- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.j.a.
csendes tag
Mit hozott nekünk a legújabb frissítés?
-
higbo
tag
válasz
erer1000 #897 üzenetére
A System UI Tuner-ben lehet beállítani, hogy az elem ikonba is tegye bele a százalékot. Keresgéltem még egy kicsit és azt írják, hogy a rendes százalékot nem lehet eltüntetni... legalább nem csak engem idegesít...
Más : akinek villog esetleg néha a képernyő ezt a Ébrentartás kézben - vagy valami ilyesmi a neve magyarul - beállítás okozza, amikor újraébreszti a telefont. Szép kis bug mondjuk...
-
higbo
tag
Sziasztok! Örömmel csatlakoztam a clubhoz. Volt egy Passportom anno, de azt kb. 3 hétig bírtam. Az OS10 fantasztikus, de app kínálat borzalmas volt. Priv nekem eddig nagyon meggyőző, személy szerint az andoridos HUB-ot is nagyon kedvelem.
Viszont nem tudja valaki, hogy a akku százalékot, hogy lehet eltüntetni a felső sávból? Ha már van olyan opció, hogy az ikon-ban jelenjen meg a százalék akkor, mellette elég fölösleges. Bár tényleg ez legyen a legnagyobb problémám ezzel a telefonnal
-
erer1000
őstag
ma délelőtt készítettem egy képet a priv kijelzőjéről.
alap háttérkép volt bent, ekkor.
a méret skálából kb ki is lehet számolni az 540ppi-t, szóval nem hazudtak nekünkháttér [link]
-
-
erer1000
őstag
válasz
#56710400 #892 üzenetére
ahol van opció a felbontás váltásra, azokban ha FHD-ra leveszed, sokkal kevésbé melegedik, de látvány ugyan az.
illetve azt vettem észre hogy sok 3D játék bár melegíti a mobilt, de ha akku kímélőbe teszem, ugyanúgy megy, viszont már nem melegszik.
a melegedés pl RealRacing vagy WoT alatt olyan hogy meleg lesz a telefon, de nem az a kategória amit írtak egy két helyen hogy "éget" vagy "nem lehet fogni se".
-
triluan
tag
Üdv!
Akinek van Blackberry priv telefonja mennyire melegszik a telefon hátulja? Nagyon zavaró? Elég sok helyen olvastam róla és ezért nem vettem még.
-
-
atapro
csendes tag
Én is gondolkodom Priv vásárlásán, napokban tele lett velük a hirdetési szekció.
Most Passport-ot használok és nagyon hajt a kíváncsiság. Szinte csak telefonálásra és e-mail-re használom a telót.
Van valaki, aki így váltott? -
imike72
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,használtan szeretnék vásárolni egy Priv-et.Az lenne a kérdésem mire kell odafigyelnem ki kel jelentkezni az előző tulajnak valamilyen alkalmazásból.Milyen kódokat kérjek el biztonsági kód stb stb.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #880 üzenetére
T-nél elvileg van, hacsak ki nincs kapcsolva központilag.
Eddig mindig úgy figyeltem meg, hogy beszédkor 2- vagy 3G-re állt vissza.
De ha a szolgáltató ki is kapcsolja magát a VOLTE-t a hálózaton, akkor a telefon menüjében még ott kellene lennie nem?Neked, nektek van olyan menüpont?
-
törölt tag
Ha Slimport kábellel tévére kötöd a PRIV-et, és szakadozik a videolejátszás (lecsatlakozik, majd újra csatlakozik), a megoldás: repülős üzemmódba kell tenni a telót. Utána tökéletes lesz.
-
Coc@s
őstag
Ki tudja azt megmondani, hogy az STV100-4 PRIV tudja-e a VOLTE-t? (!G-n hanghívás).
A leírásában van, de abban a menüben nem találom. -
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #876 üzenetére
Kipróbáltam. Sötétben rávilágítottam és valóban megjelent a töltés-csík.
Vagyis jól működik.
Bár én jobban örülnék neki, ha a ki-bekapcson kívül mnást is lehetne állítani, pl. ezt a sötétben nem jelez dolgot is állítanám szívesen.
De ez van.
Egyébként valószínűleg megválok hamarosan tőle. Nem bírok megbarátkozni ezzel a droid dologgal.Az OS 10-et imádtam, utána viszont nálam az iOS következik. Megpróbáltam/próbálom ezt is, de nemigen tudok vele összehaverkodni.
-
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #876 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Közben letöltöttem a manuált.
Az abban leírtak alapján ha nincs lezárva a képernyő, akkor világít, egyébként 8 sec. után kialszik.
Megnézem az általad leírtakat is.Sajna az én telefonom cées policy miatt 1 perc inaktivitás után mindenképp lezár, így valószínűleg ezért, és esetleg az általad leírtak miatt is viselkedik számomra hektikusan.
-
Coc@s
őstag
Sziasztok!
A töltésjelző csík működésének mi a logikája?
Ha fölteszem töltőre, van amikor világít, van amikor nem, de mikor világít is, akkor néhány perc után kikapcsol.
Volt olyan reggel is, amikor reggel világított úgy, hogy este/éjjel nem.
Szóval nem értem a működését. Ne tudom, hogy hibás, vagy valamilyen beállítási gond lehet. -
SlayerSub
tag
Köszi, én se hinném, hogy nagyon rossz lenne az android, még ha nem is kapja meg a 7.-et. Még igy is 100szor komolyabb supportot kap mint a BB 10OS. Annyi a bajom, hogy formában jobban tetszik a PP ill a KeyOne-t, igy még az is lehet, hogy kihuzok egy 1évet valahogy amig lemegy a key1 ára....
-
SlayerSub
tag
Sziasztok!
Igazság az, hogy kezdem megunni, hogy hackernek kell lennem, hogy passportomra ezt azt rárakjak, ill letöröljek róla. Már nem éri meg az 1-2 órát amit ilyenkor utánolvasással és telepitgetéssel töltök.
Van itt köztetek, aki PPről váltott Privra, megérte, bejött neki?
(Nyilvan KeyOne-ra jobb lenne, de most nincs rá keret.)
Köszi -
minek?:S
őstag
válasz
minek?:S #863 üzenetére
Na Srácok! Végre én is közétek álltam, bár örömöm nem felhőtlen, amire kihat a 7.0 hiánya, amit még mindig semmi sem indokol az ég egy adta világon, dehát.. le kell nyelni ezt a békát, 6.0.1 is lehet jó, másodsorban pedig a vártál jobban kiható "lassúság" az SGS6E-vel szemben, remélem, ha belakom, nem fog akadni, vagy hozzászokok majd, vannak dolgok amiket legalább 2-3x olyan sokáig tölt mint az elődje. Egyébként a telefont pénteken kaptam meg, sok időm nem volt leszedni rá a dolgokat, szerencsére egy áramszünet is bejött, és mire indultam a hétvégi utamra, kb volt egy telefonom és ennyi, mobilnet nem nagyon volt, MÁV-os wifihez is csak jóval később az IC-n jutottam, az is hol ment, de pocsék lassan, hol nem, örültem, hogy a Messengert le tudtam szedni.. de használni már azt sem. Ettől függetlenül a telefon külsejére ámulattal bámulok még most is, még így is, hogy a billentyűzet nem olyan, mint ami a Classicomban volt, mégis még a mai nap fénypontja, amikor buszon elővettem a haverok előtt, felcsúsztattam és a reakciójuk nem halkan: WOW.. az úgy jól esett
Ami eddig zavar, az pl:
Néha akad a rendszer, pl a CATS nevű játék nagyon szaggat, aksi nem sokkal bírja tovább mint az S6, illetve a menüben nem lehet beállítani sehogysem a lap-os nézetet? vagy görgetős van?
-
MomoSinX
aktív tag
Közben rájöttem mi ez a képernyőzár "bug", ami zavar és előjön néha. Igaziból nem bug, hanem 1 feature, amit sajnos nem tudsz kikapcsolni sehogysem. A telefonban van érzékelő, pontosabban mágnes érzékelő, és a keménytokomnak a mágnesét érzékeli néha, ami középen van, ettől előjön az a kis zárképernyő, amit eredetileg a "smart case"-hez találtak ki, de mivel nekem nem az a fajta tokom van, ezért elég idegesítő, mikor random lezárja nekem a mágnes miatt. Persze a mágnes elemelése megoldja a gondot, csak én vissza szoktam hajtani a tok mögé, mikor nyitva van.
-
Coq
aktív tag
Én 8 éve Blackberryt használok, az OS10 azonban mostanra tényleg nagyon problémás...
Főleg abból a szempontból, hogy ha az utolsó menedék, a WhatsApp is eltűnik, ahogyan ezt most már X-edik alkalommal ígérik, akkor tényleg nem nagyon lehet kommunikálni másokkal (persze marad a telefon, az sms, az email, de messenger program nem marad semmi, a többi alkalmazás hiányáról nem is szólva). A BBM-et nem használja senki, hiába próbálok mindenkit rábeszélni - még azok sem, akik tudnák, mert vannak jobbak droidon és iOS-en, mondják... De pl. WP-ra már nincs is BBM.
Pont most, a napokban váltottam volna Priv-re, erre jön ez a hír, hogy megreked a hatos droidnál. Ez persze az alkalmazásokat tekintve még mindig sokkal jobb, mint az OS10, de a márka hozzáállása szerintem nagyon szomorú és valószínűleg búcsút mondok a Blackberrynek.
Most aztán gondolkodom tovább, hogy mire váltsak...
Ha az a prioritás, hogy a készülék frissüljön, akkor szinte csak a Nokia jöhet szóba, ők ugyanis megígérték, hogy minden rendszerfrissítést megadnak még az olcsóbb készülékekre is (a jövőben is).
De annyira sajnálom az OS10-et lecserélni droidra (almásra meg végképp) -
törölt tag
válasz
minek?:S #860 üzenetére
Nem csodálom, hogy nagy a kereslet a PartNerónál a Privre, az Árukeresőn a legolcsóbb ajánlat is majdnem 20 e Ft-tal drágább.
-
őstag
válasz
minek?:S #859 üzenetére
Egyébként ugyebár hallgattam rátok skacok és írtam Partneronak itt is aprón meg emailt is, mind a 2 helyen válaszolt, itt püben mondta, hogy hívjam fel(pénteken). Felhívtam, erre mondja nekem, hogy csak várhatóan kedden érkezik be és hív, hogy mizu. kivárom a hétvégét, itt a tegnap.. már tűkön ültem kb, erre 11-dél körül írt itt pü-t, hogy feladta a csomagot. Direkt visszakérdeztem, hogy akkor lehetséges, hogy ma megkapom, amire azt írta, hogy igen, várok várok, ma 10:15kor kereken hívott, hogy csak csütörtökön érkezik szállítmány és adjam meg az adatokat, megadtam(hirtelen nem ugrottak be az itt beszéltek).. rá kb 1 órára írtam neki itt, nem válaszolt, és mivel totális kavarodásban voltam, mert elvileg feladta nekem, én meg 5 után sem kaptam semmit, felhívtam, hogy akkor hogy lehet ez, hogy tegnap feladta és még sincs teló, hát, hogy 2 dbot kaptak és azt másnak "kiosztották" és, hogy majd csak a csütörtöki szállítmányból fogok kapni én.. szóval egyelőre ott vagyok, hogy nincs még telóm, pedig az N hiányától eltekintve nagyon várom már
-
őstag
válasz
#56710400 #848 üzenetére
Ezt is azután kell megtudnom, miután megrendeltem és beleéltem magam :/ Most nagyon nagyot csalódtam a BBben, a BBre mindig is felnéztem, nem az volt, hogy divattermék, hanem a minőség. OS10-zel kezdtem(Z10) és nagyon sokáig megvoltam vele elégedve, nem beszélve a frissítésekről.. erre itt a Priv.. és nincs rá N.. Pedig ez csak pofátlanság, lassan itt az Android 8, van már itt is van, nem tudom, a 7 nem mostani.. bőven illett volna rá kiadni.. mégha az Oreot nem is... bár, ha tényleg ki akarnának tűnni a tömegből és egyediek lenni nem csak designra, akkor nem hagynák szarban azt a kevés embert, akik bíznak/bíztak bennük.
-
erer1000
őstag
válasz
#56710400 #856 üzenetére
De priv-nel nem lehet főzni se romot, szóval köszönjük BB
Os10-re sikerült úgy belépnem anno , hogy rá a kevesebb mint 1 évre megszűnt a BB beépített messenger
androidos meg azon kín volt.
De legalább a Priv kamerában , HW-ben , akkuban van olyan szinten hogy még jó sokáig nem fog arra a szintre jutni hogy csak "döcög" .
Nincs HW-ben akkora fejlődés mostanában mint mondjuk 2010-2014 körül -
törölt tag
válasz
MomoSinX #855 üzenetére
Egy francia srác már hegesztett is Oreós főzött romot Xperia SP-re. Ha valaki nem lenne képben: 1 GB RAM és kétmagos proci van abban a telóban, a Privben pedig...
-
Zoz
őstag
válasz
erer1000 #852 üzenetére
Ilyen előzmények után várható, hogy annál meg a 8-as rendszer lesz az első és utolsó frissítés.
A BB telefonok rohadt drágák a beépített hardverhez képest, így azt nézi az ember, mi az ami miatt mégis megéri kifizetni a BB felárat? Ilyen pont lehetett volna kiemelkedő támogatás biztosítása. -
Látnok
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Nos eddig nem tudtál röhögni.
Sajna most már a tulajok sem, hiszen nem lesz új os rajta, miközben a készülék kora ezt nem indokolja.
-
törölt tag
válasz
minek?:S #845 üzenetére
SAJNOS NEM LESZ NOUGAT A PRIVRE!!!
http://www.gsmarena.com/no_nougat_update_for_priv_blackberry_confirms-news-27190.php -
püki
aktív tag
válasz
lezerpiramis #841 üzenetére
Egyszer régen apámmal elmentünk hozzájuk személyesen, egy Nokia 9500-ért. Sajnos pont elvitték az utolsó ott lévőt mire odaértünk. (vidékről) Azt mondta nagyon sajnálja, de beszerzi nekünk, ha már ennyit utaztunk, menjünk addig sétáljunk egyet, igyunk egy kávét, hívni fog ha megvan. 1,5 óra múlva telefonált, hogy ott a csomag mehetünk érte.
-
törölt tag
válasz
minek?:S #842 üzenetére
Még nincs Nougat, de van rá esély, hogy lesz, pl. itt írnak erről: https://www.digitaltrends.com/mobile/android-7-nougat-when-do-you-get-it/
A töltési csíkot nem tudom, hogy át lehet-e helyezni -
őstag
válasz
lezerpiramis #841 üzenetére
+ püki, + yaka
Köszönöm, meggyőztetek. Még tegnap írtam a srácnak egy emailt, remélem minél hamarabb tud rá válaszolni.
Addig is viszont lenne pár kérdésem. Így első körben, hogy áll a 7-es androidhoz a BB? Van a Privre? Jönni fog?
Illetve ami még tetszik, az a töltés közben csík, hogy mutatja mennyin van, viszont ezt csak jobboldalon láttam a képeken. Van rá lehetőség, hogy a másik oldalra helyezzük ezt át?
-
püki
aktív tag
válasz
#56710400 #837 üzenetére
+1 a PartNeronak!
Én is onnan rendeltem. Hétfőn írtam egy emailt, hogy mit szeretnék,felhívott azt mondta kedden kap árut, lesz benne PRIV, ahogy megkapja küldi is tovább, szerda reggel 8kor hozta a futár, (szállítással) 82.000 Ft-ért. Teljesen érintetlen csomagolásban!
Már sok telefont vettem onnan, csak ajánlani tudom! -
törölt tag
válasz
minek?:S #838 üzenetére
Abszolút korrekt a srác, én konkrétan a Hardveraprón ismertem meg, olvasd el a visszajelzéseket róla (csak pozitív van): https://hardverapro.hu/tag/partnerogsm
-
törölt tag
válasz
minek?:S #836 üzenetére
A PartNero GSM-nél vedd, ők rendes 27%-os Áfás számlát adnak (nem 0%-os különbözetiset), és nem mellesleg 80.000 Ft náluk a PRIV. Link: http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=blackberry
-
őstag
Srácok! Ha minden jól megy, akkor fogok venni egy ilyen telefont, de ahhoz, hogy minden jól menjen, szeretném kérni a segítségeteket, mégpedig abban, hogy az alábbi boltok közül kb110.000Ftig melyikből a legveszélytelenebb a vásárlás? Illetve van mégegy, az XXL GSM.
A GSMOtthonról már rengeteg rossz véleményt olvastam, így az nem játszik, leginkább a Btel és TelefonÁruház, mert azokat ma láttam először és viszonylag sok pozitív értékelésük van.
-
erer1000
őstag
Vezeték nélküli kijelzős tanúsítvány be van nálad nyomva fejlesztői menüben, azért van ez a pár opció nálad.
Próbáld azt hogy Windows 10 laptopon benyomod hogy tartalom megjelenitese ezen a képernyőn, és próbálj arra a laptopra csatlakozni.
Úgy megy-e
Mert 1 TV nekem is volt hogy nem ment , de laptoppal eddig mindig , bár azok nem erre vannak kitalalva
-
püki
aktív tag
Nálam aktivalva van a fejlesztői beállítások, lehet hogy azért?
-
püki
aktív tag
Wifin keresztül lehet valahogy párosítani TV-vel,hogy a kijelző képet kivetitse, filmek képek nézegetéséhez ?
-
püki
aktív tag
válasz
Szabolcs91 #807 üzenetére
Az enyém is olyan, ez van
-
Szabolcs91
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat!
-
erer1000
őstag
válasz
Szabolcs91 #815 üzenetére
nem , de szerintem nem zavaró, csak az elején fura
-
Szabolcs91
csendes tag
Akkor nyitott billentyűzetnél a képernyő alsó részének kocogtatása közbeni lötyögés nem egyedi probléma ha jól értem.
-
törölt tag
Nálam nem működik az USB-s internetmegosztás! (A telón 6.0.1-es Android van, a gépemen Win10). Nálatok megy?
-
Coc@s
őstag
válasz
Szabolcs91 #807 üzenetére
Ez nálam is ilyen.
-
Szabolcs91
csendes tag
Sziasztok!
A hetekben vettem egy BB Priv készüléket. Más is találkozott-e olyan problémával, hogy a billentyűzetet kicsúsztatva a képernyő alsó részét ha kicsit kocogtatom akkor némi lötyögést lehet tapasztalni. Nem tudom, hogy egyedi probléma-e vagy a kicsúsztatós mechanika következménye-e ez a dolog.
-
Demator21
újonc
Nagyon sokan el felejtik, hogy a mai telefonok mind melegednek a használattól mint a régiek. Annyi a különbség hogy a régiekben még kezdetleges processzor chip szettek voltak a mik alig mutattak teljesítményt, míg az ujjakban már nagyon fejlettek amelyek komoly használat során érezhető a hő leadásuk. Ez minden típusú telefonra igaz, SAMSUNG-tol elkezdve az IPHONON-át egészen a HUAWEI-ig igazak, tehát a ha melegedik az normális ilyen prociknál. EZ jól meg kell jegyezni.
-
püki
aktív tag
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #801 üzenetére
Nálam attól függ mennyire használom. Játékkal 1-2 óra alatt letudom meríteni 100% ról (Yu-Gi-Oh: Duel Links), de ha csak nagyrészt áll, néha itt ott zenéthallgatok vagy írogatok valakinek, akkor akár 5-6 napig is elvan töltés nélkül. Ha meg tényleg csak áll és néha megejtek 1-2 hívást, akkor a 7 nap simán megvan.
-
erer1000
őstag
Nektek hogyan bírja az akku ?
9:50-1:06 , és most van 6%-on, 4 óra 52 perc képernyő idő
Automatikus fényerő, és nem volt akku kímélő bekapcsolva.
Netezés, messenger , és kb 1h viber hívás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest