Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Qi wireless charging supported on (STV100-1),(STV100-2) and (STV100-5)
told fel a kijelzőt, és a hátulján feltolva egy picike fekete matrica látszik így, ott le tudod olvasni stv hányas
valami hasonló van.
én egy ideig óra funkciót használtam rajta, nagyon halványan éjszaka, így nem égett ki a szemem ha felébredtem és érdekelt az idő

-
Az mondjuk nagyon furcsa, hogy nincs always on display, OLED létére

Ja és azt hol tudom megnézni, hogy az adott modell képes-e vezeték nélküli töltésre?
-
válasz
erer1000
üzenetére
Közben rájöttem a megoldásra azzal kapcsolatban, amit kérdezni akartam.
Előző telefonomnál a "do not disturb" mód alatt is villogott az értesítési led, itt viszont lelövi azt is, és a sima néma funkciót kell úgy használom, mint az előzőn a dnd-t.
Ami logikus, ha nem akarom hogy zavarjanak, nem is akarom látni, hogy zavartak, csak furcsa volt
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen

-
Akad itt még, aki használ ilyen készüléket manapság?
-
Novakati
csendes tag
Szép napot.
Priv kb 1 éve nem frissül. Szeretne, de sikertelen.
-
nova001
senior tag
Sziasztok
Érdemes venni még ilyen készüléket? 90k körül
Rootolni lehet?Sony xperia x készülékről térnek át😉
-
m.j.a.
csendes tag
Nem csak kifejezetten ide tartozik de kérdésem lenne: a kör (home asszem) gomb hosszú megnyomására bejövő Google keresést ki lehet kapcsolni valahogy? Mindig bejön feleslegesen...
-
törölt tag
Ha esetleg valaki a support, forma, stb. miatt megválna a készülékétől, lenne egy csereajánlatom.

-
püki
aktív tag
Végre sikerült eladni, soha többet BB... 1,5 év alatt talán 2 update jött rá, annyi pénzért többet vártam.
-
válasz
mcferenc
üzenetére
“ez a telefon egy darabka történelem szerintem”
Jaja szerintem is! A hogyan ejtsük át az usereket sokadszorra a támogatás megszűnésével történet ékes illusztrációja. Meg “Az egy cég ami még androiddal is képtelen jó eladásokat produkálni” történet miatt is emlékezetes, szóval ha egyszer majd tanítják valahol, hogy hogyan ne viselkedjen egy cég a piacon, kellenek ezek az eszközök szemléltetésnek.
-
whited
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Én is szeretnék

-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Ha minden jól megy pár napon belül csatlakozom a klubhoz, lehet hogy lesz pár kérdésem is

-
püki
aktív tag
Sziasztok! Kb mennyit érhet most a PRIV? Tavaly augusztusban vettem (Partnero) szép állapot nem ütött-kopott
-
mcferenc
csendes tag
-
belan
addikt
válasz
mcferenc
üzenetére
Nem rossz telefon különleges a külseje ,de szerintem lg g6 jobban jársz és 20 ezerrel lehet drágább ,priv hajlamos melegedni kijelzője szerintem nagyon szép ahhoz képes hardver nem mai de elég gyors jól optimalizált összeségében nem rossz de nem sokáig tartot nálam a szerelem .M.J.A köszi a infót de már szakítottam vele

-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi! Megjelenése óta kívánom a Privet, de a kezdeti irdatlan magas ára miatt, ill. a sok negatív tapasztalatokat olvasva letettem a vásárlásáról, helyette lett egy Passport tavaly februárban (Z10 után). Jó áron lett beszerezve újonnan, UK Amazonról, és teljesen tisztában voltam a BB OS 10 limitáltságával, de nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen használni a hétköznapokban. A hardvere még most is lenyűgöz, és részben feledtetni is tudja a gyengeségeit (kamera, gyári böngésző, a közösségi alkalmazások, az android alkalmazások futtatása), de most már egyre kevésbé sajnos. Már majdnem teljesen elhatároztam magam, hogy egy LG G6-ot veszek, aztán itt olvasva, hogy most milyen jó áron van a PartNero GSM-nél a Priv, megint elgondolkodtam a Priv vásárlásán. Minden ész érv az LG G6 mellett szól, ill. mindenben jobbnak tűnik az LG a Privnél, de a Privet sokkal jobban kívánom, mint az LG-t. Persze azért vannak ész érvek is a Priv mellett, pl. a fizikai billentyűzet, ill. maga a BB launcher is nagyon tetszik (HUBbal együtt), ami valamelyest tovább vinné a BB OS 10 szellemiségét (amit nagyon szeretek). Ja és az LG G6hoz képest 43ezerrel olcsóbb lenne
ami azért számít. Igaz, ahol venném ennyiért az LG-t ott 2 év gari van, és futár hozná-vinné garanciáztatáskor (szegedi vagyok).
Rengeteget olvastam a Priv hibáiról, de arról is, hogy azokat nagyrészt lehet orvosolni így vagy úgy. Játszani nagy ritkán szoktam telefonon, és inkább kisebb erőforrású játékokkal, mint pl. Cut the rope. De azért egyfajta gördülékenységet, pörgős multitaskinget elvárnék a készüléktől, amiben nem vagyok biztos, hogy a Priv tudná teljesíteni. Illetve tekintve, hogy a készülék már nem támogatott, abban sem vagyok biztos, hogy 2-3 évig használható lesz. E tekintetben mondjuk sokkal jobban áll, mint a Passport, mert azért az android 6.0-t szerintem kb. 2 évig még sok alkalmazás fogja támogatni. Továbbá ha baj van, az LG-t szerintem nagyobb valószínűséggel vennék be itt Szegeden valamelyik szervizben, mint a Privet. Meg hát a kijelzőcsere is jóval drágább a Privnek, 65ezret láttam a neten, míg az LG G6-é fele ennyi kb. Bár azért nagyon vigyázni szoktam a telefonjaimra, de ezekkel is jó ha tisztában van az ember
Ezek után több kérdésem lenne felétek:
1. Akinek van/volt LG G6-os telója, szerinte megéri azt a 30-40ezer Ft pluszt a Privhez képest?
2. PartNero GSMnél, hogy megy a gariztatás?
3. Méretét tekintve, mennyire használható a készülék a hétköznapoban? Két éve még a Médiában kipróbáltam a Privet, azóta azért halványodtak az emlékek, úgy emlékszem, hogy nagyon nehezen ment a kezelése, bár sokáig nem próbálgattam. A Passport sokkal jobban kézre áll nekem pl., annak ellenére, hogy kicsi kezeim vannak.
4. A fizikai billentyű trackpad-je mennyire gördülékeny böngészéskor, ill facebook-on?Köszi előre is a segítségeteket, és elnézést a hosszú írásért

-
belan
addikt
Sziasztok nem tudtok abba segíteni nekem hogy mobil netet hogy állítsam be mert nagyon sok netet zabál . Előző telefonom 200 300 MG felnapig elég volt most ez 3-4 szer ennyit eszik .
-
belan
addikt
Sziasztok az lenne kérdésem lagol vagy lassú a priv ? Erdemes még venni ?
-
szilos
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is recseg a hátlap? Nem nagyon van rá megoldás,ahogy hallom csere után is csinálja majd, konstrukciós hiba.
-
Ti^Em
aktív tag
Van egy eladó 1 éves BB PRIV-em ha valakit érdekel.
-
krisztianAMG
senior tag
Sziasztok!
Én ma lettem Priv tulajdonos. Kicsit koros ma már a HW és a SW is, de így is imádom.
A Daydreamet nem lehet folyon aktívvá tenni, mint annó az N9-en is lehetett?
-
minek?:S
őstag
Üdv, nálatok is van olyan, hogy kitörölt telefonszámokat rak vissza a telefon? Nem is egyet, vagy 10-t szokott visszarakosgatni, hiába törlöm őket ,visszarakja. Valami ötletetek nincs?
-
vargagy21
csendes újonc
Sziasztok! Nem tudom mennyire tudjátok a választ, de hátha. A PRIV kamerája is már HEVC kódolású videót vesz fel???

Aki nem tudja...a HEVC - videókat csak jobb hardverű pc-ken és laptopokon lehet sajna lejátszani.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
y510problema
üzenetére
a Priv semmiképpen sem, most cseréltem le, a BB bejelentette még tavaly, hogy nem lesz már rá támogatás és a biztonsági frissítés sem jön. Privet már nem vennék, ahhoz drága hogy egy elavult készüléked legyen amit nem támogat már a BB.
-
y510problema
csendes tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok (lg g3) és a priv is felmerült mint lehetséges opció. Szerintetek megéri 2018-ban ez a telefon? -
őstag
SrácoK! Sürgős kérdéssel jöttem hozzátok. Tegnap tapasztaltam először és ma másodjára, hogy nem képes kommunikálni bluetoothon keresztül a telefonom, se egy T&V Hoch hangfallal, se egy Awei A990 BL-el.. Laptopról jó volt a füles. Mi történt? Mit lehet ezzel kezdeni?
-
-
depence
tag
Üdv!
Kérdésem lenne.
Privnél most van Nougat frissítés v. megállt a 6.01-nél
QI vezetéknélküli töltést tud?Köszi a válaszokat!
-
erer1000
őstag
-
ocscsi
csendes tag
Sziasztok! én novemberben rendeltem egy kártyafüggetlent az amazonról ... mikor először bekapcsoltam meglepődtem h nagyba virít a magentás telekomos logó, sebaj elfogadta a kártyám. kb 10 perc nézegetés után szépen kifagyott a kijelző a szivárvány minden színében tündökölve. restart, ok... az "álmodozás" csak ritkán működik és a töltés jelzés is oldalt .. néha felvillan egy két pillanatra de ez a két funkció abszolút nem megy.. szerintetek? virtual expert szerint minden jó... mindig csinál valamit amit nem tudok hova tenni, most épp akár hányszor leteszem hangjelzést ad, de kinek minek miért? szerintem kifogtam egy selejtet
-
Coc@s
őstag
Ha még lenne fejlesztve, akkor OS10.
Utána biztonság szempontjából szinte biztosan a BB féle droidos rendszer.
De én úgy általában nem szeretem a droidot, közelebb áll hozzám az iOS.
Abba se szerelmesedtem bele, de anno töb droidos telefonnal voltak gondjaim - a PRIV-el nem volt semmi!!! - , ezért ragadtam meg az iOS-nél. Végül is az is semmi extra, csak stabilan teszi a dolgát. -
volandy
senior tag
válasz
SlayerSub
üzenetére
Hááát!
Én még nyomógombosban utazom!
Nokia 5500 Slide. Még 2008-ban vettem 178ezer körüli pénzért!
Idáig megfelelt mert állandóan laptop közelében voltam. Most megláttam ezt a nyomógomb-érintőkijelzős variációt, nagyon megtetszett! Gondoltam így megoldódna a telefonproblémám! Mert tudom előbb-utóbb vennem kéne, de inkább előbb! Amíg megszokom, megismerem stb!
Csak pofán vágott, hogy nem frissítenek.
Ja és köszi a választ!
BlackBerry Keyone is nyomógombos, de az olyan nagynak tűnik, arról nem beszélve, hogy ott a kijelzőből vesz el egy nagy részt a nyomógombsor! -
SlayerSub
tag
Én pár hónapja vettem, szerintem igen érdemes, jó telefon. Az, hogy nem kap új androidot nem nagy ügy, a 6os OS nem régi, teszi a dolgát, a biztonsági frissítések elmaradásának nem tudom h lesz-e valami komolyabb következménye, de nem hinném. Úgyse atom titkokat őrzök a telon.
A mostani árát megéri, 80k. Nyilván nem említhető egy helyen egy új zászlóshajóval, de nem is mai modell. Ha qwertys mobil kell és nincs pénzed egy keyone-ra, akkor jó vétel.
(én BB10OS-ről jöttem, szóval az h androidos nekem egy megváltás volt, minden jól, ügyködés nélkül ment. ha te IOS-ről jössz, nyilván ez a katarzis elmaradna neked)
-
volandy
senior tag
Ezt találtam:Miután a BlackBerry 2015-ben áttért az Android operációs rendszer használatára, sok minden megváltozott, az első androidos modell, a PRIV, mely egyben a BlackBerry utolsó, saját maga által, házon belül tervezett okostelefonja volt, most nyugdíjba vonul, már ami a havi biztonsági frissítéseket illeti. Kétségtelen, hogy ezt a hírt meglehetősen nehéz megemészteni azoknak, akik elég tekintélyes összegeket fizettek anno a PRIV-ért, bár tény, hogy a bejelentés nem volt minden előzmény nélküli. Egyrészt a PRIV kapcsán korábban kerek-perec kijelentette a BlackBerry, hogy nem kapja meg az Android 7-es verziót, másrészt a cég félig-meddig hivatalosan utalt rá, hogy a biztonsági frissítések a készülék megjelenését követő két évben biztosítottak az androidos modellekre.
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
BlackBerry Priv érdekelne engem, nagyon megtetszett a készülék!
Nem is értem hogy kerülte el a figyelmemet, de lehet hogy a környezetem hatása mert itt mindenki az iPhonra
esküszik (és én is azokat nézegettem főleg). Ami nem baj mert mindenki azt vesz amit akar.
De én a nyomógombos-érintőkijelzős variációt keresek már egy ideje.
Érdemes még megvenni? Olvasom, hogy 2016.ban jött ki a telefon.
Gondolom stabil, nem fagy le, üzembiztos stb.
És ha érdemes akkor hol lehet venni új 0km-s "magyar" készüléket? -
vargagy21
csendes újonc
Köszönöm a segítséget!

-
vargagy21
csendes újonc
Sziasztok!
Tapasztalat alapján melyiket vennétek Priv vagy DTEK50? A Privnek nincs Bootloop hibája, mint pl. az LG-knek? A melegedés tényleg elég gyakori? Köszönöm a válaszokat!

-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam a páromnak egy ilyen készüléket, és bekapcsolás után ugye először ki kell választani a nyelvet, aztán végig kell menni az "aktiválási" procedúrán, és ezek után jutunk el a kezdő képernyőre! Miután végig mentünk a dolgokon, végre eljutottunk a kezdő képernyőre, és feldobtad hogy van friss szoftver, de furcsa volt hogy német nyelven, pedig én az elején ugye a magyart választottam! Bementem a beállítás menübe, ott is német volt minden! Megtaláltam az átállítás lehetőségét magyarra, és utána megnéztem hogy áll az új szoftver letöltés, hogy tudjak frissíteni, de sajnos csak azt irja ki hogy szüneteltve, és várakozik a wifi jelre! Tehát nem tölti le az 1.8 gigás szoftvert, de a wifi jel nem gond, ugyanis a készüléken tudok minden más wifivel kapcsolatos dolgot csinálni, csak a szoftverfrissítésnél van gubanc! Csináltam gyári beállítások vissza állítását is, de sajnos nincs változás! A készülék Edigitalos vásárlás volt! Tapasztalt valaki hasonló dolgot, illetve van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
SlayerSub
tag
Sziasztok, nincs valakinek esetleg nem használt bőrtokja a PRIV-hez, átvenném valamennyiért ilyen:
https://www.berrybolt.hu/termek/acc-62172-001-0/blackberry_priv_sima_bortokÉn csúszkás műanyag tokot vettem hozzá ami szépen teszi a dolgát de batárnagy lett tőle a telo...
-
triluan
tag
Sziasztok!
Nincs valahol lehetőség élőben is megnézni megfogni ezt a telefont? Valahol kirakva esetleg ahol jobban meglehetne nézni? Köszönöm a segítséget előre is.
-
SlayerSub
tag
Ti indokoltnak tartjátok antivirus app használatát? Eddig BlackBerry os-en nem használtam ugye sose, most viszont a priven elbizonytalanodtam.
-
MomoSinX
aktív tag
Azért azt elég furcsának tartom, mert volt valami durva WiFi biztonsági lyuk, ami miatt eltolták a novemberi javító csomagunk. Akkor most mi van? Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy van aki kapott novemberit de én én még mindig októberin vagyok és nem dob fel semmit. Ráadásul a telefon is 2015 novemberben jött ki anno, szóval hogy pont kijöjjön a 2 év támogatás még illene megkapnunk. Bár már fene tudja. Mindenesetre jól az arcunkba köptek, még van képük a BB OS-t 2020-ig zombi állapotban tartani.
-
m.j.a.
csendes tag
Akkor ugye már frissítés sem lesz, marad az októberi csomag.
-
őstag
Srácok!
Ébresztővel nekem is vannak néha problémáim, jellemzően az szokott lenni, hogy beállítok 3 ébresztőt és várom, hogy reggel ébresszen.. van amikor kelt, van amikor nem, amikor nem, akkor látom, hogy le van véve a hangerő az ébresztésen, de amikor aznap este megnézem, hogy biztosan fel legyen tolva a hangerő, akkor is másnap nem kelt és 0-án van és teljesen random csinálja.
-
m.j.a.
csendes tag
Sziasztok!
Ébresztővel kapcsolatban a következők a tapasztalataim:
- 1. Nap 6:00 helyett 6:08-kor ébreszt
- 2. Nap 6:00 helyett 6:03-kor ébreszt
- 3. Nap 7:35 helyett akkor ébreszt 7:42-kor amikor magamtól felébredek, és feloldom a képernyő zárat hogy megnézzem mennyi az időKetten kelünk erre, szóval nem az a baj, hogy átalszom az első ébresztést. Gyűlnek a bajaim a telefonnal néha

-
BB9360
aktív tag
Köszönöm, végül másik készülék lesz, remélem, beválik!
-
erer1000
őstag
a szem zavarós dolog az kb csak az hogy valaki mondta egyszer, és elkezdte kérdezni valaki, utána mégtöbben a kérdés miatt kérdezték.
ez olyan, ha teljes sötétbe max fényerőn világít valami, akkor persze fáj a szeme az embernek.
de ha automatikusra van rakva a fényerő, akkor soha nem lesz olyan hogy kiég a retina. de ez nem csak priv-nél, hanem mindennél így van.
úgyhogy a szem zavarós dolog kihúzható teljesen

-
püki
aktív tag
1. Mivel kártyafüggetlen a készülék, amilyen kártyát teszel bele, arra a hálózatra fog csatlakozni, országtól függetlenül. A családból többen kint vannak Németországban, vettek kint SIM-et belerakták a telefonba amit előzőleg itthon használtak(Alcatel, HTC) Telenor kártyával, és gond nélkül működik minden.
2.Ha nem létszükség a legfrissebb OS, akkor nincs gond, a 6-os teljesen rendben van.
3.Ezt hogy érted? Ha zavar le kell szedni róla

4.Én is a Partnerotól vettem, fóliás, "plombás" bontatlan gyári doboz, minden tartozékkal, nyugodtan vedd meg ott. -
BB9360
aktív tag
válasz
üzenetére
Hát, mivel leginkább Angliában van, inkább oda... Az ár talán egy kicsit magasabb ott, mint itthon, de nem vészes.
Nem tudom, hogy lesz-e olcsóbb pénteken, vagy lesz-e egyáltalán, ugye... Vagy lesz-e akkor más ajánlat, ami jelentős árengedményt feltételezve már versenyképes... -
BB9360
aktív tag
Találtam STV100-4-et amazonon. Mivel a gyerek főként Angliában használja, azaz az ottani hálózatok (O2, Voda, 3) valamelyikén a T-Mobile-os SIM-et, akkor ezek szerint az STV100-4 megfelelő neki, igaz?
Ráadásul bármennyire is ajánlott a Partnero, azért jobb, ha kinti a gari, nem? -
BB9360
aktív tag
válasz
üzenetére
és @yaka
Köszönöm az eddigieket. Ugyan '94 óta folyamatosan van mobilom/mobilunk (telekommunikációban dolgoztunk), de SOHA nem vettem még magamnak telefon, csak a gyerekeknek mindig vmi aktuális "legolcsóbbat", hogy elérhetők legyenek, ezért ez az 50+-os ársáv már bőven a komfort zónán kívüli. Bár tisztában vagyok vele, hogy az ár/érték arány egy nagyon fontos szempont és az alsó-közép kategóriától az ember ne várjon hosszútávú, problémamentes működést, de eddig azért elvoltak ezekkel.
Ismerős, aki mindig Nexust vett (egyébként programozó), mert a tiszta androidot bírta csak, nagyon olcsón jutott egy ilyenhez és szereti. Neki főleg az volt fontos, hogy folyamatosan kapja a biztonsági frissítéseket és ezt meg is kapja.
Mivel android, így már az sincs, mint az én Curve-ömmel, hogy nem megy rajta fontos alkalmazás.
Köszönöm, eddig afelé hajlunk... -
törölt tag
Nem minden kérdésedre tudom a választ, de néhányra igen:
2. Az, hogy megállt 6.0-án az Android a Priven, semmi komoly problémát nem okoz, minden általam használt app működik és frissül. Osztott képernyőd nem lesz, de a másik telómon, amelyiken van, soha nem használtam még
3. A kijelző tökéletes! Picit vedd le a fényerőt, amíg kényelmes nem lesz ránézni, ennyi.
4. PartNero abszolút AJÁNLOTT!!! Fórumtársról beszélünk, én is tőle vettem
-
őstag
Heló.
1. Nem tudom, rábíznám valaki okosabbra.
2. Engem személy szerint picit zavar, mert N-ről léptem vissza és azért megéreztem, de havi biztonsági frissítések jönnek.
3. Én is féltem tőle, de mivel eddig is OLEDet használtam(S6 Edge), ezért a KeyOne és a Priv között az áron kívül a kijelző billentette egyértelmű oldalra a mérleget és engem egyáltalán nem zavar.
4. Én ugyanebben a problémában voltam, megkérdeztem itt fórumon is több helyen és FBon a Tech2-es csoportban és többen is mondták, hogy jó a PartNero és én sem csalódtam. Kommunikatív a srác(persze amíg eladnak valamit, addig mindenki), de elsőre megbízhatónak tűnik nekem is.
5. Átfutva a piacot nem találtam olyat amit vennék inkább helyette, nem tudom más mit mondana, én max használtan egy S6/S7 Edget vennék, de megvagyok elégedve maximálisan a PRIV-vel és nagyon szeretem. -
BB9360
aktív tag
Üdv!
Jómagam egy Curve-öt használok, tehát BB OS7.1-et ismerem.Fiamnak keresünk vmi telefont, mert a régi, még 4-es androidot futtató Sony E1-e a maga 512 MB Ramjával már kevés egy ideje... :-)
Angliában tanul egyetemen, MacBook-ja van, de egy valamire való iPhone túl sokba kerül. T-mobilos SIM-et használ kint is, mert igazából az 1 GB net elég sokáig elég neki (mindenhol van wifi), szóval kártyafüggetlen telefont keresünk. Mutattam neki a Priv-et és tetszik (nekem is nagyon, de ugye első a gyerek :-)).
Kérdéseim:
1. Van-e jelentősége, hogy itthon vagy kint használja a Priv-et, azaz van-e olyan változata, ami vhol nem jó, kell-e erre figyelni?
2. Az, hogy megállt a 6-os Androidon és nem is fog mozdulni, okoz-e bármilyen problémát?
3. Olvastam, hogy valakiket nagyon zavar a kijelzője, ez vajon mennyire személyfüggő? Vagyis ténylegesen több embert zavar, mint az normális lenne, és így nagyobb a veszélye, hogy őt is?
4. Nagyon szórnak az árak: Partnero és XXL GSM 80k, mások bőven a duplája. Ennek vajon mi az oka? Szabad tőlük venni, vagy felejtős?
5. Bár ez nem annyira idevaló, de azért az összehasonlítás talán még belefér: ha 80k körüli Privet nézzük, akkor egy egyetemista számára (elsősorban facebook és fb messenger, web böngészés, esetleg email, pár telefonhívás, hasznosabb applikációk: értsd térkép/navigáció, tanuláshoz appok, időjárás --- játék eddig nulla, ok, azon a Sonyn ez nem is volt kérdés) ebben az ársávban mi lehet még jó/jobb ajánlat?Előre is köszönöm! (felteszem a kérdést még az általános BB fórumban is, nem tudom, melyiket kik és hányan figyelik, ha probléma, akkor maradjon ott, ahol inkább helye van, köszönöm)
-
-
erer1000
őstag
nem tudom hogy vagytok vele, de a legutóbbi update óta nekem az eddiginél is gördülékenyebb az egész.
-
m.j.a.
csendes tag
Más kérdés :
Fényképezőnél, ha a vaku automatikusra van állítva, szét ég a kép. Konkrétan csak fehér kép készül, és csak kicsit látszik amit fotózni akartam. Ha a vaku be van kapcsolva úgy hogy minden kép készítésekor vakuzzon, akkor már jó a kép.
Másnak is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest