- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
innen meg letöltheted
[link]http://qwankido.hu/
-
djnaar
csendes tag
Szerintetek ezt lehet telepíteni a bb 10.2-re?
https://play.google.com/store/apps/details?id=measureapp.measureapp&psid=3&rdid=measureapp.measureapp
-
gabor72
aktív tag
Állítólag megoldódott a wifi probléma de nálam továbbra sem jó.
Nálatok mi a helyzet? -
Coc@s
őstag
válasz icezozo #3285 üzenetére
Végignéztem.
Őszinte leszek, egy csomó dologról azt sem tudom, micsoda. :-)A T-s (1-es) verziónál működik az OTG?
Más:
Frissítés előtt a névjegyeim két részben voltak, a "magán"-ban, és a több a "munka" részben.
Én exe-s frissítést csináltam, előtte link-kel backup, majd a frissítés után visszaállítás.
No ez után nincsenek meg azok a névjegyeim, amik a "magán" részben voltak.
Van erre ötlete valakinek?
(Mind a mentés, mind a visszaállítás hiba nélkül lement.)18 éve itt
-
icezozo
addikt
-
Coc@s
őstag
Hát ettől a frissítéstől én nem vagyok elájulva.
Az akksim ugyanúgy össze-vissza töltődik, az üzemidő nem jobb, de legalább megy a wifi.18 éve itt
-
csacsi67
addikt
Nekem stl100-3 gyárival ezt rakta vel semmi gond vele. [link]
-
BrownB
tag
Nekem a 10.2-vel a legnagyobb problémám az üzemidő drasztikus romlása. Este leveszem a töltőről és alvómódba teszem, akkor reggel 60% körül mozog a töltöttsége. Eddig nem volt azzal gondom, hogy ne bírja ki estig, még egy "forgalmasabb" napon sem.
-
djnaar
csendes tag
De jó akinek megy...
10.2.0.1793
alatt megy a Facebook vagy csengőhangnak tudsz beállítani saját muzsikát?
-
djnaar
csendes tag
Ma még a Tmobil-nál nem lehetett frissíteni a 10.1.0.2014-ről sehova.
Találtam ezt az oldalt,na majd hátha frankó lesz...https://developer.blackberry.com/devzone/blackberry10devalpha/allautoloaders.html
Ez a 10.2 bármelyik berziója katasztrófa.
Butítotm vissza a 10.1-reSTL100-2
-
Backrau
aktív tag
T-mobil-ra még mindig nincs senkinek update?
-
gabor72
aktív tag
Azt is össze kéne szedni hogy kinek milyen telón volt problémája.
Nálam:
Z10, STL-2, 10.2, Vodafone, UPC, fix ip megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
l.sebestyen
senior tag
Jah, és a sachibar a Telenor nal meg mindig 10.1 et ad legujjabbnak
-
l.sebestyen
senior tag
Nálam a múlt héten kijött singapuri 10.2 van fent tökéletes, eddig zavart hogy nem kaptam semmi frissítést, ami magyar szolgáltató által hivatalos, de most hogy olvasom a wifi-cumit már örülök amilyen szerencsés vagyok ez nekem is előjött volna
-
aronocs
tag
Úgy néz ki, hogy amint időm engedi, visszaállok egy 10.2 előtti verzióra, mert így nem tudom használni a telefont.
Aut inveniam viam aut faciam.
-
csacsi67
addikt
Nekem most jött pár perce stl100-3-ra amin 10.2.0.424 van fent egy majd nem 7 megás frissités.
Nekem semmi wifi meg hálózati gondom nem volt.Ma is voltam fent több wifi hálón .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jön valami frissítés a BB10hez? Ez a Wifi nem igazán sikeres eddig.....
Mondjuk ez tök jó, mert mire meglesz a gépem, már minden flottul fog kavarni rajta.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
aronocs
tag
Vagy a router a szar, vagy nem tudom, de a static IP és társai játék ellenére nem tudok normális adatkapcsolatot létesíteni wifi-n keresztül, és ma már nem is szeretnék, mert felgyűlt az üres üveg, amit most megyek, és cserélek [/OFF
-
Kurti81
csendes tag
A Sachesi is csak 10.1.0 4181-et talál.Ez,hogy lehet?
-
icezozo
addikt
mi van itt pár órát kihagytam és kell egy óra a visszaolvasásához
http://qwankido.hu/
-
Gomba
senior tag
IPv6 és fix ip lőn wifi nálam is.
Ép hardverben ép szoftver
-
readyz
tag
válasz lezerpiramis #3232 üzenetére
Nekem sincsen semmi hiba a feltelepült 10.2-vel, sőt talán még pár óra pluszt vettem észre az akkuidőben...
-
lezerpiramis
őstag
válasz aronocs #3231 üzenetére
A wi-fi-s geb*sz nálam pl. egyáltalán nem jött elő, ellenben az üzemidő sajnos nem javult Bár az is igaz, hogy van egy napi minimum 50 levelet kezelő activesync account, négy IMAP account, FB, LinkedIn, Gtalk, BBM, szóval dolgozik a teló rendesen, de hát ez a dolga.)
A priority Hub és a toast notification viszont kifejezetten hasznos, emellett a Settings menü sem szüttyög már annyit, mint a korábbi OS-ekkel.
Összességében nálam okés a dolog.
-
aronocs
tag
válasz hsrasus #3230 üzenetére
Közben sikerült átlibbenni a kezdeti frissítés lépésen és most elvileg van egy használható telefonom.
Jelenlegi verzió: 10.2.0.1767
Wifi most IPv6-tal és fix IP-vel megy, tehát World is.
Elkezdem visszarakni a fiókjaimat.
Kérdésedre válaszolva, nekem a 10.2 addig, amíg észre nem vettem, hogy nincs wifi, kifejezetten tetszett, mert bár megvoltak azok az apró, bosszantó dolgok, amiket te is írtál, a rendszer szubjektív sokkal gyorsabb lett.
-
hsrasus
aktív tag
Ami azt illeti kicsit berágtam.
szóval mikor megvettem a Z10-emet (STL-2) függetlenül, még egy "ősrégi" 10.0 volt rajta.
Vodás vagyok és ami azt illeti nem kapkodták el a frissítés kiadását, viszont pár hónap után mikor kijött és feltettem az MR-t nagyon meg voltam elégedve a készülékkel.
erre feltettem tegnap/tegnapelőtt a 10.2-őt és azt érzem, h egy rakás sz@r, már elnézést.
UPC netem van és a wifi dolog nekem is előjött (én indítottam útjára az IPv6 tippet ) és nem is ez az ami igazán bőszít. (amúgy én ha hazajövök kikapcsolom a mobilnetet és akkor megy fainul a wifi)
lett 4 "szép", új ikonom:MY EE: data monitor, ami tökre hiányzik amúgy is a BB10-ről, de ez csak UK-ba jó, itthon nem jó semmire
Evernote: nem tudom mi ez, egyenlőre nem is érdekel
Nawigacja Orange: Valami lengyel app, gondolom valami navigáció, de Orange???
BB Hub: ikon a Hubra (vagy abrak a dabra)még ez se nagyon gáz, mert fogom és egyszerűen törlöm őket.
viszont, ami nagyon zavar, h az összes értesítési beállításomat elfelejtette,
megváltoztak a hangok (értem ez alatt, hogy ugyanaz a neve mint korábban, de máshogy szól)
állandóan kiírja a saját számom hívásnál (minek?)
sokkal lassabb lett a böngésző (ez idegesít a legjobban),
a BBM darabos kínlódva tölt be mindent
a feloldás nem mindig működik (plusz a ki-bekapcsoló gomb megnyomására nem mindig kezd el világítani)
egy csomó kontaktnak valamiért bekerült még1x a száma, de nem az összesnek.szóval nekem egyáltalán nem gyerebe ez az új frissítés, ugyanis a fent felsorolt problémák összességéhez csak 2 elhanyagolható előny lett:
több ébresztési időpont
zárolt képernyőnél ha világít rá lehet bökni az értesítésre, amolyan gyorsnézetként (jópofa, de semmi extra, mert ha zárolt a képernyő egyszerűbb eleve feloldani, mint a tetején a gombot nyomogatni)szóval a személyes véleményem, h ez a release bizony el lett b@szva, mégha a wifi probléma esetleg másra is vezethető vissza. személy szerint nem javaslom a letöltését, de mindenki döntse el maga.
illetve, ha esetleg van egyéb jótékony hatás is, amit nm vettem volna figyelembe kérlek korrigáljatok.
-
aronocs
tag
válasz warchef #3227 üzenetére
Egyetlen törzskocsmám volt itt Pesten, azt úgy egy éve, negyven év után eladták és most éjjelnapka van helyette (Szodoma ON)
Most folyamatosan kapja a delejt, úgyhogy kikapcsolni nem fog, de eddig nem sikerült a frissítésen túlzavarni.
Épp egy ilyet szedek: 10.2.1.641-1522_STL100-234.7z
Kamera-gondokat írnak hozzá, de az nálam nem szempont.[ Szerkesztve ]
-
warchef
tag
-
aronocs
tag
-
aronocs
tag
válasz warchef #3222 üzenetére
Lici elfogadva, BlackBerry ID megadva, most tekeri a frissítést... Azt hittem, ezt már megcsináltuk közvetlenül bekapcs után.
Írok, ha van újdonság.
Update: Talált egy 424(?)-es frissítést, de nem kértem. Most "Kiegészítő frissítések" címmel teker: "Kiegészítő beállítások és alkalmazások keresése a szolgáltatónál"
Update2: ami meghiúsult a hálózat miatt, most újrázunk
[ Szerkesztve ]
-
aronocs
tag
válasz lezerpiramis #3218 üzenetére
Régen sok legurult, de Kozel-t kb. tíz éve nem iszom, és nem sznobizmusból
A loader megtette a dolgát és él a wifi. Kopp-kopp és nagyon köszönöm.
-
gabor72
aktív tag
Külföldi fórumokon néma csend, lehet hogy tényleg csak magyar jellegzetesség a wifi issue?
-
warchef
tag
Fix IP végre van wifi, azonban aki most frissít, az szív vele egy kicsit, ugyanis szoft frissítés keresésénél megadja magát, mivel a blackberry szerverei nem mennek. Felraktam rá a develop verziót, a 1793-at, abban sincs javítva még a hiba, ugyanúgy be kell állítani a fix ipt.
azt írják, hogy upc-nél jöhet elő, nekem az van
[ Szerkesztve ]
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
gabor72
aktív tag
Az itthoni routeren nem volt elég az ipv6, megjelent a limited connection figyelmeztetés. Át kellett tenni a telót fix ip-re.
Így most teljesen jó. -
aronocs
tag
Most egy időre feladom, mielőtt szét!+"%!+5"+! a közelemben lévő berendezést.
(Saci valószínűleg azért nem akarja az igazat, mert közel sem vagyok fejlesztési módban, de majd meglátjuk)
-
warchef
tag
válasz aronocs #3208 üzenetére
Lehet, hogy azért áll meg mobilnettel a szoftverfrissítés keresésénél, mert a blackberry update szerverei(ha van ilyen ) nem működnek. Pl:ez alapján van egy másik lehetőség a frissítésre felajánlja ezt az oldalt, ami viszont nem jön be. Ahogyan a blackberry.com sem. Ezért nem talál a link sem frissítést, vagy csak néha, akkor meg megszakad.
Ez csak egy ötlet, lehet hogy hülyeség!
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
aronocs
tag
Eszembe jutott, hogy talán a mobilnet 1GB-os korlátját is elértem a nagy frissítgetésben, illetve a közben, hogy nem volt wifi egy-két napig. Ilyenkor Vodafone addig nem enged tovább, amíg rá nem kattintasz, hogy lassabban megyek tovább. Lehet, hogy azért nem akarja az igazat sima mobilnettel, de mivel se SMS-t, se semmit nem tudok most olvasni, így csak találgatni tudok.
Közben csináltam egy hard reset-et (bekapcs gomb + volume up), de nem hiszem, hogy több történt, mint egy sima ki-bekapcs.
-
warchef
tag
-
aronocs
tag
válasz warchef #3204 üzenetére
Hoztam sört.
SIM PIN megadása után csatlakoztatva sem jártam sikerrel.
Az újratöltés során keresi a frissítést, nem talál, és ennyi.
Most már kezd merülni az akksi, úgyhogy ráraktam töltőre, mert úgy néz ki, hogy USB-ről ilyenkor nem tölt, vagy onnan túl kevés a nafta.
Elég zabos vagyok.
-
aronocs
tag
Rádugtam a gépre, Link alatt kiválasztottam az újratöltést. Megtalálta a telefont, megkérdezte, hogy ezt akarom-e újratölteni, igen. Frissítéseket keres, miközben a led zölden világít, ami elvileg pont jó, de ezt ma már eljátszottuk egyszer-kétszer. Azt mondja, hogy nincs újabb verzió, csak ugye az engem nem érdekel, én a mostanit akarom legalább újra feltenni, vagy menni valamerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 11 Pro független, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest