Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
BobChemistry #11355 üzenetére
-
válasz
BobChemistry #11355 üzenetére
Mint nálam..... sok a kijelző lesés, olvasgatás... Z30 lesz ebből, meglátjátok!
-
Because
őstag
válasz
BobChemistry #9495 üzenetére
csak a 70k-t és a 240k-t vettem alapul, viszont mindenképpen plusszal zárna
azt írta, hogy nem lenne nagy eltérés a két darab között és gondoltam, hogy nem az a Z10 lenne 200k
-
BobChemistry
őstag
válasz
BobChemistry #9482 üzenetére
Na, újraraktam a leaked os-t de semmi változás. A BBM nem indul el, fél óráig megy körbe a kis karika, hogy bbm adatok helyreállítása. Utána meguntam. Vagy tovább kellene várni?
-
válasz
BobChemistry #9470 üzenetére
Innen szedted le a megfelelő OS-t gondolom.
-
válasz
BobChemistry #9459 üzenetére
Ott valami nem jól sikerült.
Nekem is ez az OS van fent és szépen teszi a dolgát.
Restart, akksi ki be, ha nem segít akkor szoft újrahúzni. -
totj80
tag
válasz
BobChemistry #7114 üzenetére
Akkor utána már semmi köze nem lesz a té-hez,köszi igy jo
Luser 2000: igen fekete,az nekem sokkall jobban tetszik
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #6790 üzenetére
Szerintem minden OS update javított eddig valamennyit. Én a 10.1 és 10.2.0 közt olyan nagy javulást azért nem érzek, de valamivel jobb. Többen írják, hogy a leak 10.2.1 is javulást hoz.
-
malor
aktív tag
válasz
BobChemistry #6781 üzenetére
Csak egy kérdés, hogy ez mivel tud többet vagy miért inkább a CM tok mint a BB gyári tokja?
-
Laurh
aktív tag
válasz
BobChemistry #6772 üzenetére
Nem tudom pontosan melyik típusra gondolsz, de itt néz szét:
[link] -
Laurh
aktív tag
válasz
BobChemistry #6683 üzenetére
Sajnos a probléma nem oldódott meg.
Z10 STL100-1 only -- ezt a verziót szedtem le.
-
rbalint88
addikt
válasz
BobChemistry #6603 üzenetére
havi 590 vagy 890Ft-ért megveheted a nyugalmat. 6000Ft az önrész a 890-es csomagnál, amiben már lopásbiztosítás is van, ami szerintem nem rossz ajánlat. azzal, hogy a készülék ára így leesett, lement a biztosítás is. ha pl leesik és betörik a kijelző, az nem lesz olcsó...
vételtől számítva asszem 30 napig lehet kötni, aztán bármikor le lehet mondani, ha úgy döntötök, hogy nem kell. nekem pozitív tapasztalatom van velük, kétszer vettük igénybe a szolgáltatást, egyszer -karácsonyi időszakban- 3 hét alatt kicserélték a telefont, mert volt még belőle, második alkalommal pedig közölték, hogy ugyanolyat nem tudnak adni, annak az értékéig válogathatunk, így lett htc rhyme-ból iphone 4... -
motoflug
őstag
válasz
BobChemistry #6282 üzenetére
Az nagyon gáz megoldás, ha bemegyünk egy T-be kihozatunk egy fehéret vásáslási szándékkal, és megnézzük, hogy független-e?
A feljebb linkelt Superphone gsm-nél az oldalon semmit nem találtam a garanciáról. Pedig valóban az tűnik a legolcsóbbnak a gsm üzleteket tekintve.
A prtnero kilőve: [link] -
motoflug
őstag
válasz
BobChemistry #6274 üzenetére
Okok, mindjárt rá is keresek. A partnerot szokták ajánlani,de valaki az egyik topikban linkelt egy csődeljárásról szóló irományt ellenük. Még annyi, hogy nálatok mindkettő független volt, ha jól értem?
A T nagyon jó lenne dominosan, csak akkor ezek szerint lehet, hogy nem mindegyik független. -
motoflug
őstag
válasz
BobChemistry #6271 üzenetére
Független a telekomnál? Akkor hogy-hogy nem mind az?
Gsm-ből mi ajánlott? -
válasz
BobChemistry #5784 üzenetére
Nincs! Lecsökkentik nagyjából 2G-re... Nem nagyon lehet észrevenni.. A lényeg az, hogy erről kapsz egy SMS-t is. Az biztosabb, is, mert a saját adat számlálódat a büdös életbe nem ismerik el hitelesnek.
Ellenben ha 3 hónapon át tartósan átléped a határt, akkor szerződés szerint lehet bünti! Tessék beleolvasni.
-
válasz
BobChemistry #5767 üzenetére
Szerintem az elsődleges a Wifi, mert az gyorsabb is lehet. Ha az nem megy, kicsit gondolkodik és kapcsolatot vált. A symbiannál ez volt. De ma én is átéltem, mert baszott a wifi menni, pár próbálkozás után ment a 3G.
Kiléptem, wifi profilt töröltem, és csináltam egy új kapcsolatot. Aztán már nem állt át a mobilrendszerre.
-
gabor72
aktív tag
válasz
BobChemistry #5730 üzenetére
Akkor az a BIS mégsem aktív.
-
gabor72
aktív tag
válasz
BobChemistry #5726 üzenetére
A kis Berry logó megvan a jobb felső sarokban?
-
válasz
BobChemistry #5722 üzenetére
A BBM -nek mint program nincs sok köze magához a BIS-hez. Ott valami progigond lehet. Indítsd újra, merjük remélni, hogy megjavul.
Protekt! A BlackBerry weboldaláról fogod elérni.
A gépben a helykeresést ehhez be kell kapcsolni. A BlackBerry szerveréről keresel magára a telefonra.
A mentést a te esetedben a Fire Chest fogja végezni titkosított módon Dropbox -ba.
A Fire Chest Backup az alkalmazás boltból vehető le ingyen. -
Laurh
aktív tag
válasz
BobChemistry #5722 üzenetére
Kapcsold ki és kapcsold be a telefont.
-
rbalint88
addikt
válasz
BobChemistry #5124 üzenetére
azt nem tudom, de mivel a legtöbben gond nélkül használják ezt a leaked verziót, szerintem nem nagy probléma, ha nem lehet visszalépni.
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #5121 üzenetére
Küldd majd át ami van. Sok cikk van már, meg írom a hiányzó részeket én is. Illetve lektorált anyagot szabad csak feltenni.
-
válasz
BobChemistry #5056 üzenetére
A tmobilnál a Protect csak a nagyobbik bis csomaggal van.
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #5058 üzenetére
dropbox (2gb) és box (10gb) is ingyenes, előre van telepítve a telódon, csak regisztràlni kell
Indítsd el és látod is... -
válasz
BobChemistry #5058 üzenetére
Yessssss!
Nagyon jól fog jönni!
-
eventus
veterán
válasz
BobChemistry #5056 üzenetére
DropBoxhoz nem kell.
-
válasz
BobChemistry #5041 üzenetére
Én is használom.
-
pippo76
tag
válasz
BobChemistry #5041 üzenetére
Én igen.
-
rbalint88
addikt
válasz
BobChemistry #5003 üzenetére
megérne 2ezret is akár, de ugyanazt tudja az 1k-2k kategória, 4-5ezret meg nem adok fóliáért, van készülékbiztosítás, 6ezer egy új kijelző így...
speedshopnál felrakják, igaz pénzért, viszont így a felelősség is az övék, ennek megfelelően profin is van felrakva. ha lett volna náluk raktáron, akkor már a telefonon figyelne, de ha már rendelni kell, akkor jó az is, ha nem kell elmenni és felrakom én.
amúgy vagy 4-5 helyen kérdeztem, ahol volt tok, ott fólia nem volt, a többi helyen se fólia, se tok.
amúgy akinek jó az, a mammut1-ben, t-pont melletti superphone-ban van flipes hátlap 3k-ért, gyári jellegű. -
jezusom
csendes tag
válasz
BobChemistry #4974 üzenetére
Nincs sehol feltüntetve a Telekom a dobozon.
A telefon is csak T-s kártyával kikapcsoláskor mutat egy T logót,
a többivel csak a gyárit. -
lezerpiramis
őstag
válasz
BobChemistry #4976 üzenetére
Brandelve van a telo akkor, csak epp nem fuggo, ennyi
-
Coc@s
őstag
válasz
BobChemistry #4976 üzenetére
Hát a logót biztos akkor is rávakarják, mint arculati elemet.
-
Coc@s
őstag
válasz
BobChemistry #4974 üzenetére
Az enyémen rajta van, mégsem SIMLOCK-os!
-
válasz
BobChemistry #4957 üzenetére
Hm van egy elméletem. Te az első frissítést sim kártya nélkül csináltad, ugye?
-
válasz
BobChemistry #4924 üzenetére
Az enyém szolgáltatói, erre a mostani se jött le magától.
-
-KP-
addikt
válasz
BobChemistry #4901 üzenetére
szerintem domino csomagra értette, nem rabláncra.
-
DJosef
őstag
válasz
BobChemistry #4901 üzenetére
Nem 69.990 dominoval?
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #4879 üzenetére
azért frissítsd a FB appot a BlackBerry World -ből ha nem a legfrissebb van fent de alapvetően meg kell várni míg beàll.
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #4873 üzenetére
az első 2-3 napban ne várj rendes FB működést. Indexel, szinkronizàl. Ez van. Majd jó lesz, türelem.
-
válasz
BobChemistry #4866 üzenetére
Az enyémre rá van írva a dobozra hogy Telekom plc, mégis úgy tűnik független.
-
icezozo
addikt
válasz
BobChemistry #4866 üzenetére
akkor független
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #4838 üzenetére
-
Coc@s
őstag
válasz
BobChemistry #4836 üzenetére
Én a mindennapokban még az anno iPhone-hoz rendelt, kb. 100 Forintos szifon fülest hordom magammal, azzal tökéletesen működik.
Aztán hogy kinek mennyire kényelmes, a fülén - is - múlik. -
válasz
BobChemistry #4824 üzenetére
Nem mintha bajom lenne vele
-
Crafter32
őstag
válasz
BobChemistry #4803 üzenetére
De azt betudod állítani, hogy a névjegyzékben lassad a Facebook -ot is vagy sem.
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #4808 üzenetére
Beállítások / Fiókok/ Facebook / Események, szülinap szinkronizáció OFF
-
válasz
BobChemistry #4806 üzenetére
Ne töröld szerintem, mert lehet hogy visszaszinkronizálja a törlést! Várj ezzel míg valaki mond valami hozzáértőbbet.
-
válasz
BobChemistry #4803 üzenetére
Melyik OS? Mert a 10.1 nekem is ezt csinálta, inkább töröltem a fb fiókot.
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #4789 üzenetére
Szokásos T-s probléma...Olvass picit vissza, Gomba írta hogy lehet Sachival feltenni 10.2-t.
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #4787 üzenetére
Ez konkrétan asszem az első.
Frissítsd! minimum 10.2-t neki!
-
Benji77
aktív tag
válasz
BobChemistry #4773 üzenetére
Én tokot a Gigateltől rendeltem.
-
rbalint88
addikt
válasz
BobChemistry #4773 üzenetére
speedshop, a noname 1000Ft-os is jó, 500-ért felrakják, szerintem megéri velük felrakatni, főleg, ha nincs rutinod. a gyári tok a berryboltból a legolcsóbb és ott van is készleten.
-
icezozo
addikt
válasz
BobChemistry #4770 üzenetére
gratula !
-
válasz
BobChemistry #4420 üzenetére
Örülök, hogy segítettem a döntésben.
Itt szerintem jó közösség kerülsz... Csatlakozz a Prohardver BBM közösséghez, vagy keress engem közvetlenül.
-
válasz
BobChemistry #4353 üzenetére
Szabin vagyok! Pattanj át hozzám!
Süti + kávé?
-
válasz
BobChemistry #3785 üzenetére
Szuperfonnál van rogyásig puha tok és kemény héj is. 1500-tól a csillagos égig. Ja, nem - az az ájfon érdeme!
Swarovsky-s tok 42ezerért?
-
sasa134
addikt
válasz
BobChemistry #3785 üzenetére
ragyàsig van az ebay jobbnál jobb, olcsó tokkal. persze ott a berry bolt, a CRackberry shopja, meg ezer más lehetőség a neten. Sztem azért fólia is ajánlott én tettem rá.
-
BrownB
tag
válasz
BobChemistry #3783 üzenetére
Töltő, adatkábel, headset.
-
válasz
BobChemistry #3758 üzenetére
Ép itt van egy mellettem...
Mellesleg nagyon nagyon veszélyes a Z10-es randi. Könnyen függőséget okozhat!
Párom az elején kishijján hozzámvágta a tévéesfotelt, hogy hazahoztam! Minek az neked, ha van egy Blackberry-d!!! Mondta.
Tegnap ellenben kerek-perec közölte, hogy Veszek egy Z10-est! És tegnap már fel is rakta a telefonját a netre.
Már van jelentkező is.És a nap híre: Tessék megkapaszkodni (-a röhögéstől úgy le fox esni a székről...) az Extrém digitalnál már csak 159ezer a Z10! Ezt most nem kommentálom.
-
Coc@s
őstag
válasz
A Pólus T-Pontban is találsz, ha esetleg arra jársz.
-
bence1204
tag
válasz
Budapest Allee Telekom üzletben van
-
icezozo
addikt
válasz
BobChemistry #3740 üzenetére
jó esetben 1 nap ! ( persze intenzív használat mellett )
-
válasz
BobChemistry #3730 üzenetére
Már hogy ne lenne érdemes!!! Még az OS7 is támogatott! Jött ahhoz is update nemrégiben. Illetve van újabb OS7es készülék is, új megoldással. /Droidnál egy max háromnegyed év... De nem 3év!/ Ha belegondolsz - ez a relativ kicsi cég nem engedheti meg magának a nagyokra jellemző "kiadás után leszarva" - Sony... Vagy a "kiadás előtt leszarva" - Nokia N9.. politikát.
A BB10 oprendszer úgy néz ki, hogy lassan kinővi a gyermek betegségeit és érettebb korba lép. Tartogatnak még a fejlesztők érdekes, izgalmas kis ötleteket.
A felhasználók elégedettlensége olyan szintű, hogy a Symianért petició indult nemrégen.
Ez a cég nem fogja ezt hagyni. Mint ahogy látható - egyben fent is fog maradni. -
kekkola
senior tag
válasz
BobChemistry #3687 üzenetére
Az SII már elavult, 4.1.2 a gyárilag elérhető legfrissebb android rá, ami nem a legfrissebb android. 1 hete 4.4 van. Nekem is volt SII-m, ICS-en (4.0) villám volt, JB-re frissítve lelassult. Hát igen, ez van. Mondjuk pont a samsungnak nem célja hogy neked évekig top készüléked maradjon, miközben évente 30-40 modellt dobnak piacra
-
eventus
veterán
válasz
BobChemistry #3702 üzenetére
Elég
-
válasz
BobChemistry #3697 üzenetére
Bbm van már androidra is meg iosra is. És nagyon jó.
-
eventus
veterán
válasz
BobChemistry #3697 üzenetére
Hát ezen tudunk segíteni, hogy legyen
De máshoz nem kell, elég a sima mobilnet. Ilyen esteben az APN-t átkell írni 'internet'-re, mert gyárilag 'blackberry.net'.
-
eventus
veterán
válasz
BobChemistry #3695 üzenetére
Ha T előfizető vagy, akkor kell a BIS a BBM miatt. De megéri, mert megleleő díjcsomag mellett 1000 forint kedvezményt kapsz az árából vagy a 690 forintos BIS ingyen van.
-
eventus
veterán
válasz
BobChemistry #3691 üzenetére
Helyes! Nem fogod megbánni
Es büszke lehetsz, hogy egyedi telefonod van, nem valami milliomodik android vagy nyuszifules iphone.
-
eventus
veterán
válasz
BobChemistry #3687 üzenetére
Feltudod tenni. LTE másban nem nyújt semmit, merül az akksi. Ez is csak marketing az LTE.
-
kekkola
senior tag
válasz
BobChemistry #3642 üzenetére
Azért a mai androidokat nem kell egy defy-hez hasonlítani... azóta eltelt 2 év, a google nem ült a babérjain
-
icezozo
addikt
válasz
BobChemistry #3642 üzenetére
kezedbe veszed és többet le nem teszed!
10.2 vel már hibamentes a készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest