- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciógombban gondolkodhat az Oppo is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronocs
tag
válasz
gabor72 #3196 üzenetére
Mobilnet az van, viszont azon szerintem nem tud vagy akar frissítést keresni. A wifi hálózathoz pedig ugyan kapcsolódik, de nincs internet azon keresztül.
Update: A jelszó módosításával, és az IPv6 engedélyezésével sem megy. Egy időre kifogytam az ötletekből, lemegyek egy sörért vagy kettőért.
Aut inveniam viam aut faciam.
-
warchef
tag
válasz
gabor72 #3198 üzenetére
Ráadásul kb 2 napig folyamatosan wifiről ment. 1767-es leakről a link ajánlotta fel, hogy van frissítés, azonban azzal nem ment, folyton megszakadt a telepítés. Újratöltéskor már a 1791-et ajánlotta fel, úgy felment.
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
gabor72
aktív tag
válasz
gabor72 #3192 üzenetére
Nekem eleve a 1791-es leak volt fent, de feljött az üzenet hogy frissítés érkezett.
Letöltött 6 megát, feltette de a verziószám nyilván nem változott.
Gondolom ebben a csomagban volt valami ami kikapcsolta az ipv6-ot.De most így rendben vagyok, már kibírom a Q10 váltásig
-
aronocs
tag
válasz
gabor72 #3184 üzenetére
Ha tudom, hogy így járok, én is kibírtam volna mobilnettel, viszont most nincs használható telóm, aminek nem örülök
Próbálkozok még, akksi ki-be, újraindít, ilyesmi. Az előbb kérte a kulcsot a wifi hálózathoz, de amint elkezdtem beírni, továbblépett és csatlakozott, gondolom a mentett adatokkal. Most megváltoztatom a wifi jelszót, aztán újrázok.
-
s3nsitivity
addikt
Hmm, nekem is tovább ugrott és még a wifi is működik.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
warchef
tag
válasz
s3nsitivity #3185 üzenetére
Nekem valahogyan mégis sikerült, szoftverfrissítés keresése után valahogy átlendült, de a link szerint még be kell fejeznem a beállításokat. De a wifi még mindig nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
aronocs
tag
Z10 STL-100-2 készüléken hivatalos 10.2 telepítése után nincs WiFi-m, illetve csatlakozik a hálózathoz, de internet már nincs.
icezozo javalsatára volt egy wipe, de az első induláskor, amikor frissítéseket keres, nem tud csatlakozni nethez, így ezen a ponton megakad a boot. Első induláskor már előttem volt a fullos rendszer, de a Link-kel nem tudtam csatlakozni, hogy visszarakjam a mentést; arra hivatkozott, hogy nem fejeződött be a telepítés.
Itt tartok, most leszedtem egy Sacit, amivel viszont nem tudok csatlakozni a készülékhez.
Tud valaki segíteni?
-
warchef
tag
Létezik olyan, hogy elromlik a wifi? Z10 1-es modellem van, telenoros. Ma reggel, gyári 10.2-őn látta a wifit, de értesítésekkel bombázott, hogy tud csatlakozni a routerhez, de internetkapcsolat nincs. Na faxa, gondoltam csinálok egy gyári resetet (mivel egy i9000-sel működött a wifi), a biztonsági mentést nem engedte. Mindegy, a fontos cuccokat lementettem, és megcsináltam a resetet. Na, jött a következő lépés, nyelv beállítása, csatlakozás a hálózathoz, ekkor is látta a routert, csak éppen internet nem volt. Sebaj, akkor megoldom másképpen, továbblépek, erre mobilnettel próbál keresni frissítéseket.
Öt percig pörög a kör, erre kiírja, hogy nincs kapcsolat... Kezdtem belelendülni, linkkel megpróbáltam a szoftver újratöltést, ott meg nem talált frissítést. Kezdett viszketni a tenyerem, hát megvakartam és felraktam a .2.0.1767-es leaket. Ott is ugyanez a helyzet.
A biztonság kedvéért elővettem a régebbi wifis routeremet, avval is kipróbáltam, avval is ugyanezt produkálja a kis drágám. Ja és mobilinternetemből legalább 500 megabájt van még, wifi kapcsolat nélkül is végigfutattam már a kezdeti beállításokat. Ezt a beállításokat nem lehet átugrani, hogy legalább a telefonrész mukodjon?
Telenorék nem tudnak mobilinternetleállásról. Mit lehet tenni?[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #3180 üzenetére
Na jó, ezt megcsináltam. Következő bajom.
A kezdő beállítások az istenért nem akar túllépni a Szoftverfrissítés menüponton..Ötlet?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Az normális, hogy Sacival felraktam az OS-t újraindult, bebootolt de nem érzékelte az érintést ezért aksi ki be reboot és megállt a boot 100%-on?
-
sasa134
addikt
válasz
lezerpiramis #3177 üzenetére
Vagy nyergelj át Z30-ra (bár tény, az jóval költségesebb megoldás
)
Avanti Roma
-
lezerpiramis
őstag
No, szerintem a mikulastol egy tartalekakksit kerek majd...
-
Galahed
senior tag
válasz
Polarstar #3174 üzenetére
Dolgoztam olyan helyen külföldön, ahol fontos kérdések dőltek el. (NATO)
Oda a tanácskozásra telefont nem lehet bevinni, le kellett adni (el kellett zárni).Ez a lehallgatási mizéria egy nagy humbug, telefonon sohasem beszélnek meg fontos kérdéseket sehol a világon.
Az persze, hogy az emberi gyengeségre alapoznak és valaki hátha elszólja magát... valakinél lehet megéri a fáradtságot. De a komoly döntéshozók ezzel tisztában vannak és igyekeznek betartani a szabályokat.
Az egyedüli telefon amit engednek, hogy az ember bevigye a munkahelyére (nem a megbeszélésekre, oda azt sem engedik) a Nokia egyik alaptípusa (Nem, véletlenül sem a Blackberry......)
- amelyben nincs kamera,
- internet.
- nincs hangfelvételi lehetőség stb.Azt is csak bevizsgálás, felmatricázás, és regisztrálás után.
-
válasz
csacsi67 #3165 üzenetére
Különösen tetszett a "Mondjon le - aztán majd nem hallgatgatják" poszt.
Woland nem osztogatja itt a papírját, h a Blackberryket így meg úgy hallgatják le?
A hanghívást le lehet hallgatni - a központon keresztül. Itthon is ez megy. Pl.
Az adatot sok esetben nehezen, de ahhoz, h valakit lehallgasson a nagy tesó - nem ép Kovács Aranka bártáncosnőnek kell lennie. Kivéve, ha nem ép a nemzetközi maffiavezér barátosnője... /A vezír nem hiszem h vele intéztetné az ügyeit.../Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Kurti81
csendes tag
Már legalább keresi frissítést...
-
sasa134
addikt
válasz
lezerpiramis #3166 üzenetére
egyelőre nem mérvado,varom, hogy alakul, kb szombaton lesz érdemes figyelni
Avanti Roma
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
l.sebestyen #3167 üzenetére
Ja és Z10 Stl 100-2
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
lezerpiramis #3166 üzenetére
Nekem előtte is a hétköznap 1nap volt, hétvégén 2nap, most is ez van. Este olyan 30-40% ék szokott lenni, de hétvégén vasárnap estére szombat reggeltől, meg van vagy 40%
-
lezerpiramis
őstag
Egyelőre ugyanolyan az akksi, mint a 10.1.0.4181-nél
Kilövöm a fiókok közül a LinkedIn-t + leszedem a CB10-et, mert ezek nem sokkal a 10.1.0.4181-es frissítés előtt kerültek fel. Meglássuk.
Másoknak hogy muzsikál az új OS az üzemidőt tekintve? Elsősorban a Z10 lenne érdekes.
-
csacsi67
addikt
Ennyit a BB-röl aki szidja.
[link] Nem véletlenül használ az Izraeli Mossad is BB-t.
[ Szerkesztve ]
-
kicsipii87
csendes tag
köszi a válaszokat
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
kicsipii87 #3158 üzenetére
2g elég, ha küldesz képet akkor az is megy csak jóval lassabb de beszélgetéshez elég
-
válasz
kicsipii87 #3158 üzenetére
Sziuntúgy! BBM-hez si-mán jó a EDGE! Királyságos!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
-
kicsipii87
csendes tag
meg tudná nézni valaki, hogy 2g vagy 3g kell a BBMhez?
-
Mészike
aktív tag
Most már elindult 2 óra után a telefon, viszont a biztonsági mentést nem tudom visszatölteni. Azt írja, hogy nem kompatibilis a mentés...
10.2 volt eddig is, csak leaked. -
eventus
veterán
Nekem 1791 volt és mégis jelzett
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Mészike
aktív tag
Megvolt az aksi ki/be. Most újra 100% a betöltésnél, és ennyi.
-
-
Backrau
aktív tag
Se értesítés, se semmi, egyszerűen nem talál frissítést, amit leírtatok mindent kipróbáltam, de semmi. Jelenleg 10.2.0.149 van fent. Valami ötlet? Exe-és verzió nincs?
-
eventus
veterán
válasz
lezerpiramis #3147 üzenetére
Az is szükséges néha, memkari kipucolása is. Utóbbi androidon nagyon szükségszerű
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lezerpiramis
őstag
Most nyomok egy wipe-ot, aztán reload OS, és nem fogok visszatölteni semmit, hanem "felépítem" a telefont ismét. Meglássuk...
-
Mészike
aktív tag
Sziasztok!
Inkább ide kellett volna:
Lement a frissítés Sachup-al. Újraindult a telefon, 100%-nál jár, de ez már vagy fél órája így van.
Hagyjam, vagy aksi ki/be? -
Gyurvagyi
tag
válasz
lezerpiramis #3135 üzenetére
lezerpiramis: Megkérdezhetem, hogy az említett fiókok milyen fiókok?
Már úgy értem, hogy Gmail, yahoo stb.. és milyen protokolon IMAP Exchange Pop?
Köszi.Ja egyébként nekem T-n nem akar jönni. Pedig nyomkodom bőszen...
[ Szerkesztve ]
Challenge accepted!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
sasa134 #3134 üzenetére
Nalam merult vagy 30%-ot... Mondjuk most ket lenyegtelen fiokot atallitottam ugy, hogy naponta csak egyszer nezze meg a maileket, emellett egy fiok push-sal meg max.) eleg sok maillel (ceges), egy pedig 15 percenkent (napi 4-5 mail max.), valamint LinkedIn es FB. Ja, a GTalk meg lelove, mert a ket allando beszelgetopartnert atcsabitottam BBM-re
-
sasa134
addikt
válasz
lezerpiramis #3131 üzenetére
Nekem jobban merül, éjszaka, kb minden off, csak GSM on,aztan 7%-ot esett. be fog ez állni reményeim szerint
Avanti Roma
-
l.sebestyen
senior tag
Z 10 en van olyan beállítás, amiben lehet paraméterezni a bejövő hívásokat? Csak olyat találtam, hogy az összes bejövőt letiltja, vagy van erre valami program?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
lezerpiramis #3131 üzenetére
az elején sokkal jobban fog merülni, van a beállításokban alkalmazás figyelő, ott látni mi zabálja az akkut, de kb 1-1,5 nap mire minden beáll, névjegyzék, mailok, stb.
-
etsmark
tag
Nekem is megjött ! ! ! z10, tmobile... végre...
-
sasa134
addikt
válasz
lezerpiramis #3122 üzenetére
Na most indult újra a telom. Adj neki pár napot, az elején tuti jobban fog merülni. aztán meglátjuk
Avanti Roma
-
Coc@s
őstag
No, nekem ma reggelre is 98%-os töltöttségem volt az új szoftverrel.
18 éve itt
-
Mik vannak!!!! A T is lépet felfelé!!!
-
lezerpiramis
őstag
Na, nekem most indul újra a telefon, fullra fel van töltve, meglátjuk, mit produkál az akksi. Ha ugyanaz a nyomiság marad, akkor nyomok egy wipe-ot és/vagy OS reload-ot, jobb ötletem nincs
-
pamacs
csendes tag
jeee, T-s Z10 megjött
(hivatalos 10.1 volt rajta)
aranyos ez az "újonc" tagság így 5 éves reg után. ... oké, lassan 7 :) vagymár 8 :) és 11 :) 13. 18. 20 év
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
lezerpiramis #3119 üzenetére
Valószínű nekem azért nem jön, meg nem is fog, mert én múlt héten feltettem a 10.2.0.415-öt, és lehet a 424 ennek a megfelelője, bár nem értem elvileg ha a számot nézem ennek újjabbnak kell lennie.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
l.sebestyen #3116 üzenetére
10.1.0.4181
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
lezerpiramis #3102 üzenetére
Melyik OS volt fent a frissítés előtt? 10.1, vagy10.2? Nekem is stl100-2 van független.
-
bence1204
tag
Nekem simán jött a noti telefonon telenoroson 10.2.424.
[ Szerkesztve ]
z10 -> passport -> iP6s
-
sasa134
addikt
Telenor is kinyomta, most szólt a sogorpajtas
Avanti Roma
-
CB
senior tag
Annak is jelzett a telója hogy van frissítés, akinek leaked verzió van fenn?
Vagy leaked verziós telefon frissítése más módszerrel történik?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
readyz
tag
vodafone HU-nál valóban megjött, már frissül is az os...
Q5
Nem kellett erre sokat várni
[ Szerkesztve ]
-
A cég elméleti papírjai emelkedtek erre a hírre valamelyest?? Ha belegondolunk - a "krízis" úgy látszik meghozza a fejlődést.
Merem remélni, hogy a cég előre fog lépni. Kissé még bizonytalan az egész, de én bízom bennük.A Magyar Té szerintem nagy ívben le... a blekit.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurvagyi
tag
-
lezerpiramis
őstag
Az semmi! Nálam Voda HU-n jött most meg a 10.2.0.424 Z10-re (független, STL100-2, GSM boltból)
Link érdekes módon nem dobta fel...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest