- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
theyfel
csendes tag
válasz
Praetorianus #8401 üzenetére
"Hiába spájzoltam volna normális BB10 készüléket, ha egyszer lassan már a weboldalak egy része sem lesz látogatható róluk."
Ezt nem teljesen ertem... Miert nem kepes betolteni a weboldalakat? -
theyfel
csendes tag
válasz
"Hiába spájzoltam volna normális BB10 készüléket, ha egyszer lassan már a weboldalak egy része sem lesz látogatható róluk. " Kérlek, magyarázd el, mert ezt nem értem. Tényleg nem.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Praetorianus #8423 üzenetére
Szerintem leginkább az alkalmazások intettek be a BB10-nek mint fordítva. Egy 2-3%-ot lefedő rendszernek nincs hatása a globális piacra. Igazából nem tudom mi az amit ne tudna egy passport megoldani ha lenne natív app. A böngésző tényleg fejlesztésre szorul, de arra meg mindig van alternatíva. Reader mód miatt még mindig a kedven browserem. Ma is gépen akartam elolvasni egy cikket de tele volt szeméttel, megnyitottam a passporton, R gomb és egy letisztult szöveget kaptam.
Van hibája a BB10-nek, vannak gyári appok amelyek nem tökéletesek, de valljuk be, melyik rendszeren nem?Én nem fogom őket védeni, nem jobb mint egy iOS, legfeljebb nekem több az előnye mint a hátránya. Vagyunk páran akik a BB10-et preferálják még mindig a legjobban aztán majd lesz helyette más. Ha a droidban az ócska gombos megoldás helyett lesz ilyen swipe-os pöcörögtetés akkor már majdnem alternatívának tekintem majd.
Mondjuk most a passport miatt semmiért nem mondanék le a fizikai billentyűről. -
Ijk
nagyúr
válasz
Opera mini, firefox pl. Nekem minden működik bb10-en ami kell. Droidos appok persze lassabbak, akinek azok kellenek főleg tényleg ne bb10-et vegyenek.
-
eventus
veterán
válasz
Browsie Browser és megadod a hianyzo kulcsokat a weblaphoz. Kérdés?
Tiszta idegesek az emberek ezektol az eszkozoktol, barmi történik. Mindenki csak nyomogatja és nyomogatja. Tiszta vicces egy busz stb, ahogy mindenki gornyed és bokkod. Mar csak azért sem veszem el, csak ha esemeny van. Na meg a "beszerzok" ne vegyek el
-
lovace
aktív tag
válasz
Praetorianus #8388 üzenetére
Sajnos igaz... Hogy is volt? Nem emlékszem pontosan, de mintha először tavasz, aztán nyár eleje, nyár vége, aztán október vége. Na hát a tegnapi nappal arról is lemaradtunk...
-
válasz
Praetorianus #8384 üzenetére
Mondjuk ja
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #7742 üzenetére
öcsi, 12 éve befejeztem a sulit
miről beszélsz?
milyen appok? többek között nincs otp smart bank, nincs időkép,nincs telekom app, nincs szépkártya app, nincs erzsébet app, meg még sorolhatnám, nagyon én sem játszom már
-
válasz
Praetorianus #7678 üzenetére
Engem nem fenyeget. Csak tisztán! Nem keverve!
-
kazanka
őstag
válasz
Praetorianus #7556 üzenetére
Nem tudom,.Elolvastam,nem tartottam lényegesnek, ezért nem is foglalkoztam vele tovább,
-
kazanka
őstag
válasz
Praetorianus #7554 üzenetére
Most olvastam nincs 2 napja hogy sokkal nagyobb a kereslet a Priv iránt mint amennyit tudnak gyártani.Sajnos nem találom mert belinkelném.
-
kazanka
őstag
válasz
Praetorianus #7552 üzenetére
Lesz még igazi BB csak még a céget talpra kell állítani, az meg az androiddal megy.Mikor még nekem Privem volt mindenki enyhén szólva is fanyargott.Most meg sorbaállnak nem tudnak annyit gyártani amennyi kellene.
-
CB
senior tag
válasz
Praetorianus #7550 üzenetére
Az is BB, nem?
Tudom, számotokra nem ugyanaz.
Az még elég soká lesz, bár pont az idő tájt kell majd körülnéznem a telefon piacon. -
zaphod78
tag
válasz
Praetorianus #7139 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
zaphod78
tag
válasz
Praetorianus #7137 üzenetére
Köszi. Én is ott néztm, de sajna átmeneti készlethiányt írnak.
-
bigsee
addikt
válasz
Praetorianus #7120 üzenetére
Ha töröl egyet az ablaktörlővel, más lesz ám a látkép...
-
jagertibi
aktív tag
válasz
Praetorianus #7120 üzenetére
18 éves korom óta sofőr vagyok most 41 éves... eddig kiláttam. És ettől nagyobb navigációm is van. A passportal csak kirándulni szoktam
De igazad van a beépített a legjobb vagy amit felszögelnek a műszerfalra.
Egyébként a kép kedvéért raktam oda, akárhova fel lehet cuppantani a szélvédőre. -
V B A
aktív tag
válasz
Praetorianus #6898 üzenetére
Mielőtt lett megvettem a Passportot, ugyanaezeket leírtam itt vagy a Q10 fórumon. Túl nagy, túl nehéz, miért nem csináltak belőle egy számmal kisebbet stb. Aztán megvettem és 1-2 nap alatt megszoktam, most már a többi telefon furcsa. Egy hete Q10-et használok a PP helyett, hát persze tök jó az is, de nagyon más kategória.
Én egyébként futni szoktam a Passporttal, ott van a kezemben, be van dugva a fülhallgató, megy rajta a zene és a Sports Tracker. Görkorizásnál a zsebembern van. Engem nem zavar, nem akadályoz.
-
válasz
Praetorianus #6900 üzenetére
Övtáska, messenger bag, legyél kreatív. Tavaly nyarat végigbicikliztem a passporttal. Az igazolványokat, egyebeket is úgyis tenni kell valamibe.
-
sasa134
addikt
válasz
Jah hát igen, PP nem bringagatya-kompatibilis az igaz. Egyébként tényleg klassz lenne (álom kategória), ha éevente egyszer kapna a PP meg Classic ilyen folyatásos ráncfelvarrást, mondjuk PP, PP Mini, meg Classic lehetne a termékvonal, évente frissítve, fejlesztve, BB10-zel. Ok, felébredtem..
-
válasz
Nagyon komoly!
-
sasa134
addikt
válasz
Praetorianus #6898 üzenetére
én tervezem a váltást, sima Passportról SE-re
-
sasa134
addikt
válasz
Praetorianus #6766 üzenetére
Jah nem, még tudsz Paypallal is fizetni BBM kontaktodnak.
más nem ugrik be
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Praetorianus #6645 üzenetére
Ha minden kötél szakad a classicba is lehet akkut cserélni, youtube-on van videó ami mutatja hogyan, nem tűnik bonyolultnak, ha évekig van használva előbb utóbb úgyis elhasznalodik ha vigyázol rá ha nem.
-
Coc@s
őstag
válasz
Praetorianus #6645 üzenetére
Arra van a töltésvezérlő elektronika, hogy amikor fullon van, lekapcsolja a töltést, pontosabban átváltson "csepptöltés"-be.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Praetorianus #6640 üzenetére
20%al én se kezdek napot, de mindig tele töltöm, és szinte mindig egész éjjel töltön van, nem csak a BlackBerry -t, hanem az összes mobilom, mèg az 5110 es nokiam is így használtam. Szerintem annyira nem kell figyelni a mai akkura. Kb. 2 évig használ az ember egy telefont, addig úgyis bírja, a nem cserélhető akku meg legyen a 2. Tulaj gondja
-
Lall
veterán
válasz
Praetorianus #6630 üzenetére
Te nem ülsz több órát helyben, más sokat ül, kocsiban, irodában és alszik is. El kell tudni fogadni, hogy valakinek ez a kényelmes, hasznos. A Lumia 920-am még mindig megvan, több mint 3 éves, töltöttem többféleképpen is, de akkut még nem kellett cserélnem, ellenben pl. épp most rendeltem 625-höz USB csatlakozót, mert "kikopott". Felesleges ezen vitázni, egy elérhető, filléres dolog, aminek 2016-ban minden telefonba alapvetőnek kellene lennie, aztán valaki vagy használná, vagy nem.
lugosi: Beállítasz kétóránként ébresztőt és lehúzod, majd visszadugod. Ezt így reggelig, hogy a lelke ne sérüljön a Liion akksinak.
-
V B A
aktív tag
válasz
Én úgy tudom, hoyg a Li-Ion akksikat nem bántja (ill. nagy kárt nem okoz), ha töltőn hagyod, azt nem szeretik, ha gyakran csontra lemerülnek.
7-8 éve van okostelefonom, azóta töltöm mindegyiket minden este, tehát évi 365 olyan töltés van, amikor egész éjjel a töltőn lóg. Akkum nem nagyon ment tönkre, olyan már volt, hogy használtan vásárolt telefon akkuját 1 év után kicseréltem, mert nagyon lecsökkent a kapacitása.
-
válasz
"éjjel, de akkor meg rajta kéne hagyni reggelig, amit a Liion aksik nem nagyon komálnak"
Ez érdekelne, mert egy kicsit ezzel megijesztettél
Szinte mindig így töltöm a telefonjaimat, este ráteszem, reggel leveszem. Akkor ezzel rosszat csinálok? Hogy érdemes inkább? -
CB
senior tag
válasz
Praetorianus #6614 üzenetére
Köszönöm.
Nem jó hír.
Fogadjunk, hogy azok még olcsóbbak is, amiben benne van az a filléres tekercs.
Mindig az eu-s termékeken spórolnak. -
válasz
Praetorianus #6564 üzenetére
Oké van egy 4G -os mappán. Minden ott hagyok a memkarin, újra húzom a telót ,felrakom ezt az appot, elindul jelszó beír. Hogyan állít vissza? Mert ha megint a backupra megyek akkor a szűz telóról csinál képet. Valszinelg csak azért nem értem mert sík ideg vagyok.
-
hito
nagyúr
válasz
Praetorianus #6486 üzenetére
Sehol nem szidtam a telefont, sem a rendszert
, mivel a legjobbnak tartom. Ha a 6466-os hsz-re gondolsz, ott sem szidtam, pillanatnyi idegállapotom vázolása nem jelenti a rendszer vagy a telefon szidalmazását. Barbár nem vagyok, csak olyanokhoz nyúlok, amiben biztos vagyok. Rendszermappák közti navigálásba meg még senki nem halt bele
Ha valamelyik mappába letölti a firmware fájlt és egyszerűen törölhető, akkor szerintem az nem okozhat galibát. Minden más esetben nem mernék hozzányúlni.
-
Coc@s
őstag
válasz
Praetorianus #6460 üzenetére
Neked szerencséd van. A CB-n és máshol is komolyan téma ez a dolog.
Azt javasolják, hogy hanyagolja aki tudja, hamar jön a következő LEAK. -
l.sebestyen
senior tag
válasz
Praetorianus #6361 üzenetére
Én feltettem, ès semmi változást nem vettem észre, sokszor nem feltétlenül kell foglalkozni a rèmhirekkel, sok esetben user error miatt vannak anomáliák
-
eventus
veterán
válasz
Praetorianus #6361 üzenetére
Ha jó most, akkor jobb nem lesz
Coc@s: mi más magyaráznà? Ilyen bénák lennének? Saját rendszer, nem egy droidot kell alakítani 78 millió eszközre.
-
válasz
Praetorianus #6326 üzenetére
Ez a gond, erről beszélünk...
-
agyarka
aktív tag
válasz
Praetorianus #6326 üzenetére
Két külön hw ről beszélünk, mindkettőnknek van áramigénye. Amelyik nem kikapcsolható, az tovább fogyaszt. Esetünkben a BBOS nem kezeli megfelelően a SIM kártya ezen funkcióját, ezért jobban meríti a telefont.
Droidos készülékben inaktívvá tenni a funkciót, majd BB ben használni a SIM -et nem megoldás? Valami ilyesmit olvastam a mobiltárcával kapcsolatban.
-
agyarka
aktív tag
válasz
Praetorianus #6324 üzenetére
A telefon NFC je. Adott esetben viszont a SIM kártya NFC funkciójáról van szó.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Praetorianus #5228 üzenetére
Az az igazság, én annyira produktív dologgal foglalkozok, hogy azt te elképzelni sem tudod. Persze honnan is tudnád.
Én elfogadom hogy neked megfelel az a sebesség, de az én elvárásaim ebben azért mások. A PP kielégíti, a Classic nem tudná. Miért halálcsillag az, hogy szeretnék pld nexus sebességet magaménak tudni BB telefonon? Kinek mi a fontos.
-
válasz
Szerintem jóval kisebb az árkülönbség a Classic és a pp között, mint ami indokolt lenne.
De alapvetően ha megnézed a bejelentéskori árát, és megnézed hogy a konkurenciánál milyen felszereltséget és feature listát lehetett kapni 130k körül, akkor látod, hogy több lett volna elvárható. Szerintem egy kicsit túlárazták, sajnos talán jobban mint annak idején a Z10-et. Ezt a tévedést a piac is tükrözte sajnos szerintem.Én úgy gondolom, hogy ha az userek teljesítményre vágynak, akkor arra nem jó válasz, hogy ne legyen rá szükségük. Én például jónak tartom azt is, ha gyors a telefonom a leghétköznapibb dolgokban is, mert ha nem az lenne, jópár dolognak kedvem se lenne nekikezdeni. A nagyon sok kis pár másodperces plusz összeadva fárasztó tud lenni.
-
kekkola
senior tag
válasz
Meg sem fordult a fejemben, hogy panaszt fogok hallani Tőled.
A classic 400 dolláron kezdett, ha jól emlékszem. A tesztben 130-as árat emlegettek, de most is 100k az átlagára. A Q10-nek kb 55k.... azonos hardverrel... (ok a kijelző nagyobb kicsit, de azonos a felbontása). Na, szóval, ha az én koordináta rendszeremben elhelyezem a Passportot a Q10-et és a Classicot, akkor a Classic a takony (elnézést, ha ez durva) kategóriában helyezkedik el, tőlem használhatjátok itt még 100an is. +45k egy toolbelt miatt?? nagyképű."Ha te nem tudsz kivárni egy plussz másodpercet pl egy droid alkalmazás indításánál, az biztosan azt jelzi, hogy milyen fontos helyet foglalsz el önmagad túlhajszolt, rohanó világában. Csak azt nem értem, hogy ez a sok rohanó ember miért ül egész nap egy rohadt fórum előtt ahelyett, hogy produktív dolgokat csinálna. Mert azokhoz talán nem kell Halálcsillag-felszereltségű okostelefon..."
-
-igu-
veterán
válasz
Praetorianus #5002 üzenetére
SymbianOS-nek Hagel-szindrómája van, de szerencsére csak néha tör elő. Olyankor csak lentebb kell görgetni...
-
válasz
Praetorianus #5006 üzenetére
Ezt már kiveséztük kb kismilliószor, nem?
-
válasz
Praetorianus #5002 üzenetére
Kitűnik a sorból sztem.
-
válasz
Praetorianus #4784 üzenetére
Nem lenne megoldás a BIS lemondása? Nekem sincs, úgy használom közel fél éve a Passportot. A BBM csoportüzeneteket így csak otthon, vagy az irodában kapom meg, ennyit veszítek vele összesen.
-
válasz
Praetorianus #4781 üzenetére
Ezen a Passporton (klasszik szintén, Q10 szintén.) is az van jelenleg, gondolkodtam én is váltáson. Nincs ilyen áron ilyen jó.
Patthelyzet.
Mi a fene lehet a gond? Hmmm... -
tomee007007
addikt
válasz
Praetorianus #4515 üzenetére
Köszönöm, én is ennyit találtam
Alapból a feketét néztem ki, de ez az ezüst is jól néz ki... nekem kicsit retrós így ezüst-feketében, a régi PDA-k jutnak eszembe róla, azoknak pedig a mai napig a bolondja vagyokA hátlap jobban tetszik az ezüstnél, illetve az hogy alul kicsit hosszabb, gondolom jobb fogást is biztosít gépelésnél...
-
kekkola
senior tag
válasz
Praetorianus #4280 üzenetére
Nekem csak azért kell, mert a kimenő hívásidőt akarom tudni. Olyan díjcsomagom van amiben ez lényeges, nem akarom jelentősen túllépni a keretemet. A beépített adatszámlálót természetesen észleltem
Gyárilag csak alap dolgok vannak rajta, azért jó pár alkalmazást le kell tölteni, hogy megfeleljen az igényeimnek. A helymeghatározás persze mindig on, csak néha úgy érzem feleslegesen kapcsolja be a teló, ráadásul nem is eszik sokat csak a jelet a bal felső sarokban nem tudom mire vélni.
-
V B A
aktív tag
válasz
Praetorianus #4015 üzenetére
Próbáltam, tényleg tök jó.
Csak Kindle-t használok és tök kényelmes, hogy Kindle appba könnye le tudom tölteni a könyveket és még a két eszköz között is szinkronizálódnak az olvasmányok.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Praetorianus #3950 üzenetére
az a legszörnyűbb, hogy pár hónap és nem számít káromkodásnak
-
GabeTheWhite
tag
válasz
Praetorianus #3950 üzenetére
Bocsánat
-
Pastika
aktív tag
válasz
Praetorianus #1208 üzenetére
Igen úgy tűnik, hogy Classic helyett Passport lesz bármennyire is meg kell szokni a méretet...
-
icezozo
addikt
válasz
Praetorianus #1196 üzenetére
irtam a csatornamon
-
jacis
nagyúr
válasz
Praetorianus #903 üzenetére
Nekem most 7 droid appom van. Semmi baj nincs velük.
-
-igu-
veterán
válasz
Praetorianus #903 üzenetére
Jelenleg kettő droidos programom van, az egyiktől szinte használhatatlan a telefon, amikor fut a háttérben. A másikkal egyelőre nincs gond.
-
icezozo
addikt
válasz
Praetorianus #901 üzenetére
kozben felraktam a worldpresst a Passportra
uzemel szepen -
-igu-
veterán
válasz
Praetorianus #894 üzenetére
De hiszen nemrég vettél laptopot, azon tudsz blogot szerkeszteni.
-
icezozo
addikt
válasz
Praetorianus #892 üzenetére
BBOS fejlesztes 0, update 0
fejlesztok lapatoncsak az lep vissza aki maradi,es nem tudja elfogani az iranyt.
mondjuk en konnyen beszelek mert van mindenbol boven de inkabb az OS10 BBket hasznalom.T-nel tesztelik a Classicot ( van ra esely a forgalmazasara )
-
icezozo
addikt
válasz
Praetorianus #889 üzenetére
volt ,anno ! BBOS mar a mult , tovabb kell lepni.
BUEK !
eventus kinek mi
-
legiaap
félisten
válasz
Praetorianus #828 üzenetére
Azért mert sok a hulladék app leírni az egész play storet elég butaság. Az meg hogy egy néhány app még ott sem megy normalisan az nem az appok hibája, inkább a készülékekben van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged