- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #998 üzenetére
Qi wireless charging supported on (STV100-1),(STV100-2) and (STV100-5)
told fel a kijelzőt, és a hátulján feltolva egy picike fekete matrica látszik így, ott le tudod olvasni stv hányas
valami hasonló van.
én egy ideig óra funkciót használtam rajta, nagyon halványan éjszaka, így nem égett ki a szemem ha felébredtem és érdekelt az idő
-
Az mondjuk nagyon furcsa, hogy nincs always on display, OLED létére
Ja és azt hol tudom megnézni, hogy az adott modell képes-e vezeték nélküli töltésre?
-
válasz
erer1000 #996 üzenetére
Közben rájöttem a megoldásra azzal kapcsolatban, amit kérdezni akartam.
Előző telefonomnál a "do not disturb" mód alatt is villogott az értesítési led, itt viszont lelövi azt is, és a sima néma funkciót kell úgy használom, mint az előzőn a dnd-t.
Ami logikus, ha nem akarom hogy zavarjanak, nem is akarom látni, hogy zavartak, csak furcsa volt -
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #995 üzenetére
Igen
-
Akad itt még, aki használ ilyen készüléket manapság?
-
Novakati
csendes tag
Szép napot.
Priv kb 1 éve nem frissül. Szeretne, de sikertelen.
-
nova001
senior tag
Sziasztok
Érdemes venni még ilyen készüléket? 90k körül
Rootolni lehet?Sony xperia x készülékről térnek át😉
-
m.j.a.
csendes tag
Nem csak kifejezetten ide tartozik de kérdésem lenne: a kör (home asszem) gomb hosszú megnyomására bejövő Google keresést ki lehet kapcsolni valahogy? Mindig bejön feleslegesen...
-
törölt tag
Ha esetleg valaki a support, forma, stb. miatt megválna a készülékétől, lenne egy csereajánlatom.
-
püki
aktív tag
Végre sikerült eladni, soha többet BB... 1,5 év alatt talán 2 update jött rá, annyi pénzért többet vártam.
-
válasz
mcferenc #976 üzenetére
“ez a telefon egy darabka történelem szerintem”
Jaja szerintem is! A hogyan ejtsük át az usereket sokadszorra a támogatás megszűnésével történet ékes illusztrációja. Meg “Az egy cég ami még androiddal is képtelen jó eladásokat produkálni” történet miatt is emlékezetes, szóval ha egyszer majd tanítják valahol, hogy hogyan ne viselkedjen egy cég a piacon, kellenek ezek az eszközök szemléltetésnek.
-
whited
addikt
válasz
tomee007007 #979 üzenetére
Én is szeretnék
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Ha minden jól megy pár napon belül csatlakozom a klubhoz, lehet hogy lesz pár kérdésem is
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Kb mennyit érhet most a PRIV? Tavaly augusztusban vettem (Partnero) szép állapot nem ütött-kopott
-
mcferenc
csendes tag
-
belan
addikt
válasz
mcferenc #973 üzenetére
Nem rossz telefon különleges a külseje ,de szerintem lg g6 jobban jársz és 20 ezerrel lehet drágább ,priv hajlamos melegedni kijelzője szerintem nagyon szép ahhoz képes hardver nem mai de elég gyors jól optimalizált összeségében nem rossz de nem sokáig tartot nálam a szerelem .M.J.A köszi a infót de már szakítottam vele
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi! Megjelenése óta kívánom a Privet, de a kezdeti irdatlan magas ára miatt, ill. a sok negatív tapasztalatokat olvasva letettem a vásárlásáról, helyette lett egy Passport tavaly februárban (Z10 után). Jó áron lett beszerezve újonnan, UK Amazonról, és teljesen tisztában voltam a BB OS 10 limitáltságával, de nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen használni a hétköznapokban. A hardvere még most is lenyűgöz, és részben feledtetni is tudja a gyengeségeit (kamera, gyári böngésző, a közösségi alkalmazások, az android alkalmazások futtatása), de most már egyre kevésbé sajnos. Már majdnem teljesen elhatároztam magam, hogy egy LG G6-ot veszek, aztán itt olvasva, hogy most milyen jó áron van a PartNero GSM-nél a Priv, megint elgondolkodtam a Priv vásárlásán. Minden ész érv az LG G6 mellett szól, ill. mindenben jobbnak tűnik az LG a Privnél, de a Privet sokkal jobban kívánom, mint az LG-t. Persze azért vannak ész érvek is a Priv mellett, pl. a fizikai billentyűzet, ill. maga a BB launcher is nagyon tetszik (HUBbal együtt), ami valamelyest tovább vinné a BB OS 10 szellemiségét (amit nagyon szeretek). Ja és az LG G6hoz képest 43ezerrel olcsóbb lenne
ami azért számít. Igaz, ahol venném ennyiért az LG-t ott 2 év gari van, és futár hozná-vinné garanciáztatáskor (szegedi vagyok).
Rengeteget olvastam a Priv hibáiról, de arról is, hogy azokat nagyrészt lehet orvosolni így vagy úgy. Játszani nagy ritkán szoktam telefonon, és inkább kisebb erőforrású játékokkal, mint pl. Cut the rope. De azért egyfajta gördülékenységet, pörgős multitaskinget elvárnék a készüléktől, amiben nem vagyok biztos, hogy a Priv tudná teljesíteni. Illetve tekintve, hogy a készülék már nem támogatott, abban sem vagyok biztos, hogy 2-3 évig használható lesz. E tekintetben mondjuk sokkal jobban áll, mint a Passport, mert azért az android 6.0-t szerintem kb. 2 évig még sok alkalmazás fogja támogatni. Továbbá ha baj van, az LG-t szerintem nagyobb valószínűséggel vennék be itt Szegeden valamelyik szervizben, mint a Privet. Meg hát a kijelzőcsere is jóval drágább a Privnek, 65ezret láttam a neten, míg az LG G6-é fele ennyi kb. Bár azért nagyon vigyázni szoktam a telefonjaimra, de ezekkel is jó ha tisztában van az emberEzek után több kérdésem lenne felétek:
1. Akinek van/volt LG G6-os telója, szerinte megéri azt a 30-40ezer Ft pluszt a Privhez képest?
2. PartNero GSMnél, hogy megy a gariztatás?
3. Méretét tekintve, mennyire használható a készülék a hétköznapoban? Két éve még a Médiában kipróbáltam a Privet, azóta azért halványodtak az emlékek, úgy emlékszem, hogy nagyon nehezen ment a kezelése, bár sokáig nem próbálgattam. A Passport sokkal jobban kézre áll nekem pl., annak ellenére, hogy kicsi kezeim vannak.
4. A fizikai billentyű trackpad-je mennyire gördülékeny böngészéskor, ill facebook-on?Köszi előre is a segítségeteket, és elnézést a hosszú írásért
-
belan
addikt
Sziasztok nem tudtok abba segíteni nekem hogy mobil netet hogy állítsam be mert nagyon sok netet zabál . Előző telefonom 200 300 MG felnapig elég volt most ez 3-4 szer ennyit eszik .
-
belan
addikt
Sziasztok az lenne kérdésem lagol vagy lassú a priv ? Erdemes még venni ?
-
szilos
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is recseg a hátlap? Nem nagyon van rá megoldás,ahogy hallom csere után is csinálja majd, konstrukciós hiba.
-
Ti^Em
aktív tag
Van egy eladó 1 éves BB PRIV-em ha valakit érdekel.
-
krisztianAMG
senior tag
Sziasztok!
Én ma lettem Priv tulajdonos. Kicsit koros ma már a HW és a SW is, de így is imádom.
A Daydreamet nem lehet folyon aktívvá tenni, mint annó az N9-en is lehetett?
-
minek?:S
őstag
Üdv, nálatok is van olyan, hogy kitörölt telefonszámokat rak vissza a telefon? Nem is egyet, vagy 10-t szokott visszarakosgatni, hiába törlöm őket ,visszarakja. Valami ötletetek nincs?
-
vargagy21
csendes újonc
Sziasztok! Nem tudom mennyire tudjátok a választ, de hátha. A PRIV kamerája is már HEVC kódolású videót vesz fel???
Aki nem tudja...a HEVC - videókat csak jobb hardverű pc-ken és laptopokon lehet sajna lejátszani. -
Ti^Em
aktív tag
válasz
y510problema #955 üzenetére
a Priv semmiképpen sem, most cseréltem le, a BB bejelentette még tavaly, hogy nem lesz már rá támogatás és a biztonsági frissítés sem jön. Privet már nem vennék, ahhoz drága hogy egy elavult készüléked legyen amit nem támogat már a BB.
-
y510problema
csendes tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok (lg g3) és a priv is felmerült mint lehetséges opció. Szerintetek megéri 2018-ban ez a telefon? -
minek?:S
őstag
SrácoK! Sürgős kérdéssel jöttem hozzátok. Tegnap tapasztaltam először és ma másodjára, hogy nem képes kommunikálni bluetoothon keresztül a telefonom, se egy T&V Hoch hangfallal, se egy Awei A990 BL-el.. Laptopról jó volt a füles. Mi történt? Mit lehet ezzel kezdeni?
-
-
depence
tag
Üdv!
Kérdésem lenne.
Privnél most van Nougat frissítés v. megállt a 6.01-nél
QI vezetéknélküli töltést tud?Köszi a válaszokat!
-
erer1000
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai gyártó elvileg mindent beleadott és megalkotta a világ legbiztonságosabb androidos okostelefonját. Viszont attól, hogy biztonságos, még nem lesz jó ajánlat.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest