- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadDan17
csendes tag
Valamiért a gyári óra alkalmazás nem akar elindulni. Mikor elindítom a programot csak egy fekete képernyő jelenik meg blackberry felirattal. A gyorsbeállításokból be tudom kapcsolni, de az időt nem tudom módosítani az ébresztéshez. Tud valaki segíteni?
-
Coc@s
őstag
válasz kárátékutyá #23589 üzenetére
Nekem is az van fönn néhány napja.
Én különösebbet nem vettem észre rajta.
Milyen bug tűnt el?18 éve itt
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek.
Tegnap vettem egy Z10 102-est, és gépre dugva egyből frissítette magát a 10.2.1.3247-re. Mivel volt már pár blackberrym 9700 9780 9900, elsőre furcsa volt, h annyira mégsem gördülékeny a rendszer mint a korábbi telefonoknál megszoktam, pl a beállításoknál is ha mászkálok be be röccen, illetve pl az ÓRA alkalmazás megnyitása is olyan, hogy rányomok, kis fekete háttér a blackberry 10-es szöveggel és utána jön be. Ezek lehet, hogy normális dolgok, de a régieknél ilyet nem tapasztaltam.20 éve a PH-n.
-
embe
nagyúr
válasz eventus #23583 üzenetére
Az MA teszt miért " egy kalap..." ? Akkor még egy friss - új rendszerrel kijött telót teszteltek, ami azért ahogy olvasgatok azóta szépen fejlődött.
Én is tudom, hogy droidos alkalmazások futtatása csak lehetőség, de terveim szerint ( még nincs a birtokomban a teló, csak útban felém ) nekem is lesz 1-2 droidos alkalmazás, amit megpróbálok majd a telón.
Navit - amit az Xperia SP-n használtam, illetve az időkép alkalmazás tuti ilyen lesz. A többit meg majd meglátom.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
sasa134
addikt
-
kárátékutyá
őstag
10.2.2.-t használ valaki "huzamosabb" ideje? Tegnap tettem fel, és eltüntetett egy búgot a legutolsó 10.2.1.-ből.
-
törölt tag
válasz eventus #23585 üzenetére
de aki zöld kukáról váltott Telefonra (én a Blackberry készülékeket nevezem telefonnak, a többi ahhoz hasonlít ) annak egy kicsit megkönnyebülés, mert ami nincs az AppWölrd-ben azt talán megtalálja androidos appok közöt... bár a Blackberry a telefonjait elsősorban üzleti szférára tervezte, az hogy mindenki számára elérhető az már csak marketing fogás és eladott darabszám növelés ami nem baj, én kipróbáltam több gyártó telefonját, különböző oprendszerekkel, eddig a Blackberry ami viszi nálam a pálmát nekem mikor volt Z10 igazából ami androidos appok amik voltak szinte csak olyan játékok amik az AppWorldben nincsenek fent, na meg telefonálás, e-mail meg facebook
-
eventus
veterán
Ertsuk mar meg, hogy ez NEM android! Lehetoseg van futtatni droid alkalmazasokat, lehetoseg csak.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
CloZee
aktív tag
Ha valaki arra vetemedne, hogy feltegye a 4.8.3-as Shazam-ot, az ne tegye, mert szanaszét fagy tőle a telefon. Viszont a 4.7.4-es verzió működik rendesen.
-
eventus
veterán
válasz #97246720 #23576 üzenetére
Worldben + neten találhatsz játékokat. Általában OTA módon tudod letölteni vagy mappát kapsz és fájlkezelőből tudod telepíteni. De olyan klasszikus java játékokat nem tudsz, mint a zárt rendszerű telefonokra lehetett.
-
embe
nagyúr
Készülök a telóra, valszeg kedden lesz a kezemben.
Kérdésem: az asztali Chrome böngészővel hogyan lehetne szinkronizálni a teló böngészőjét? Lehet?
használtam a keresőt, de nem találtam rá megoldást....Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
törölt tag
-
törölt tag
Azért számomra még szokni kell a BB-t mert előtte évekig droidos voltam. Ezért a profi BB-tagoktól előre is elnézést kérek ha néha vadakat mondok, vagy kérdezek.
-
solties
tag
válasz Polarstar #23564 üzenetére
Persze! Bevallom nem is nagyon értem, a ki-kivel van kompozíciót a telekom esetében, folyton mahinálnak a díjcsomagokkal, ami a múltkor volt az már nem rendelhető stb.. Akár csak a digi tv .
Egy biztos, eddig ez a legjobb telefonom, és szeretném a BBM-et szeretném kihasználni! De nem olyan egyszerű ha nem akarok havi több ezer forintos tarifacsomagot. Annyit a BBm-en nem spórolnék. Én legalább is nem... -
nagyúr
válasz solties #23560 üzenetére
Butaság amit mondasz, mert a BIS az a BlackBerry szolgáltatása, amit a telekom viszont szolgáltat.
A telekom így csak egy átjátszó. Mellesleg ezzel is pénzt keres.
Miért szüntetné meg?
A többieknél is van BIS, de jól el van dugva a szem elől, nehogy zavarja a ifon, zöldkuka esetleg windózmobil eladásokat.
Mi pedig nem ezeket a droidokat keressük.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
cris78
őstag
Nekem net plusz arany van 590-ért és akciósan a nagy BlackBerry csomag 1100-ért. És mozaik xs-ben vagyok.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
solties
tag
A legnagyobb gond az, hogy lassan az összes díjcsomag megszűnik, ha még nem szűnt még, amihez a BIS rendelhető. Úgyhogy sakkmatt. Bár vannak újak, de azok értelem szerűen nincsenek felsorolva a bis-hez.
-
boken
senior tag
Sziasztok,Mozaik M dijcsomagom van,hogy tudom megrendelni mellé a BlackBerry Instant E-mail 3 csomagot?
Rendelés oldalalján ezt írja :
A kedvezményt nem szükséges külön megrendelned, a BlackBerry Instant E-mail és valamely
Mobilinternet csomag megrendelése esetén automatikusan életbe lép.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
solties
tag
válasz bigsee #23555 üzenetére
Tudom,csak mint ha valaki írta volna, hogy eco xs-sel van bis csomagja. Hogy melyik, azt nem tudom. Én készülékváltással vettem a z10-est, ès eco dijcsomagom volt illetve van. Nem eco xs! Hanem csak eco. Havidíj 2020 Ft. Hálozaton belül 29Ft. És teljes egészében lebeszélhető! Nekem sajnos nagyon nem érné meg váltani drágább díjcsomagot, mert sajnos az Eco-t már nem is lehet újra kérni....ezért kellett volna ehhez csak a kisebb bis. nekem az bőven elég lenne.
-
törölt tag
válasz solties #23552 üzenetére
nekem Mozaik S van és hozzá a Instant E-mail 3(BIS), és tök jó mert nem írják hogy a Protect használható vele, de simán mükszik az 1GB meg félrevezető egy kicsit, mert csak annyi a net forgalom amennyi az előfizetés mellett aktív, nekem 500 mega van csak, és a BIS-szel is csak 500 megát tudok használni...
-
nagyúr
válasz solties #23552 üzenetére
Eco csomaghoz a kicsi nem megy.
Az a nagyobbakhoz léphető, sok esetben már ingyen bekapcsolható.
Az Eco plusz nagy BIS alapból öngól.
Tarifaváltással jobban jársz.
Mikor a nokedliről váltottam BlackBerry-re, a BIS miatt látszólag felment a csomagom, de mégis laza 2000-forinttal bejjebb lettem.
A BI[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
solties
tag
Van itt a fórumon olyan, akinek ugy van az olcsóbbik BIS (690Ft), hogy mellette nincs más internet előfizetése, és ECO díjcsomagban van? Ugyanis most chateltem egy telekomos fruskával, aki azt írta a kérdésemre, hogy ehhez a csomaghoz rendelhető-e hogy nem. Csak a mozak, médiamánia meg tudomisén még mihez..
Vannak ilyen tapasztalatok? -
törölt tag
Free időjárás widget , valaki?
-
törölt tag
Köszönöm, avplayer jó lett.
-
törölt tag
Tud valaki egy free videolejátszót, a gyári helyett? A saját lejátszó egy kicsit gyengécske.
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Valaki vásárolt már az ebay-rol telefont ? Ott elég jó áron van . Van valakinek tapasztalata az ebay-rol ?
-
Günther
tag
válasz kárátékutyá #23396 üzenetére
hol? Az engem is érdekelne.
-
nagyúr
válasz SteveBeard #23537 üzenetére
Jolla mobil,
Vertu,
Kohn és Grün..
Mitshubishi,
Kyocera
...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
slashing
senior tag
válasz SteveBeard #23532 üzenetére
az androidot írd át samsungra egy kis LG-vel párosítva az iOS marad a BB is a windows phone-t nokiára vagy microsoftra vagy minek hívják már őket kb. megkapod ugyan azt a listát...
(#23534) aate: muszáj lesz nekik, idén mát tuti nem hacsak nem az átdolgozott z3-at szánják annak nagy öngól lenne mellesleg de jövőre tuti lesz valami új érintős is, kell lennie, csak abból kiindulva milyen áron nyitott a z10/z30 háát én sok jóra nem számítok.
De én elleszek még jópár évig a z10-el ha a hadver bírni fogja
[ Szerkesztve ]
-
válasz slashing #23528 üzenetére
Ez ma megtehető ilyen pofátlanul? Költői.
devergo74! Úgy vettél telót, hogy nem is néztél a forgalmazó után? Jól megszívtad, adok neki 1 hetet és lehúzz a rolót, add el gyorsan olcsón a Z10-et! Én tudok rá vevőt ár alatt nehogy csőd után kelljen eladnod.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
Na ne, most vettem BB Z10-et, és a végén még befarcol a bb.
-
slashing
senior tag
válasz Kolondrum #23526 üzenetére
Jaja amerikában kicsit összerúgta a T-mobile és a BB a pórt....
Nah puff meg na Bumm? mikor meg jön egy olyan hír hogy +200k app akkor meg szárnyal a cég stb... igen is komoly dolog 78%
A Passport ezen nem segít az olyan drága lesz mint egy iPhone vagy az Android zászlóshajója, a Classic meg gombos amit az emberek élből elutasítanak, Z10 kifut lassacskán z30-at én speciel drágállom z3 meg a nyugati világban egy olcsó gyenge telefonnak számít sőt ugye vannak hírek hogy erősítik a hadvert stb... és úgy kerül pl. nyugat eu.-ba ami meg már drága lesz a hasonszőrű telefonokhoz képest... Szóval ez elég komoly dolog akárhogyan is nézzük, minden évben nem lehet eljátszani egy z10-hez hasonló árleszállítást.
Sikerült a felszínre emelkedni de a part az még rohadt messze van, szerintem....
-
válasz SteveBeard #23525 üzenetére
Emlékezzetek, mikor akciósan lehetett BlackBerryt iPhonera cserélni. ?? Ez volt??
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Azt se felejtsük el, hogy a szolgáltatók rengeteg országban befejezték a BlackBerry forgalmazását.
Ez mindenképpen nagy érvágás.
Emlékezzetek, mikor akciósan lehetett BlackBerryt iPhonera cserélni.Steve
-
nagyúr
válasz Kolondrum #23523 üzenetére
Na, bumm. A Jolla mobilról sem hallani szinte semmit, pedig már több mint 1 éve piacon van az is.
Biztos vagyok benne, hogy most meg fog fordulni a sorrend, mert a Passport nagyon megosztó és érdekes jelenség.
Mellettem szól, hogy a kezdeti megjelenési árakat is csökkentették Chen-ék.
Ez mind bizakodásra ad okot.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Olvasta már valaki?
A legnagyobb bukást azonban nem is a Windows Phone, hanem a BlackBerry mutatta be. A kanadaiak eladásai 78 százalékkal zsugorodtak, 6,7 millió után 1,5 millió telefont sikerül értékesíteni
-
-KP-
addikt
-
sasa134
addikt
válasz rivencica #23514 üzenetére
Berrybolt.hu, akciós a fehér Z10 LTE!! Olvass vissza pár sort.. 23446-os hsz. Ajándék dokkolóval kapod. Miért az LTE verziót? Erről szól kb 15 ezer hsz. Akku kallibràciò hiba nincs, mikrofon hiba nincs, egyszerűen jobb a cucc. Vedd a 100-2-t!
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
rivencica
csendes tag
Sziasztok! Nemsokára megveszem életem második BB-jét, ami ez alkalommal egy Z10-es lesz, fehér változatban Nagy az izgalom, alig várom, hogy rákattinthassak a "rendelés véglegesítése" gombra. Azonban mint körültekintő felhasználó, gyorsan egy dolgot szeretnék tisztázni, a meglepetések elkerülése végett: pontosan miért is preferáljátok inkább az STL 100-2 es verziót, mint a 100-1 -est? Azt tudom, hogy 4G képes, ellentétben az utóbbival, de más indokokat is olvasgattam, mint pl megbízhatóság, gyorsaság... szóval ezekre lennék kíváncsi. Előre köszönöm! Ja és ha valaki tud olyan helyet, ahol még biztosan nem fogytak ki a készletből (STL 100-2) , írja le legyen szíves!
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Ha nem bootol be a telefon mit lehet tenni vele? kiírja fehéren, hogy blackberry és nem megy tovább. lehet az a baja, hogy hagyták lemerülni? rá lett dugva órákig a töltőre utána és semmi. akksit is kivették belőle és semmi. mivel lehet még próbálkozni?
-
törölt tag
válasz eventus #23505 üzenetére
nekem ez van fent 6.0 kötegszám 2949(v6.0.0668, verzió, rendszer: 6.6.0.236) az előfordulhat hogy a BB OS 6-ot folyamatosan frissítik, mert tegnap telepített valami 65megás frissítést most meg egy 83megás frissítést mutat a blackberry desktop software.... romokat hol vagy hogy tudok cserélni?
-
-
törölt tag
remélem mire megjön az a kib****tt mogzóbér akkor még tudok majd venni valahol új Z10-et
eventus: le lehet valahogy egy 9780-on a OS-t? jelenleg O2-es szolgáltató rendszere van fent és lehet leváltanám függetlenre ha lehet ha nem lehet akkor így marad
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz Blackmirror #23501 üzenetére
Felesleges ezen gondolkozni.. Majd, ha lesz a kezetekben, akkor megtudjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest