- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
-
-
Coc@s
őstag
válasz Gyurvagyi #34317 üzenetére
10.3.2.500 vagy újabb OS van rajta?
Ha igen, akkor a régin ki kell kapcsolni a Protectet, aztán secure wipe, utána mehet az új tulajhoz, aki majd a saját ID-jével éleszti.
(Ha nem így csinálod, akkor csak a te BBID-det fogadja el a készülék, az új tulaj nem tudja használatba venni.)
Te meg az új készülékedet aktíválod a saját ID-ddel.
Ha 10.3.1 van rajta, akkor wipe és kész.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
sasa134
addikt
válasz Gyurvagyi #22544 üzenetére
Világos, értjük egymást.
Nem hiszem, hogy felszinkronizál majd, hanem csak beolvassa a telóról (USB), vagy ahogy eddig is, vezetéknélküli (wifi) kapcsolattal.
De ez csak találgatás, magam sem tudom. De érdekesen hangzik ez a böngészőben futás, lehet így akarják elérni, hogy op. rendszer függetlenül minden fusson. Meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz Gyurvagyi #22540 üzenetére
Na jó, de a vállalati policydről nem a BB tehet.
Ott Winamp-ot sem telepíthetsz/telepíthetnél, ha nem engedik. De, egy dolog ebből a szempontból reménytkeltő: azt írják, böngészőben fog futni..Szóval el tudom képzelni, hogy a BB szerverén van a cucc, BB ID-vel beloggolsz, és ennyi, nem kell telepítni semmit, belépsz, mint pl a FB fiókodba és ott van minden, ami a telón.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
nagyúr
válasz Gyurvagyi #22532 üzenetére
Gyurci!
A következő verziókra lesz elérhető: WP, iOS, Mac OSX, Droid.
A program egy szimulált környezet lesz vélhetően a "Blend" kapu használatával BB ID és BlackBerry telefon plusz "Blend" program, - és annak a beállításáival.
Tehát: Kurvafasza és Nagyon várós!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
CloZee
aktív tag
-
sasa134
addikt
válasz Gyurvagyi #5132 üzenetére
Sajnos nem tudja. Csak kifele lő tweetet és a direkt @ üzeneteket jeleníti meg. Sajnos ez van. Ha követni akarsz, ahhoz el kell indítani az appot.
Az a kis 'csillag' az mindenhol felbukkanhat a telón (spark a neve) és mindig azt jelzi: itt vmi új dolog van
Avanti Roma
-
jcage
tag
válasz Gyurvagyi #4841 üzenetére
Arra én is. Mondjuk megadta a nevét az ügyintéző, szóval hétfőn megkeresem, ha félreinformált...
Igen, olvastam a hozzászólását. Ráadásul megnéztem a SIM beállítást és az enyém is UNLOCKED, pedig T-től vettük.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Gomba
senior tag
válasz Gyurvagyi #4440 üzenetére
Sachesiben ezzel próbáld:
Country code: 226 (Romania), Carrier 01 (Vodafone), Device Z10, Variant STL 100-1 vagy 100-2Mindkettőre kihozza a 10.2.0.424-et megnéztem.
Ne zavarjon, hogy nem magyar és T vagy Telenor vagy akármi ebben is benne van a magyar nyelv és ugyanaz amit OTA kapnál.Ép hardverben ép szoftver
-
nagyúr
válasz Gyurvagyi #4428 üzenetére
Nálam a T-nél 10.2.0.429 a legfrissebb... Ez pedig az utolsó official frissítés. Rendben egy napon belül lejött nálam a kártyára.
Esetleg nem lenne számodra jó megoldás egy utolsó Leak? Az nagyon jó - ahogy mondják.
Szia Gomba!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
sasa134
addikt
válasz Gyurvagyi #3343 üzenetére
Azt passzolom, Szingapúr után kb egy héttel az egész világon elkezdődött a 10.2 rollout múlt csütörtökön, és még aznap elért kishazánkba is. Akkor a T-sek panaszkodtak, hogy nem jött frissítés, nem tudom, mi a helyzet azóta. Voda, Telenor tuti még aznap kiadta.
odrif:
A doboz oldalán is rajta van, tudniuk kell.Avanti Roma
-
bozso1981
csendes tag
válasz Gyurvagyi #2834 üzenetére
Megvettem a fizetős változatát (playcloud), de nekem nem jött be. Nekem pl google-os spreadsheet-ek mobilon történő szerkesztésére kellett volna progi, droidon ugye natív Drive program nyitja, írja, menti, szinkronizálja, de ez csak felajánlja, hogy online (böngésző ablakban kinyitva) szerkesztheted, persze kurvára nem működik, vagy éppenséggel Docs-to-go-val kinyithatod (ilyenkor letölti, betölti) de szerkesztés után már nem google formátuma lesz, hanem sima xls... :S
Szóval én is kajtatok valami megoldás után, amíg meg nincs, addig marad a DB/Box... -
s3nsitivity
addikt
válasz Gyurvagyi #2839 üzenetére
Windows alatt még van ha jól tudom.
Ha hétköznapi használatra kell, kép megosztás, zene stb akkor a DB a kedvenc.
Ha viszont már fontosabb dolgokat kell tárolni akkor egyértelműen Drive.
Ha már semmin nincs hely akkor jön képbe a Box." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
lezerpiramis
őstag
válasz Gyurvagyi #1257 üzenetére
Bevallom, nem nagyon veszem észre az ilyesmit, mivel mióta BB-m van, nagyjából tojok arra, hogy a webes felületen mi történik
ActiveSync-nél (BES10 híján így megy a céges most a Z10-en...) nálam nincs ilyen hiba, az előbb kipróbáltam - vélhetően az Exchange-ünk verziója miatt.
-
sasa134
addikt
válasz Gyurvagyi #1241 üzenetére
Nem hinném, hálózat és hálózat,kész - nem lehet különbség.
Szerintem arról van szó, hogy nem 'online' a rendszer, lehet, csak bizonyos időközönként néz rá a frissítésekre és akkor ha talál valamit, megy a HUB-ba. Még én sem igazán jöttem rá a működési elvére.
vagy lehet ha belépsz a BB Worldbe (turkálni az appok közt pl) akkor néz frissítések után.Engem nem zavar amúgy ha 'manuálisan' kell megnéznem, van-e frissítés, sokkal jobban zavarna ha naponta 25 értesítést kapnék minden apró változásról. Hetente ránézek aztán ami kell, felrakom.
Avanti Roma
-
lezerpiramis
őstag
válasz Gyurvagyi #1222 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt hogyan oldják meg ezzel a csomaggal, hiszen ehhez csak BB APN jár, ha jól tudom, de ha azon keresztül működhet náluk BB10-nél minden más (böngésző, levelezés stb.) is, akkor okés a dolog. Rá kellene kérdezni náluk.
Az email-címek száma szerintem csak a régi BB-knél érdekes, mert ott használható csak a BIS ezen funkciója (instantemail stb.).
-
lezerpiramis
őstag
válasz Gyurvagyi #1219 üzenetére
Ezt nyilván a szolgáltató és a gyártó (BB) közti megállapodás határozza meg. A T-nél viszont meg kell említeni azt is, hogy maga a BIS már ad egy jelentős adatmennyiséget is, tehát ezzel jól jár a felhasználó. Többek között ezt fejtegetik éppen a BerryBlogon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest