- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
válasz
Because #31921 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem írtad, de hidd el ez nem elvakultság. Én amikor megpróbáltam frissíteni a készülékem 99%-ig jutott az újraindítás, utána megállt a menet. A telekom 4 hete ül rajta, azóta egyszer visszakaptam hibásan. Most elvileg fődarab csere lesz, mert ők se tudják megcsinálni. Amennyi bugot itt olvastam biztos vagyok benne, hogy az első mozdulatom a frissítés kikapcsolása lesz, amint visszakapom. Ettől függetlenül a 10.2.1-el nagyon szerettem a készüléket és miért váltanék más gyártóra, ha az bejött? Semmi értelme nem lenne, inkább használom azt tovább. Eddig is bevált, ezután is jó lesz. Maximum lemaradok a diktálásról meg pár androidos programról (ja arról nem).
turbulencia8
ebből is látszik, mennyire eltérőek a felhasználói igények. Én pl. kifejezetten szerettem, hogy nem kell keresgélni az elnémítást, hanem bárhova rábökök már csendben is marad. -
kárátékutyá
őstag
válasz
Because #31112 üzenetére
Nekem ez volt az egyik ok, amiért visszatettem a 10.2.2-t. Mivel korlátlan csomagban vagyok, családot, jó ismerősöket mindig visszahívtam, és a telefonbeszélgetések mindig úgy kezdődtek miután frissítettem, hogy "nem hívsz vissza?". De azért több zavaró tényező is volt.
-
ViZo72
tag
válasz
Because #31052 üzenetére
1. A "Kapcsolatok" ikon > beállítások részében "Fiók megjelenítése a partnerlistában" résznél be van kapcsolva a SIM-kártyán lévő partnerek gomb?
2. Ugyanebben a beállítás részben próbáltad importálni esetleg a SIM kártyán lévő partnereket?
(Hátha így mégiscsak talál valamit.)Persze egyszerűbb egy mentésből visszatölteni, mert ugye van mindenkinek rendszeres mentése a telefonján, PC-jén, notebookján lévő fontos adatokról?
Bár én is szerettem SIM-re mentegetni a neveket, de kezdem belátni, hogy túl sok korláttal jár, nem érdemes építeni rá.
(Ékezetes és hosszú nevek, főleg a kettő együtt gondot jelentenek, 1névhez több telefonszám is probléma stb...)
Csinálok inkább többféle formátumú mentést és azokat töltöm vissza ha gond van.
(BBLink mentés, Windows névjegyzék szinkron, Gmail névjegyzék szinkron, egyéb backup szoftverek stb...) -
válasz
Because #30850 üzenetére
Főleg ennél a telónál kár az üzemidőket összehasonlítani. Nekem akkor sem menne el 4 napot ha fejre állnék és senki nem hívna és minden ki lenne kapcsolva. Egy masszív vasbeton épületben töltöm a munkaidőm nagyobb részét. Annyira jól árnyékol, hogy az ablak mellé kell leülnöm, hogy legyen net. Edge is akad, sőt van hely ahol térerő sincs. Lefordítom: reggel 4-kor lehúzom a töltőről, dél tájt előveszem a bankot és rádugom, megyek dolgomra. 2 tájt kész. Este lefekvés előtt ismét töltő. Nekem sincs fb értesítőm.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Because #19785 üzenetére
Nincs lassulás, mert nincsenek beragadó alkalmazások mint droidnál.
Azért nem kapcsolnám ki, mert nincs semmi értelme. Sleep mode-ban akku fogyasztás nulla körül mozog, a telefon nem zavar, ellenben ébreszt, és nincs is lassulás. Szerintem ez a "kapcsoljuk ki x időnként meg inditsuk újra" egy droidos berögzültség (elején nálam is jelen volt ) -
válasz
Because #19706 üzenetére
Biztonsági adattörlés nagyon lassú folyamat. Az tényleg töröl, és fix, hogy nem olvasható. Spéci saját eljárás.
Telepítő és adattörléshez alkalmasint töltőkábel célszerű.Kamera: Szoktam a mobil fotós topikban kirakni saját képeket, de manapság ezek elmaradnak. Nokia 808-1020 szokás szerint mindent visz.
Másra kell az idő. A Csatornáim összes képe azzal készül persze.
Lesz pici szoftver és tudás módosítás a kamerában az új szoftvernél. Nagyon várjuk. -
válasz
Because #19657 üzenetére
Azért nem nagyon gondolnak rá, mert a "Heavy-Userek" eleve folderekbe raknak mindent. Kérdezz csak körbe! (Ja, ha nem vagy fent a BBM-en, akkor eselytelen ilyen emberekkel találkoznod napi szinten....)
Játékok - zutty egy folder.
Iroda - zutty egy másik folder
BBM persze külön van!
Kommunikáció - zutty még egy folder
Futottak még - zutty még egy folder.
Imho egy lapon van minden, semmit sem kell keresni!Plusz a régi rendszeren a dolgok rendezhetőek voltak Kedvenc, Média, Fájlok, letöltés stb alapon. Na, ezért sem gondoltak rá, hogy kellene egy betűrend. Symbianon sem volt ilyen pl.
Ez nem hanyagság, hanem "másként vélekednek a dolgokról".De persze ha nagyon szeretnél - csinálhatsz egy UI modding Appot jó pénzért. Lehet, hogy megérné!
-
novinyul
veterán
-
hampidampi
őstag
válasz
Because #11396 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezekben az akkukban már egy igen okos elektronika van, ami vezérli a töltést. Bármi usb-set dughatsz rá, az akkut nem tudod tönkretenni.
Amire figyelni érdemes, azok éppen a névlegesnél (750A) kisebb teljesítményű töltők. Egyrészt ugye lassabban tölt, másrészt ilyenkor a töltő a maximális teljesítményen pörög. Ha vacak, gagyi a töltő, ebbe tönkre is mehet, elolvadhat, szétéghet. Tehát biztonság kedvéért érdemes a névleges töltőáramot elérő (, vagy meghaladó) kimenetű adaptert használni. -
válasz
Because #11396 üzenetére
Én töltöttem már mindennel, aminek micro usb vége van, kezdve a gyáritól, folytatva a note 2 erősebb töltőjén át egészen szivargyújtós töltőkig, illetve dzsunka kínai kábel és töltőfej kombóig, mindig mindennel hibátlanul töltötte. Akksikalibrációs gond se jelentkezett nálam.
nmihaly: "És ha elviszem Szederszervízbe? ott nem gyorsabbak??"
De lehet hogy gyorsabb lesz 1 héttel, cserébe ugrik a hátralévő 2 év garid. Nem éri meg!
Ja és még pénzbe is fog kerülni az ingyenes gariszerviz helyett.Nekem a másik telómat másodszor szervizelték (2 alaplapcsere és plusz javítás), el kezdtem nagyon értékelni a hazai garanciát!
-
sasa134
addikt
válasz
Because #10975 üzenetére
day1-től van rajta, én is féltem, sztem ne a fólián múljon a kijelző épsége. Tudom sokan nem tesznek rá, de hát mások vagyunk.
Én ma felindulásból rendeltem 3 tokot a 10 hónapja remekül szolgáló Transform Shell mellé, meg matt fólia készletet is. Jön egy fehér, egy piros meg egy fekete szilikon tok. Szóval már 5 különféle tokom lesz, lehet válogatni. Na jó, 4. Az asszony úgyis mindig a piros Pouch-ban hordja az övét.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Because #10675 üzenetére
Ilyen dolgon nem tudom felidegesíteni magamat, maximum egyszerűen nem értem, ami nem az intelligencia hiányának az oka, hanem az értetlenségé.
Valamint nem vagyok hithű BB-s sem, de nem szarom tele pld a winfos 8 topikot azzal hogy milyen szar a winfos (pedig szar)
Ugyanitt Sony Xperia T és 6 hetes mangalica van eladó
-
-
-
-
sasa134
addikt
válasz
Because #9654 üzenetére
Photo Editor Ultimate (ingyenes, tud átméretezést) , időzítőnek meg a Camera Timer nevű app (ingyenes). Tudom, benne kéne lennie, de nincs. 11 hónapos OS-ről beszélünk., régi BB OS-ek tudták, majd jönni fog BB10-re is.
Ezen kívül a Paper Camera, meg a Photo X Pro (ez utóbbi olyan mint az insta weather) ajánlható.
-
sasa134
addikt
válasz
Because #9651 üzenetére
milyen funkciókat hiányolsz? a fényképezőnek van HDR módja, sorozat illetve stabilizált mód, ill alap témák: Auto, sport, szöveg, éjjeli ill. tengerpart/havas. Fent a jobb felső sarokban válthatsz gyors sorozat módra ahonnan kiválaszthatod a legjobban sikerült pillanatot és akkor csak azt menti el.
Az elkészült képet lehet szerkeszteni a gyári alkalmazással: vágni, forgatni, nagyítani,fényerő, kontraszt állítás, vannak szűrők (10 féle) ill. 8 féle keret.Amúgy rengeteg alkalmazás van, ha ez nem lenne elég, ezeket meglepő módon a BB World " Alkalmazások / Kategóriák / Fénykép és videó " csoportjában találja az ember...
-
Danny750
őstag
válasz
Because #9492 üzenetére
Egyáltalán nem rossz a kamera...csak tudni kell használni!
RumiTT:
Ha hasonló árban van akkor mindenképp az i5 éri meg jobban, hiszen ha nem is hozna annyi újdonságot akkor eladod és 70k-ért veszel egy független fehér Z10-et dominósan! (+marad kb. 60000ft-od)
Sztem mind a két készülék kiváló választás! -
Because
őstag
válasz
Because #9492 üzenetére
sőt tovább mennék csak az iphone! ha nem is tetszene (kétlem) eladod és veszel egy blacberryt a T-nél fehér állítólag független még ha nem is oda tartozol és több mint 100k plusszal a zsebedben mosolyoghatsz
(#9493) Gzolo: vagizásra az iphone még mindig menőbb
én hiába mutogattam melóban a telot senki se cuppant rá
-
Coc@s
őstag
válasz
Because #9467 üzenetére
Így van, beleszerettem, és szeretem most is minden erényével, hibájával, esetleges app-hiányával együtt.
Más appokat is használok, de ezeket is.
Bízom benne, hogy egyszer csak megoldódik pl. az Android app SMS problémája is.Egyébként meg alapból sokkal jobban tetszik a BB, mint a droidos rendszerek, de a hiány a droid appokkal tudom (majdnem) pótolni, és ennyi.
Ami megvan BB-n, abból nem használok droidost. De amiből nincs és kell?
Csak azért nem veszek droidot.És egyébként mi van azzal, aki egy befagyott hegyi tó mellé megy síelni, mert korizni is és síelni is szeret!?
-
Genci
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest