- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcox1987
csendes tag
válasz Kolondrum #22577 üzenetére
Xperia Ion - Android
azóta kisimultak a ráncaim
Táblagépből nincs előélet, mert PB-t vettem
Előélet: HTC Desire /Huawe u8220 /Nokia E65/ Nokia 7610 / Nokia 7650 / Samsung S100 / SE T300 / Nokia 6310 / Nokia 7110 / Nokia 5510 / Nokia 3310 / Alcatel OT302 volt még pár ami nem sokáig volt nálam, ezért mindre nem is emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Clevo W150HRM | Intel i7 | nVidia GT555M |FullHD non-glaer 95% ntsc color gamut led panel | 12GB Kingston | 128GB SSD| 500GB Samsung ■ BB Playbook 32GB ■ iPhone SE
-
aate
tag
Csak 1 tipp : Lock Screen-t ügy lehet fotózni ha a zene alkalmazás fut a háttérben. Különben nem aktívak a hangerő gombok és nem lehet képernyőképet készíteni .
-
RumiTT
tag
Aksi ki be pakolas utan is max 86% ra megy fel
iOS rol BB
[ Szerkesztve ]
-
Mentiii
tag
A mai évtől kezdve BB Előtte Sony Ericsson T610 -> SE K610i -> LG GT540 (Android) -> Amoi N800 (Windows Mobile 6.5) -> BB Z10 (és még mai napig egy Nexus 7, ami ugye táblagép)
-
nagyúr
Nálam SE Aino után Ericsson t68, majd N8, N8, N8 lett és BlackBerry 9900.
A saját tarifáim miatt átszámoltam, hogy a BIS-el én bizony nagyon jól járok! Így nem sírtam a dolog miatt. Érdekes, a számlám kevesebb lett rögtön 2000-el..
Más:
Ma reggeltől panaszkodnak ismerőseim, hogy a BBM inforámció áramlás igen gyenguszka.
A szemem láttára ment el alkalmanként 20-30 perces közökre a szederjel. Se ki - se be semmi.Nálatok?
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
Akkor már én is.. 2008-tól csak BlackBerry. Előtte Eten X500, MDA Compact 2, ilyesmi wines dolgok. Azok előtt meg főleg Motorola telók.
Avanti Roma
-
Novics
senior tag
válasz Kolondrum #22559 üzenetére
Én meg nem értelek téged, hogy most ezt miért kellett. Csak leírtam, hogy nekem mi hiányzik belőle, ebben mégis mi a fikázás? De most komolyan! Mások az igények. Valaki az állapotfrissítéseken lóg, meg agyba-főbe posztol, más meg pár ismerősével chatel- mert máshol ők nincsenek fent - amit feldob pár vicces matrica.
Azt hiszem túl fáradt vagyok, és HP lettem. Ilyenkor kevésbé tolerálom az ilyesmit.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Amúgy ki miről váltott BB OS-re? Mini k.vélemény kutatás.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Tök véletlenül derült ki, hogy kollégám BlackBerry Bold 9900-az szeretett volna venni valamikor régen. Tudjátok miért nem valósult meg? Milyen apróság miatt? A telekomnál lévő kis fizetősség miatt. És tudjátok mit? Nálam is ezen múlott volna, mert nem vagyok milliomos, hogy fizessek olyanért ami más telefonnál nincs is. Az egy dolog, hogy szolgáltatásért fizetek, de anyagiak miatt más felé vettem volna az irányt. Még jó, hogy nem telekomos vagyok. Kollégánál nyert az S4.
-
ventorbe
csendes tag
Van esetleg köztetek olyan, aki Windows Phoneról váltott Blacberryre, ha igen, meg tudná osztani a tapasztalatait?
-
Nevetséges! Felét sem, ennyi külsérelmi nyommal.
-
eventus
veterán
CrackBerry Passport előzetes teszt magyarul: [link]
Kedvenc részem: A Passport meg nem énekelt hősei a hangszórók, amelyek egészen kivételes minőségben és hangerővel szólalnak meg. Hangosabbak és tisztábbak, mint a HTC One ‘Boom Sound’-ja, és biztos, hogy páran fel fogják rá kapni a fejüket..BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
aate
tag
válasz davidbence #22556 üzenetére
FB app még mindig jobb és gyorsabb mint a droidos.
-
-
Novics
senior tag
válasz Kolondrum #22557 üzenetére
Nem lehet benne matricákat küldözgetni. Viszont én kiraktam a weblapot kezdőképernyőre, és onnét gyorsan el tudom érni, és még matrica is van.
(#22555) hsrasus
Én most próbáltam ki ezt a képes jelszó dolgot, de eddig inkább csak szívtam vele. Ha nem pontosan ugyanoda húztam a számot - hanem 10 pixellel arrébb - akkor már nem fogadta el. Ez kb olyan, mint a ThinkPad-em ujjlenyomat-olvasója. Ha szerencsém volt beengedett, ha nem, akkor írhattam be a szöveges jelszót.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
válasz davidbence #22556 üzenetére
Mi a bajod vele? Sztem kivàló.
-
davidbence
csendes tag
Imádom a Z10-et, nem cserélném le semmire! De ez a facebook app a világ sz*ra, remélem az ősszel sikerül kiadni valami elfogadható frissítést. (Tudom, nyissam meg a böngészőből...de nem fogom )
-
hsrasus
aktív tag
pár napja feszegette egyik kolléga a kérdést, kicsit más aspektusból, de bevallom nem emlékszem mi lett végül a megfejtés, uh elnézést, de felteszem mégegyszer.
az van, h kipróbáltam ezt a képes jelszót, de ehhez meg kellett adni egy készülék jelszót. azonban elfelejtettem és már 6 próbálkozást eljátszottam. ugyan még működik a telefonom, de van-e lehetőség kikapcsolni valahogy a készülék jelszót, vagy jó alaposan megszivattam magam?
a probléma az, h elvileg tudom mit adtam, de azt nem fogadja el. -
ripla
addikt
válasz Polarstar #22503 üzenetére
ööö... ha lehetne egyesével számokat tiltani, és letiltanám azt a számot, hogy +38278400379, az miért is olyan nagy baj?
mellesleg tegnap rákérdeztem a t-mobil-nál, és azt mondták hogy rengeteg bejelentést kaptak ezzel a számmal kapcsolatban. az ügy túllépett a sima zaklatás kategórián, és bent náluk már központi e-mail kering arról, hogy mi lenne a jó megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz cris78 #22505 üzenetére
Kézenfekvő megoldás, csak nem gondoltam rá. Így már többet el tudtam olvasni, és a második lehetőség volt az, hogy a szerverről is törölje. Működik is gmailen és yahoo-n is, csak kicsit várni kell, nem azonnal történik, de ez engem pont nem érdekel. Köszi a tippet! Bár azért így elég fura, tehettek volna bele sortörést. De mindegy. Ez legyen a legnagyobb gond!
A led probléma még nincsen megoldva, de talán tényleg a BeBuzz lesz a befutó, csak utána akarok még nézni, hogy pontosan hogyan is működik. (A Color Caller nem igazán úgy működik, mint gondoltam, írták.)A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
CloZee
aktív tag
Hol találom a mobilnet adatforgalmát? Mármint hogy mennyit használtam, akár alkalmazásokra lebontva
-
sasa134
addikt
válasz Gyurvagyi #22544 üzenetére
Világos, értjük egymást.
Nem hiszem, hogy felszinkronizál majd, hanem csak beolvassa a telóról (USB), vagy ahogy eddig is, vezetéknélküli (wifi) kapcsolattal.
De ez csak találgatás, magam sem tudom. De érdekesen hangzik ez a böngészőben futás, lehet így akarják elérni, hogy op. rendszer függetlenül minden fusson. Meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Gyurvagyi
tag
válasz sasa134 #22543 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van! Egy szóval nem mondtam, hogy a BB hibája, félre ne értsetek! Csak keresem a megoldást, hogy teljes értékűen tudjam használni a telót még akkor is ha másból nem a mainstream dolgokat használom. (Mint ahogy telefonból sem )
De winamp-nak kismillió hordozható alternatívája van (Aimp3) amiket tudok használni.BB szerver? Ez érdekes! Felszinkronizál mindent a szerverekre?
Vagy egy szerveren futó alkalmazás? De a telefont akkor is látni kell a gépnek, ahhoz meg driver kell és megint megérkeztünk az eredeti problémához.[ Szerkesztve ]
Challenge accepted!
-
sasa134
addikt
válasz Gyurvagyi #22540 üzenetére
Na jó, de a vállalati policydről nem a BB tehet.
Ott Winamp-ot sem telepíthetsz/telepíthetnél, ha nem engedik. De, egy dolog ebből a szempontból reménytkeltő: azt írják, böngészőben fog futni..Szóval el tudom képzelni, hogy a BB szerverén van a cucc, BB ID-vel beloggolsz, és ennyi, nem kell telepítni semmit, belépsz, mint pl a FB fiókodba és ott van minden, ami a telón.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
eventus
veterán
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
válasz Polarstar #22535 üzenetére
ehh, ne beszéljünk mát félre, akkor miért írod, hogy : "WP, iOS, Mac OSX, Droid"
akkor írom máshogy: személyi számítógépeken fog futni. Hogy jön ide a droid meg a WP, iOS ?
@Gyurgyavi: sztem nem várható Linux belőle sajnos, ugye Linkből sincs, az meg egyfajta "előfeltétele", mert az telepíti a teló cuccait. Természetesen belefér, hiszen az, én is sajnálom, hogy nincs linuxos verzió.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
-
nagyúr
válasz Gyurvagyi #22532 üzenetére
Gyurci!
A következő verziókra lesz elérhető: WP, iOS, Mac OSX, Droid.
A program egy szimulált környezet lesz vélhetően a "Blend" kapu használatával BB ID és BlackBerry telefon plusz "Blend" program, - és annak a beállításáival.
Tehát: Kurvafasza és Nagyon várós!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gyurvagyi
tag
válasz sasa134 #22531 üzenetére
Ha jól értem ez egy desktop alkalmazás lesz amivel - ha a telefont a géphez csatlakoztatom - tudom kezelni a levelezést, kontaktot, naptárt, üzeneteket, BBM mintha egy desktop levelező alkalmazást használnék (pl. Outlook)?
Két (költői) kérdésem van?
- Portable változat lesz e? Munkahelyemen tudom e használni?
- Linux változat lesz e? Vagy "only windows"? (Linkből nincs!)[ Szerkesztve ]
Challenge accepted!
-
DeerDawe
tag
Erre esetleg valaki?
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
nagyúr
válasz marcox1987 #22520 üzenetére
Hmmm...
Minden amerikai ennyire marhára hadar?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
PHenis
senior tag
Gesztushoz: ha kikapcsolva feltolod, de nem emeled fel az ujjad es vissza lehuzod akkor vissza kikapcsol. Ha csak az ertesitesekt vagy az idot akarod megnezni akkor hasznos.
-
marcox1987
csendes tag
Gondolom sokan láttátok ezt a videót már, de azért megosztom, hátha aki izgatott a 10.3 miatt még nem nézte meg
Clevo W150HRM | Intel i7 | nVidia GT555M |FullHD non-glaer 95% ntsc color gamut led panel | 12GB Kingston | 128GB SSD| 500GB Samsung ■ BB Playbook 32GB ■ iPhone SE
-
ventorbe
csendes tag
Köszi! Az itthoni szolgáltatókhoz milyen gyorsan jutnak el a szoftverfrissítések, a 10.3-as verzió például elérhető már? (Vodafone)
-
ventorbe
csendes tag
A sima BB Z10 és a 4G/LTE változata között van más eltérés a 4G-n kívül?
-
ViZo72
tag
válasz Novics #22501 üzenetére
Az e-mailek törlésénél az a 2 lehetőség van, hogy csak a HUB-ból törölje a levelet vagy a HUB-ból ÉS a kiszolgálóról is törölje.
(Valahol be lehet pipálni, hogy mindig ugyanazt tegye törlésnél, onnantól nem kérdezi többet, csak megteszi a kiválasztott módon.)Ha túl hosszú a sor amit kiír és nem fér ki a kijelzőre a mondat vége (én is jártam így), fektesd el a telefont, ezzel elfordul a kijelzőtartalom is így már legtöbb esetben végigolvasható a mondat.
Gesztusvezérlésről nyilatkozzon az, akinek volt egyéb simogatós telefonja is, de
tudtommal itt néhány funkcióval többet tud a "simogatás" mint más platformokon,
bár sok mozdulat nyilván ugyanaz:
- képernyőzár feloldása
- teljes képernyőn futó alkalmazások háttérbe küldése
- HUB elérése, megtekintése bármely, teljes képernyőn futó alkalmazás mellett
- HUB újraindítása simogatással
- Olvasott/olvasatlan üzenetek szűrése a HUB-ban 2 ujjal (mint a nagyítás a böngészőben)
stb...[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz lezerpiramis #22489 üzenetére
Ennél már csak a diszkositott hangszórós z10 volt a jobb
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
ripla
addikt
válasz ClioRS #22439 üzenetére
köszi.
tegnap óta zaklat egy szám, aminek a neten utánaolvasva, ez valami montenegroi szám akar lenni. most hívott fel másodszor. állítólag ilyen spammelős számla lenyúlós valami akar lenni. akár igaz akár nem, idegesítő.
azt sem értem, hogy alapból miért nem lehet számokat blokkolni a mobilon. tök alap dolog kellene hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
Ezzel a led dologgal nem jutok dűlőre. Free Color Led nem nagyon jött be, mert villogott akkor is tovább, ha megnéztem az üzenetet. Azért ez így elég fura, és zavaró. (Update: közben találtam egy olyat, ami a leírás szerint kikapcsolja, ha elolvasod az üzenetet. Na majd meglátom. )
Ezt a gesztusvezérlés dolgot sem értem. Számomra az egész úgy működik, mint akármelyik tapicskolós telefonnál. Ugyanúgy kell jobbról-balról, lentről-fentről húzkodni. Bár nem is tudom, hogy mi mást lehetne csinálni.
Ja, meg egy fura dolog. Ha egy emailt törölni akarok, akkor 2 lehetőséget hoz fel, de mindegyik ugyanúgy kezdődik. "Email üzenet törlése a hub alka..." És nem lehet megnézni, hogy mi a mondat vége. Bár fölötte írja, hogy a kiszolgálón megmaradnak akkor is a levelek. Úgy rémlik, hogy más korábban felvetette ugyanezt, és ha jól rémlik, akkor a "törődj bele!" választ kapta. Jól rémlik?A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?