- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
Még mindig keresem a válaszokat, hogy hogyan lehet csak a zenelejátszót újratelepíteni a leaked os miatt?
-
-
bzs73
őstag
válasz Viper26 #4987 üzenetére
pedig ha megnézed a linket,
frekvenciasáv:gsm....bla bla STL 100-1 ott a végén. akkor elírták.(#4991) rbalint88: ezzel egyetértek én is. a norm gari többet ér, mint írtam nem hiszem hogy érezhető különbség lenne, és csak ha kb ugyanannyiba bírok venni, ugyanolyan garival, akkor veszek én is stl 100-2-őt.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
rbalint88
addikt
válasz Viper26 #4989 üzenetére
én nem értek a lovakhoz. meg igazából le is tojom, mi van benne, amíg szép folyamatosan működik.
a normális garanciát többre tartom, mint hogy egy töltés között két órával többet bír vagy hogy a nídforszpíd800-ban két fps-sel többet tol ki...
az e-pénisz méregetése maradjon meg a droidosoknak.
mi t-től vettük, tehát a gyengébbik hardver, de szerintem nem fogsz észrevenni különbséget, ez is teljesen akadásmentes, gyönyörűen fut. mondom ezt úgy, hogy iphone5 mellett nyomogatom, aztán az se arról híres, hogy könnyen megbutulbzs73: nyilván, ha ugyanannyi pénz és ugyanúgy két év gyári garancia van rá, vegyed azt. de bolti garanciától fázom kicsit, az összes bolti garanciát beszoptam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz rbalint88 #4988 üzenetére
igazából az lte nem is annyira lényeg nekem sem, bár néha külföldön ki lehet használni már, és járok ki, nem is az hogy épp valamivel erősebb a proci, vga mondjuk annyival gyengébb, de elvileg kevesebbet eszik, kevésbé melegszik a 28 nanométeres gyártás technológiának köszönhetően.
olyan nagy különbség biztos nincs, de ha van kicsit jobb, akkor miért ne azt vegyem. csak újabb technológia.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Akkor fura, ma délután hívtam a B-telt, és azt mondták az van náluk (Snapdragon, LTE).
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
bzs73
őstag
válasz Viper26 #4983 üzenetére
itt is az van. mármint a Snapdragon változat.
-
Bati0501
őstag
Srácok nálatok számolja SMS írás közben a még hátralevő max. betűszámot?
-
Viper26
nagyúr
G2 már nincs,most az aláírásomban szereplő vadállatot nyúzom.
Z10 ügyben totál döntésképtelen vagyok.
B-telnél ha jól értettem Snapdragon változat van, ami LTE képes, igaz?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
rjg
őstag
Én is beléptem a klubba. Megpróbáltam egy LTE-s verziót levadászni, de a B-Tel-es tippet sajnos csak most olvastam. Az árgépen talált boltokat végig hívogattam, mindenki hétfő, keddre ígérte a szállítást. Egyedül a Partnero mondta, hogy nála van egy darab, így oda el is mentem. Előtte telefonon beszéltem a sráccal aki azt mondta, új, bontatlan készülék. Ehhez képest a hely is tipikus zug gsm bolt, a garancia bolti, nem gyári, a doboz nem volt bontatlan, a telefonra utólag volt visszatéve a fólia. A tartozékok is ki voltak csomagolva, ezért köszönettel kiléptem a boltból.
Maradt a T, ahonnan Dominóval vettem meg a kütyüt. Más szolgáltatói SIM nincs itthon, de holnap kölcsönkérek egyet, hogy a függetlenségét lecsekkoljam. Ha a rendszer egy-két hónapig beválik, lehet, hogy leváltom az S4-et és veszek egy Z30-at, így a Z10 most teszt jelleggel akarom "nyúzni". Ezért lehet, hogy lesz egy-két hülye kérdésem. Olvasva a frissítési mizériát, SIM nélkül kapcsoltam be a gépet, regisztráltam egy BB ID-t és fel is kínált egy frissítést, a 10.1.0.273 -ast. Én viszont a legfrissebbet szeretném feltenni, amihez ha jól sejtem innen kell letöltenem és feltennem a "Z10 STL100-1 only" verziót. Ugye ez egy sima kattintgatós exe, nem kell BB Link vagy más segédprogram a telepítéséhez? A Mega-ról már jön is, kb fél óra aztán nekilátok a frissítésnek.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
BobChemistry
őstag
Jó, meggyőztetek
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
jezusom
csendes tag
válasz BobChemistry #4974 üzenetére
Nincs sehol feltüntetve a Telekom a dobozon.
A telefon is csak T-s kártyával kikapcsoláskor mutat egy T logót,
a többivel csak a gyárit.Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...
-
lezerpiramis
őstag
válasz BobChemistry #4976 üzenetére
Brandelve van a telo akkor, csak epp nem fuggo, ennyi
-
Coc@s
őstag
válasz BobChemistry #4976 üzenetére
Hát a logót biztos akkor is rávakarják, mint arculati elemet.
18 éve itt
-
razzorr
őstag
válasz Kingfisher79 #4951 üzenetére
Majd gondolkozom még rajta, de 10fonttal drágábban is baromi jó vétel.
Max megveszem a telekomnál és ha nem független, visszaviszem, hogy köszi de mégsem tetszik -
BobChemistry
őstag
Hát akkor nem értem a dolgot.
Az enyémre rá van írva, totál más OS-t talált hozzá mint a menyasszonyomé (az övére nincs ráírva, és persze T-mobil logo sincs), és sim kártya nélkül is egy hatalmas T-mobil felirat fogad bekapcsoláskorBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Coc@s
őstag
-
varydave
tag
válasz sasa134 #4971 üzenetére
Áh, így már érthető. Akkor a probléma adott, nem megy egyetlen apk sem a telepítést követően. A Sygic lett volna számomra fontos, mert egyedül a normális offline navi hiánya miatt gondolkozom azon, hogy megválok tőle.
Tudom, vannak alternatívák, próbáltam Waze-t, Wisepilot-ot, illetve még egy harmadik fizetős szolgáltatást is, de szinte mindegyikkel megjártam. Legutóbb a Wisepilot Sopron másik felébe küldött el, majd meggondolta magát, visszavitt a kiindulási pontra és feladta.
-
barrasz
aktív tag
válasz Polarstar #4936 üzenetére
Köszi majd holnapra szerzek egy vodás kártyát és akkor reményeim szerint frissül majd a rendszer is mert amikor bekapcsoltam akkor a 10.1.0.273-t ajánlotta fel és a mai nap is ezt tartja a legfrissebbnek.
Még egy kérdés:Hozzáadtam a HUB-hoz két gmailos címet és a mappák tartalmát nem szinkronizálta le csak a hozzáadás utáni levelek viszont megvannak. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
varydave
tag
Sziasztok!
Leaked 10.2.1.1055-öt szerettem volna telepíteni full autoloaderrel, a Crackberry fórum ehhez tartozó topikjának elején lévő linkek egyikéről töltöttem le, de végül 10.2.1.176 lett belőle.
Valaki ütközött ebbe a problémába? STL100-2-őm van.[ Szerkesztve ]
-
jezusom
csendes tag
Üdv mindenkinek
Én is a héten rendeltem egy ilyen telót a T-töl.
Ma kipróbáltam Telenor és Vodafone SIM-el és tökéletesen működött velük.Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...
-
Bati0501
őstag
SMS írásakor Nektek mutatja,h mennyi karaktert írtatok addig?
-
Kingfisher79
tag
-
nagyúr
A speedshop, ex'rém digital is belerokkan a hahahatalmas rendelés állományba! Naponta vagy 29 órát dolgoznak, hogy a rettenet sok rendelést tudják teljesíteni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4957 üzenetére
Hm van egy elméletem. Te az első frissítést sim kártya nélkül csináltad, ugye?
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Már régóta nem vagyok tulaja a Z10-nek, de ma apostás hozott, egy ilyet: [link]
NFC chip is van benne ha minden igaz!
Tök újonnan eladó, ha érdekelne valakit." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-KP-
addikt
válasz Kingfisher79 #4953 üzenetére
miért nem veszed meg T-ben? 70.000 forint listaáron, előfizetés nélkül. de ha mákod van lesz 50-55körül karácsonyi akcióban kártyásan. (persze ez nem garantált).
[ Szerkesztve ]
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Kingfisher79 #4953 üzenetére
Nyilván teli vannak megrendelèssel :-)
-
HaZse
őstag
-
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4924 üzenetére
Az enyém szolgáltatói, erre a mostani se jött le magától.
-
-
spinkler
tag
Sziasztok. Nemrég vettem egy ilyen telefont és figyelmen kívül hagytam, hogy nincs benne EQ. Van hozzá olyan program amivel ezt potolhatom. Ne haragudjatok, hogyha volt a kérdés. Köszönöm előre is a választ.
-
Viper26
nagyúr
-
nagyúr
válasz l.sebestyen #4937 üzenetére
Pedig le volt írva! Mivel a két gép képernyő kiosztása más, ezért a programok van mennek a 1:1-es kijelzősön, vagy nem.
Ebben az esetben örülsz a Z-re jött ajándék proginak.Én nem rakom fel, mert engem marhára nem érdekel a mixelő izé. Zene csak Jazz és Funk - tisztán. Ha meg mix kell, akkor gyári.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Danny750
őstag
válasz rbalint88 #4926 üzenetére
Nekem egy Xperia Z/Note2/SGS 3 Lte zárta az androidos pályafutásomat
Azóta csak apple ,esetleg mellette egyéb típusok (most is van Omnia 7 és N9) és most jön egy kis szedrezés az alma mellettMár alig bírom kivárni... Gyorsan keresek is hozzá vmi gyári BB tokot...
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Stimpy001
aktív tag
válasz l.sebestyen #4937 üzenetére
Nem tudtam hogy mást ad ingyenesnek Q10-en mint Z10-en... akkor sorry srácok
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Aki boldog tulajdonos az megtenne nekem egy szivesseget?
Play aruhazban van egy CIBm Token nevu alkalmazas. Ezt tudom futtatni a Z10-en? Illetve a cib.hu-rol le lehet tolteni blackberry-re ,csak azt nem irtak oda melyikre. Gondolkodok egy Z10 beszerzesen, de az elobb emlitett alkalmazas elengedhetetlen az internet bankomhoz. Hatalmas KOSZONET aki segit ebben.
Forget about it
-
teo77
őstag
válasz l.sebestyen #4906 üzenetére
Itt a Skype hely/GPS beállításai inaktívak. A kapcsolók "|"-es állásból" nem kapcsolhatóak át "0"-ába, mert szürkék. ? :-S
Gomba: A Skype-ot a BBW-ről szedtem le. Vagy ettől még lehet android port?
A GPS- nem akarom, hogy aktiválódjon, mikor skype-olok. A kis, GPS aktivitást jelző ikon ilyenkor ott csücsül a bal felső sarokban
Globálisan hol kapcsolható ki a GPS?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
bok92
addikt
Pc-re miért nem tudom telepíteni a BB Linket? Azt írja, ki hogy " could not create ...
-
rbalint88
addikt
válasz Danny750 #4912 üzenetére
hú, nálam az Xperia P volt az utolsó a droidok sorában, azóta ájfonozom, szülinapra lecseréltem a 4S-t 5-re, mert volt rá kedvező megoldás, úgyhogy saját részre remélem kb két évre meg van oldva a telefonkérdés.
Z10 unokatesómé lesz, Nexus S-t vált, 49-ért meg megérte... ha lesz rendes playstore hozzáférés, az lesz csak a kánaán, de már az .apk telepítés is elég ahhoz, hogy teljes legyen a boldogság. viber kéne még nagyon, más extra kívánság nincs.
Tok/hátlap téma: tegnap egyik mobilosnál kérdeztem a tokot, gyárija nem volt, csak gyári jellegű, de az hátlapcserés megoldás. A gyári jobbnak tűnik, meg ez nem is mágneses, de 3ezerért elgondolkodtató. Szétnézek még, karácsonyig van idő
-
HaZse
őstag
válasz razzorr #4919 üzenetére
Én a PartNero GSM-től rendeltem. A kommunikáció egyátalán nem az erősségük, d maga a készülék origin csomagolásű volt. Sőt másnapra itt is volt a kezemben.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Stimpy001
aktív tag
Modern Combat 4 a mai ingyenes gift app a BB World-ben...az eddigi legjobb, töltsétek!
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Honnan érdemes most beszerezni eme szépséges készüléket? Vennék Karira a családba. Itthon sajnos csak a Voda jöhet szóba, de látom náluk csak "hamarosan rendelhető" és a flottás árat még nem tudom. Így esetleg marad külföld vagy valami megbízható gsm bolt. A lényeg, hogy magyar nyelv legyen rajta és egye meg a Vodás kártyát.
Szerintetek innen érdemes venni? Van emberem is aki hazahozza onnan. Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz Bati0501 #4897 üzenetére
Köszi szépen, vhogy kivárom
Este elkapott a birtoklási vágy és le is csekkoltam a webshopban egy fehéret!rbalint88: hát látod csak összejön a társaság
Am van még pár készülékem és volt is a P óta vagy 8-9 típus, de a Z10-et már régóta ki szerettem volna próbálni és most ez a bővülő alkalmazás kínálat megadta az utolsó lökést is.>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
rbalint88
addikt
a gyári flipes tok az valóban tok vagy az egy hátlap, belőle kinövő flippel? remélem érthetően fogalmaztam meg a nyomorom... (rövid guglizás alapján valóban tok)
az aktív toksága pedig nem mágnes alapú, hanem a gesztusvezérlésre épül? (eddig csak tableteknél volt szerencsém smart coverekhez, de ott mindben mágneses elven működött.) -
Viper26
nagyúr
Ingress működik a telón?
-
teo77
őstag
Igen zavar, hogy nem tudom, hogy kapcsolhatom ki a Skype GPS használatát. Tudja esetleg valaki?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
-KP-
addikt
válasz BobChemistry #4901 üzenetére
szerintem domino csomagra értette, nem rabláncra.
-
DJosef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest