
De valószínűleg nem is az én generációmat akarnak ezzel megkopasztani.18 éve itt
-
MODERÁTOR
válasz icezozo #28570 üzenetére
De miért?
Ha monopol helyzetben lenne az OTP nekünk kis embereknek az jobb lenne?
Nem lenne választási lehetőség.
icezozo 28570:azért az sem lenne jó, mert akkor ez a mobiltárca alkalmazást is okafogyottá válna, többek között.
(és használtam a szerkeszt s gombot )
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
válasz icezozo #28452 üzenetére
nem bonyolult, már nem egyet csináltam már hiba nélkül max úgy vághatja tönkre valaki a telót ha a microusb csatin a 4-5 helyett az 1-2 zárja rövidre mert akkor az usb adatvonal megkapja vissza az 5V-ot
USB aljzat MicroUSB dugó
1 --------------------- 1 +5V
2 --------------------- 2 D-
3 --------------------- 3 D+
4 --------------------- 4 Sense
. . . . . . . . . . .I_ 5 GND[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz icezozo #28324 üzenetére
Köszi, de már húzom közben.
(Azért volt érdekes, mert mikor utoljára szétnéztem, még nem láttam sehol, a wipe meg - amit a kolléga írt - ugye ismert volt. )
Ezek (is) "alap linkek" nálam. (Mármint a CB fórumok BB10-e, pl.)
Meg a BBM csatornád. Bár arra is csak napi 1-2-szer nézek rá.No, mehet a levél a kollégáimnak egy újabb aktíváló kódért esdekelve!
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz icezozo #28231 üzenetére
Nem semmi gyűjtemény!
Jövő héten (ha minden igaz) kapok kölcsön benju kollégától egy régebbi (billenzyűs) BB-t.
Soha nem használtam még olyat, a régi OS-eket nem ismerem, kíváncsi vagyok rájuk.
Aztán ki tudja... Lehet, hogy az újabbaktól visszafelé én is gyűjtögetésbe kezdek,,,?18 éve itt
-
-
DJosef
őstag
válasz icezozo #26627 üzenetére
Tudom, hogy ne erne meg, de nagyon szep egy telefon.
Masodiknak szo nelkul megvennem.
Kozben eszembe jutott, hogy amig fogdostam a Bold-ot, volt ott egy....hat, hogy is mondjam.... nevezzuk szigoruan csak tancoslanynak
Egy iphone 6-ot hozott, hogy toroljenek le neki mindent rola.
A bal also resze a kijelzonek mar repedt volt, es panaszkodott is, hogy nem nagyon birja a strapat a telo
Egy Q10 az ami meg tetszik, csak az megint rafizetos tortenet.
Forget about it
-
consono
nagyúr
válasz icezozo #26408 üzenetére
Wow! Erre látod álmomban sem gondoltam... Nézegetem azt a telefont már egy ideje (mióta kijött), sokat dobna a rendszeren egy natív BBM kliens.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz icezozo #26222 üzenetére
Köszi, akkor így lesz! Ez elvileg Telenortól lett beszerezve.
slashing: az eddigi hivatalosakkal is produkálta sajnos, többekközt ezért próbáltam ki ezt.
Amúgy nagyon kis genya ez a ketyere, ha a vállammal szorítom a fülemhez a telefont, mert épp nincs szabad kezem, akkor eldobja a hálózatot, marha zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest