- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coc@s
őstag
válasz rivencica #28457 üzenetére
A lapozgatós dolog nálam nincs.
FB ugyan van a telefonomon, de szinte sohasem használom. A "beszélgetést" meg pláne nem. Így nem tudom, lenne-e ilyen problémám. De ez nem is érdekel.
A feloldás utáni reagálás nem ismerős, de valamelyik korábbi leak-kel csinálta azt, hogy második nyomásra tudtam letenni a telefont, vagy második nyomásra hallgatott el az ébresztő, zárult be egy naptár emlékeztető, stb...
De a mostaninál és az egyel előzőnél ezek már nálam nem voltak.Amin most gondolkodom ennél és az előző leaknél:
Nekem úgy rémlik, hogy régen, amikor le volt zárva a képernyő (fekete kijelző), akkor a feloldáskor (swipe felfele) egyből kinyílt a telefon. (Vagy már szenilis vagyok? )
Most viszont kétszeri húzásra nyílik csak föl. Ez engem idegesít kicsit.
Ill. van még egy:
Amikor a HUB-nál vagyok, és azt bezárom és átvált a kezdő képernyőre, időnként magától visszanyílik a HUB.
De ezzel mind együtt tudok élni, és mivel leak, mindenki csak saját felelősségre ......18 éve itt
-
turbulencia8
őstag
válasz rivencica #25971 üzenetére
A kínaiak gyakran a teljes kisütési adatot emelik ki; végül is nem hazudnak, csak az apró betűs rész a lényegesebb, amiből 5,25Whr/3,8V=1382 mAh, Szóval jóval gagyibb kapacitású a gyárinál. Amúgy, ha kínai terméken a CE jel mögött/mellett nincs feltüntetve a tanúsító szerv négy számjegyű kódja, azt általában ne vedd meg - gyakran bóvli, sőt akkuk esetén még veszélyes is lehet.
-
CloZee
aktív tag
-
sasa134
addikt
válasz rivencica #23514 üzenetére
Berrybolt.hu, akciós a fehér Z10 LTE!! Olvass vissza pár sort.. 23446-os hsz. Ajándék dokkolóval kapod. Miért az LTE verziót? Erről szól kb 15 ezer hsz. Akku kallibràciò hiba nincs, mikrofon hiba nincs, egyszerűen jobb a cucc. Vedd a 100-2-t!
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest