- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
erer1000 #1053 üzenetére
Jól hangzik.
Érdekes a melegedésed, mondjuk én a Lite verziót használom a Messengerből, az nem terheli meg, illetve Discordot használok sokat és Spotify-t, ezektől nem melegedett.
Igazából nem is emlékszem hogy nagyon melegedett volna a 4k videófelvételtől és a játéktól eltekintve valaha is.Jó kis teló ez, ennyit még ráköltök, alternatíva hiányában.
Csak nehogy az legyen hogy nem is az akku a gond, és kidobtam egy tízest a semmire. -
-
SlayerSub
tag
-
válasz
erer1000 #1009 üzenetére
Nekem az a gondom azzal, hogy a billzet állandóan ott van, és kijelzőterületet vesz el.
Mindig a csúszkás telefonokat részesítettem előnyben, az etalon, az N900 is ilyen.
Persze az oldalra csúszik ki, ami a legjobb megoldás, a Priv pedig a második legjobb, de egyelőre jó ez.
Legalább addig, míg a Pro 1 meg nem érkezik.
De lehet utána is megtartom, mint az N900-at, elég erősen collectors item a cucc. -
-
-
válasz
erer1000 #996 üzenetére
Közben rájöttem a megoldásra azzal kapcsolatban, amit kérdezni akartam.
Előző telefonomnál a "do not disturb" mód alatt is villogott az értesítési led, itt viszont lelövi azt is, és a sima néma funkciót kell úgy használom, mint az előzőn a dnd-t.
Ami logikus, ha nem akarom hogy zavarjanak, nem is akarom látni, hogy zavartak, csak furcsa volt -
-
higbo
tag
válasz
erer1000 #897 üzenetére
A System UI Tuner-ben lehet beállítani, hogy az elem ikonba is tegye bele a százalékot. Keresgéltem még egy kicsit és azt írják, hogy a rendes százalékot nem lehet eltüntetni... legalább nem csak engem idegesít...
Más : akinek villog esetleg néha a képernyő ezt a Ébrentartás kézben - vagy valami ilyesmi a neve magyarul - beállítás okozza, amikor újraébreszti a telefont. Szép kis bug mondjuk...
-
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #880 üzenetére
T-nél elvileg van, hacsak ki nincs kapcsolva központilag.
Eddig mindig úgy figyeltem meg, hogy beszédkor 2- vagy 3G-re állt vissza.
De ha a szolgáltató ki is kapcsolja magát a VOLTE-t a hálózaton, akkor a telefon menüjében még ott kellene lennie nem?Neked, nektek van olyan menüpont?
-
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #876 üzenetére
Kipróbáltam. Sötétben rávilágítottam és valóban megjelent a töltés-csík.
Vagyis jól működik.
Bár én jobban örülnék neki, ha a ki-bekapcson kívül mnást is lehetne állítani, pl. ezt a sötétben nem jelez dolgot is állítanám szívesen.
De ez van.
Egyébként valószínűleg megválok hamarosan tőle. Nem bírok megbarátkozni ezzel a droid dologgal.Az OS 10-et imádtam, utána viszont nálam az iOS következik. Megpróbáltam/próbálom ezt is, de nemigen tudok vele összehaverkodni.
-
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #876 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Közben letöltöttem a manuált.
Az abban leírtak alapján ha nincs lezárva a képernyő, akkor világít, egyébként 8 sec. után kialszik.
Megnézem az általad leírtakat is.Sajna az én telefonom cées policy miatt 1 perc inaktivitás után mindenképp lezár, így valószínűleg ezért, és esetleg az általad leírtak miatt is viselkedik számomra hektikusan.
-
Zoz
őstag
válasz
erer1000 #852 üzenetére
Ilyen előzmények után várható, hogy annál meg a 8-as rendszer lesz az első és utolsó frissítés.
A BB telefonok rohadt drágák a beépített hardverhez képest, így azt nézi az ember, mi az ami miatt mégis megéri kifizetni a BB felárat? Ilyen pont lehetett volna kiemelkedő támogatás biztosítása. -
püki
aktív tag
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #801 üzenetére
Nálam attól függ mennyire használom. Játékkal 1-2 óra alatt letudom meríteni 100% ról (Yu-Gi-Oh: Duel Links), de ha csak nagyrészt áll, néha itt ott zenéthallgatok vagy írogatok valakinek, akkor akár 5-6 napig is elvan töltés nélkül. Ha meg tényleg csak áll és néha megejtek 1-2 hívást, akkor a 7 nap simán megvan.
-
törölt tag
válasz
erer1000 #793 üzenetére
Sikerült a magyar ő és ű betűket is beintegrálni! Az előző leírást folytatva:
1. Katt az 'Elrendezés testreszabása' sorra, de ezúttal nem 'ÉKEZETEK'-et kell választani, hanem az 'EGYÉNI' fület. Itt katt a '+' jelre -> 'Unicode-szimbólum hozzáadása'
2. Az 'ő' betű kódja: U+0151
3. Az 'ű' betű kódja: U+0171
4. Bármilyen unicode karaktert fel lehet venni, kódok listája itt. Miután felvetted, megjelenik az ablakban, és ugyanúgy le tudod húzni, mint az 'ÉKEZETEK' fülnél. -
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #770 üzenetére
Én flip bőrtokot vettem, szerintem alapban egy tégla telefon, az az extra műanyag amibe belemegy már nem oszt nem szoroz nálam XD. Mondjuk a fóliát csak levettem végül a kijelzőről, mert szúrta a szemem, a tok miatt meg amúgy sem kell, de így sokkal jobb az összképe számomra.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #729 üzenetére
Na megjött ma a PRIV. Elsőre nagyon gyanúsnak tűnt, mert kaptam egy dugó átalakítót, de amikor felbontottam, nem is volt rá szükség. A csomagolás 100% eredeti volt, nem járt benne senki tutira előttem, így szerintem kilőhetem, hogy használtat küldtek. A modell maga STV100-4. Garancia papír is rendben volt.
Első dolgom az volt, hogy 6.0.1-re frissítek, ami zökkenőmentesen ment. Igaziból csak a fülesnek nem örültem, mert az a fajta, amit nem szeretek, de az mindegy is, mert a Huawei fülesem megy vele.
Mindenesetre a testreszabással már előre látom, hogy elfog menni pár óra, de nem baj, legalább ismerkedek vele.
A fóliákat fent hagytam, mert a boltban, ahol átvitettem a számom egy nano sim-re, nem volt nekik ilyen nagy tok méret sajnos.
Remélhetőleg nem lesz gond.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest