- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Novics
senior tag
válasz
rbalint88 #21034 üzenetére
Csak nem váltáson gondolkozol?
A hétvégén fent a nagybüdösben megtapogattam a Z10-et és a Q5-öt is - 10-es nem volt kint - és hát azt hiszem, hogy nálam eldőlt, hogy a Q5 a befutó. Semmi kivetnivalót nem találtam a design-ban, sem az összeszerelés minőségében. A képernyő valóban kisebb, viszont a fizikai gombok nekem jobban bejönnek. Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy az E72-ben sokkal gyorsabban lehet gépelni, az ékezetes karaktereket gyorsabban be lehet írni. Igaz, nagyobb is a billzet része. Akuidőre nem tudok mit mondani, de kisebb kijelző, nagyobb aksi, rosszabb nem lehet.
-
eventus
veterán
válasz
rbalint88 #20227 üzenetére
De most ezekre a tepsikre vagy igény, sajnos, de ez van. Z3nak olcsónak kell lenni, hogy szegényebb vidékeken is megtudják venni és egy használható okos telefonjuk legyen. Mellesleg ott van a Q5/10, jön a classic és a passport - ezeknek jó a kijelzője.
Nem vagyok arrogáns csak tudom, hogy a BB melyik készülékét mire szánja és nem a nagy gerjesztett divatos igényekkel nézem Őket!
-
margithid
veterán
válasz
rbalint88 #20197 üzenetére
Betekintési szögek tekintetében szeritnem vállalható, youtube-os videókból nem tűnik rossznak.
Felbontás engem nem érdekel, sőt még örülök is, hogy nem nagyobb, mivel igy kevesebbet fogyaszt majd!
De ha tényleg 50-60k lesz itthon is függetlenül, akkor nagyon jó árban lesz! -
minek?:S
őstag
válasz
rbalint88 #20156 üzenetére
Óha.. azért kérdezem, mert mindenhol ilyen nyögvenyelős 1 napokat írnak, nekem .. ha nem is röhögve, de elmegy 2 napot, Örülök is neki, mint majom a farkának. Snapis változat. Valahogy olyan fura, hogy amióta okostelefonom volt, napi szinten kellett tölteni sőt volt hogy ki sem bírt 1 napot teljesen.. ez belémrögzült és hiány érzetem van lefekvéskor
Meg elvileg alap akku van benne.. de előző tulaja jobban tudja
-
Tibro86
csendes tag
válasz
rbalint88 #19700 üzenetére
pl olyanok nincsenek benne hogy képek, zene.. a képek csak a fényképezőn keresztül érhetők el és egy folyamatosan látható vízjel látható a rendszeren, pontosabban 4db, engem zavart és le is szedtem a 10.3-at. de ha gondolod adok egy linket, órák kérdése és le is jön
-
dani3l
őstag
válasz
rbalint88 #19682 üzenetére
Nem rosszbol, de nehany hete/honapja miota megint követem a topikot, ugy veszem eszre, hogy mindenkinek minden faszan müködik, csak neha (hetente) nem art fullra ujrahuzni a telefont, meg par alkalmazast nem hasznalni, mert különben megsem müködik minden olyan faszan..
De lehet csak nekem jött le ez a kep.
-
válasz
rbalint88 #19527 üzenetére
Azért messze nem merül annyira a Z10 mint a szifon. Én úgy vettem észre a 4s-emmel, hogy az merítette nagyon, mikor egyik adótoronyról átállt a másikra. Pl kocsival vagy vonattal az ember megy egy nagyobb távolságot, jobban merül szinte mintha telefonálnék egy helyben.
-
tresh
veterán
válasz
rbalint88 #19235 üzenetére
Lehet tényleg mázlim van
De pl én az aksival is elégedett vagyok..rengeteget telozok 2g-n log vagy wifi-n így nap végére 40% -on van.( reggel 6 kor leveszem a töltőről és este 7-8 felé van átlagba 40% körül) 2 fiókot szinkronizál + FB+whatsapp+viber összesen max 1 óra
-
tresh
veterán
válasz
rbalint88 #19233 üzenetére
Ár/tudás terén eléggé kellemes készülék a Z10 -én is azért vettem és bár tényleg vannak még jó készülékek de 200k nem adok egy telefonért ráadásul 1 év garival gyárilag az vicc. Sok telom volt ez az első BB-m de tényleg nem cserélném le vannak apróbb dolgok amit szokni kell droid után de egy idő után annyira rááll az ember keze meg hogy mit hol miért keressen plusz én imádom a HUB-ot irtó praktikus. Aztán ott van az android appok futtatási lehetősége ami kb 70-80% ban szépen megy,de szerintem szép lassan a BB áruház is fejlődik
Szóval én maximálisan elégedett vagyok vele plusz nekem semmi bajom nincs pedig 1-es
-
-
Danny750
őstag
válasz
rbalint88 #18931 üzenetére
Igen csak, mint írtam az elsőt anno decemberben már hibasan vettem a t-nél..es nincs kedvem 2-3havonta szervizeltetni, mert az egyesek 80%a ipari hulladék...
Ezt ki sem szabadott volna így adni anno...csak magukat járatják le és vásárlókat vesztenek...
Pedig sokra tartom a rendszert...
(ja meg fehér kettes sincs a telekomnal, gyári gari nélkül meg BlackBerry t venni, hát ezek után...) -
válasz
rbalint88 #18928 üzenetére
Érdekes ez, mert nekem is 100-1, és se a sebességével, se a laggal, se semmi ilyesmivel nincs semmi ilyesmi bajom, pedig van összehasonlítási alap, kijönne, ha lenne valami probléma.
Nekem a merüléssel volt gondom de megoldódott.
Ami miatt valaha is (elavulást is beleértve) nehezen cserélném le ezt a telefont, hogy nem találkoztam még platformmal, billentyűzettel, megoldással, ahol ilyen vagy ezt megközelítő sebességgel tudnék gépelni mobilon.Az androidos telefonomon ott van a 7 giga mobilnet, mégis a Z10-en fórumozok és emailezek, mert ha írni kell, nem veri meg semmi. Az ios meg főleg alulról nyaldossa a kőolajkutató béka talpát, ha gépelésről van szó. Aki az ios magyar prediktívet csinálta, azt pedig konkrétan nyilvánosan megkorbácsoltatnám.
-
Pitypangom
tag
válasz
rbalint88 #18648 üzenetére
Pedig 15 perces frissítésen az összes címem, törlés készülékről és a szerverről. Este viszont asztalin törölgetem az aznap már egyszer BB-vel törölt leveleket
. Már nem tudom, hogy mit variáljak, de tojik törölni
. Droiddal ilyen gondom nem volt, azt mondtam töröljön, le is törölt mindent a fiókomból
Yahoo , detto nem megy
-
válasz
rbalint88 #18486 üzenetére
Relatív és mindenki mást ért azon, hogy mit kell tudni egy telefon kamerájának. Én még a mai napig rácsodálkozok arra, hogy mekkora fejlődés volt a telefonos kamerák terén.
De igen, gyakorlatilag amit te mondasz, kis kompakt gép ezek mellé már nem kell. Csak valami komolyabb, ha az ember tényleg valami komolyabbat akar (zoom pl). -
istnag
addikt
válasz
rbalint88 #18435 üzenetére
Idézem magam:
"de itt van egy Xperia Sp is,ami egy f.skatroc szoftverileg,de telefonálni azzal is lehet mindig"(#18436) icezozo:
Én csak azt mondom, hogy nem annyira rossz, mint -amennyire szeretnétekvagy szerintetek-. Ki-ki helytessítse be azt a szót, amelyiket szeretné.
-
-
osvatharon
csendes tag
válasz
rbalint88 #18409 üzenetére
Hát nekem sem volt egyszerű.
Volt Galaxy spica, Galaxy s, s2, s3, defy, milestone, Nexus s, Nexus 2, iphone4, 4s, Note2, idol ultra, Desire x és még párat tuti kihagytam. :-)
Android a 4.0-tól lett normálisan használható.
Applet azért vettem, mert mindenki ájuldozott, hogy milyen stabil. Irreálisan drága volt, de először 4, majd 4s lett. Utáltam az IOS-t és a direkt elhelyezett szemétségeket (gmail naptárat és névjegyeket nem volt hajlandó visszafelé is szinkronizálni, mindenhez kerülőút, okoskodás kellett, ha nem akartam az app store-ben fél havi fizukat otthagyni), viszont imádtam, mint tárgyat. Aztán mikor 1 héten belül 2x volt teljes rendszerösszeomlás, akkor elváltak útjaink.
De ez az irány, ahová az android tart nagyon nem tetszik. gigakijelzők, azok meghajtásához gigahardver, gigaakkuval... Amira azok készülnek azt tabletnek hívják... Sz.tem :-) -
Danny750
őstag
válasz
rbalint88 #18143 üzenetére
Akkor a z30 is phablet..
Úgy volt z1 compact lesz, de rengeteget javult a z2 az elődhöz képest..
Androidon belül a Sony rendszere sztem a legszebb és nálam anno a z-n sem volt vele probléma..
Kiprobalom, mert ha nem jön be akkor is szinte bármire lecserelhetem...
Eventus: azért nem rossz ha van egy szuper kamerad és stereo hagszorod vékony minőségi házban IP védelemmel -
slashing
senior tag
válasz
rbalint88 #17737 üzenetére
Hát én is abban bízok hogy valami megragad csak ki kell találni Pestről az M7(de gondolom a hidakon az irány csak fel van tüntetve) irányába onnantól nincs gond de mikor még nem voltak ilyen kütyük Esztergomból Budapestre majd vissza sose tudtam ugyan azon az útvonalon visszamenni. Odafele mindig Pilisvörösvár volt az út visszafele meg mindig Visegrád
mai napig nem vágom hol fordultam rossz felé mikor visszamentem
Annyi biztos hogy nem az usb kábellel van a gond mert az tölti a sz.gépről. Vagy az adapter szar de azért egy új adapter már csak nem az vagy a foglalattal van valami de az meg simán beizzítja a cigigyújtót.
Még mielőtt újabbat veszek kölcsönkérek néhány szivargyújtót + eszközt hogy teszteljem mással is rossz vagy csak ezzel.
-
Maacaw
tag
válasz
rbalint88 #15602 üzenetére
Jelenlegi állapotban én sem vagyok benne biztos, de amilyen ezelőtt volt az SP-m az valami rémálom volt. A mostani ROM-mal egy kicsit megtáltosodott, de nekem eszméletlenül tetszik a BB mind kívülről, mind belülről, és jó lenne egy kis újdonság is sok év Android használat után. Valamint nagyon tetszik az is hogy bőséges kínálatuk van kiegészítők/tartozékok terén. Szóval nagy a dilemma.
-
ripla
addikt
válasz
rbalint88 #14394 üzenetére
oksa, köszi.
természetesen simán elcsesztem a felrakását, mert miért ne, a kettes számú védőréteget szedtem le először....
mentségemre legyen mondva, hogy ez volt eddigi életem első védőfóliája amit felraktam. szóval gyorsan visszaraktam rá a védőréteget, kicsit ferdén volt ugyan rajta, de legalább nem lett poros. utána egyes oldalt gyorsan lekaptam, még egyszer gyorsan tisztára töröltem a hozzá adott kendővel a mobilt, aztán gyorsan felraktam rá a fóliát.
3 részen nem ment rá rendesen, úgy látszik mégis hozzáért valami, viszont ilyen kis apró 1 milliméteres foltok, és szerencsére mind a 3 a fólia legszélén van.de legalább legközelebb már nem fogok hibázni.
-
rbalint88
addikt
válasz
rbalint88 #14273 üzenetére
amint egyre több funkciót próbálok ki az új Z10-en, egyre inkább nem értem, hogy miért kell büntetni az embereket és magukat az STL100-1 verzióval...
amit eddig negatívumként mondtam a Z10-re, azt tekintsétek úgy, hogy csak az 1-es verzióra él. A hangminőség is sokkal jobb a 2-esben, és sokkal merevebb(!) a készülék, a másikat elég jól láthatóan meg lehetett csavargatni, ez kb 1-1mm-t torzul, az 3-3mm-t simán kanyarodott. A kamera is kevésbé zajos, a rendszer sebességével eddig se volt probléma, az eddig is nagyon tetszett.
Az LTE-t nem fogom tudni kihasználni, nincs a csomagomban, maga a telefon eddig is bejött, pár alkalmazás lehetne a worldben, de ezen kívüli elégedetlenségeimet betudom annak, hogy mostohagyerekem volt. Tehát: aki Z10 vásárlásán töri a fejét, ne szívassa magát feleslegesen, LTE verziót vegyen.laleh: HUB. és utána nem akarsz majd gmail programot.
-
che 1990
tag
válasz
rbalint88 #14242 üzenetére
Amikor azt mondod, hogy az STL100-1 és 100-2 ég és föld, akkor pontosan mire gondolsz?
Én 100-2-őt vettem, de csak azért mert épp nem volt készleten a 100-1ből... (és úgy tudom, azóta sincs)
Kíváncsi vagyok milyen különbségeket tapasztaltál, mert edig csak az akku töltöttségről és a hangszóró hangerejéről olvastam, mint különbség. -
ripla
addikt
válasz
rbalint88 #14201 üzenetére
az enyém: tp-link wr741nd
újat biztos hogy nem fogok venni, mert ez se régi, kb. 4 hónapos lehet. illetve mint mondtam mind az android, mint az iphone tökéletesen ment vele hónapokig.
ma pl. eddig a pillanatig folyamatosan ment a z10-en a wifi, egyszer sem dobta el. szóval tényleg nem értem.
a linksys router-al, a lakás másik végében, azzal tökéletesen működik. -
Polllen
félisten
válasz
rbalint88 #13969 üzenetére
Így van, a bb mindig az üzleti felhasználókra koncentrált, ott azok a dolgok nem számítottak annyira. Kell még faragni & jó lesz ez, már ha az end user a célközönség.
hagel
Azért abból illik idővel kinőni, h ha valami nekem nem kell, az másnak is felesleges.
Plusz BB world-nek van azért hová fejlődnie. -
istnag
addikt
válasz
rbalint88 #13696 üzenetére
Amikor kivettük a dobozból kicsit irigykedtem. (megmondom őszintén)
Nagyon szép telefon,elegáns.Bekapcsolás után,már kicsit fele más volt a helyzet.
/Amit én észre vettem Lumia 820 -hoz viszonyítva./
Negatívumok:
-kicsit "darabosabb" a mozgás pl a beállításokban, névjegyzékben
(érdekes ez mintha kezdeti "nehézségek" után javulna)
-rossz(abb) fényviszonyok között rosszabb képeket csinál
-alkalmazás kínálat sokkal gyengébb,még a wp-nél is (azért nagy szükség van pl a Snap-re)
-telefon,tárcsázó megnyitásánál nem tudom mi értelem van az active frame-nek. Az futhatna nyugodtan a háttérben,fura,hogy rányomok a tárcsázó ikonra,majd beteszi active frame-nek és csak utána nyitja meg. Tudom ez a lényege a BB 10-nek,de az alapvető dolgokat,mint pl ez is,nyugodtan tárolhatna a memóriában,még ha az active frame nem is mutatná. Így,ha rányomnék a Tárcsázó ikonra,egyből felugrana a híváslista
-androidos appok sokkal lassabban nyílnak meg,mint bb-s társaik,bár ezt nem tudom jogosan írom-e le.
-füles(ezt az MMS,FB-t még most sem tudom hova tenni,vagy mihez kötni)
Pozitívumok:
-fényképezőtől dobtam egy hátast
-BB HUB
-egyéb megoldások, pl directlink
-billentyűzet
-kijelző
-microHDMI
-gesztusvezérlés
(megvan még "egy pár" kisebb dolog)Ami egyikben sem a legjobb,az az akksi.
Ezeket a sorokat már tulajként írtam. Milyen lesz később,majd elválik.Elsőre biztató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest