- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
Végre sikerült eladni, soha többet BB... 1,5 év alatt talán 2 update jött rá, annyi pénzért többet vártam.
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Kb mennyit érhet most a PRIV? Tavaly augusztusban vettem (Partnero) szép állapot nem ütött-kopott
-
püki
aktív tag
1. Mivel kártyafüggetlen a készülék, amilyen kártyát teszel bele, arra a hálózatra fog csatlakozni, országtól függetlenül. A családból többen kint vannak Németországban, vettek kint SIM-et belerakták a telefonba amit előzőleg itthon használtak(Alcatel, HTC) Telenor kártyával, és gond nélkül működik minden.
2.Ha nem létszükség a legfrissebb OS, akkor nincs gond, a 6-os teljesen rendben van.
3.Ezt hogy érted? Ha zavar le kell szedni róla
4.Én is a Partnerotól vettem, fóliás, "plombás" bontatlan gyári doboz, minden tartozékkal, nyugodtan vedd meg ott. -
püki
aktív tag
válasz
lezerpiramis #841 üzenetére
Egyszer régen apámmal elmentünk hozzájuk személyesen, egy Nokia 9500-ért. Sajnos pont elvitték az utolsó ott lévőt mire odaértünk. (vidékről) Azt mondta nagyon sajnálja, de beszerzi nekünk, ha már ennyit utaztunk, menjünk addig sétáljunk egyet, igyunk egy kávét, hívni fog ha megvan. 1,5 óra múlva telefonált, hogy ott a csomag mehetünk érte.
-
püki
aktív tag
válasz
#56710400 #837 üzenetére
+1 a PartNeronak!
Én is onnan rendeltem. Hétfőn írtam egy emailt, hogy mit szeretnék,felhívott azt mondta kedden kap árut, lesz benne PRIV, ahogy megkapja küldi is tovább, szerda reggel 8kor hozta a futár, (szállítással) 82.000 Ft-ért. Teljesen érintetlen csomagolásban!
Már sok telefont vettem onnan, csak ajánlani tudom! -
püki
aktív tag
Nálam aktivalva van a fejlesztői beállítások, lehet hogy azért?
-
püki
aktív tag
Wifin keresztül lehet valahogy párosítani TV-vel,hogy a kijelző képet kivetitse, filmek képek nézegetéséhez ?
-
püki
aktív tag
válasz
Szabolcs91 #807 üzenetére
Az enyém is olyan, ez van
-
püki
aktív tag
-
püki
aktív tag
Tudtok ajánlani olyan "always on" appot ami a kijelző edge szélét használja ki, óra akku értesítés stb kijelzésére?
A napokban szedtem le egyet de az teljesen lefagyasztotta a telefont,csak a power gomb hosszú nyomasaval tudtam újra indítani. Valami megbízható kellene. Köszi -
püki
aktív tag
Tokot, fóliát hol érdemes venni?
-
püki
aktív tag
Végül csak vettem egyet,eddig tetszik
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Most hogy már megfizethető áron mozog a telefon, nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy veszek egyet. A kérdésem az lenne, hogy megéri-e még megvenni? Frissítésekkel hogy áll? Vannak idegesítő hibái, ami miatt legszívesebben falhoz b*szná az ember? Tartósság? Szóval minden olyan negatív dolog érdekelne amiket a tesztekben nem mondanak el.
Köszönöm! -
püki
aktív tag
Sziasztok!Megéri még most ilyen készüléket venni? Mennyi támogatás, frissítés érkezik rá? Akinek régóta megvan,milyen tapasztalatai vannak?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest