- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
válasz
FoxiestFox #1058 üzenetére
Ha nagyon bedöglött, akkor jutányos áron lemondok az enyémről, bár lassú, mint a dög, és az akksi már elég koros...
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #1058 üzenetére
ja ez dettó. felcsúsztathatós skillje miatt főleg.
kíváncsi leszek az új BB-re 21-ben. az lehet utód lesz majd
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #1056 üzenetére
amúgy kíváncsi lennék hány működő priv van idehaza
múltkor villamoson láttam egy silver passport-al egy idős nénit telefonálni. azon néztem is
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #1054 üzenetére
hát szerintem az is gond hogy nagyon rég volt gyári reset, és minden hulladékkal tele van.
tinder alatt throttling miatt is szól egy idő után, pedig a hővezető lapos taktika be van vetve.
majd ha lemennek a zh-k és lesz egy nyugis hét akkor lehet resetelem.hát figyu, be tudod adni úgy hogy bevizsgálás, és ha az a baj, akkor kicserélik az akkut
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #1052 üzenetére
a termék ára asszem tartalmazta a szerelést is.
nekem még egy átvezető fóliás csere is volt mellé mert a bekapcs gomb ment tönkre+1 vagy 2 évet ki lehet húzni vele azért használat függően. nekem úgy hogy tényleg messenger + netezés csak, 4+ órás képernyőidők simák. sajnos az új messenger és insta brutál melegíti a mobilt, azért se jön szerintem össze az 5+ óra már, meg egy gyári visszaálítás is érne mert tele van fosva. de amúgy határozottan azt a 10k-t megérte a dolog.
így már lazán hozza az egész napot nekem -
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #1050 üzenetére
-
Peti78
őstag
válasz
FoxiestFox #1048 üzenetére
A BB szervizzel beszéltél már?
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #1005 üzenetére
én az első teszteket megvárom. pre order nem igen lennék soha semmilyen terméknél
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
FoxiestFox #995 üzenetére
Én még használom, de úgy tűnik meglesz az utód idén nyáron, az F(x)tec Pro 1 formájában.
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #1001 üzenetére
nem használom a HUB-ot már
nem tudom
de itt tudnak segíteni ezügyben
https://prohardver.hu/tema/re_minden_a_blackberry_telefonokrol_es_rendszerro/hsz_1-50.html -
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #998 üzenetére
Qi wireless charging supported on (STV100-1),(STV100-2) and (STV100-5)
told fel a kijelzőt, és a hátulján feltolva egy picike fekete matrica látszik így, ott le tudod olvasni stv hányas
valami hasonló van.
én egy ideig óra funkciót használtam rajta, nagyon halványan éjszaka, így nem égett ki a szemem ha felébredtem és érdekelt az idő
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox #995 üzenetére
Igen
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
FoxiestFox #111 üzenetére
Pont ezért nem kellene az Apple útját járni. Előre boritékolni lehetett, hogy nem lesz sikeres ez a telefon sem. Nem azért mert maga a telefon ne lenne elég jó, hanem mert nem cool, nem ismert, nincs körülötte hype, ráadásul a billentyűzet sokkal több vásárlót riaszt el, mint amennyit szerez. Eleve már az OS váltással lemondhattak a keménymag BB-sek 60%-ról alaphangon. Szinte mindent képesek voltak elrontani az elmúlt pár évben, amibe belefogtak. Nem ismerik a piacot, nem ismert azt hogy ők hol helyezkednek el a piacon. A múltban élnek és továbbra is prémium gyártónak tekintik magukat, miközben egy friss 1 éve kínai startup cég is rájuk ver eladásban bármikor.
-
minek?:S
őstag
válasz
FoxiestFox #109 üzenetére
+1, jogos, kéne egy jó kis bb. Bár azt mondom, ha ez kell ahhoz, hogy kikerüljenek a szarból, akkor jöjjön, csak lassan szivárogtassanak meg egy bb10es hírt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest