Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahanoiaid87
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide kellene írnom de van egy Priv-em. Garis dobozos, cserélni szeretném az árat ne nézzétek. [link]
-
golya32
senior tag
Eladtam az enyémet, ne írjatok ilyen miatt.
-
Ceftriaxone
aktív tag
FM rádió tényleg nincsen a BlackBerry Priven?
Ugyanis a neten néhány forrás azt írja, van...
De a Mobilarena tesztje szerint meg nincs.
Tapasztalat? -
VROBY
tag
válasz
Ceftriaxone
üzenetére
Szia!
Semmi probléma a hívásvárakoztatással nálam!

Hetente többször használom, illetve 6 résztvevős konferenciát is tökéletesen kezeli.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, a Ferrari fórumtárs által írt hiba: a hívásvárakoztatás nem működik, az másnak is előfordul?
Mert az azért kissé hervasztó lenne. -
golya32
senior tag
válasz
Ceftriaxone
üzenetére
Tud gépelni simán, de a teló elég nagy, hölgyeknek 2 kezes teló lesz..
-
golya32
senior tag
Vettem egyet elég jónak tűnik, nekem qwerty
-
VROBY
tag
válasz
Ceftriaxone
üzenetére
Szia!
Ha csak gyorsan akkor egykezest a kijelzőn, de inkább a fizikait használom.
Nekem nagyon kényelmes......csak bosszant, hogy nem tudom az "Y"-t "Z"-re irányítani.
Y nyomok Z jelenik meg. -
szori
tag
Ha valakit érdekel a teló élőben, az Arena Plazában a Media Martkban van most kiállítva.
-
VROBY
tag
válasz
ananaszmamut
üzenetére
Szia!
Hát hiba......az nincs, vagy legalábbis nem tapasztalok!( az "y" a mumusom)
Én igen aktívan használom a telefont. Sokat írok és a vállalati rendszert is ezen használom.
Volt olyan aktív nap, hogy lemerítettem nyolctól ötig!
Ha a méretével nincs problémád? Vegyél! -
ananaszmamut
csendes tag
-
VROBY
tag
Sziasztok!
Ennyire kevés a Priv tulaj
, vagy ennyire rosszat kérdeztem? 
-
axioma
veterán
En amikor fizikai bill android telefonom volt, bill. alkalmazaskent az anysoftkeyboard-dal probalkoztam, az direkt tud fizikai billt kezelni. Es varialgatni is.
mod. OFF-off. nem lesz priv-em, a mile2 utan meglepetes, milyen nehezen gepeltem rajta, ahhoz kepest tul draga (kicsi a bill szelesseg - nem hiaba nem en voltam az egyetlen aki oldalt csuszka qwerty-t vart mindig). -
VROBY
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
A Priv fizikai billentyűzetén nem tudom beállítani azt, hogy ne "Z"-t írjon a felső sor "Y" betűre.
( QWERTY)Köszi
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni az árakkal kapcsolatban. Már 120e környékén is kapható egyes helyeken. Aztán van jó néhány a BBolt árán is és jó pár 200e felett is.
Ezek mind ugyanazt a készüléket árulják? Esetleg a garancia tér el?
Melyiket ajánljátok megbízható helyként és persze elfogadhatóbb áron is? -
szori
tag
válasz
kpeter4444
üzenetére
Pólusban láttam, mindent BB-t kiállítva.
-
szori
tag
válasz
kpeter4444
üzenetére
Media Marktban meg tudod fogdosni.
-
axioma
veterán
Hasonlo cipoben vagyok, mint kpeter, csak nekem jo lesz (ha lesz) a hasznalt is.
Telenornal nincs es nem is volt tudtommal. Akkor mar eselyes, hogy nekem is reg lenne (kiveve ha dragabb, mint fuggetlenul, de ebben az arkategoriaban mar nem volt ez jellemzo).
T-Mobile-nal volt, de akkor se volt sose kiallitva sehol, vagy az egesz orszagban 1-2 boltban, de pont a hetvegen kerdeztem valamelyik korutiban talan, azt mondtak hogy uzletbe mar rendelni se tudnak, esetleg webshopban me'g elerheto lehet de az se biztos. Egyebkent az elmult 1 evben eleg sok T-ben kerdeztem ra, de teny, nem surun jarok a belvarosba es enm mentem celiranyosan bemutatoterembe, csak ami utba esett. -
golya32
senior tag
válasz
kpeter4444
üzenetére
Hát nálam az ár számít, de én a mostani árat is magasnak tartom..
Telenornál is van ilyen teló, ott esetleg lehet próba telefon.
111980 a legolcsóbb ár.
A samsung c5-t is ilyen helyen vettem semmi gond nincs vele. -
kpeter4444
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Priv vásárlása kapcsán. Van ötletetek, hogy valahol esetleg megtekinthető e a készülék? (sosem fogtam még kézben)
Illetve, ha vásárlásra adom majd a fejem, megéri berryboltból rendelni? Egy jó 30-40.000 forinttal drágább náluk mint a többi webshopnál?
Válaszotok előre is köszönöm! -
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone
üzenetére
Kisebb, de nem béna
Egyébként már nincs meg, visszavetettem a GSM bolttal a hívásvárakoztatási hiba miatt 
-
golya32
senior tag
Nekem a billentyűzet jön be, amiatt szívesen kipróbálnám, jelenleg a legolcsóbb ár a westelnél 115e, csökken az ára csak nagyon lassan.
-
szori
tag
Üvd! Szeretnék visszatérni a BB-hez, és mivel a KeyOne kicsit drágább lesz, mint számítottam, ezért gondolkozom a Priv vásárlásán. Vannak típushibák? Kell korlátozásokra, hibákra számítani? Mennyire megbízható a rendszer? Jelenleg egy Asus Zenfone 2-t nyúzok, az androidot nem kell megszoknom, viszont az szoftverileg szinte hiba nélkül fut. (Egyedül a billentyűzet hiányzik, azért akarok váltani.) Akksi időnél mire számíthatok, pl. képernyőidő terén? Billentyűzet mennyire jól használható? Köszi!
-
heinci
tag
Nekem van egy eladó PRIV-em, ha valakit érdekelne, hardveraprora ma raktam fel.
-
ferrari1
őstag
Első dolog ami számomra fontos és nem működik és nem jöttem rá miért. Hívásvárakoztatás. Be van állítva, szolgáltatás aktív. Mégis semmi jelzés a második bejövő hívásnál sőt, a másik fél ilyenkor nem is tud hívni. Olyan, mintha tiltólistán lenne. Nála ki sem megy a hívás. A funkció kikapcsolása után rendesen foglalt jelzést ad a második hívó félnek. Hard reset volt kétszer. Mind belakott, mind teljesen szűz rendszernél is ez a jelenség. 6.0.1 Valaki tud valami megoldást, ami az én figyelmemet elkerülte volna?

Autoloaderrel vissza lehet-e menni a 6.0-ra. Hátha ott nem csinálja. Számomra ez nagyon fontos szolgáltatás. Lenne!
eventus:
Tapasztalom -
ferrari1
őstag
Hamarosan nálam lesz egy példány. Nagy késéssel igaz, de kipróbálok egyet. Tudom, hardveresen nem túl erős ma már, de akkor is furkálja az oldalam a kíváncsiság

-
Ceftriaxone
aktív tag
Kérdés : a Priv esetén is lehet egyetlen gomb lenyomásával némításra kapcsolni?
Mert a Passporton a Q -t szoktam lenyomni, és simán némításra vált. ( de nyilván nem az fontos, mely billentyűhöz társul e funkció, hanem hogy létezik e a droidos BlackBerry készüléken. )
-
golya32
senior tag
Van valakinek eladó érdekelne..
-
Picco
addikt
van egyetlen Priv user itt?
elkepesztoen jo kijelzoidoket produkalok....nem hiszem el. -
Picco
addikt
ma csatlakoztam a taborhoz masfel 2.5 evi BB10 hasznalat utan...nem mondom, eleg sokat valtozott az android Nexus 5/lollipop ota

(napiregesz) -
vhunor
őstag
Tud valaki olyan szervizt Budapesten, amelyik hozzányúl Privhez? Egy hosszabb ázsiai út alatt, kb. egy hete jött elő ez a probléma, és örülnék, ha nem kéne kidobni a telefont. Nagy ritkán egyébként vissza-vissza villan a jobb oldal, ezért én valamilyen kontakt hibára gyanakszom, bár nem ejtettem le.
-
eventus
veterán
válasz
takacsbotond
üzenetére
Nehany uzenettel feljebb volt tema..
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
7-es droid várható a Privre? -
jocoka81
újonc
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok, mivel szeretnék vásárolni magamnak egy telefont jelenleg a legnagyobb eséllyel a Priv a befutó, a másidik a Z5 prémium a harmadik a Z3+ , volt már BB-m imádtam bár egy dolog zavart az a net előfizetés mert hiába volt nem volt... a kérdésem az hogy ez már azzal hogy droidos működik minden a sima mobilnet előfizetéssel vagy itt is kell külön BB-s net a "kicsikének"? Teljesen átlag felhasználó vagyok tehát ha kéri akkor a másik kettőből választok. Előre is köszönöm a válaszotokat! Üdv: J
-
tybsen
addikt
Valóban gyönyörű ez a telefon
én is épp most nézegetem 329 euro, ennyiért már elég jó áron van szerintem is.7.0 jön még rá?
Lenovo p2 (4gb ram, ujjlenyomat olvasó, snapi 625, 5100 akksi, dupla sim) illetve Redmi Note 3 felé hajlottam eddig nagyon, de most megláttam ennyiért ezt a szépséget
csábító nagyon. -
Galahed
senior tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Nálam is elő van fizetve (S7edge) megy szépen minden.
-
Gyönyörű észre sem veszem ezt a törést !
Méltatlanul kevés figyelmet kap ez a telefon.
5 napja hasz¦álom és letettem arról hogy eladom! Imádom ! Féltem ettől a billentyűzettől ! De még ha lassan is an nem vagyok hajlandò a virtuálison gépelni !
Megjelenésében tárol a telefon a sok iPhone és Samsung közül nagyon kitűnik !
Lagot nem tapasztalok ! Ùgy nézek rá mint anno az iPhone 3 g re ! Gyönyörű minden pillanat vele ! -
Sziasztok megvetteem én egy BlackBerry privet. Nagyon fasza darab.
-
kárátékutyá
őstag
Srácok tudtok segíteni? Picit off lesz...
Nexus 5 telefonon előfizetek a Blackberry szolgáltatásokra, de a BBm-be nem tudok belépni a blackberry-s ID-vel. Lehet egyáltalán?
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Látom halott a topic :-(
Nem volt még soha BB-m és most nagyon lent van az ára,(Kb 100 ezer ft). érdemes ilyet venni még?
Van rá frissítés,vagy van körülötte mozgás?Üdv
-
vhunor
őstag
Közben én is megkérdeztem, tényleg (a disztri nem hoz be).
Én is QWERTY-t használok, sose zavart, de elfogadom, hogy van akit igen. Én szeretem a Privemet, és jó szívvel tudom ajánlani, bár tény, hogy Amerikában vettem, messze az itthoni listaár alatt - annyiért nem tudtam magamnak megindokolni.
-
ATI
senior tag
Gondolkodom új teló vásárlásán és nem tudok dönteni. Kizárólag BB teló érdekel.

Priv-ből csak QWERTZ fizikai bill kiosztású érdkelne, a dtek50 az ára miatt érdekes, a dtek60 meg a teljesítménye miatt. Ugyanakkor benne van a csőben a következő BB, ami elvileg már fizikai billentyűzetes lesz, az érdkekelne a legjobban

Jelenleg Z10/Q10-zel rendelkezem és váltanék valami frissebbre.
Van ötletek mire lenne érdemes?
Köszi!
ATI -
ATI
senior tag
Köszi a válaszokat!
-
axioma
veterán
Mar nem azert, de maga a bolt 2x irta le hogy qwerty es az osszes kepen is qwerty keszulek van.
Ha a valosagban ez qwertz, mar rendelem is es hibas teljesites miatt ne'mi megtapizas utan elallok... [Nyilvan nem erre jatszom, de figyelem a keszuleket idonkent, menne mar le elfogadhatora az ara, ha mar evek ota az egyetlen qwerty csuszka okostelefon, es kenytelen vagyok megvenni hozza a szamomra negativ premium tulajdonsagokat is. De ha mar egyszer a bill miatt veszem, nekem a qwertz teljes kizaro ok.] -
ATI
senior tag
Sziasztok!
Hol lenne érdemes manapság QWERTZ billentyűzetes priv-et venni? Van öteletek?
Köszi!
ATI -
room303
tag
Üdv, kolléga, helló Marshmallow

Nekem is AT&T Priv-em van, ami most vált igazán jó vétellé.
Én is BB10-ről jöttem, és őszintén szólva hiányzik is a flow. Ezt viszont ellensúlyozza az app kínálat, amivel azért már küzdöttem a BB10-en. A gesztusvezérlést egész ügyesen áthozták, a Hub is rendben van, bár nem fut olyan simán, mint a Z10. Igazából ez a legfőbb bajom az Androiddal, a váratlan lassulások, megakadások olyasvalami, amivel az OS10-en gyakorlatilag nem lehet találkozni. Ahogy az újraindítás is ismeretlen fogalom volt.
A tanulság számomra az, hogy ha valaki e-mailre, telefonálásra, böngészésre, esetleg navira használja csak a telefont, akkor az os10 még most is jó választás. Ha ennél többet akar, akkor viszont marad az iOS vagy a droid.
-
vhunor
őstag
Így a májusban 380 dollárért vett AT&T-s Privemnek még jobban örülök.
-
icezozo
addikt
válasz
andreas9109
üzenetére
Van az olcsóbban is

-
andreas9109
tag
válasz
asvojtkovics
üzenetére
Ha ki tudsz ugrani Németországba, akkor 470 euroért a tied lehet már. (Nem szolgáltató)
-
asvojtkovics
csendes tag
Mehetne már lejjebb az ára..

Már venném is.
-
Sly Bp.
addikt
válasz
turbulencia8
üzenetére
Gondolom igen mert csak így fogadja a BB netet!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
turbulencia8
üzenetére
Nekem Classicon 1GB-os volt. Éjjel nappal ment rajta és bőven volt használva így éppen hogy nem ment le! 3GB untig elég ha csak a BB progikat futtatod!
-
turbulencia8
őstag
Ha Privre valtanek, azzal ki tudom hasznalni a 3 Gb-s telekomos BlackBerry Net elofizumat?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
A Priv-es Hub-ba van már lehetőség a whatsapp és viber üzenetek beépítésére?
Választ köszi. -
Tel Chi
tag
Szervusz mindenki!
Most éppen Iphone SE hiány van és ezért szemezgetek kicsit a BB-vel!
Még sosem volt BB-m és épp nézegettem ezt a telót, mert tetszik, kb 80%-ban!
Elolvastam a tesztet róla, mostéppen 50%-ra tetszik!
Elolvastam sokmindent itt a fórumon, mostmár csak 30%-ra tetszik!Ha valaki olyan felhasználó pl mint én, aki a stabil gyors, kézenfekvő megbízható telefont keresi, biztosan nem fogja a Priv-et választani, mert ez egyiksem a felsoroltak közül!
Nagyon sajnálo, mert szép teló!
Itt a nevet és adizájnt kell megfizetni! Tiszta külcsín!Úgy látom nem ez fogja megmenteni a BB-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- SUSE Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, vagy ennyire rosszat kérdeztem? 
Egyébként már nincs meg, visszavetettem a GSM bolttal a hívásvárakoztatási hiba miatt