- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Kolondrum #23897 üzenetére
Köszi sikerült! Leválasztani, ha arra lenne szükség, ugyanott kell? Vagy a PP fiókban?
Ha még az itt feltett kérdésekre is választ kapnék akkor már elégedett lennék a mai nappal.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Fizetési mód beállításánál a PayPal fiókot nem tudom beaktiválni. A belépési adatok pedig jók. Ez tuti.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz kárátékutyá #23891 üzenetére
Na most aztán nem bírom a fejeteket lekövetni.
-
eventus
veterán
Én még mindig avatar alapján azonosítom itt az embereket. Sasa sármos arcocskája okozott néha galibát, másnak is az volt és írtam neki
Ha már BlackBerry, akkor az én képem is tükrözze Egy okos fekete holló, mint egy BlackBerry
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
-
kárátékutyá
őstag
válasz Blackmirror #23887 üzenetére
Nem mondod... Kerestem is másikat gyorsan...
-
Blackmirror
őstag
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek - hátha segítségére lesz valakinek- hogy rendeltem EBAY-ről egy lcd+keretet, mivel elég karcos volt a kijelző már akkor mikor megvettem itt egy kolegától. Rendben megjött , nem volt drága, rendesen össze van szerelve, benne vannak a gombok is. Egyébként Made in Mexico felirat van rajta, úgy mint az összes többi "gyári" alkatrészen. Itthon az egyik webshopban cirka 31.000 forintot kérnek ezért és teljesen megegyezik ezzel.... Még a matrica is... Remélem segítettem. Ja, és ez nem LTE-s verzió, de lehet kapni azt is!!!!!!
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
sasa134
addikt
-
embe
nagyúr
válasz ViZo72 #23861 üzenetére
Szerettem ezt az appot, azért keresgélek megoldást. Egy alkalmazást - egy navit - használok amit még a droidról hoztam át.
Mondjuk ahhoz is idő kell, hogy megtaláljam a droidon használt alkalmazások BB-s megfelelőjét.
De akitől vettem a telót írta, hogy kellemesen csalódni fogok a gyári böngészőben. Igaza volt, tetszik.Erre az időjárásra pl. a gyári app pl. nem tetszik, arra még keresgélek valamit.
Ami kérdésre nem kaptam még választ:
- Csoportokat nem lehet átemelni a gmailból, csak a névjegyeket?
- Csoportnak lehet egyedi csengőhangot beállítani? Ha igen hol?- hívásszűréssel kapcsolatban ezt a választ kaptam. [link] Ezt hol lehet létrehozni, beállítani?
-
icezozo
addikt
-
csanalaci
csendes tag
Sziasztok !
Megint problémám akadt. Néhány napra feltettem a 10.2.3.700 romot ST100-1-re. Ment is, de a gyári ébresztő hiánya, na meg a kinézete miatt visszatettem a 10.2.1.2977 romot. Most viszont a BBM alkalmazással van gondom. Korábbi partnereimet látom, tudok pinget küldeni és szöveges üzenetet is, nincs a felső sorban a zöld telefon jel, így nem tudok hanghívást kezdeményezni Wifi használatával. Ha ők próbálnak hívni, azt a választ kapják, hogy nem vagyok elérhető, pedig nálam a kijelzés szerint igen. Ha megváltoztatom az állapotomat, pl hogy foglat vagyok az rögtön megjelenik náluk. Valamit rosszul állítottam be ?
-
zolion01
tag
válasz K e n y a #23860 üzenetére
Manuálisra állítottam a szinkronizációs időt, azon nyomban valami értelmezhetetlen html kódos hibaüzenetet írt ki a mentésnél. Elmenteni nem hagyta a változásokat, viszont a szinkront megcsinálta.
Viszont a szinkron természetesen ilyenkor nem megy ismét, végigjátszva a az előző műsort, manuális - hiba - kilépés, a szinkront megcsinálja.
Érdekes.
Itt azért még nem adom fel, még próbálkozom, megnézem a céges exchange fiókkal is.Még nem vagyok magamnál, este 10-ig javítottam egy gépet. New York-i idő szerint... Azért az internet hátránya is megvan, 12 évvel ezelőtt még ki kellett volna menni személyesen. Azt jobban bírtam volna
-
Hikvision
senior tag
válasz kárátékutyá #23865 üzenetére
Akkor megnyugodtam, h nem velem van a baj Másik kérdés:
Kocsiban van egy Pioneer MVH-350BT fejegység, amivel össze is párosítottam a telefont, de annyira bután működik, hogy ha csörgök és a telefonról veszem fel akkor is a kihangosítóra teszi a hangot, és külön a hívásmenüben lehet visszakapcsolni telefonra. Ugyan ez volt Androidnál is, egyedül ájfonnal működött normálisan.20 éve a PH-n.
-
ViZo72
tag
Bár ez inkább a szoftveres topikba való, de...
Időkép alkalmazás valamelyik korábbi verziója ment nálam, bár ritkán használtam, inkább csak kíváncsiságból tettem fel...
Persze az a verzió sem futott tökéletesen, ha elindítottam, állandóan értesítéseket küldözgetett a HUB-ba, hogy hány fok van stb., lassú is volt, illetve néha váratlanul leállt...Most frissítettem SNAP-ból, na azóta nem megy, bár maga a letöltés is gubancos, legalábbis nálam.
(A letöltés megkezdése előtt még 2.3.3 verzió van írva (22MB), letöltés közben már csak 15MB-os és 1.0.0.45 verzió akar települni...)Ami elveszi az ember kedvét az Androidos appoktól BB-n:
- Ami egyáltalán fut, abból is sok van ami nehézkesen, döcögősen és instabilan megy (persze lehet néhány kivétel).
- Ha jön egy OS vagy alkalmazás frissítés, nem tudhatod hogy ezt követően is futni fog-e.
- Érdekes hozzáférési engedélyeket kérnek az alkalmazások, amelyeket ha nem adsz meg neki, többnyire el sem indulnak.
Pl. a most kipróbált Időkép alkalmazás miért akar hozzáférni a telefonon tárolt képekhez, zenéhez egyéb fájlokhoz és a felhős tárhelyekhez?
Persze ezt valószínűleg az OS különbség okozza, gondolom csak ilyen áron sikerül futásra bírni őket, ilyen áron viszont nem kell, nem létszükséglet... -
K e n y a
tag
válasz zolion01 #23857 üzenetére
Nekem is hasonló gondom volt pár száz hozzászólással ezelőtt... Az email beállításoknál tedd a szinkronizálás idejét manuálisra. Magam sem értem, hogy miért, de amit átírok, az egyből frissül a szerveren is. Szerintem töröld az email fiókokat, majd állítsd be újra, úgy, hogy legörgetsz az aljára ott asszem alapból 7 nap a szink. idő, azt átállítod "összesre" és a gyakoriságot manuálisra... Ja, meg még annyi, hogy ezzel először elvan egy darabig. Nekem is pár órával rá frissült minden, de azóta még azonnal.
[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
anyucika
tag
válasz Kolondrum #23855 üzenetére
Ha reálisan nézzük, én pl. 42k-ba vettem majdnem 2év garival, ennyiért szerintem hasonló tudású androidot nem találtam volna (xperia sp van ilyen árba, ami laggol, fagy, bedöglik össze-vissza) ,iphone-t is max sima 4-et azt meg nem akartam. Lehet 45öt is adtam volna érte, hisz patika állapotba van szerencsére.
-
zolion01
tag
Ok. Feladom. Módosítottam próba képen 5 másik névjegyet a gmail címjegyzékben.
Semmi, de semmi. Próbáltam mindent, de nem történik szinkron.
Érthetetlen számomra.[ Szerkesztve ]
-
Annyi birka hirdet Z10-et aki nincs tudatában annak, hogy ennyiért 1-est soha nem fog eladni. Érdemes lenne kigyűjteni ezeket a vicces mondatokat.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
embe
nagyúr
válasz Kolondrum #23846 üzenetére
Ugye mint többször leírtam majd 5 évig droidoztam. Elkerülhetetlen az ahhoz hasonlítás, illetve ami abban a platformban jó volt, annak keresése.
Navira sikerült beüzemelni azt az apk.-ot amit az SP-n is használtam.Aztán majd az idő eldönti a továbbiakat.
-
bok92
addikt
-
Mennyi bajotok van. Én úgy közelítem meg, hogy most legalább látom az időkép oldalait, sőt a térképet tudom nagyítani is. Csak nézőpont kérdése. (halkan mondom) úgy vagyok vele, hogy kerülöm a droidos vonalat és kerülöm a teleszemetelést. Szeretnék egy gond nélküle 10.3-ra váltást. Hála ég semmi sem hiányzik amiért túrni kéne a droidos vonalat.
Amikor előveszem a zsebemből pontosan tudom, hogy mindent el tudok vele intézni amit akarok. Kicsit úgy tűnik sokat vártok el tőle ti droidos vonalról váltók. Ezeket a dolgokat amúgy végignéztem a symbian vonalon is. Belőletek lesz az akinek elege lesz lecseréli. Nem mindenkiből, de jellemzően. Vannak fanok, meg a nem fanok.#23761) embe! Nincs tippem.
[ Szerkesztve ]
-
vlu
csendes tag
ha esetleg nem függetlent vennék, mennyibe fájna a függetlenítés? esetleg homemade meg lehetne csinálni?
-
embe
nagyúr
Időkép alkalmazást sikerült valakinek működésre bírnia?
-
anyucika
tag
Blackberry World jelengleg karbantartás alatt áll. ezek általában mennyi ideig tartanak?
-
-
anyucika
tag
nemtudjátok valahogy lehetséges hogy a screenshotot ne .png-be mentse el? facen pl nem birom átküldeni másnak, mert csak a jpg-ket találja meg a telón
-
MODERÁTOR
válasz zolion01 #23828 üzenetére
Az megoldás még, hogy szerkeszted a szinkronizálási beállításokat, pl átállítod a szinkronizálási időközt, és akkor úgy tudom csinál egy azonnali szinkronizációt.
Olyat vettem még észre, csak már nem tudom hogy az általam használt 4 () platform közül melyiken, hogy ha Gmail címjegyzék, akkor az egyik fajta telefonszámot (egyéb?) nem szinkronizálja, csak androidra. Tehát úgy értem, hogy milyen fajtának állítod be az adott telefonszámot (mobil, munkahelyi, otthoni, egyéb, azt hiszem az egyébet nem szinkronizálja). Esetleg ezt ellenőrizd le.
-
Az "ide oda telepítgetünk szoftverek játékkal" lehet maradandó hibát előhozni a telóból ami azután is megmarad, hogy visszament a gyári jelenlegi hivatalos? Pl akku vs. mikor kapcsol ki.
Aztán léteznek moddolt szoftverek ? Mint symbianra voltak. Valaki kicsit belenyúl. Nem volt fent soha olyan, de érdekel, hogy BB-re van e.
[ Szerkesztve ]
-
DeerDawe
tag
Használ valaki huzamosabb ideje 10.3-at?
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
embe
nagyúr
válasz TheBikerider #23820 üzenetére
Csatlakoztatod a telót, majd elindítod az exe fájlt az ámítógépen. Ennyi. Csak win8.1-en nem sikerült elindítani.
sasa134 : Mert nem sikerült. Hiába jelöltem ki a számokat, hiába nyomtam a törlésre nem történt semmi. Valszeg én vagyok a balfék.....de ismerkedek...és tanulékony vagyok
-
veterán
-
icezozo
addikt
-
veterán
-
Látnok
aktív tag
válasz TheBikerider #23820 üzenetére
mire gondolsz?
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
zolion01
tag
Kérdésem lenne:
- ha a gmail címtárában szerkesztem a partner adatok, pl. fénykép csere, mennyi idő alatt veszi ezt észre a telefon?
3 órája cseréltem képet egy partnernél, de semmi változás... -
veterán
-
Q10-en addig csinálta, hogy hazaértem pestről vidékre. Elvolt a táskában, mire hazaértünk megszületett.
Más: 7 óra alatt 10%-ot merült a Z10 online állapotban (éjjel). Egy ideig wifin csücsült majd a bug miatt eldobta és a maradék időt mobnetetn töltötte. 3G. Ez úgy rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Most nincs előttem a Z10 (sajnos), de BBOS 6-on ki lehetett választani, hogy miket töröljön a biztonsági adattörlés, pl. felhasználói adatokat csak, vagy telepített progikat is. Ha csak adatokat kértem, akkor relatíve gyorsan lement.
Azt azért tartsd észben, hogy azért "biztonsági" adattörlés, mert nem egyszerűen törli, hanem többször (azt hiszem, 3x, de ha tévedek majd kijavítanak) felülírja az adatokat a telefon. A 9780-on épp 2 napja csináltam ilyet, és ott úgy láttam, hogy 3x ment végig a törlés, de nem figyeltem folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
embe
nagyúr
A telóról a számokat nem lehet valami egyszerűbb módszerrel letörölni? Nem engedte. Hiába jelöltem ki a kapcsolatok között, és nyomtam a törlésre, ott maradt. Egy adattörlést indítottam el, de ez meg molyol egy ideje.
-
Günther
tag
válasz TheBikerider #23669 üzenetére
Shalom! Üdv a klubban.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Bandus555D #23793 üzenetére
Annyira ne vedd komolyan, nekem z10 után lett z30 és teljesen jó a kijelző.
-
CloZee
aktív tag
Hol tudom a névjegyeket egyesíteni? Tegye egybe az azonos számú névjegyeket stb.
-
Coc@s
őstag
-
embe
nagyúr
válasz kárátékutyá #23799 üzenetére
Jelentem sikerült. Az új verzió:10.2.2.932
-
Coc@s
őstag
-
boken
senior tag
Veled sem lehet könnyű együtt élni
Én win8.1 fost használok és megy rajta,sőt minden megy,azt minden bántás nélkül megkérdezhetem hogy te Linuxot használsz vagy Xp?Lassan saját op rendszert kell fejlesszek,azt hittem hogy csak a Droidosok és az Almások furják egy mást de látom itt sem jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
embe
nagyúr
Na a másik gépen a Win7 alatt elkezdett mocorogni valami, már csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest