- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
Azért azt elég furcsának tartom, mert volt valami durva WiFi biztonsági lyuk, ami miatt eltolták a novemberi javító csomagunk. Akkor most mi van? Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy van aki kapott novemberit de én én még mindig októberin vagyok és nem dob fel semmit. Ráadásul a telefon is 2015 novemberben jött ki anno, szóval hogy pont kijöjjön a 2 év támogatás még illene megkapnunk. Bár már fene tudja. Mindenesetre jól az arcunkba köptek, még van képük a BB OS-t 2020-ig zombi állapotban tartani.
-
SlayerSub
tag
Köszi, én se hinném, hogy nagyon rossz lenne az android, még ha nem is kapja meg a 7.-et. Még igy is 100szor komolyabb supportot kap mint a BB 10OS. Annyi a bajom, hogy formában jobban tetszik a PP ill a KeyOne-t, igy még az is lehet, hogy kihuzok egy 1évet valahogy amig lemegy a key1 ára....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest