Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz
rivencica #28457 üzenetére
A lapozgatós dolog nálam nincs.
FB ugyan van a telefonomon, de szinte sohasem használom. A "beszélgetést" meg pláne nem. Így nem tudom, lenne-e ilyen problémám. De ez nem is érdekel.
A feloldás utáni reagálás nem ismerős, de valamelyik korábbi leak-kel csinálta azt, hogy második nyomásra tudtam letenni a telefont, vagy második nyomásra hallgatott el az ébresztő, zárult be egy naptár emlékeztető, stb...
De a mostaninál és az egyel előzőnél ezek már nálam nem voltak.Amin most gondolkodom ennél és az előző leaknél:
Nekem úgy rémlik, hogy régen, amikor le volt zárva a képernyő (fekete kijelző), akkor a feloldáskor (swipe felfele) egyből kinyílt a telefon. (Vagy már szenilis vagyok?)
Most viszont kétszeri húzásra nyílik csak föl. Ez engem idegesít kicsit.
Ill. van még egy:
Amikor a HUB-nál vagyok, és azt bezárom és átvált a kezdő képernyőre, időnként magától visszanyílik a HUB.
De ezzel mind együtt tudok élni, és mivel leak, mindenki csak saját felelősségre ...... -
turbulencia8
őstag
válasz
rivencica #25971 üzenetére
A kínaiak gyakran a teljes kisütési adatot emelik ki; végül is nem hazudnak, csak az apró betűs rész a lényegesebb, amiből 5,25Whr/3,8V=1382 mAh, Szóval jóval gagyibb kapacitású a gyárinál. Amúgy, ha kínai terméken a CE jel mögött/mellett nincs feltüntetve a tanúsító szerv négy számjegyű kódja, azt általában ne vedd meg - gyakran bóvli, sőt akkuk esetén még veszélyes is lehet.
-
CloZee
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest