- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
A wipe egyébként csak a felhaszáló általi módosításokat törli, tehát első install (beállítások) előtt állpotba áll, mint mikor megvetted.
Ezt nem értem. Akkor 10.0-ra kellett volna visszaállnia. De nem ezt tette, hanem 10.2.1.537 volt amikor wipe után először indult és kezdhettem a beállításokat nulláról.
Szóval (legalábbis az én esetemben) nem az ős-OS-re állt vissza, hanem a legutolós hivatalosra. lepucolt mindent, ami egyedileg lett hozzáadva, módosítva, de az OS elemeket nem (hiszem),hiszen pont emiatt maradhatott fent a nem működő runtime.
vagy tévedek?Gomba, magyarul: mi a pék f@szát csináljak most ?
-
-
hericstamas
tag
Nem. 1925-ös leakhez képest gyors. Mireonál szinte nem is látszik töltés brutális. Egyébként szerintem érdemes teljes újrahúzást csinálni, mert teljesen más verziójú gyári szoftverek vannak benne mint a leakben. Pl. Számológép, iránytűből is az új ami a leakre frissítésnek jött. Meg ikonok is mások itt-ott. Pl. Fiók kezelésnél nagyobbak. Stb. Szerintem a 1925 leak sokban különbözik.
-
kárátékutyá
őstag
Nem ment a BB Link közben. 2x-i nekifutásra tudtam csak BB-linkel visszatenni a gyári legfrissebbet, arra a hivatalos 10.2.0.424 ment, és megint feltettem az 1925-öt, és a mentést. Most már csak a hivatalos frissítéssel fogok szórakozni, LEAK nekem addig is tökéletes, meg a radio is. 1926-ot nem erőltetem.
-
nyussznyussz
csendes tag
-
-
john33
csendes tag
Igen, ez van. Nem akartam figyelgetni, hogy mikor fogy már el a 100 Mb-os GoNet, aztán ha az belassul mert nincs túlfogalmazás akkor átírni az apn-t,és akkor indul az 1GB-os másik csomag, majd minden hó elején újra eljátszani ezt a mókát.
Az ügyfélszolgálatos korrekt volt, és elárulta, hogy a BB-s 1GB-os szolgáltatás esetén nincs túlfogalmazási korlátozás, azaz túl lehet lépni egy picivel simán (100-200 Mb-ot említett), ha valaki 3 hónapon keresztül rendszeresen túllépi ezt az adatforgalmat, annak szólnak és korlátozzák ideiglenesen.
Így már korrekt a dolog, jól gondolom? -
Coc@s
őstag
Én is így csináltam korábban a T-snél és a 1055-nél is.
Most próbáltam az említett leírás szerint, de nem jött össze.
Aztán pedig csináltam úgy, ahogy le is írtam.
Már kínomban ragaszkodtam ahhoz, hogy a gyári kábelt vettem elő, stb..., nem tudom igazából, hogy melyik változtatás volt a legfontosabb, de lényeg, hogy működik.
Mostmár újra van Porsche órám is. :-) (Köszönet Sasa134-kollégának)
-
Coc@s
őstag
Másodszor még nem rebootoltam, nemsoká megcsinálom.
Viszont (magyar menüvel) alkalmazáskezelő - ezen belül nekem Készülékfigyelés és Alapértelmezett alkalmazások menü van, utóbbin belül nem ír kis semmilyen alkalmazást (soha nem is írt).
Igazából nem egészen értem, hogy pontosan hol is keressem az általad írt "Isntalling apps"-ot, ezáltal a 3rd party-t sem tudom, hol kéne néznem.- (Most bootol újra.)
- Bootolás után is ugyanazt írja magáról:
sw: 10.2.1.176
oprsz.: 10.2.1.1055
verzió: 3.5.0.228
rádió:10.2.1.45Szeintem ez - akárhogy nézem is - a régi.
Nem értem. -
Blackmirror
őstag
Akkor ez a megoldás amit Gomba írt mindenkinek működött vagy van még más javaslat esetleg?
Én nem egészen így csináltam tegnap:-kikapcsolásig lemerítettem, majd egy órára kivettem az akksit utána kikapcsolt állapotban töltöttem...viszont közben bekapcsolt,azt figyelmen kívül hagytam,maradt a töltőn úgy 3 órát.Ezalatt 85%-ig ment fel a töltés.Kihúztam,majd pár perc múlva újra töltő és egész éjszaka rajta volt.92%-ot sikerült elérnem ezzel.Reggel azt vettem észre hogy hiába van töltőn már nem is tölt.Kihúztam,visszdaugtam a töltőt és megint jelezte a töltést az ikon.
Ilyet soha egyik telefonom sem produkált még,ez milyen hiba?esetleg vegyek egy nagyobb teljesítményű töltőt vagy szervíz(<---ezt jó lenne elkerülni)10.2.0.424 van a telefonon és stl 100-1.
Köszönöm előre is a segítséget
joelke HU: a BB jel felül a BBM-et jelöli
[link] -
törölt tag
-
Igen arra gondolok. Felülről a normál képernyőn lehúzni ugye a statusbar-t, és ott ha harang ikonra kattintva (ha úgy van beállítva), vagy a harang ikon mellett a szövegre kattintani, akkor elvisz a beállítások menübe, és ott le lehet nyitni, hogy némítás, rezgés, vagy csak telefonhívások stb.
-
Horovic
aktív tag
Berryblog:
Ahol lehet, használj Wi-Fi-t!
A legtöbb témával foglalkozó írás általában azt tanácsolja elsőként, hogy ha nem használod, kapcsold ki az összes felesleges rádiós funkciót, azaz a Wi-Fi-t, a Bluetooth-szot és az NFC-t. A BlackBerry 10-es telefonok modern felépítéséből adódóan ezek a funkciók nem fogyasztanak áramot ha nincs rájuk szükség, még akkor sem, ha egyébként be vannak kapcsolva -- tehát csak spórolásból nem érdemes őket kikapcsolni. Annyi mindenesetre biztos, hogy a Wi-Fi-n keresztül történő adatforgalmazás sok esetben kevesebb áramfelvétellel jár, mint a mobilnetes forgalmazás, úgyhogy ahol csak teheted, csatlakozz Wi-Fi hálózatra a telefonoddal -- ezzel nem csak az adatforgalommal, hanem az akkumulátor energiájával is spórolhatsz. -
K.Tamas89
aktív tag
Volt backup, de 10.2.1.1155-ről váltottam, tehát rögtön ezt raktam rá miután megvettem a készüléket.
Újrahúztam a szoftvert a leakeddel. Meg most nem csináltam backupot. Szerencsére még nem laktam be annyira a telót, így beállítok mindent újra, megnézem így hogy csinál-e galibát.
Most leak install előtt csináltam egy security wipe-ot.
Ha így is csinálja, akkor majd csinálok egy hard resetet.Köszönöm a segítséget addig is, még jelentkezem.
-
-
gbutcher
tag
Akarva vagy akaratlanul de végig járom a verziók szamárlétráját, hogy érezzem a különbséget.
Tudom hogy létezik újabb verzió a telefon szoftveréhez, de most nem akarja magától tölteni. Kíváncsi vagyok hogy mikor fogja feldobni. Van rá egy százasom, hogy egy két napon belül engedni fogja! -
seftom
csendes tag
Köszönöm válaszaitokat! Az első Z10-emmel ezekkel is próbálkoztam...fura, hogy 1 hónap után jelentkezett. Most az újjal megpróbálok türelmes lenni és végig játszani ezeket...de sajnos félek, hogy széria-hiba(bár érdekes hogy nem mindegyik stl 100-1-t érinti). Ja... és amikor először merült, 20%-nál, ill. 10%-nál figyelmeztetett most legutóbb nem, fogta magát és 18%-nál kikapcsolt.
-
ZP67
tag
Köszi a választ.
Én is így gondolom, ez lenne a normális, de láttunk már karón varjút.
Főleg, hogy a T BB ügyfélszolgálat (amit úgy tűnik kiheréltek hibabejelentő vonalra...) ennek ellenkezőjét állítja, azaz, ha emailezni és BBM-ezni is akarok, akkor kell a BIS + kell egy mobilinternet. De nagyon nem tűnnek kompetensnek, ezért érdeklődöm itt is.
Üdv,
ZP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest