- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
-
l.sebestyen
senior tag
olyankor mi van ha nem veszi be a feloldó kódom, amit a fejlesztő mód miatt adtam meg? Sachibarral csináltam a régi rom visszarakást
-
sasa134
addikt
válasz l.sebestyen #2497 üzenetére
nincs hivatalos dátum, csak talàlgatàsok. Őszről volt szó.
Avanti Roma
-
l.sebestyen
senior tag
elég hosszadalmas vissza varázsolni, a régi romot, tényleg érdemes mérlegelni, ha minden igaz október közepén kijön hivatalossan is a 10.2
-
sasa134
addikt
válasz l.sebestyen #2494 üzenetére
persze, nem is azért írom. de érdemes 1-2 napot várni egy leaked Os megjelenése után, elolvasni a crackberry tapasztalatokat és utána mérlegelni, h megeri-e feltenni.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
-
l.sebestyen
senior tag
rakom is vissza a régi szoftot, megint befagyot a HUB, attol félek holnap ezt eljátsza kétszer egy jobb pillanatomba, aztán megröptetem, inkább megelőzöm a bajt
-
sniper4573
tag
válasz l.sebestyen #2490 üzenetére
A beállításokban is ki lehet kapcsolni, de akkor az értesítéseknek nincs hangja.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz sniper4573 #2489 üzenetére
Ha az oldalsó hangerő gombon lehalkitod akkor nem kattog, legalábbis nekem, egy biztos szerintem még nem 100%os, előbb a Hub ot fogyasztottam meg, de olyan szinten hogy újra kellet indítani utoljára a Nokia e51 em csinált ilyet velem
-
sniper4573
tag
válasz l.sebestyen #2488 üzenetére
Nálam a Skype-nak semmi baja.
Engem inkább az zavar, hogy nem lehet kikapcsolni a billentyű hangot. -
l.sebestyen
senior tag
Az Endomondo, meg a Skype nekem elkezd tölteni aztán magától bezár.) : na mindegy ha csak ennyi a gond a 10.2 vel és a töltés problémám megoldodik akkor tudok ezzel együtt élni egy hónap aztán úgyis jön a hivatalos abban meg csak működik
-
Gomba
senior tag
válasz l.sebestyen #2486 üzenetére
Igen. Halleluja hogy már nem Adobe Air a settings hanem natív cascades lett
Ép hardverben ép szoftver
-
l.sebestyen
senior tag
Ami már most nagyon tetszik a 10.2 ben ha bent vagyok mondjuk a beállítás menü ben akkor az almenük böl egy jobbra pöccintèssel vissza rák a főmenűbe, nem kell a vissza gombot nyomni
-
l.sebestyen
senior tag
a 1521 végüt, remélem nem bánom meg,
-
l.sebestyen
senior tag
Na én se bírok tovább várni, most rakom a 10.2-öt,
-
eventus
veterán
válasz sniper4573 #2481 üzenetére
Na örülök
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sniper4573
tag
válasz eventus #2470 üzenetére
Köszi a segítséget!
Úgy sikerült megoldanom, hogy kerestem egy "állítólag" jól működő 10.2-t, ami telepíti magát és gondoltam utána megcsinálom a Te leírásod alapján. Éjfél körül lett fent a 10.2, és úgy döntöttem marad rajta. Ha gond lesz vele, akkor megy vissza a hivatalos -
sniper4573
tag
válasz l.sebestyen #2479 üzenetére
10.2-ben van. Elsődleges hangerő/Mindig állítsa be a médiatartalmak hangerejét: ki kapcsolni. Utána külön állítja a kettőt.
-
sniper4573
tag
válasz sniper4573 #2475 üzenetére
Akkor marad a holnap. Miért nem mentem inkább motorozni..
-
aktív tag
válasz sniper4573 #2469 üzenetére
Szia! Ugyanez volt nekem is a laptopon, de utána az asztali gépen próbálva simán ment minden. Próbáld meg egy másik gépen, hátha sikerül.
-
eventus
veterán
válasz sniper4573 #2471 üzenetére
És ha kiveszed?
-
eventus
veterán
válasz sniper4573 #2469 üzenetére
Blogomban van egy leírás a Sachup programhoz, az kell Neked
[link][ Szerkesztve ]
-
sniper4573
tag
valaki segíthetne, mert megpróbáltam újratölteni a szoftvert, de 53%-nál állandóan nethibára hivatkozva leáll. Mit tudok most kezdeni vele? Már elcsesztem az egész délutánom, de az éjszakát is rászánom, ha van bármilyen megoldás, ami nem a bblinken keresztül megy. T-mobilos stl-1 a készülék.
-
eventus
veterán
válasz sniper4573 #2464 üzenetére
Gond nélkül megy vissza 10.1 re
-
eventus
veterán
válasz sniper4573 #2462 üzenetére
Ez egy fejlesztői változat, nem napi használatra van. Így jártam két napja
-
nagyúr
válasz l.sebestyen #2459 üzenetére
Beállításokat megnézted?
Óra?[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
l.sebestyen
senior tag
BB10 hez nincs valami olyasmi program, mint ami az os7 en is volt, hogy ki, illetve bekapcsolás időzítő?
-
CB
senior tag
Létezik az, hogy a 10.2 alatt is egy hangerő szabályzóval lehet beállítani a csengőhang és az üzenetek hangerejét?
A hívásoknál hangos, az üzeneteknél halk.Vagy valamilyen beállítást nem vettem észre?
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
GGMPC
őstag
Én az Expansysnal netto aron vasarolok es 2. Napon a DHL leteszi az ajtom elé - szerintem ezt nem ubereli senki!?.
Amugy koszi a tanacsot - ranezek amazo(n)kra is, de a nemet amazon nem igazan szallit ide...
Ugyis karira lenne, addigra meg merseklodni fog az ara... Hope so!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
CB
senior tag
válasz icezozo #2445 üzenetére
icezozo:
Ma tudtam meg Bobi-tól, hogy tőled van a Z10.
Segített ma feltenni egy 10.2-es ROM-ot, és pár android alkalmazást. (Vagyis Ő csinálta meg a boltjában.)
Már egészen összehaverkodtam ezzel a telefonnal, habár nem is az enyém.
Még ma este beállítom a csengőhangokat, és minden kész, be van lakva a telefon.Erősen gondolkodom, hogy -ha nem is azonnal, mert egy havi fizuból kettő telefon nem megy- karácsonyra meglepem magam egy Z10, vagy egy Q10-zel.
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Koszonom az info-t es hasznald egeszseggel a Q10-t!
Asszonynak szeretnek, mert o inkabb az effele hagyomanyos hasznalathoz kozelallo feelinget szereti, de 9900-at mar nem szabad szerintem... Q5 meg nem premium anyaghasznalat...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Gomba
senior tag
Szerelem 3 hónapja Pedig nagyon gondolkoztam az elején, hogy meg fogom bánni (mármint az ára miatt), de nem, sőt.
Ami az igazán durva, hogy híreket olvasni, fórumozni, időjárást nézni 70-80%-ban inkább a telefont veszem elő otthon is (ha tényleg csak ezeket akarom), mint a laptopom. Pedig ugye nem valami nagy a kijelzője. Ami mondjuk azért megtévesztő kicsit, mert a 3,1"-hez képest viszonylag széles, ezért olvasni rajta nagyon jó. Ráadásul a képernyőjét én nagyon szeretem, mintha az "üvegen" olvasnál.
Nagyon minőségi anyagokból van összerakva, mindig örülök amikor a kezembe veszem. Ha van lehetőséged valahol megnyomogatni akkor tedd meg szerintem (mármint ha gondolkozol rajta).Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz KonzolKartel #2441 üzenetére
Nekem 10.1.0.4200-am van (ami már ugye hivatalosan is kint van). Leak-et nem raktam eddig - és egyelőre nem is tervezek, így passzolom sajnos.
ui: legalább neked van Waze vazze Nekem Q10-re nincs, pedig nagyon örülnék neki.Ép hardverben ép szoftver
-
őstag
Én most 1521-et használom, de állandó gondjaim vannak a GPS-el. Van 3G, erre a google maps azt írja, hogy nincs elérhető internet kapcsolat...Ugyan ezt írja a Waze is, miközben van hálózat...Igazán remek.
Ez előtt 1047-et használtam elég sokáig. Az párszor kikapcsolt csak úgy magától, és észre se lehetett venni, hogy ki van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
hsrasus
aktív tag
válasz lezerpiramis #2439 üzenetére
- de Balckberry PIN akkor vagy pontosan milyen PIN? GSM boltos, angliai töltőfejes.
- akkor ha jól értelmezem számomra teljesen hasztalan a BBM? (nem ismerek senkit, akinek blackberryje lenne, távoli ismerőst sem) van valami csoport is benne az mire való? -
lezerpiramis
őstag
válasz hsrasus #2438 üzenetére
-A PIN valóban a PIN üzenetek küldésére/fogadására alkalmas. Ez azért jó, mert adathálózaton megy - igaz, csak BB-k között. Ha fura nyelven kaptál egy üzenetet, akkor gyanús, hogy valahová ki lett adva ez a PIN. Honnan van a telefon?
-A BBM egyelőre csak BB-k között működik, de nemsokára érkezik androidos és iOS-es változat is, így minden bizonnyal többen fogják használni. BB-k között még sok dologra jó: ha 10-es BB-d van, akkor videohívás során meg tudod osztani a képernyődet pl., lehet fájlokat küldeni (ellentétben a Google Talkkal) stb. -
hsrasus
aktív tag
sziasztok!
volna pár kérésem, ami lehet elég ostobának tűnik, de az itt összegyűlt szakértelem minden bizonnyal a segítségemre lehet.
először is kezdeném a számomra eddigi legfurcsábbal:
- ugye a HUB-ban van egy olyan fiók, hogy PIN, amit bevallom őszintén nem tudom mire való, mert egyáltalán nem értem. (pontosabban azt hiszem kezdem kapirzsgálni, eddig viszont tényleg semmi értelmét nem láttam, hisz miért is küldene a SIM kártyám a PIN kódommal kapcsolatos üzeneteket ugye..) szóval ma reggel szerepelt ott egy üzenet, amit őszinte kíváncsisággal nyitottam meg: azt gyanítom Indonéz nyelven lehet, legalábbis az Indonézia szó többszöri felfedéze után erre gyanakszom. Ti is kaptatok ilyet? Mi ez? Miért kaptam?
- a másik nagy kérdés számomra a BBM. Bevallom nem igazán értem még mi is ez és hogyan is tudnám hatékonyan használni. tudom Istenkáromlásnak tűnhet az előző mondatom, kérlek ezért úgy álljatok hozzám mintha egy 4 évesnek kéne elmagyarázni, aki eddig apa ericsson 320-asával játszhatott csak. Eddigi értelmezésemben ez egy Skype szerű dolog, de csak blackberryre. a problémám az, hogy a szűk baráti és családi körömben, akik kb. 20 fő 8 hagyományos mobil van, 7 windowsos, 4 andorodios és 1 Iphone. legtöbbet a windowsos és a hagyományos telefonosokkal beszélek. (üzenetre ott a gtalk) olvastam, h majd jön ki androidra és iphonra is, de csak az üzenetküldő része (amivel sokkal beljebb ugyan nem leszek), a kérdés leginkább az lenne, hogy jó-e ez a dolog valami másra is és ha igen akkor mire és hogyan használható?elnézést a kérdésért és előre is köszönöm a választ!
-
warchef
tag
CB-nek
Próbáld meg ezt, nekem is stl100-1-em van, ezzel használom amióta megjelent, semmi gond nincsen vele. Akkuidő is javult a 10.1.0.4181-hez képest, gyorsabb, stabilabb. (Az .4181-es néha újraindult magától.)
De visszább olvasva látom, hogy Te is ezt ajánlottad
[ Szerkesztve ]
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
l.sebestyen
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Galahed #2427 üzenetére
Köszi a megerősítést.
Most tulajdonképpen ott tartok, hogy két helyről kaptam ROM-ot, így mindkettőt letöltöttem.
Íme:
Autoload-DevAlphaC-10.2.0.1445
Z10STL 100-2.3.4-10.2.0.1443Valaki felismeri őket?
A kérdés az, hogy a kettő közül melyiket érdemesebb feltenni a hivatalosan érkező ROM frissítésig.
Ha ezt felteszem, nem kívánnék megint "romolni", mert az asszony kivág a Z10-zel együtt. Ugyanis azt mondtam mikor megvettük, hogy ezzel aztán nem kell estéről-estére mókolni a számítógép előtt, mint az androiddal.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
-igu-
addikt
válasz eventus #2424 üzenetére
Sajat hangszoroval erosen jobb az atlagnal, fulessel nem nagyon hasznaltam eddig. Azt azert hozzateszem, hogy hangero!=hangminoseg. Ettol fuggetlenul halkan nem erdemes zenet hallgatni.
Kozben eszembe jutott, hogy amikor fulest dugtam ra, megjelent a boost meg a figyelmeztetes. Igaz, az en PlayBook-om az USA-bol szarmazik.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
GGMPC
őstag
válasz eventus #2424 üzenetére
Fulessel... Sajat hangszoroval nem hallgatok semmit ...
Amugy igen - ez az EU hangerokorlat az oka...
Van egy japan 500 dollaros MP3 lejatszom es 30-as hangskalan mar 15-nel alazza az europai felhozatalt!
BB lefrissitve a legujabb szoftverre es igazabol napjainkban megjelent zenek nem szolnak rosszul, de pl. egy Yello mar nem ut akkorat, mint kene.
Szoval ha privibe (mert nem szeretnem osszehanyni a Z10 topikot) - leirnad, hogy beuzemelve, hogyan lehet meg ebbol USA regio vagy esetleg egy eq-s zenelejatszot tudnal ajanlani, azt megkoszonnem!?.
Tenkjuszo!
-
GGMPC
őstag
Beuzemeltem a PlayBookot es nagyon tetszetos, de nekem ez iszonyat halk (zenehallgatas)
Nem lehet feljebb loni a hangerejet?
Nagy boldogsag lenne ha igen, mert konkretan az iPad mini-m, a Motorola Droidom es az iPhone is iszonyat eroteljesen es jol szol... Ez azokhoz kepest verszegeny!
Remelem van ra megfejtes...
-
CB
senior tag
Köszi a linket, már le is töltöttem.
Nem kell attól félnem, hogy elfelejt magyarul, ugye?
-
petyavr6
csendes tag
válasz lezerpiramis #2420 üzenetére
megpróbálom hátha megoldódik a probléma,már rajta is vagyok a dolgon!
-
petyavr6
csendes tag
válasz icezozo #2343 üzenetére
üdv! újra itt vagyok a mobilnet problémával,megnéztem az APN-t át is írtam és működött is addig amig ki nem kapcsoltam az adatszolgáltatást,azóta csak akkor működik ha kikapcsolom a telefont akkor is csak az első adatszolgáltatás kikapcsolásáig,próbáljak frissíteni mondjuk 4181-re? ezen kívül semmi probléma kb 24 órát kibír egy töltéssel és viszonylag sok használattal,nagyon kellemesen csalódtam droid után.
-
der medve
csendes tag
Csodálatos telefon, csak nekem még drága :-(
A medve.. az durva!
-
CB
senior tag
Feltennék a telefonra egy 10.2-es Rom-ot
Jelenleg 10.1.0.273-van telepítveBelinkelné nekem valaki, hogy honnét tudok letölteni egy olyan ROM-ot, amit bátran feltehetek?
Keresővel van fenn egy rakat, de hogy ezek közül melyiket merjem feltenni....
Köszi.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
eventus
veterán
válasz l.sebestyen #2409 üzenetére
Tiomap melegszik is jobban? 45 nm
-
warchef
tag
válasz l.sebestyen #2409 üzenetére
[link]
régió forgalmazásban különbözik csak[ Szerkesztve ]
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
l.sebestyen
senior tag
STL 100-2, illetve STL 100-3 között mi a külömbség? Most van az apródon egy STL 100-3-as
-
icezozo
addikt
egy kis Z10 Klón [link]
http://qwankido.hu/
-
Gyurvagyi
tag
Sziasztok!
Használ valaki Z10-en GoogleApps-ot ActiveSync-el?
Ha nem akkor ki mit használ? (Gmail, Exchange, Fastmail, saját domain vagy nem?)Esetleg tudtok ajánlani valami mail hosting megoldást saját domainhez?
Levelezés kontakt és naptár szinkronizálásra lenne szükségem!Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Challenge accepted!
-
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #2399 üzenetére
Jó kérdés, de úgy működne csak szerintem, hogy a BB szerverekhez kapcsolódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest