- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mcferenc #976 üzenetére
“ez a telefon egy darabka történelem szerintem”
Jaja szerintem is! A hogyan ejtsük át az usereket sokadszorra a támogatás megszűnésével történet ékes illusztrációja. Meg “Az egy cég ami még androiddal is képtelen jó eladásokat produkálni” történet miatt is emlékezetes, szóval ha egyszer majd tanítják valahol, hogy hogyan ne viselkedjen egy cég a piacon, kellenek ezek az eszközök szemléltetésnek.
-
belan
addikt
válasz
mcferenc #973 üzenetére
Nem rossz telefon különleges a külseje ,de szerintem lg g6 jobban jársz és 20 ezerrel lehet drágább ,priv hajlamos melegedni kijelzője szerintem nagyon szép ahhoz képes hardver nem mai de elég gyors jól optimalizált összeségében nem rossz de nem sokáig tartot nálam a szerelem .M.J.A köszi a infót de már szakítottam vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest