- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
Blackmirror #33267 üzenetére
Berryboltban ha jól tudom lehet még kapni
-
Coc@s
őstag
válasz
Blackmirror #28422 üzenetére
No az előbb kipróbáltam pontosabban ki akartam próbálni.
De már az indulás is dadogós, szóval használhatatlan a Z10 STL 100-1-en. -
Coc@s
őstag
válasz
Blackmirror #28422 üzenetére
Nem olvastam, csak töltöttem meg kattintgattam.
(a Z30-on nem kattintgattam, ott megy is.)
Azt meg majd meglátjuk, milyen lesz.
Az előző verzió az csont nélkül működött anno mikor kipróbáltam. -
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #28409 üzenetére
Q10en jó. Pedig az stl-1 az gpu terén erősebb.
-
válasz
Blackmirror #26713 üzenetére
Vannak olyan flottás csomagok amiknél a T-nél nem engedik hogy az olcsóbb BIS-re fizess elő.
-
embe
nagyúr
válasz
Blackmirror #26343 üzenetére
A beállítások között a nyelv kiválasztásánál nem lehet megadni a magyar nyelvet? Tehát hogy ne a lokalizáció alapján magának állítsa be a nyelvet? Mert akkor lehet hogy amelyik országban van, akkor annak a nyelvét állítja be.
-
margithid
veterán
válasz
Blackmirror #25610 üzenetére
Átraktam download mappába, de azt se látja.
A legérdekesebb, hogy mikor manuálisan meg akarom adni a mappát, egy olyat se látok mint ami a filkezelőben van. -
Butcher82
senior tag
válasz
Blackmirror #24396 üzenetére
Köszi...
-
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #24266 üzenetére
Natív és nem vetem meg a fizetősöket sem
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Blackmirror #23887 üzenetére
Nem mondod...
Kerestem is másikat gyorsan...
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #23650 üzenetére
Sajatpin, sajatszam, sajatver
-
válasz
Blackmirror #23497 üzenetére
-
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #23501 üzenetére
Felesleges ezen gondolkozni.. Majd, ha lesz a kezetekben, akkor megtudjátok.
-
embe
nagyúr
válasz
Blackmirror #23497 üzenetére
Tanulni kell ezt a szlenget.
-
sasa134
addikt
válasz
Blackmirror #22667 üzenetére
Persze, lehet így is - igazából csak találgatunk. Nekem gyári független, LTE, német o2, azonnal megjött a frissítés és semmi baja. Olyan mint volt
De az biztos, hogy a szolgáltató belenyúl, nekem pl van fehéregyensúly állítás lehetőség a gyári szoftban, míg pl másnak nincs (nem mindenkinek van).
-
válasz
Blackmirror #22460 üzenetére
808-on a kijelző alsó részén (menügömb stb-n keresztül) kellett végighúzni az ujjam és lezárt. Bele lehetne írni a szoftverbe valami okosságot. Én szem. szerint nagyon örülnék neki. Pl a hívás gombtól a kamera gombig egy húzás lezárná.
-
minek?:S
őstag
válasz
Blackmirror #22422 üzenetére
Lezárt képernyő alatt, amikor nincs a kezemben, akkor nyit meg ezt azt, és mikor "fel akarom éleszteni", akkor nem megy a gombbal, csak az ujj mozdulattal, és akkor is elég nehézkesen és előttem a fekete képernyő.
-
őstag
válasz
Blackmirror #22416 üzenetére
Köszönöm, ez segítség lehet ebben az átmeneti időszakban, bár akkor, ha nem reagál a bekapcs gombra amikor magától nyit meg alkalmazásokat lezárt képernyőnél, akkor? Akku ki és be?
-
joeypapa
tag
válasz
Blackmirror #22384 üzenetére
megy már,mindenki jöjjön vissza az ablakpárkányból nem maradt értelmetlen az élet
-
korpicschess
veterán
válasz
Blackmirror #22047 üzenetére
Sajna előjött most nálam is legutóbbi rendszertelepítéskor az akkukijelzős bug, és nem sikerült még megcsinalnom. Ma újratöltöm a rendszert, hátha, amúgy sem az igazi a 10.3. Így nem akarom max gsm-be eladni.
Azért vannak érdeklődők egyébként. -
DeerDawe
tag
válasz
Blackmirror #22020 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
sutis
tag
válasz
Blackmirror #21979 üzenetére
Ki tudja miért, de a Nyugat Európa mappába raktàk
-
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #21526 üzenetére
Nem is tobb annal.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #21490 üzenetére
erre senki többet?
Berakom az x-akták közé akkor -
válasz
Blackmirror #21248 üzenetére
Az első igazi symbian is megvan, fóliásan, az ébreszt ha nem kelnék fel a rendesre ami most épp a Z10. Nagy luxus megtartani a 808-at, jelenleg hiányzik az a pénz ami a Z10-re elment.
De tényleg katasztrófa kamerailag a Z10. Egy repcsit akartam fényképezni vele, permetező, egy fos lett... Egy mosás.Nem ide tartozik, de voltam a telekomnál és S5-höt 12k egy tok. 12k! Agyrém!
-
őstag
válasz
Blackmirror #20194 üzenetére
Nekem 2 van, és nem tudom, de mindenki panaszkodik az 1 napra.. nekem 2-t vígan elmegy, ha kicsit jobban nyomkodom is. pl. levettem a készüléket tegnap előtt reggel fél10kor, és ma hajnali 3kor tettem fel, mikor lefeküdtem és 30%on volt, pedig játszottam, telefonáltam, wifi végig ment, max fényerő, fb, telepítettem is.. melegedni meg csak akkor melegszik, amikor már 1 órája markolászom és az amúgy hideg kezem is melegebb.
Pitypangom
-
Gzolo
senior tag
válasz
Melegedés normál használt mellett stl-1-nél sem számittevő. Viszont navigálás közben, tartóban ülve konkrétan sütött.
-
KSparrow
őstag
válasz
A melegedést részben tudom alátámasztani. Mikor a fehér cégest próbáltam ki, mint első Z10, akkor az melegedett, pedig kettes volt. Monsjuk ott húztam is a mobilnetet, hiszen céges
Az 1-es fekete saját, az is melegedett, pedig azt kíméltem már. A mostani, saját fekete 2-es nem melegedik, vagy csak minimálisan. Napon viszont nem jó hagyni, kicsit se, mert az melegíti -
legiaap
félisten
válasz
Blackmirror #20183 üzenetére
Mik a betegségei? Érdekelne.
-
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #20183 üzenetére
Volt nekem is droid és valóban mindent lehet vele csinálni az osszeomlasig.. nem hiányzik
-
ClioRS
őstag
válasz
Blackmirror #17756 üzenetére
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, így már értem
Nincs kérdés..... -
törölt tag
válasz
Blackmirror #17693 üzenetére
ugyan ezt csináltam én is
mindent megpróbáltam, de a végén szervizbe kötött ki mert nem volt más megoldás a problémára, már cak alig 1 hét és letelik a 2hét....azt vagy meg jön vagy még várnom kell
-
törölt tag
válasz
Blackmirror #17680 üzenetére
a telekomban a szervizes ugyan ezt mondta...és az eredmény az volt hogy "SEMMI"
-
Famous...
tag
válasz
Blackmirror #17221 üzenetére
Az én válaszom után is van smiley, mondom hogy figyelmesen.....
-
Famous...
tag
válasz
Blackmirror #17219 üzenetére
Nem szoktam beírni vmit kétszer, össze tévesztesz vkivel
A fotó készítést meg csak mellékesen írtam, és hozzá is tettem hogy nem ez a fő baj, és nem is zavar annyira. Legközelebb figyelmesen olvass
-
solties
tag
válasz
Blackmirror #17127 üzenetére
Egy brit fórumon. Ha megtalálom belinkelem. A valóságalapját nyilván nem tudhatom, de az volt a lényege, hogy lobbiztak az stl-1 update-ért.
-
ted_mosby
senior tag
válasz
Blackmirror #17062 üzenetére
Az nincs telepítve. Most is Restart aztán pár perc múlva újra lila a kamera képe..
Köszi Dane, akkor letörlöm őket és megnézem mi lesz úgy.
-
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #16820 üzenetére
Tényleg az okozza!
-
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #16707 üzenetére
Nem ezek az üzenetek rontják a fórum minőségét..
-
törölt tag
válasz
Blackmirror #16584 üzenetére
Igazából ami droidra ingyen van,bbre fizetős, lásd asphalt8 példának okáért...az mondjuk igaz hogy frissíthetnének sűrűbben olyan appokat ami mind2 platformra létezik
-
slashing
senior tag
válasz
Blackmirror #16584 üzenetére
Szerintem simán, jobban csengő név mint mondjuk a HTC sőt manapság még a Nokiát is ide sorolnám.
-
válasz
Blackmirror #16178 üzenetére
4s
Pollen: oké.
Turbulencia: erre nem gondoltam, köszi hogy mondod.
-
lovace
aktív tag
válasz
Blackmirror #16138 üzenetére
Igen, már korábban is feltűnt, hogy időnként nincsenek a toppon a Telekomos honlap szerkesztői. Köszönöm a segítséget, rá fogok kérdezni telefonon! Ahogy mondod, az a legbiztosabb!
-
lovace
aktív tag
válasz
Blackmirror #16135 üzenetére
De, az tökéletes lenne számomra! Ha lehetőség lenne a jelenlegi Like 300 díjcsomagom mellé azt választani, akkor egy szavam se lenne, mert annyi pénzt nyugodt szívvel áldozok rá, de ahogy olvastam a Telekom honlapján erre nincs lehetőségem vagy valami elkerülte a figyelmem.
-
California1
őstag
válasz
Blackmirror #16053 üzenetére
Hal isten, én eddig csak 1szer találkoztam ilyennel Q10-en, velhetoen a Viber miatt
-
turbulencia8
őstag
válasz
STL100-1-nél nálam kb. egy-másfél havonta elcsúszik kicsit az akkuszint kijelzés, de könnyen újrakalibrálható a szokásos módon. Számítógépre kötve, ill. BB-Linket elindítva, majd helyben USB-kábelen újraindítva, majd egyszer-kétszer újracsatlakoztatva mindig újrakalibrálja magát az akkuvezérlés, és percek alatt szépen fölmegy 100%-ra a töltöttség.
-
Danny750
őstag
válasz
Compact akart az lenni csak néha még önfejű a BlackBerry predektív
Nagyon tetszik a BB10, de vannak még apróbb hiányosságok.., z30-at gondoltam utódnak, de múltkor beléptem a telekomba és nagyon megfogott a Compact! Számomra jelenleg a tökéletes készülék, amivel végre merek hosszú távra tervezni! -
l.sebestyen
senior tag
válasz
Lehet megpróbálom, csak ugye mutatni nem tudom annyira gyakran még nem csinálja ( heti 1-3 alkalom) kb. azt mondja hagyjam ott, aztán egy hét múlva hív hogy semmi baja, legalábbis ettől félek
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Blackmirror #16029 üzenetére
Október óta megvan, nekem is most kezdte, nincs kedvem szervizzel kínlódni az első stl1 em 1 hónap után kaptam vissza anno hogy semmi baja, pedig akkor illusztrálni is tudtam hogy nem tölt fel az akku, kèpzelem mi lenne most kb. Vissza kapnám egy újra húzott szoftverrel, felesleges z10 nélküli 1 hónap lenne, most heti kétszer max háromszor indul újra, olvastam hogy q10 nel is van ez a hiba abban bízom hogy ez is szoftver bug ami valakinek elöjön valakinek nem, és lesz rá valami megoldás, ha nem ez durvul a helyzet mondjuk nap 2-3 újra indulás akkor váltok.
-
korpicschess
veterán
válasz
Blackmirror #15533 üzenetére
Több verziót is próbáltam, de crashelt. Most töröltem mindent a telefonon a beállításokból, de már fél órája dolgozik, kezdek aggódni...
-
danolopeti
tag
válasz
Blackmirror #14726 üzenetére
Én is így gondolom, csak ugye türelmetlen vagyok egy kicsit, de kibírom
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Blackmirror #14726 üzenetére
Ez így van, a piros gusztustalansagot is tüntessék el a menüből
-
rbalint88
addikt
válasz
Blackmirror #14243 üzenetére
nem független, de a fehérnél se az volt a szempont, egyszerűen az volt készleten.
-
G@ß!
őstag
válasz
Blackmirror #14140 üzenetére
igen.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #14128 üzenetére
-
G@ß!
őstag
válasz
Blackmirror #14128 üzenetére
köszi a válaszodat
-
G@ß!
őstag
válasz
Blackmirror #14125 üzenetére
2 naponta fordul elő velem, kb.
-
istnag
addikt
válasz
Blackmirror #13754 üzenetére
Így nem sikerült,de most megpróbálom az angol leírás alapján.
-
danolopeti
tag
válasz
Blackmirror #13581 üzenetére
Köszönöm
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #13305 üzenetére
Hát ha lesz még oclsóbb is! De ki tudja, hogy egyáltalűn függetlenek e....
Majd csak vesz valaki egyet
-
KZP
őstag
válasz
Blackmirror #13305 üzenetére
Hát, ha tudom, hogy kijön a T-nél is, akkor nem egy zug gsm-ben veszem meg 5000-re olcsóbban... De most már mindegy, remélem a legjobbakat.
-
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #13230 üzenetére
Hmm.. Ausztriában 118 ezer forint (hivatalos forgalmazó). Még 171 ért vettem júniusban.
-
danolopeti
tag
válasz
Blackmirror #13212 üzenetére
Csak azért jó a viber mert nagy arányban használják az emberek Magyarországon, bár szerintem a BBM és a whatsapp is jóval jobb és igényesebb, mind minőségben, kinézetre stb. Sajnos még idő kell ehhez az embereknek...
-
danolopeti
tag
válasz
Blackmirror #13206 üzenetére
-
válasz
Blackmirror #13171 üzenetére
Ez csodás :/ Már a routert is újra indítottam, de nem tudok csatlakozni szürkén van továbbra is a gomb , hiába írom be a jelszót... ://
Ráadásul első bekapcsolás után , ami egyből bejön a wifi hálózatok ott meg nem tudok tovább lépni se , mert nincs , olyan, hogy kihagyás...
5let valakinek?
Én telefonom gond nélkül fent van a wifin , semmit nem kellett hozzá állítanom első használatnál
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #13040 üzenetére
Le sem xarták....
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #13035 üzenetére
Mert a webshop nem engedi.
Eddig sem vettem át új készüléket ha bontott volt a doboza! Vagyis nem vettem volna át. De még ilyen nem volt.
Látszott, hogy agyon volt nyüstölve a doboza és volt rajta 3 security cimke. Mind újra leragasztva!
-
hericstamas
tag
válasz
Blackmirror #12964 üzenetére
Samsung Ativ S (Windows Phone 8) vs. Blackberry Z10 STL100-1
December óta használom a Z10-et egyetlen telefonnak, előtte kb. 2 évig Windows Phone 7.5, illetve 8-at használtam.
Az Ativ S a Windows Phone zászlóshajója volt sokáig, Lumiák ide vagy oda. Felbontás hasonló, de nagyobb kijelzővel, kb. mint most a Z30. HW-ben is sok a hasonlóság a két telefon között.
A Windows Phone-t azért választottam, mert melómból kifolyólag nagyon sok Androidos csodával találkozom és a legváltozatosabb hibákat kell valahogy kijátszanom rajtuk és itt most nem a filléres darabokról beszélek. Nekem is volt sok Androidos készülékem, de valahogy azokat mindig sikerült addig "tunningolnom" amíg a rendszer megadta magát. Egy perc alatt meguntam őket. Igaz ez még a hőskorban (android 2.3) volt. A Windowsos telefonok nem nyújtják azt a szabadságot, cserébe nagyon megbízható készülékek. Én a csempéket is tudtam használni, szerettem is őket. Egy kicsit olyan érzése van az embernek, hogy a telefon az ember helyett keresni az őt érdeklő információkat. Ahogy akkor szoktam mondani, nem én hanem a telefonom facebookozik. A WP keveset tud a BB10-hez képest, de stabilan. A BB10 is stabil, eddig kb. 2 alkalommal láttam olyat, hogy nem értem hogy sikerült neki, de azt is csak leakkel.
A Z10 nekem kb. 2 hónapig tényleg minden nap mutatott valami újat a WP-hez képest, teljesen más megközelítést használ. A BB10 egy sokkal kiforrottabb rendszer, mint a WP. Valahogy olyan érzésem volt a WP-vel 7.5 óta, hogy ok fejlődik, de nem a megfelelő mértékben. Sokan írták, hogy béta tesztelőknek használt minket az MS. A BB10 meg gyakorlatilag kész, csak foltozgatják, építgetik.
Az egyik legdurvább különbség, hogy egy Z10 a dobozból kivéve szinte mindent tartalmaz ami nekem kell, sőt. A natív gyári alkalmazások fenomenálisak. A WP-n egy csomó mindent kell telepíteni, meg keresgélni az adott problémára a legjobb megfejtést, a Z10-ben meg minden kész ott van csak meg kell találni. Ami nem is olyan könnyű, legalábbis nekem nem ment olyan könnyen. Pl. a kép és videószerkesztő nekem egy jó darabig fel sem tűnt, azt mikor megtaláltam leesett az állam. A WP-n meg mindig váltogattam, pl. a képszerkesztőt jobbnál jobbra.
Itt is lenne alternatíva, de komolyan nem kell.
Szerintem bármilyen natív BB10-es alkalmazást nyugodtan össze lehet ereszteni a WP-s akármilyen alternatívájával.
Ami először zavart a Z10-ben és meg kellett tanulnom: A különböző szoftververziók itt teljesen más léptékben adnak hozzá funkciókat mint WP fronton. Itt száguldás van, nem totyogás. Ezért eleinte mint szerintem sok BB-s leakeket tettem fel. Sok félét, több kevesebb sikerrel. Mára oda jutottam, hogy semmi értelme. Az official is kivárható tempóban kerül kiadásra, legalábbis mostanában OTA-n és Linken is.
A Viber, nekem kellett. Simán fel tudtam tenni, mint androidos app. Szépen működő verziót is találtam, csak azt rájöttem, hogy akinek Vibere van annak FB-je is. Így átszoktam a FB csevegére, olyanokkal akiket nem lehet BBM-re rábeszélni. Viber kb. egy hónapja nincs a telefonom és nem is kell.
Amire azt hittem kell a WP-s világból az még a Onedrive :-) Skydrive. Van ott 25GB-om ide a Z10 alá integrálni nem könnyű. De azt vettem észre ez sem kell a telefonomra. Szóval az MS igazából haszontalan dolgokra szoktatott rá.
Az egyik legviccesebb dolog meg, hogy a Z10-es beépített Office fényévekkel veri a MS natív Office-át.
A Z10 kamerája szerintem mobilos léptékben jó. Ami furcsa, hogy ezzel nagyon ritkán lövök homályos képeket.
A gesztusvezérlés meg "must have", ez ad értelmet az érintős kijelzőnek. Szerintem a többiek ebben nagyon le vannak maradva.
A lelkesedésem remélem átjött valamennyire, a környezetemben is fertőzök rendesen. 6 infósból nálunk már 3 Z10-et használ.
Összeségében nagyon komoly előrelépés a Z10-es egy jó WPhone után is. -
eventus
veterán
válasz
Blackmirror #12895 üzenetére
Én maradok egy mérges kígyó és marok, ha kell
-
d3kk
senior tag
válasz
Én is most vettem észre de már csak délután updatelek
-
ClioRS
őstag
válasz
Olvass vissza, én mondtam
Ez az év végi megjelenés csak nekem tűnik kicsit későnek? Vagy addig jönni fog más is?
-
válasz
Blackmirror #12729 üzenetére
Engem az a "vízállóvá tévő" app érdekelne!
-
ClioRS
őstag
válasz
Blackmirror #12669 üzenetére
és (#12668) sasa134
Hát ez fura. Beléptem a telón a Worldbe, rákerestem a játékokra, semmi. Beléptem gépen, látom a játékokat, de fizetősek.
Most újra belétem a telón, látom a játékokat is, kiadja a keresésnél is, és ingyenesen letölthetőek. -
sasa134
addikt
válasz
Blackmirror #12422 üzenetére
Arról volt szó, hogy egy foxconnos (akkor ez lesz ez az 5" Z3) és egy "BB"-s high-end qwerty fog jönni idén.
-
törölt tag
válasz
Blackmirror #11776 üzenetére
Igen, gondoltam erre is, mint alternatíva.
Maradnék a rendszernél, mert tetszik. A brand meg hát méginkább -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #11739 üzenetére
Jajj nem tudom szerkeszteni,de most kipróbáltam.
Szóval igazatok volt,bocsánatsima mobilneten nekem is azt írja hogy :
"Nem lehet kommunikálni a készülékkel. A parancs végrehajtására akkor kerül sor, amikor a készülék legközelebb elérhető lesz a mobilhálózaton keresztül."wifin viszont megy.
-
válasz
Blackmirror #11691 üzenetére
Nem tudom megmondani, mert második napnak sose kezdek neki full töltés nélkül.
Ilyenkor estére (8-9 óra felé) 40% körül megvan.
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #11579 üzenetére
Most egy E52 es nokiában van a kártyám
-
válasz
Blackmirror #11207 üzenetére
Még egyszer: A Z10 két és fél hónapig volt "hamarosan kapható"...
-
ClioRS
őstag
válasz
Blackmirror #11207 üzenetére
Már egy ideje ott van, szóval lehet hétfőn bekerül a kínálatba, érdemes éjfél után nézegetni az oldalt
-
sasa134
addikt
válasz
Blackmirror #10824 üzenetére
nekem Photo X pro, Paper Camera, Waze, összes Angry birds, Cut the rope, RR3, Fast Tube, CB, Soundhound, Soundcloud, Easy Tune, Euronews Express, Color ID,Fotmob, Fancytran, DB Navigator, iGrann, Badland, Contre Jour, Skyscanner, Ebay, BB Express, BB Travel van telepítve a Worldből és hibátlanul teszik a dolgukat.
Csak azt tudom javasolni, hogy vásárlás előtt olvass bele a kommentekbe, ha van pár 'nem megy/nem indul/fagy' stb akkor már alapból érdemes megfontolni a vásárlást..
Ezen kívül a "Built for BlackBerry" kategóriás appokat érdemes szemügyre venni első körben -ami külön minősítést jelent. -
sasa134
addikt
válasz
Blackmirror #10821 üzenetére
Azért ez a "nem működnek" elég erős állítás, általánosítás. Nekem pl minden működik ami a BB Worldből van . Elolvasom a kommenteket és azt szedem le/veszem meg amire nincs panasz.
Mivel van gond?
-
bigsee
addikt
válasz
Blackmirror #9532 üzenetére
Igen, ez mind OFF az összes értesítésre, és még mindig csipog. A leak miatt lehet ez?
-
turbulencia8
őstag
válasz
Blackmirror #9517 üzenetére
És régebbi Blackberry-k esetén mi a követelmény BBM hanghíváshoz? Pl. OS6? Szüleim telefonjait (Galaxy Mini 2.3-as androiddal) ideje lesz cserélni, de 20 eFt fölött tuti nem költenek telefonra. Jelenleg a Viber miatt használnak androidos telefont, hogy külföldön élő húgommal tartsuk a kapcsolatot, de a Viber nagyon instabil, és az androidot sem szeretik különösebben. Kb. márciusban lesz aktuális a telefoncsere, szerintem egy BB 8520 is tökéletes lenne számukra, de csak akkor, ha megy azon is a BBM hanghívás.
Szerk: Most látom, hogy OS 5-től elérhető a BBM Voice, ez nagyon jól hangzik.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Blackmirror #9303 üzenetére
Vannak ilyen kis rejtélyek a rendszerben
Meg mernék esküdni, hogy egyszer beállítottam, hogy minden fájl elmentésére az SD kártyát használja, de azóta sem sikerült újra megtalálni hol lehet ezen változtatni, hiába túrom a menüpontokat
-
cris78
őstag
válasz
Blackmirror #9303 üzenetére
Tokot nekem sem engedte kuponnal, de egy külső aksira jó volt
így 4000ért van egy hordozható aksim.
-
bok92
addikt
válasz
Blackmirror #9290 üzenetére
Jaja. Én december elején rendeltem meg, és egy hétre rá, már jött is a kupon...
-
Because
őstag
válasz
akkor így persze nem is járt volna senkinek akivel én múlthéten együtt voltam a boltban
-
válasz
A telefont dec. 25-én rendeltem, előfizu hosszabbítással, a kupont jan. 13-án kaptam email-ben.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Blackmirror #9258 üzenetére
Melyik OS verziót használod?
10.2.1.1925-nél Nyelv és bevitel - Bevitel nyelv menüben van egy gyors váltást engedélyezõ gomb, erre van szükséged. A lap alján pedig hozzá lehet adni a nyelveket.
Nem tudom korábbi verziókban ott van-e ez a lehetõség.
-
sasa134
addikt
válasz
Blackmirror #9248 üzenetére
Igazából mindegy, hogy a T dobni fog-e vagy sem, a lényeg, hogy jelenjen meg ( hibamentesen, kijavitva), aztán megsachizzuk
Az ugyanaz az OS lesz mint amit a T kiad(na). -
Traianus
tag
válasz
Blackmirror #9132 üzenetére
Szia! Nekem hasonló problémám volt, amikor csak úgy próbaképp bekapcsoltuk a "képernyőolvasót". Össze-vissza nyitotta meg a dolgokat, nem lehetett görgetni le-fel pl a beállításokban, meg ilyesmi, többször is újraindítottam de semmi. Aztán rádugtam a gépre, hogy na akkor gyári visszaállítás, előtte csináltam egy biztonsági mentést, és amikor végzett a link a mentéssel, akkor hirtelen megjavult.
-
bok92
addikt
válasz
Blackmirror #9145 üzenetére
Ha nincs változás, akkor más megoldás nincsen.
A játékokat próbáld meg újra letölteni, ha nem megy, akkor OS újratelepítés...
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Blackmirror #9013 üzenetére
Szia!
Átvettem, a futár előtt meg is néztem, hogy benne van-e minden. Eszembe se jutott szetszedni.
Most irany a t-pont, mert telefonon elhajtottak -
válasz
Blackmirror #8641 üzenetére
Jah, közben megnéztem a szemem is kiszúró képeket, függő. Mindegy.
-
Coc@s
őstag
válasz
Blackmirror #8620 üzenetére
Á, figyelmetlen voltam, már nem is kérdezem, amit akartam.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Blackmirror #8324 üzenetére
Elöttem szólókat megerösítem, elözö droidos telómnál nekem is volt ilyen jelenség, ez a T hálózatának hibája. Ugyanezzel a sim-mel külföldi hálózaton ilyen nem fordult elö, amint hazajöttem újra elkezdödött.
-
válasz
Blackmirror #8328 üzenetére
Nálam is előfordult tegnap egyszer.
-
Coc@s
őstag
válasz
Blackmirror #8328 üzenetére
Néha nálam is előfordul a dolog, és már akkor is volt, amikor droidos telefonom volt, szóval ez nem BB gond.
-
Coc@s
őstag
válasz
Blackmirror #8324 üzenetére
Nem tudom, milyen számod van, de T-nél elő-előfordul a jelenség platformtól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest