- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
A pletyka szerint 3400-as akksi lesz ( tolerancian belül van szamodra is sztem), a billentyuzet magyon remelem, h PP-szeruen touch enabled lesz, es igen, a szokoz lesz az ujjlenyomat olvaso. Nekem ez a csomag igy tetszik, ok, az OS-t leszamitva,de ez van, sajna nem lehet mit tenni. En is azt kivanom, h a BB10 egy elterjedt, sikeres OS legyen, minden appal megkenve. Nem az, de ne ne is kezdjunk bele a miertekbe, felesleges, annyiszor volt mar tema.
-
-
laci1892
őstag
Nem érzek én semmilyen késztetést. Hogy teljesen őszinte legyek, - bár ezt lehet nem egy olyan oldalon kellene kifejtenem ami kvázi a Technológiai fejlődéssel foglalkozik- el jutottam oda fejbe, így Betöltve a 23-at... hogy sz@rok az okosmobilokra. Meg erre a nagyon " smart " világra. Olyan telefon kellett nekem mindig is ami időtálló, megbízható, és érdemileg képes megkönnyíteni az életem.
!Blackberry!
Soha sem szándékoztam - kivéve ha el nem romlott - évenként cserélni a telefonom.
Épp elég sok Konzumidióta van. Nem kell Mégegy a világnak
-
Lall
veterán
Míg nincs, nem tudják mennyire jó. Pedig baszott kényelmes a hálóban, irodában, kocsiban, csak rátenni a telefont, nembeszélve arról, hogy a csatlakozót sem cseszed szét a folyamatos dugdosással. Anno a Lumináimon, nagyon baba volt, szerettem. Passportom, iPhone-om is van, mindkettőnél el bírnám viselni.
-
laci1892
őstag
-
turbulencia8
őstag
Szerintem egyik teloban sincs ausztenites acelkeret, a 316L-nel pl. a 7075-os aluminiumotvozet nagyobb folyashataru, es a surusege joval kisebb. Szanalmas, hogy az Apple a hajlekony hatos szifonnal a leggagyibb 6082-es otvozetet hasznalta (AlMgSi1), es a 6s-nel beharangoztak a 7075-ost ujdonsagnak.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Keresgéltem, de nem találtam róla semmit. A Q10 nél 304-es rozsdamentes acélt használtak. Általános "szabály", hogy ha kussolnak valamiről, akkor nem annyira dicsekvésre méltó (még ha jó is). Ezzel a 316L-lel mindenféle óráknál, hajótesteknél dicsekednek ezerrel, tehát biztos nagy szó, de mivel a Passport marketinganyagai nem is említik, ezért valószínűleg ugyanaz lehet, mint a Q10-nél. Kivétel az epül, aki az aloményiummal is dicsekszik, amire nem szabad erősebben ránézni sem.
-
ferrari1
őstag
Pár nagy felbontású kép az illesztésről, mellékelve viszonyírási alapnak egy gyufaszál
Szerintem teljesen rendben van!
-
-
bwoay
nagyúr
azért azt se fejeltsük el, hogy jelen pillanatban ez egy elég pazarló töltési megoldás. nem is olyan sok évvel ezelőtt még a Greenheartot promózta Sony Ericsson, és a gyártók azon voltak, hogy az emberek ne hagyják lógva a telefont a töltőn a töltés befejezte után, mert a sok kis plusz összeadódik, és egész komoly megtakarítást lehet elérni. most meg ott vagyunk, hogy a wireless töltésért lelkesedünk, ami 20-30%-al lassabban tölt, mert az energia jelentősebb része alakul át hővé, mint a vezetékes megoldásnál. értem azt is, hogy micsoda kényelem, de én, aki naponta egyszer töltöm a telefonom (jellemzően éjjel, szóval az sem túl takarékos, ezt belátom), napközben semmi hasznát nem venném egy Qi töltőnek, pedig a Nexus 4-em pont kompatibilis vele. kényelmes és lusta embernek tartom magam, de ez a dolog még sosem hozott lázba, és olyan készülékem sem volt, aminél a micro USB port hibásodott volna meg a sok töltögetés miatt.
-
kárátékutyá
őstag
Egyébként ez néhány százforintos fjúcsőr. Ebay-ról már picsa pénzért lehet rendelni fóliát, amit beragaszt az ember a hátlap belsejébe, és a vékony kábel végét pedig bedugja az USB-be. Mivel ez tényleg filléres dolog, ha annyira kiforrott technika lenne, már benne lenne az össze telefonban szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest