- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcferenc
csendes tag
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi! Megjelenése óta kívánom a Privet, de a kezdeti irdatlan magas ára miatt, ill. a sok negatív tapasztalatokat olvasva letettem a vásárlásáról, helyette lett egy Passport tavaly februárban (Z10 után). Jó áron lett beszerezve újonnan, UK Amazonról, és teljesen tisztában voltam a BB OS 10 limitáltságával, de nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen használni a hétköznapokban. A hardvere még most is lenyűgöz, és részben feledtetni is tudja a gyengeségeit (kamera, gyári böngésző, a közösségi alkalmazások, az android alkalmazások futtatása), de most már egyre kevésbé sajnos. Már majdnem teljesen elhatároztam magam, hogy egy LG G6-ot veszek, aztán itt olvasva, hogy most milyen jó áron van a PartNero GSM-nél a Priv, megint elgondolkodtam a Priv vásárlásán. Minden ész érv az LG G6 mellett szól, ill. mindenben jobbnak tűnik az LG a Privnél, de a Privet sokkal jobban kívánom, mint az LG-t. Persze azért vannak ész érvek is a Priv mellett, pl. a fizikai billentyűzet, ill. maga a BB launcher is nagyon tetszik (HUBbal együtt), ami valamelyest tovább vinné a BB OS 10 szellemiségét (amit nagyon szeretek). Ja és az LG G6hoz képest 43ezerrel olcsóbb lenne
ami azért számít. Igaz, ahol venném ennyiért az LG-t ott 2 év gari van, és futár hozná-vinné garanciáztatáskor (szegedi vagyok).
Rengeteget olvastam a Priv hibáiról, de arról is, hogy azokat nagyrészt lehet orvosolni így vagy úgy. Játszani nagy ritkán szoktam telefonon, és inkább kisebb erőforrású játékokkal, mint pl. Cut the rope. De azért egyfajta gördülékenységet, pörgős multitaskinget elvárnék a készüléktől, amiben nem vagyok biztos, hogy a Priv tudná teljesíteni. Illetve tekintve, hogy a készülék már nem támogatott, abban sem vagyok biztos, hogy 2-3 évig használható lesz. E tekintetben mondjuk sokkal jobban áll, mint a Passport, mert azért az android 6.0-t szerintem kb. 2 évig még sok alkalmazás fogja támogatni. Továbbá ha baj van, az LG-t szerintem nagyobb valószínűséggel vennék be itt Szegeden valamelyik szervizben, mint a Privet. Meg hát a kijelzőcsere is jóval drágább a Privnek, 65ezret láttam a neten, míg az LG G6-é fele ennyi kb. Bár azért nagyon vigyázni szoktam a telefonjaimra, de ezekkel is jó ha tisztában van az emberEzek után több kérdésem lenne felétek:
1. Akinek van/volt LG G6-os telója, szerinte megéri azt a 30-40ezer Ft pluszt a Privhez képest?
2. PartNero GSMnél, hogy megy a gariztatás?
3. Méretét tekintve, mennyire használható a készülék a hétköznapoban? Két éve még a Médiában kipróbáltam a Privet, azóta azért halványodtak az emlékek, úgy emlékszem, hogy nagyon nehezen ment a kezelése, bár sokáig nem próbálgattam. A Passport sokkal jobban kézre áll nekem pl., annak ellenére, hogy kicsi kezeim vannak.
4. A fizikai billentyű trackpad-je mennyire gördülékeny böngészéskor, ill facebook-on?Köszi előre is a segítségeteket, és elnézést a hosszú írásért
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
Az igaz, hogy a "Masonry" alkalmazás váltó elrendezés az adott app használatának gyakorisága alapján nagyítja v kicsinyíti annak "ablak" méretét? Illetve érdekelne, hogy mennyire adja vissza ez és a csempés elrendezés a BB OS10 alkalmazások közötti váltás érzetét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest