- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Egyáltalán nem vagyok Linux guru, ezt a rendszert meg végképp nem ismerem, de tapasztalatom szerint, ha nem akarod a beállításaid megtartani, akkor érdemes a rendelkezésre álló legerősebb törlést választani.
Telepítés után is csinálok egy wipe-ot, mivel fogalmam sincs, hol tárolódnak a beállítások. Ha nem a firmware image-ben, akkor azért, hogy nehogy összekeveredjenek a régi és az új beállítások, ha mégis ott, akkor ki tudja, hogy egy leak-be mi minden kerül bele. Így nem érhet meglepetés...Steve
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam pár hívás szűrő alkalmazást, sajnos eközben eléggé összegabalyodott a rendszer. (10.3)
Ha már jött egy újabb 10.3 gondoltam, akkor azt teszem fel.
Jóval simábban ment fel, mint az előző.
A névjegyek, naptár szinkronizálás villámgyorsan lezajlott.
Újraindítás, aksi kivétel után nincs wipe.
Az Appstore is működik.Azt hiszem, csak ezek a hibák merültek fel eddig, mint bug...
Steve
-
SteveBeard
senior tag
-
SteveBeard
senior tag
A régi BB-sek tényleg el akarják venni mindenki kedvét ettől a márkától.
Még egy fórumban sem hülyéztek le, mert kérdeztem valamit...
Érezzétek jól egymást....
Sziasztok!
Steve
-
SteveBeard
senior tag
válasz eventus #24447 üzenetére
Szia!
Igen!
Mint írtam nálam a telepítés menete wipe - telepít - wipe - telepít.
Ezen a rendszeren ez egy kicsit sokáig tart, de amióta így csinálom az itt-ott előforduló bugok nálam soha nem jelentkeznek.
De mondom, ez a netezés egy extrém eset volt, a kijelző egy másodpercre sem kapcsolt ki.
Nem szoktam ennyit olvasni a telefonon és érzésre teljesen rendben van.Steve
-
SteveBeard
senior tag
válasz eventus #24444 üzenetére
Szia!
Azért, mert a hátralevő 45 percet az összes átlagából számítja ki, szerintem.
Így nem bírta volna ki a 3,5 órát. De határeset, igazad van.
Nem a telefont akartam szapulni, teljes megelégedettséggel használom, de nem akarom, hogy valaki a túlzott elvárások miatt forduljon el a BB-től. Talán soha nem volt ennyire jól használható telefon a kezemben, mint a Z10. Talán az N95... abban az időben...
Csak arra akarok rávilágítani, hogy a Z10 gyenge pontja, mint szinte az összes okos telefonnak az akkumulátor.
Ha megnézed a grafikon elejét, alig merült a telefon addig, míg el nem kezdtem netezni.
Folyamatos 2G/3G, wifi, két, nagyjából 3 perces telefonálás, 30 perces szinkronizálási időköz. Szerintem teljesen elfogadható. Majd jött a netezés...Nekem két dolog hiányzott eddig. Az egyik a hívásszűrés, ez megoldódni látszik az új rommal, csak tapasztalat hiányában azt nem tudom, melyik érdemes megvenni.
A másik egy jó "call recorder". Sajnos az eddigiek csak mikrofonon keresztül tudnak felvenni, ami elég halk felvételt eredményez.Steve
-
SteveBeard
senior tag
válasz eventus #24435 üzenetére
Szia!
Szerintem azok rontják a cég hírnevét, akik olyat állítanak a telefonról, amit az nem tud teljesíteni.
A kérdés az volt, hogy kibír-e a telefon 3-4 óra netezést wifivel.
Én pont ma délelőtt folyamatosan neteztem wifin és egyszer sem kapcsoltam ki a kijelzőt.
Volt benne youtube is, de a processzor használat csak egyszer érte el az 54%-ot.
Elég messze voltam a wifitől, ha közelebb ülök, talán valamit javult volna a kép.A telepítés nálam a következő módon történik: wipe - telepít - wipe - telepít.
Szeretek biztosra menniSteve
-
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Ezt már kipróbálta valaki az új 10.3-on?
Steve
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Azt se felejtsük el, hogy a szolgáltatók rengeteg országban befejezték a BlackBerry forgalmazását.
Ez mindenképpen nagy érvágás.
Emlékezzetek, mikor akciósan lehetett BlackBerryt iPhonera cserélni.Steve
-
SteveBeard
senior tag
válasz eventus #22981 üzenetére
Szia!
Applications – No more limits on the number of applications that can run in the background.
64GB Support – Now with support for 64GB (or higher) SD Cards.
Enhancements to Bluetooth, Media and Browser amongst other improvements.Szerintetek ezt miért írják minden frissítésnél?
Pár napja nekem is jött egy frissítés, én fel sem rakom, mert annyi panasz volt rá. Ugyanazt írja, mint az előzőeknél.
Steve
-
SteveBeard
senior tag
Nem tudom van-e összefüggés, de leírom, amit én tapasztaltam.
Nekem sokáig semmi gondom nem volt a töltéssel, mindig 100%-ra töltött.
Frissítettem az 1925-ös leak-re, teljesen feltöltött akkuval és továbbra is minden rendben.
Majd félig töltött akkuval tettem fel a végleges 1925-öt és nálam is előjött ez az akksi mizéria. Mindig csak 97%-ra töltött vagy addig se.
Tegnap az autoloaderes 10.2.1.2141-est raktam fel, de elég érdekes volt a működése, ezért egy wipe után felraktam az új vodásat sachesivel, teljesen feltöltött akkumulátorral. Most fel kellett tölteni (sok navi, böngészés) és szépen feltöltött 100%-ra. Kíváncsi leszek a továbbiakra...Steve
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani bluetooth headsettet Z10-hez?
A Szincsák Tamás féle Budapesti Menetrend működik valakinél?
Alig több, mint egy hete van meg a telefon és kellemesen csalódtam, mivel az itt leírt hibákat, problémákat (pl. aksi) nem tapasztaltam.
Steve
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a telefonom és ehhez adtak aksit is
Meglepően könnyen sikerült a legszükségesebbeket beállítanom. Féltem tőle, mivel ez az első BB telefon a kezemben. Egyelőre nagyon tetszik pedig, ha jól sejtem a 10.0.10.648 os verzió nem éppen a legújabb..
Most pár nap ismerkedés, azután biztos lesznek kérdések...Steve
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Tovább nem akarom ezzel a topicot offolni, az a lényeg, hogy lazán elküldtek, azzal az indokkal, hogy ez webshopban vásárolt termék, nem az ő asztaluk. Átveszik a cuccot, mindent le is írhatok, anyázhatok is, továbbítják a shop felé. Azok majd elbírálják...
Nekem nem sikerült közvetlen a webshop ügyintézőjével beszélni.
Egyelőre ennyi, szerintem ez nem lesz egyszerű meccs.
Csak egy kérdés még. Nektek a telefonban benne volt az aksi vagy mellé csomagolták?Steve
-
-
SteveBeard
senior tag
válasz Blackmirror #9013 üzenetére
Szia!
Átvettem, a futár előtt meg is néztem, hogy benne van-e minden. Eszembe se jutott szetszedni.
Most irany a t-pont, mert telefonon elhajtottakSteve
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem leszek BB tulajdonos.
Ma kihozta a futár a telefont akku nélkül. Teljesen zárt, eredeti csomag, sértetlen címkével..
Nem kérhetek új telefont, hanem kezdhetem a rendelést elölről, természetesen az aktuális árakon.
Így már nekem nem éri meg.Steve
-
SteveBeard
senior tag
válasz kekkola #8982 üzenetére
Q10... rendben, ez elkerülte a figyelmem ebben a topicban
Mindenesetre a múlt annyira nem érdekelt, mikor megrendeltem 47k-ért a telefont.
Olyan nagy a különbség, hogy .... de mindegy is. 180k-ért eszembe se jutott volna megvenni.
Az elmúlt négy évben 50 ezer körüli droidos telefonjaim voltak, most úgy gondoltam megnézem mit tud ez ugyanannyiért.Steve
-
SteveBeard
senior tag
válasz kekkola #8976 üzenetére
Szia!
Anélkül, hogy beleszólnék ebbe a kis eszmecserébe csak halkan jegyzem meg, hogy egy G2 137, míg a Z10 54 ezer forint két év szerződéssel a t-nél. A Note 3-ról már nem is beszélek.
Például az Ace 3-at kéne szembeállítani a Z10-zel... nem is értem ezeket az összehasonlításokat...[ Szerkesztve ]
Steve
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Egy barátom most hívott a Z10-eséről viberen.Steve
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és nekem fontos szempont, hogy a beszélgetést rögzíteni tudjam.
Ez a telefon tudja ezt?Steve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851