Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
-
SlayerSub
tag
válasz
#56710400 #1027 üzenetére
Aha, hát akkor lehet én csináltam ki az aksit valamivel. De nekem aktivan nem bír sokat. Igaz én használom azért rendesen. Nem játékra, dehogy. De torrent mindig aktiv, mobilról küldöm a filmeket tvre, NFC fizetés, bluetooth is mindig aktiv a kocsi kihangositó miatt, ha bkv-n megyek akkor hbo go is megy rajta. Viszont nem is ezek a gondok, hanem a messenger öli meg. Lassan elgondolkoztam hogy litra kellene váltanom, de az már tényleg gáz egy annó flagship modelnél...
-
SlayerSub
tag
Rendeltem kínából egy "drágább" aksit, majd leírom milyen ha megjött.
Szegény mobilom 2 év után nagyon nem birja, az üzemidő egy dolog, ami gyakorlatilag nincsazért is rendeltem most az extra akut. Ezenfelül sokszor újraindul, marhára belassul stb. Tietek hogy birja?
3 évre löttem be, szóval még 1et mindenképp kiakarok vele huzni. -
SlayerSub
tag
Sziasztok! Lassan két éves lesz a privem. A cserét még 1 évet húznám, mivel nem érzem hiányát semminek, de egy akkumulátor csere lehet kinéz. Van tapasztalat ezzel kapcsolatban, mennyi lenne?
-
SlayerSub
tag
Én pár hónapja vettem, szerintem igen érdemes, jó telefon. Az, hogy nem kap új androidot nem nagy ügy, a 6os OS nem régi, teszi a dolgát, a biztonsági frissítések elmaradásának nem tudom h lesz-e valami komolyabb következménye, de nem hinném. Úgyse atom titkokat őrzök a telon.
A mostani árát megéri, 80k. Nyilván nem említhető egy helyen egy új zászlóshajóval, de nem is mai modell. Ha qwertys mobil kell és nincs pénzed egy keyone-ra, akkor jó vétel.
(én BB10OS-ről jöttem, szóval az h androidos nekem egy megváltás volt, minden jól, ügyködés nélkül ment. ha te IOS-ről jössz, nyilván ez a katarzis elmaradna neked)
-
SlayerSub
tag
Sziasztok, nincs valakinek esetleg nem használt bőrtokja a PRIV-hez, átvenném valamennyiért ilyen:
https://www.berrybolt.hu/termek/acc-62172-001-0/blackberry_priv_sima_bortokÉn csúszkás műanyag tokot vettem hozzá ami szépen teszi a dolgát de batárnagy lett tőle a telo...
-
SlayerSub
tag
Ti indokoltnak tartjátok antivirus app használatát? Eddig BlackBerry os-en nem használtam ugye sose, most viszont a priven elbizonytalanodtam.
-
SlayerSub
tag
Köszi, én se hinném, hogy nagyon rossz lenne az android, még ha nem is kapja meg a 7.-et. Még igy is 100szor komolyabb supportot kap mint a BB 10OS. Annyi a bajom, hogy formában jobban tetszik a PP ill a KeyOne-t, igy még az is lehet, hogy kihuzok egy 1évet valahogy amig lemegy a key1 ára....
-
SlayerSub
tag
Sziasztok!
Igazság az, hogy kezdem megunni, hogy hackernek kell lennem, hogy passportomra ezt azt rárakjak, ill letöröljek róla. Már nem éri meg az 1-2 órát amit ilyenkor utánolvasással és telepitgetéssel töltök.
Van itt köztetek, aki PPről váltott Privra, megérte, bejött neki?
(Nyilvan KeyOne-ra jobb lenne, de most nincs rá keret.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadai gyártó elvileg mindent beleadott és megalkotta a világ legbiztonságosabb androidos okostelefonját. Viszont attól, hogy biztonságos, még nem lesz jó ajánlat.
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest